nu när kärleken ska fram

Jag exploderar. Jag tar ut det på tangenterna.

Det här är rakt till Dig. Du har ett hjärta av guld. Jag känner ingen annan människa som är mer godhjärtad än dig. Sättet du bryr dig om folk, din omtanke till människor, är så otroligt underbart att se. Och mer underbart blir det när jag inte bara få se det, utan även uppleva det själv. Jag har aldrig varit med om någon som bryr sig så mycket om mig som du gör. Du vill veta vad jag gör, vart jag är och hur jag mår. Varje dag. Flera gånger om dagen. Det gör mig så glad, älskling. Jag ler fortfarande sådär fånigt för mig själv åt dina gulliga sms, eller när jag ser din relationsstatus på facebook, eller när du möter mig när vi ska träffas, och jag ser dig från långt håll. Då går mungiporna ända upp till mina kinesögon kan jag säga dig.

Jag skulle kunna säga, "Det bästa med dig är...", men nu var det ju så här att.. Nej, det kan jag inte. Eller försöka kan man alltid, det har du ju lärt mig så många gånger. Det bästa med dig, älskling, är att jag älskar när du kallar mig för din. Jag älskar när du kramar mig oväntat från alla möjliga vinklar, jag älskar alla stunder när vi bara pratar på, och pratar och pratar lite mer så tiden bara flyger förbi. Jag älskar när vi skrattar, ditt skratt, dina isfärgade ögon, ditt hår som alltid lockar sig i nacken när det blir för långt, dina stora händer och när du ler. Jag älskar när du kysser mig, oavsett vart vi är eller när, även om du gör det bara för att jag ska hålla tyst. Jag älskar att du alltid har lösningar på problemen, och att det får mig att känna mig trygg med dig. Jag älskar att jag kan vara mig själv med dig och att du får mig att känna mig älskad. Jag älskar att du får mig att öppna mig för dig, trots att jag inte tycker att det är så lätt, och att du inte ger upp med det. Jag älskar när du lyssnar när jag har något att berätta, även fast det bara är massa onödig fakta om t.ex en händelse i skolan som du egentligen struntar fullkomligt i. Jag älskar att du får allt negativt att verka positivt och att du kallar mig för fin, när jag själv känner mig som en smutsig sengångare. Jag älskar när du lyfter upp mig i din famn, sätter mig i ditt knä eller drar mig närmare dig. Jag älskar när du pussar mig på pannan och säger godnatt i dörren, eller när jag inte vill sova, och du stoppar om mig och nattar mig och får allt dåligt att försvinna på några få sekunder. Jag älskar även när du torkar mina tårar, glädjs åt min glädje och tror på oss. Jag älskar dig. Allt det där, är det bästa med dig.

Jag bryr mig om dig så mycket, på ett speciellt sätt som inte kan förklaras... Jag funderar alltid för mig själv vad du gör, vem du är med och vart du är. Ibland blir jag orolig, utan att hjälpa det. Jag kan inte hjälpa att jag vill att du ska må bra, och att du ska vara säker. Jag kan inte heller hjälpa att vill ha kvar dig vid min sida i resten av våra liv. Jag tror på oss, att vi kommer att vara tillsammans så länge, och det gör du med. Det är det som kommer att få detta att hålla, att båda tror. Det är givetvis tack vare våran starka kärlek, att vi trivs med varandra och att vi får varandra att må bra också. Men att veta att du alltid vill ha mig, det är en känsla som inte går att ersätta. Det är jätteobehagligt att tänka att vi inte skulle vara tillsammans längre än nu. En av mina närmaste killkompisar, Anders, sa den första veckan av vårat förhållande med lite skämt i rösten, "Det kommer inte hålla längre än till påsklovet." Och vi blev ju tillsammans i mars, så det är inte så vansinnigt långt fram till påsk därifrån. Men nu har det hållit snart fram till påsk, två år efter. Jag har varit med dig i 3 år när det blev nytt år på nyårsafton, 2 jular har vi firat tillsammans, i snart 23 månader har jag varit din, i 2 hela somrar, 2 födelsedagar var och snart 10 lov. Och det är ju egentligen på något sätt tack vare Anders som vi är tillsammans nu, så ett stort tack till honom!

En av de fösta gångerna vi var med varandra, var när vi skulle bowla tillsammans med några kompisar. Vi skulle då ta oss från stan upp till lugnet. De flesta väntade på bussen för att ta den men vi gick istället. Så kom vi över vägen och var nästan framme vid bowlingen, när det stod en grävmaskin där. Den stannade så vi skulle kunna gå förbi den, och vi hade typ en halvmeters plats att gå på. Du gick först förbi den och jag kom efter. På något vänster så såg grävmaskinsgubben inte mig (antaligen för att jag är så kort, fast det var ju du med på den tiden!) så den började köra, på mig dessutom. Den "knuffade" mig rakt ner i en snödriva och jag trodde jag skulle dö av skam när du började skratta. Jag har massor av såna minnen med dig som vi kan skratta åt tillsammans. Och även inne på bowlingen, satt du bredvid mig. Jag började dra med fingrarna över din rygg och så satt vi medan vi väntade på våran tur, varje omgång. Den kvällen kommer jag alltid att minnas. Jag kommer ihåg när du hade skrivit ett "J" på din hand, när vi inte ens var tillsammans, jag blev glad. Och fortfarande skriver du mitt namn på handen, skickar söta sms ofta. Fortfarande pirrar det i magen när du pussar mig, när vi träffas eller när du berättar att du älskar mig. Jag blir fortfarande nervös den halvtimmen innan vi ska träffas.

Det finns inget som kan förstöra för oss. Eller det tänker jag i alla fall inte tillåta. Jag skulle aldrig förlåta mig själv. Jag behöver dig, och jag saknar dig när du är borta. Det visar mig att jag kan göra allt för dig. Jag ställer upp för dig, vad det än gäller. Jag finns alltid vid din sida, och jag tänker acceptera hur mycket du behöver mig. Om du inte vill ha mig där så behöver jag inte vara där, men jag finns alltid för dig ändå. Du kan komma till mig vad det än gäller. Vårat förhållande kan skadas, det vet vi gott och väl. Men du vet väl även att vi lär oss av våra misstag? Och du vet väl att vi lär oss att bygga upp det som är trasigt? Jag har i alla fall lärt mig jätte mycket från dig. Du har gett mig så mycket. Och då menar jag inte bara alla underbart fina presenter. Du har även gjort mig till en bättre människa och du lär mig saker varje dag. Jag älskar att du inte är rädd för att säga till. För jag tycker om när du gör det. Om det går så vill jag förbättras. Tack!

Du gör mig så otroligt glad, för nästan ingenting. När du ler blir jag jätte glad, verkligen jätte glad! Och det är ju bara ett leende... När jag är med dig har jag en speciell känsla som ingenting kan jämföras med... Jag är så kär i dig och jag är så glad över det. Att det blev just dig som jag föll för! Jag önskar att alla människor i världen kan få känna denna känlsa någongång i livet. Jag kommer känna den hela mitt liv, och det här glädjs jag över varje dag. Jag är så tacksam över vårat förhållande och det speciella vi har tillsammans. Ingen kan någonsin ta din plats i mitt hjärta. Det lovar jag dig, med mitt lillfinger. (Ja det där med lillfingret, det är en av de sakerna som bara du förstår.) Jag älskar dig, always and forever, och jag tackar Gud varje dag för Dig, Min fina Gideon Sandström. ♥


Kommentarer

Jonna

Åh vad vackert. Jag började fan gråta.

21:03:34 / 2012-02-14 - http://theview.devote.se

Mathilda

så himmla fint.

22:59:01 / 2012-02-14 - http://thisismyselfandi.blogg.se/

han på bilden..

<3<3<3jag har bäst tjejen i världen<3<3<3

23:07:07 / 2012-02-14

Anonym

Julia, du berör mig alltid med dina gripande texter om hur mycket du älskar din älskade. De är inte första gången jag fäller tårar till dina kärleksförklaringar. Med det du skriver kan jag säga att gideon är lyckligt lottad, men du ger mig hopp att någonstans finns det någon som får mitt hjärta att slå som ditt slår för gideon.

Du inspirerar många kan jag lova och mig har du tagit med storm. All kärlek till dig :)

23:14:05 / 2012-02-14

maja

Åh vad fin text Julia! Ni två är så grymt söta tillsammans!

10:53:02 / 2012-02-15 - http://majaass.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!