be proud

Det har varit en tuff dag. Jag har alltid varit den med bra betyg, alltså MVG i mycket. Idag fick jag reda på att jag fick E på matte-nationella. Först blev jag irriterad på mig själv. Men varför det? Jag borde vara stolt. Jag blev godkänd! Det är allt som krävs. Det säger iallafall min mamma alltid till mig. (Hehe) Och nu, har jag aldrig mer mattematik. Fy bubblan vad skönt.


feathers

Fjädrar är så klassiskt, och nästan uttjatat. Men jag kan inte låta bli att tycka att de är fina. Kolla bara på denna, helt sjukt.


something fun

Nu ska jag ner till Hbo med Em, Marika, Math, Gideon m.fl och lyssna på musikarnas konsert. De är så duktiga mina vänner!

Jag vill ha tillbaka detta väder...


trött

Nu har jag gjort nationellt prov i spanska... Fy 17 vad trött jag är. Nu ska jag ta det lugnt med Em och senare åka på musik1ornas konsert. Grymt!!


brädsport

Här har ni 3 grymt inspirerande bilder... Brädsport är så coolt. Mmmm.






falukalaset

Karusellen Booster kommer till Falukalaset!! Jag har inte varit så pepp på karuseller de senaste åren under Falukalaset, men denna måste jag definitivt åka. Helgen kommer bli så freaking grym med vänner, pojkvän, Adde, hemlig grej, ansiktsmålning, Rix-Fm festivalen osv. Ja, jag vet att det ska regna. Men det ska inte få förstöra... Ne-he-ej-du.


plugg

OK. Nu ska jag skriva klart (iallafall försöka) min konfliktanalys på 1000000 sidor. ÖVERDRIFT. 3-10 sidor då. Och jag har inte kommit långt så det är bara att sätta igång.


ops

Godmorgon. Idag väntar ett konditionstest, hårdpluggning, mattematikräkning och ett nationellt spanska prov. Oj, plötsligt var inte livet så chill. Men ikväll blir det fun.


anthem part two

Snabbredigerad, slarvigt gjord och stressfilmad. Yay, here u have.


colourful hair

ÅÅHH. Jag vill ha färgat hår. Alltså, då menar jag menar färgat. Men jag har bara semipermanent färg, och det kommer gå ur så lätt i sommar. Frågan är den då, ska man göra det permanent hos en frisör?






glöm inte

Har du ett småsyskon/kusin/barn (osv) som kanske vill ha ansiktsmålning på Falukalaset? KOM TILL OSS DÅ! Eller du kanske vill ha en själv? Ja det är klart, vad dum jag är. Kom till mama.


yes it is

Kom ihåg att ta hand om varandra idag. Just saying.


2

Jag älskar verkligen tatueringar (som ni kanske märkt), och dessa fastnade jag för lite!
1. Gulligt motiv, perfekt ställe.
2. SKITSNYGGT gjort!!! Helt amazing.




morning

Godmorgon! Nu har jag musik, och sedan drar jag och Math hem till henne och filmar och redigerar.

Gårdagens linne. (Emmas)


i want a boy...

Jag lästa texten under här ↓, och jag insåg att den stämmer EXAKT med hur Gideon är mot mig. Han är en otroligt bra kille och han lyckas verkligen med pojkväns-jobbet. Jag känner mig helt nykär i honom fortfarande, och han är så fylld med kärlek och omtanke!! Det är helt sjukt hur tacksam jag är över att jag har honom i mitt liv. Men framförallt så älskar jag honom av hela mitt hjärta. Och det är nog de starkaste orden jag kan ge.


soul

Det är skitsnyggt att sätta ihop enkla motiv med en skrivstilstext i tatueringar. Just look at this!


möte med en gammal vän

Imorse när jag gick ut med Aska, så hann jag precis komma ut från gården när jag stötte på min granne Ulla-Britt. Hon var som en extra farmor för mig när jag var liten kommer jag ihåg. Jag fick alltid den känslan när jag gav henne mina teckningar, pratade med henne om allt möjligt och fikade där. Och imorse sa hon att jag blivit så stor, och det slog mig... Jag har inte träffat henne på ca 8 år. Vart har jag hållit hus? Vi är ju ändå grannar.
Det som berörde mig mest var att hon nästan bad om ursäkt för att hon inte vart med under min uppväxt.
Det sista hon sa var: Ta hand om dig, och lycka till med livet Julia.
Det är nog bland de finaste orden jag har fått. Hon önskar mig lycka i hela mitt liv, och hon vill att jag ska må bra och ta hand om mig. Det önskar jag henne också. ♥


sniggt

Något jag ska köpa till sommarlovet är en keps. So nice.






chill oja

Åh, chill. Idag hade jag en lektion i skolan. Åh, chill. Imorgon har jag en lektion i skolan. Det känns som de sista veckorna inte kommer bli så dåliga hörni...
Nu är jag hemma och ska äta mellis och kolla på ett avsnitt av oth, i väntan på att min boyfriend ska komma hit och göra mig lycklig.




lol so true

¨


being replaced is the worst feeling in the world.

I think much. But I don't like to talk.


arg

VAD ÄR DETTA!!! Det har vart helt sjukt härligt väder nu i en vecka. Shortsen åkte på igår morse men åkte av lika snabbt och ersattes av ett par jeans. Och nu ska det vara dåligt väder i helgen, men sedan ska det vara fint igen. DET ÄR JU FALUKALASET I HELGEN!!! Lack-Julia.

Nej, nu ska jag göra spanskanationella. BIG HUG.


2 från i söndags

Med 2 bilder från Fannys konfirmation säger jag godnatt. Jag är så tacksam över mina fina vänner som är så galet bra för mig.




9H

My friend A-M la ut några bilder ifrån nian.
Det är helt sjukt vad jag saknar den klassen. Ingen klass skulle någongång kunna bli så bra som 9H. Sammanhållningen, accepterandet av alla, humorn. 9H gjorde så att det var ROLIGT att gå till skolan, jag längtade efter alla lov. Klassresorna vad skitroliga och ALLA personligheter var så underbara.







1. En bild från vårat spexfoto, då vi var programmet Pensionersdjävlar
2. En bild som jag tror, eller jag VET, att bra vi i 9H förstår.
3. En bild på min fina vän A-M och jag.

gymnastik

Nu ska jag träna... Jag har dock börjat träna för tidigt med min fot, för ibland klarar den inte av det jag ska köra... Skit..


monkeytricks - ett litet smakprov

SÅDÄR. Förlåt för att jag lovade er att visa vad vi i Monkeytricks gör, och sedan inte gjorde det. Men nu är det inte fel på filmen så nu kan jag visa. Fråga på om ni undrar något.


lönnlöv

Min vän Line ska tatuera sig och ville veta hur det skulle se ut, så jag målade på henne, ett lönnlöv. Det är en sån himla bra idé tycker jag. Hon heter Caroline Lönnar och då ska lövet stå för familjen.
SNYGGT VA!!


välkommen


morning

Godmorgon! Måndag igen, huh.

Stop saying that you're not pretty enough, beautiful enough, talented enough, smart enough, cute enough. BECAUSE U R!


godnatt

Ibland är det inte lätt att vara glad. Det är faktiskt skitsvårt ibland. Men HEY. Ge inte upp för det. Du måste kämpa lite för att hålla lyckan på plats. I min favoritserie (One Tree Hill ofcourse) så säger Julian såhär, "Happiness is a direction, not a destination". Och det är så sant. Du måste bara anstränga dig lite för att hålla dig mot rätt riktning, mot lyckan. När du blir glad är det inte slut där, nejnej gud nej. Du måste bara hålla kvar det och fortsätta bygga på det. Ibland går det neråt, jag vet. But keep fighting.
Godnatt!




abonemang

WIHO! Snart ska jag köpa min Iphone. Synd bara att jag inte kan använda den förän jag hittat ett bra abonemang. TIPS?

livet leker dagar som dessa

2 bilder från igår. Det var en härlig dag.




cool






sunday

Godmorgon! Nu åker jag och två av mina favorittjejer ut till Svärdsjö för att kolla på Fanny när hon konfirmeras! Hon kommer bli så glad över våran lilla present! Efter det är det träning, och avslutning med min gymnastikgrupp på det. Det är riktigt roliga grejer, men vissa dagar är jag väldigt stressad. Idag är en sådan dag.


paus

Bloggpaus idag. Kanske söndag.


godnatt

Med en oavslutad reklambild så sätter jag på ett avsnitt av One Tree Hilll och ska försöka sova.
Imorgon blir det ansiktsmålning inför kalas och sedan middag.
Tankarna är högt uppe.


kvällsplaner

Changed plans. Jag åker ej till Emma. Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska ta longboarden till kålgårn med några vänner, eller om jag ska stanna hemma och bara ta det lugnt.. Det kan ju vara skönt att stanna hemma, men jag vill ha kul!!!!


todaytosay




friday i'm in love

Nu ska jag, min familj och Gideon ut till Farmor och farfar och grilla. Supermysigt. Efter det drar jag till Em.
Ha en sjukt kul fredagkväll!!


iphone bilder

The summer is coming! Seriöst, äntligen.











SNYGGA VA. Och så har vi självklart en stilig fotograf vid namn Lisa Björk.

love-gifs






3 från igår

Jag hade en skitrolig eftermiddag igår med några kompisar. Vi målade ansiktsmålning, åkte longboard m.m.
Men ni kanske undrar om all denna ansiktsmålning? Jo, det är så att jag, Math och eventuellt Em ska jobba på Falukalaset och göra ansiktsmålningar. Så nu har vi tränat och tränat och tränat.






morningmorning

Godmorgon på er!
Uppdateringen, som jag sa igår, var kass, men det kommer bättre uppdatering nu. Jag har bl.a lite bilder att visa.
Nu kommer Math snart hit och då ska vi filma lite till svenskan. Resten av skoldagen är chill och sedan ska jag måla ansiktsmålning på wilma och åka till farmor och farfar och grilla. MYSFREDAG! Sedan får vi väl se vad kvällen har att erbjuda.


chill

HUR HÄRLGT ÄR INTE DENNA DAG?!?! Nu sitter vi ute (hela crewet) och målar ansiktsmålning. Tell u l8er about it. Snart ska vi och kika på niornas bal, och sedan ta longboarden till träningen.
Förlåt för bad update men DAGEN ÄR SÅ NICE, hörs senare.

en till


2 från i helgen

Jag kan börja dagen med två härliga bilder från i helgen. Jag hade så sjukt roligt med monkeytricks.
Hoppas ni får en bra dag. Nu ska jag göra ett konditionstest, och med tankarna på att jag inte har sprungit på typ ett år, så hoppas jag innerligt på det bästa och att foten håller...




just some thoughts

Ni måste uppskatta de små sakerna som händer/finns i era liv. Det finns så mycket som kan göra er glada, bara ni tillåter det. Ni får inte ta de sakerna för givet, för då slösar ni bort glada ögonblick! Så tänk på hur bra ni har det, varje dag. Ha roligt, uppskatta era närmaste och framförallt tyck om er själva. Miley Cyrus har sagt, "If yours thighs don't jiggle go see a doctor." Ni är så fina, underbara och värdefulla allihopa. Ta åt er det. Jag har sagt det förut. Det spelar ingen roll om du är stor, smal, har kort hår, sne näsa, stora fötter and whatever. DU ÄR SÅ FIN.
Godnatt och sov gott!




Utkast: Maj 23, 2012


longboard

Longboarden var verkligen ett riktigt värt köp. Jag kan rekomendera att köpa en, så sjukt freedom.


foto: tema känslor: lonely




onsdag

Nu är jag hemma och ska filma en svenskagrej. Jag har verkligen sjukt mycket att göra nu, både i skolan och hemma, men det är bara att bita ihop.
Hörs senare.
L8er!


gideon

Här kommer ännu en av mina kärleksförklaringar.
Igår hade jag en sån otroligt BRA kväll/dag. Jag hade riktigt roligt! Gideon får mig verkligen att tänka om. Att tänka på allt positivt. Han är den perfekta för mig, verkligen. Och i mina ögon är han en sjukt snygg, otroligt omtänksam och en superkille alltså. Mitt ♥ slår för honom, min b-friend.




armtattoo

Can't stop loving this.




morning

Godmorgon!

Tänk att bo i detta lilla hus. Gulligt va? Fast, lite ensamt.


godnatt

Nu är jag nerkrupen i sängen. Imorgon väntar en lång dag, men jag hoppas på det bästa. Jag har sjukt mycket att längta till nu! Se till att ha det du med!

Med tankarna högt upp somnar jag i min underbart sköna säng...


idag




yaay

Såhär glad är jag över vädret, att mattenationella är över och att jag får spendera kvällen med min boyfriend.
Yaay!


svarelisvar

Jag fick en fråga som löd såhär:
"Juliiaa, plz ta upp detta i ett inlägg! Vart har du köpt alla dina hårfärger och hur mycket kostar dem? Tack på förhand!"

And ofcourse i will. Jag har köpt mina färger på SHOCK, alltså här, och de kostar en femtiolapp och en tjuga. Dock så var man tvungen att handla för över 200 kronor för att det skulle fungera. Men, här, på BLUEFOX så finns det också för samma pris. Jag har märket Directions och det är semipermanent färg, vilket betyder att det går ur lite färg för varje tvätt, men det kommer alltid att sitta kvar en liten färgton.
Midnight blue, violet.

  


sk8

Här är två till!




alegre

1 happy face 2 3 4 5.. 6 happy faces!


blå

Checka näsan. Så såg den ut för några dagar sedan. Någon som kan gissa vad jag gjort?


tisdag

GODMORGON LILLEBROR! Idag är det en sån perfekt dag, så have fun och glöm allt dåligt!
Tja, jag kan väl inte glömma mattenationella eftersom det ligger och väntar på mig just nu.. Men jag kommer definitivt glömma det på dirren efteråt.


kram och godnatt

Godnatt på er! Sov så gott. Kom ihåg att du är så fin så. Här får du en kram!



hemma

Nu är jag hemma efter en riktigt härlig longboardtur med Ludvig och Em.
Det skulle kännas så skönt att bara duscha, borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och sova.. Men istället ska jag plugga matte (nationellt prov imorgon). Jag kanske unnar mig ett avsnitt av One Tree Hill om jag är duktig.


nice

Träningstime. Och sedan tar jag och Em en longboardtur hem i det UNDERBARA (helt sjukt sköna) vädret.

smakprov

Oh. Här har ni ett smakprov på bilderna i fotostudion idag. Läckert va?

fel på filmen

SORRYSORRYSORRY! Det har blivit något fel på filmen nedanför, den kommer upp senare. Promise.

mmmm

Fy bubblan vad gott.


hej och godmorgon

Godmorgon på er. Nu ska jag och Mathilda ta bussen till skolan. Longboarden är med för innan träningen ska jag ner på stan med Em.
Ha en riktigt bra dag!


Monkeytricks första gång

Här är en sneakpeak på vad vi i Monkeytricks håller på med. Fler filmer kommer sen, ofcourse.


godnatt

OJ! Nu blev klockan mycket. Mathilda sover här också, vilket kommer göra det ännu svårare att somna (pratkvarn).
Godnatt!


monkeytricks

Det är helt SJUKT vad roliga grejer vi monkeytricks har hållt på med idag. Vi har dessutom fått allt på film.

Ni kanske undrar vad monkeytricks är, eftersom jag nämnt det ett antal gånger. Jo, det är ett litet crew (ni kommer att få reda på mer såsmåningom) som träffas och gör, tja, det vi känner för.


i love music


sunday

Nu ska jag åka upp till Lugnet och träna min gymnastikgrupp.
Njut av sista helgdagen nu! Gör något som får dig att ha roligt, må bra och som får dig att ta det lugnt!


sommar

Åååh! Jag älskar att sommaren är påväg. Igår kunde jag gå ut i bara tröja vid midnatt och det var inte kallt.






hey


morning

GODMORGOOON! Jag älskar att helgen har gått så långsamt, för ja har haft så in i bomben roligt. Det roliga fortsätter nu, när jag tar longisen till Em och träffar Monkeytricks. Senare ska jag träna min gymnastikgrupp och efter det sover Math hos mig inför imorgon.


glaskula


lycka

Nu ska jag ta longboarden till Gideon och grilla med hans familj. Sedan består resten av kvällen av att barnvakta sis tillsammans med Gideon, lite Ben&Jerry och en bra film. Jag har haft en sån otroligt bra helg!!!!!!


pics

Vi lyckades riktigt bra med några bilder i torsdags, i alla fall för att vara mobilkamera.
1. Jag. 2. Lisa. 3. Emma. 4. Fanny. 5. Moa. 6. Julia D. 7. Emma A.














tre från i onsdags






godmorgon

Godmorgon på er! Lördag är great, eller hur. Nu ska jag ha en najs dag med longboard, hemkomst av min mamma och syster, och drömmar om att kunna surfa.
XO


true


wow

Jag brukar inte ha något stort intresse för cyklar osv, jag brukar tycka att alla ser likadana ut... Men denna var riktigt snygg!!


favorit i repris


love




this was a good day




this is for you


30

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

♦Bloggstatistiken och kommentarerna har ökat
♦Vi har fått riktigt roliga fotouppgifter i skolan
♦Jag har kunnat börja träna lite igen
♦Jag har kommit mina vänner och min pojkvän närmare
♦Jag har lyckats spara mina pengar till något behövligt

torsdagshumor


hemma

Det är så skönt att umgås med mina friends. Det är bara att vara. Att vara sig själv. Jag har äntligen hittat ett ställe med personer där jag trivs.


ödla

Jag brukar tycka dessa varelser är äckliga, men när jag kollade igenom kameran var han ju ganska söt. Kan han få heta Torkel?


yes

Snart är det träningstime. WOHOOO! Ni anar inte hur peppad jag är nu för att börja träna på riktigt. Skyddet är på, smärtstillande är i och humöret är på topp. NJUT AV LEDIGHETEN UNGAR!


word


so great

Godmorgon världen! Idag är vi uppe med tuppen (nästan) för nu ska jag till Emma för att göra något riktigt roligt. Vi i Monkeytricks ska nämligen filma en sak...
Gårkvällen var asmysig tillsammans med min p-vänn, Julia och Jonte.



Adamsäpple. (U R suppose to laugh...)

natti

Godnatt på er! Natthumor nedanför för min del.


n0thing

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Ingenting.

backpack

Jag vill ha en sån här ryggsäck. Så himla NAAAJS. Någon som vet vart man kan köpa?




lov

Tanken på att vi har ett litet minilov nu gör mig så lycklig!! Jag har så mycket roligt som ska göras och gaaah! Se till att ha roligt nu! Wih!


sk8

Skater boys...
OFCOURSE MY BOY IS ONE!
Och idag ska han bjuda mig på pizza. Cute.




ninjas exist

Jag är på träningshumör. Tur att det snart är torsdag!


my babe


du är så fin

OK listen up plz.
Jag läste ett inlägg på Paulinas blogg (inlägget finns här) om självförtroende och självkänsla. Hon skrev bl.a om mig, att jag peppar folk på min blogg och att jag vill att folk ska inse att de är vackra oavsett hur man ser ut. AND OFCOURSE I THINK THAT! Ni alla är så freaking fina och snygga och underbara och tjofadderittan på alla sätt! Och om du trycker ner dig själv på något sätt genom att ni vet att ni har ätit onyttigt, eller inte gå på någon sport, inte kommer i den storleken du vill ha eller att ni skäms i bikini. SCREW THAT! Skit i det. Seriöst. Lev livet, ha roligt, och VAR DIG SJÄLV. Hitta platser, människor, djur, familjemedlemmar som du trivs med och känner dig fri med. Hitta din egna stil, och framförallt dig själv. Och kom ihåg att detta kan ta ett tag, det kan faktiskt ta ett bra tag. Ha tålamod. För det finns ALLTID en person som älskar dig för den du är. Inte för din klädstorlek, din hy eller din livsstil. Utan den personen älskar dig för. den. du. är.






28

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar




Tack så mycket!

ÅÅÅH, Ni är så söta! Söta kommentarer rullar in dag efter dag, jag blir så glad!! TACK till er!


simple, clasic




summer-wantie

Jag vill så gärna ha sommar, freedom och bara ha chilldagar med mina vänner. Sommarlovet kommer bli så galet grymt...






repeat


chill hemma

OK. Sånt här är lite läskigt.. Spanskaprovet var enkelt, och jag blev klar först.. Betyder detta att jag har fel på allt?

Nu är jag hemma och tar det lugnt.. Känner mig helt utmattad. Sen börjar jag runt halv ett igen. Så jag ska chilla här hemma med oth.


morning

Spanskaprov. Nationella. Hur kan man starta dagen bättre? (IRONI)
Nej, men det ska nog gå bra.


27

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Mitt framtida bröllop...
Först av allt kan jag säga att det är tillsammans med Gideon. Tro det eller ej, men jag vet det. Sen vill jag självklart ha alla mina närmaste där. Jag vill gifta mig utomhus, på en perfekt sommardag vid något fint och betydelsefullt ställe. Jag vill ha min drömklänning på mig och dela en fin betydelsefull ring med min man.




skriver av mig

Alltså jag är så ledsen...
Jag tränar vanligtvis gymnastik 9-10 timmar i veckan. Hemma springer jag runt på händer och jag är inte den personen som sitter still. Men sen jag fick foten ur led och min fot skadades, så har jag inte kunnat göra något sånt... Två veckor på kryckor, en veckas haltning och nu hamnar jag här. Det känns som om jag inte blir bättre. Och detta göra mig så arg på mig själv... I höst så är det en tävling på RM3 nivå som vi ska på, och sedan åker vi iväg till JSM. Eller ja, de som är tillräckligt bra. Läkaren sa att jag kan träna efter tre veckor, och nu har det gått tre veckor. Men jag vet själv att min fot inte kommer att klara av den träning som de andra gör nu... Jag hamnar efter i "utvecklingen", och det gör mig så ledsen. Jag älskar att vara i hallen, jag älskar att vara med hela laget och att träna gymnastik.. Men det är inte samma sak nu, när alla tränar och utvecklas med dubbelvolter med skruv osv, medan jag sitter bredvid och gör styrka, eller bara tränar på några handvolter... ÅÅÅH jag blir så ledsen av det här... Dessutom är det sommarlov, vilket betyder 2 månaders uppehåll från gymnastiken. Då tappar jag ännu mer.



ÄCKELFOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tattoos and bible


digitalt

I skolan. Nu ska vi gå över till digitalt! Finally.


söker modell

Detta är ett litet test på mitt slutprojekt i skolan.. Såklart så ska det vara med noggrannt, detta gjorde jag på några timmar bara. Då ska jag även använda mig av en fotostudio.
The only problem is... Jag har ingen modell. Någon frivillig?


bloggrape

hihiihihhihihihihi jag är busig.. PUSS ♥

idag




Godmorgon

Godmorgon på er. Hoppas ni sovit gott. Kan ni göra en sak för mig? Läs texten under.

26

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Äventyr...


universal

Tänk att jag har varit här.. Det var världens bästa nöjespark. UNIVERSAL STUDIOS ♥










i'm fine


svar


Sv: Tjena anonymus! YES i have. Bilden är tagen av mig!

gym'najs'tic

Snart ska jag iväg upp till hallen för att spendera 5 timmar där. Underbara plats. Jag hoppas på att min fot klarar av lite trampolinhoppning.

Vilka finfina priser jag har...


en

Had some free time...


morgon

Gormorgon på dig! DU ÄR SÅ BRA.


25

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Jag är beroende av att ha roligt. Det kanske låter konstigt, men om det går en lång tid utan att jag har roligt tillsammans med mina vänner så blir jag konstig. Ett annat beroende är mjölk, och jag är också beroende av facebook, tumblr och youtube... Vilket inte är så bra.


love colour


snygg

Grymt snyggt motiv!! Jag älskar att fåglarna inte ser så klassiska ut tack vare jordgloben. Yeah..


jaa!

ALLTSÅ JAAAA! Math kom nyss och berättade världens bästa idé för mig, som vi kommer tjäna much money på!! Tell you l8er!


bra helg

OJOJ! Hejsan lördag! Hela gårdagen var supernajs, och hela denna lördag också, därav ingen bloggning today. Men jag har iallafall umgåtts med världens skönaste människor. Idag har vi bland annat kört dancedare på hemköp, byggt pyramider på ica och ätit glass. Hur mysigt som helst.

OK. Ni ser att denna bild är riktigt ful, men vi ser inte ut sådär egentligen.. Eller förresten, jo det gör vi.



Em, Moa, Jag och Ninis.

24

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Där är den. Fin va? Hehe...
Eller jag vet inte om jag kan kalla den min, för det är ju skolans... Men jag får den när jag går ut.



pray


friday i'm in love

WOHO! Ikväll bli det umgänge med världens bästa människor. Have a great night!




something black


step up

Här är den bästa scenen från varje Step Up film. SÅ GRYYYYYMT!  


sorry


pale skinn




godmorgon

GODMORGON! Åh vad ni är fina!
Jag hinner inte blogga nu, because.... Jag ska planera en liten svenska redovisning, äta frukost och ta mig till skolan på 20 minuter... HURRY UP!
Ha en grym dag!


23

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Jag är galen i alla färger, dvs nagellack också, så alla mina nagellack från Depend är mina favisar. (Ojoj, smygreklam)



yay

JAAAAAAAA! Nu får jag träffa Gideon. SWEET!


gymnastik

Efter en liten runda på stan så drar jag nu upp till älsklingshallen och träffar mina underbara. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt!


japp

Jag hatar att man alltid måste tänka på vad man säger. Ibland hoppar orden bara ut...


tre med stjärnor

Mixtrade lite med denna () bild och titta så mycket man kan göra... Här är tre olika.








skolfeber

Ja! Äntligen morgon! Nu ska jag ha idrottsteori och jag är så himla peppad! Jag älskar skolan!!!!!! Gaaah, jag finner inga ord. Och jag kan knappt bärga mig tills efter detta, då jag ska fortsätta på min uppsats mellan 3-10 sidor om konflikten i Mexiko. YES! Vilken lyckodag!!!!!

Jag. Är. Så. Freaking. Trött. På. Skolan.







22

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar





Sorry för kvallen, och visst har jag ordning och reda?

yes you are

När jag cyklade hem från hallen idag så mötte jag en aspackad man. Först blev jag rädd, och började redan cykla snabbare när jag var 20 meter ifrån honom. Men när jag kom närmare insåg jag att jag inte alls var rädd. Jag tyckte så (!!!!!) synd om honom. ÅÅÅH! Hur ser hans liv ut liksom? Och vilken skit har alkoholen satt honom i?
Så typiskt mig att fortfarande sitta och tänka på den stackars (förlåt, idiotiska) gubbe...



Ofcourse.

hallen

Nu ska jag upp till hallen och träna min gymnastikgrupp. Det är så roligt att se dem utvecklas! SÅ DUKTIGA.


foto

Jag är så sjukt fotoinspirerad just nu!! Vill vill vill.




random

Mina teckningar baseras oftast på hur jag känner mig... Om det inte är motiv jag ritar som skulle kunna va tatueringar.
Men jag kommer oftast inte heller ihåg exakt den känslan jag kände när jag ritade... Denna tecknade jag igår. Jag undrar hur jag kände mig då?


tält

HÄR vill jag bo en sommar med mina bästa vänner. That would be freaking amazning.


lunch

WE HAVE INTERNET! (Jag tänkte mig We are family melodin där)

Nu har jag och tjockis-Mat-Hilda lunchat på La Marina. Nu består eftermiddagen av att skriva en uppsats om konflikten i Mexiko.. Ska man ens kunna det i våran ålder? Jag känner mig som 12...


s(k)ola

PISSVÄDER!!! Igår trodde jag det var sommar. Jag vet inte än hur det är med internet i skolan (det var nere igår). Så vi får se hur uppdateringen blir idag.


my love

Godmorgon på er. Jag har en känsla inom mig som jag vill dela med mig av..

Varje dag. Varje minut. Varje Sekund så älskar jag dig.
Det har gått mer än 2 år och du gör fortfarande så att jag blir sådär konstigt nervös när vi ska träffas, du gör fortfarande så att min mage fylls med fjärilar när du pussar mig och jag fattar inte att jag blir mer och mer kär för varje dag. Jag trodde det fanns ett stopp. ♥


21

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Jag har många favoritställen. Men de som kommer upp först i mitt huvud är min älskade gymnoshall (där jag praktiskt taget bor), min pojkväns famn och hemma hos mina kusiner i Norrflärke.






finding nemo

Världens bästa film!!!!!!!!!!!!!!


free time

FIRST TAB: Facebook
SECOND TAB: Tumblr
THIRD TAB: Youtube

favorit i repris




trött på det vanliga

Jag är så trött på detta vardagsliv. Skola, träning, skola osv. Jag har lust att bara åka någonstans med härliga människor och uppleva något nytt. LEVA LIVET helt enkelt.










tattoos i love

Armtatueringar. ♥

godmorgon

Godmorgon! Ha en fin tisdag hörni. ♥


20

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Ett mycket behövligt och bra fotskydd.


idag

Idag invigde jag sommartightsen. FAVORITER ja-ha-du.







Kassa bilder, men jaja.

home from school

Jag älskar min säng!!! Jag skulle kunna bo i den. Eller vänta.. Det gör jag redan. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth (inte ovanligt) och vänta på min p-vänn.




balklänning

Repris.
Men i alla fall. Den här klänningen hade jag på balen i 9:an. Ljusgrön. ♥






just girly things

*Badaam!* Jag kände mig träffad direkt av dessa.
Just Girly Things...










skola

At school.
Jag är så opepp. Men nu ska vi nog börja med musikvideo-delen. Nice.
Ååh. Denna bild fick mig på lite bättre humör!!

tråkig fakta

BRUKAR DU KOMMA I TID? Aldrig...
HAR DU BRA KONDITION? Nope.
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? Hum, det var kanske igår..
HUR KÄNNER DU DIG NU? Trött
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Jag har alla möjliga färger... Blå, röd, lila, orange osv.
KAN DU LAGA MAT? Det kan jag inte påstå, men lite kan jag väl..!
VAD PLUGGAR DU? Estetik och media
BLIR DU BRA PÅ KORT? Haha, nej!
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? Igår åt OTH...
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET? Neej!
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Ja. Hur mysig som helst.
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? Mjölk as always.
ÄR DU NYTTIG? Nej, inte ett dugg. Eller räknas det om man äter frukt och grönsaker lite varje dag?
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Japp
ÄR DU BLYG? Nej. Ibland kanske.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? 8
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? Ja
DU SOVER? Oftast på nätterna!
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS? Nej
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN? Jag ringer aldrig folk, hehe.
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU? Ett glas vatten...
HAR DU SNYGGA SKOR? Nja.
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE? Don't remember
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT? Ja!
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT? Nej.
HAR DU KÖRKORT? Nejp
ÄR DU ENSAM NU? Nej
VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA? Helgen och de dagar jag får träffa Gideon. Hihi.

godnatt

Efter två filmer av Step up somnar jag sött i min nybäddade säng med tre fluffiga täcken och 6 mjuka kuddar. VARDAGSLYX.
Jag hoppas att ni kommer att drömma fint. Tänk positivt. :)


så fin

Jag har helt fastnat för den här bilden. Gah. Så fin.

image description

monsters inc

Rätt gissning på frågan om vilken film "citatet" kom ifrån var Monsters Inc.
Frida
Mathilda
Fanny


söndag

MYSKVÄLL! Jag uppdaterar senare ikväll. XOXO


ascoolt

En klasskompis visade mig denna film och som vanligt tycker jag det är asballt. Tänk om något sånt här kunde hända i lilla Falun? Hmmm...


längtar

JAG LÄNGTAR som en tok till P&L. Jag och Lisa kommer att ha en sån underbar vecka med pl, sena kvällar och sommarjobb. GAH!


but, i miss you

We are not close anymore. But I'll be there if you need me.

redo för tävling

Klockan är 6, och vi har precis vaknat. Vi ska strax börja göra oss klara för att åka till Lugnet för att tävla!¨
Jag ska vara tyckardommare, och jag är inte nervös...

Ha en härlig lördag!


19

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


godnatt

LÄGGDAGS! För imorgon ska vi upp klockan 6.

aaaah

SNYGG!!!!!


gissa film

Nu ska ni gissa från vilken film detta uttryck kommer ifrån. Rätt gissning får en länk!


tävlingsfrisyren






lördag

Nu är mina tjejer (Lisa, Fanny, Julia, Emma och Moa) här och vi ska ha en perfekt lördag!




18

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Jag handlar/shoppar helst i STORA köpcentrum. Där det är lagom värme, massor av olika affärer och gigantiskt stora ytor.


to life

En sån här liten tatuering, som man dessutom delar med andra, skulle jag vilja ha. Det skulle vara så betydelsefullt. Och jag vet redan med vilka. ♥


lycka

Lyckliga fredag. Denna dag kommer att vara perfekt. Hela kvällen ska jag spendera med Gideon. Jag kan inte vara annat än lycklig. Jag älskar denna trygga känsla.♥


best of bob marley

"One good thing about music is when it hits you, you feel no pain."

"Love the life you live, live the life you love."


- Bob Marley


jeans

Jeansjackan är äntligen användbar. AND I LOVE IT. Nu slipper den ligga och damma där nere i källaren.






Lund the movie

Lundresan må ha varit den värsta, men vissa stunder går det inte att ha tråkigt med mitt kära gymnastiklag.
Våran sammanhållning är klockren tjejor.


it's friday

JAAAAAAA! Världens bästa veckodag är här och jag ska vara så glad idag. DU MED, elle hur?


17

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Idag skulle jag egentligen visat hur mitt rum ser ut just nu. Men tro mig, ni vill inte se.


never alone

Denna bild hjälpte mig lite... Den kanske kan hjälpa dig också.


min kärlek är så stor

It wasn't love at first sight. It was love at every sight.
Jag älskar dig så in i bomben mycket och inget kan ändra på mina känslor för dig. Det kommer alltid att vara vi två ♥


long time no see

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth, sedan byta om och kasta i mig lite mat för att sedan åka upp till min älskade gymnastikhall och träna lite styrka. Jag har inte varit där och tränat på exakt två veckor och det känns som en evighet sen.


best dog ever

Det här ska jag lära Aska... Så grym vovsing.


i truly do

I miss the old you. The new you sucks.

i may...

I may have hurt my foot, but I can still do this!






gah


godmorgon

Nu har jag nationellt prov i engelska. När ska detta ta slut? Tydligen aldrig... Jag slutar 4 idag, vilket gör mig deprimerad. Men ikväll drar jag upp till hallen och tränar styrka med Mathilda, och då får jag träffa världens bästa människor. Då kanske vi också planerar helgen.



Denna bild är från världens roligaste helg och tävling.. Oh I miss.

16

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

På helgerna passar jag på att göra det jag inte hinner med på vardagar. T.ex att städa, träffa kompisar, rita, fota/redigera, åka longboard, åker bort, och framförallt att SOVA. Jag försöker bara ha grymt roligt med människor jag älskar, och att ta det lugnt och bara chilla. Eftersom veckorna ilband inte räcker till för det...







sanningen

Nu sitter jag och chillar hos Marika. Hennes lägenhet är awesome!!! Snart ska hon iväg på dans, och då drar jag mig från stan och hem till Sanna. MYSKVÄLL.
Vi kan faktiskt nästan vara fina om vi anstränger oss. Men oftast så orkar vi inte låtsas. Då vill vi bara vara oss själva.
m

idag






summerfeeling

Ingen har missat dessa sommarkänslor.. Ååh vad jag njuter av detta väder och att inte vara i skolan nu på eftermiddagen. Min gulliga bror kom ut med en morotskaka och ett glas saft, som jag ska äta nu till ett avsnitt av oth.




chill

En bild från idag. Nu väntas bara en samhällskunskap och sedan är denna plåga över.. Då ska jag hem, vila lite, sedan dra till Marikas nya lägenhet! Gryyyymt!


onsdag

Godmorgon världen. Inte sådan pepp dag, inte sant? Men tänkt positivt. Längta efter något. :)


godmorgon

Jag är glad att första lektionen är musik. Nu består denna morgon av att sjunga och spela piano.


15

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. Hit vill jag åka innan jag dör / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar




step up

Jag hatar att vara ensam.
Och därför är det så bra att Em och Math håller mig sällskap ikväll och inatt. Nu ska vi äta glass och se på Step up. Fanny har tipsat mig om de filmerna och sagt att de är typiskt "Julia-filmer". Så, upp till bevis! Jag känner på mig att de kommer bli mina nya favoritfilmer.




vem är hon egentligen?

Hej alla som läser Julias fin fina blogg! det är bra tycker jag, forsätt så!

Vill ni höra lite rolig och spännande fakta om min underbara vänn?
Julia är en väldigt väldigt klumpig person, ganska oftast kort tänk (jag menar, tänk innan du säger något lilla Julia) men Julia är också en super snäll och omtänksam person! Hon är mångas förebild, inklusive mig (nu menar jag inte kläder och sådant utan bara att hon alltid är så snäll och tänker på andra - hon får alltid alla att må bra!
Julia är även en lite riskylld person eller vad ska man säga...? HENNES HÅR ÄR BLÅTT OCH LILA!!! hon gör alltid massa galna saker som livar upp min och andras vardag, när hon är i närheten behöver inte jag vara wild and crasy för då är ju hon det! Och inget slår ju hennes humor heller! Tack Julia för att du finns! Jag älskar dig suneshine!
/ Din egna Emma Hansson, aka Em


i refuse to sink

Be the one who guide me, but never hold me down.

tisdag

Efter jag vaknat satte jag på två avsnitt av oth. Jag vill inte gå upp. Vill inte vill inte vill inte.
Hoppas på en ok dag..


sjukt

De som känner mig väl, vet att jag inte är fullkomligt normal. Jag tror att denna video är ett bevis på detta, och även hur sjukt konstiga och roliga stunder jag och min vän Marika har haft.
Ha, ohgod.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!