1

Nu tänker jag göra en punkt av denna lista varje kväll i 30 dagar framöver. Så, jag hoppas att ni kommer lära känna mig lite bättre genom bloggen nu. Lets start.

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar /
4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. Bild på din garderob / 9. I din väska finns...? / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. Hit vill jag åka innan jag dör / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. En tv-serie du älskar / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


Jag heter Julia Linnea Johansson och är född året 1995. Det betyder att jag är 16 år (snart 17) och går första året på gymnasiet. Linjen jag går är Estetik och media och håller hus på Haraldsbogymnasiet (men även på Lugnetgymnasiet). Jag bor tillsammans med min bror Hampus, min syster Wilma, mina föräldrar och våran hund Aska.

Jag är runt 158 cm lång, har mörkblondt hår egentligen (men just nu har jag blondt, brunt underhår och lila/turkosa slingor...) med konstig hårform och gröna ögon.

Mina största intressen är framförallt att HA SKOJ, träna gymnastik, vara med mina närmaste, fotografera/filma, teckna, dansa och en ett nyinkomet intresse, åka longboard.

Jag har en kristen tro, dvs att jag tror på Gud. Många förknippar kristna människor som tråkiga eller,"duktiga" (inte dricker osv). Men DÄR är det fel! Jag är INTE tråkig. Jag är så rolig så att jag till och med skrattar åt mina egna skämt... Ok, lite tråkig kanske. Nog om det.

Jag är en väldigt omtänksam människa, dvs att jag bryr mig riktigt mycket om andra. Jag är annars en posetiv (oftast), glad och sprallig person som älskar att chilla med livet!

jag äter ingenting som kommer ifrån havet/sjön. Jag har alltid olika färger på strumporna för att skilja höger och vänster. Jag ÄLSKAR mjölk och jag HATAR våfflor.


Kommentarer

Alva

hur kan man inte tycka om våfflor?? :o du är siiick jao!

07:06:19 / 2012-04-17Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!