Want it

Leker med endast en kulspetspenna och papper. Orkar jag göra något avancerat? Ja. Ja kom igen. Jag vill ha inspiration till att rita hela natten. För det går. Men vart är den?


Myskläder

En ensam kväll.. Min 8 åriga syrra är mer lyckad än mig. "Ikväll ska jag på fest, jag ska ha jättekul med alla mina bästa kompisar!" Suck. Nu ska jag till Willys och köpa ostbågar.


the water effect


Älskade fredag

Innan jag ska till skolan ska jag äta detta, en vitaminbomb för att bli pigg, och se på Smallville.


White world

Godmorgon. Eminem i lurarna, en mysig tröja och en nyvaken Julia som ska göra sig en god frukost. Idag börjar jag 13:45.


Godnatt

Alla borde läsa denna text noga, och inse, att man aldrig ska ge upp. Att man alltid ska fortsätta, oavsett om det känns omöjligt. Alla får hitta sina egna vägar.


julklapp till pojkvännen

 
ÅH JULKLAPPAR! Sånt älskar jag. Att ge bort en fin present är det roligaste som finns!
Julklapp till pojkvän. De flesta tycker denna present är svårast, och jag håller med. För den kan vara hur personlig som helst, beroende på hur länge man varit tillsammans och vilket pris man vill lägga ut. Jag kan ju tipsa på de presenter jag har köpt under åren.
1. Kläder. Killar älskar kläder, oavsett om de erkänner det eller inte. Och vem vill inte ha på sig en snygg tröja, som ens flickvän tycker är skitsnygg? Affärer/sidor: Jack and Jones, Carlings, Stayhard.se, Hollywood m.m.
2. Smycke. Ett fint armband kanske? Här hittar du ett armband jag själv tycker är hur fint som helst. En kedja med en silverplatta där du kan gravera in ditt namn/datum/text. Dock ganska dyrt.
3. Foton. Beställ ett foto på er, och en fin ram. Eller har du fler bilder? Då kan du köpa en digital fotoram, där era bilder bläddras automatiskt. Finns på teknikmagasinet.
4. En resa, kanske en helg i Stockholm? Eller varför inte bara en middag ute och bio efter det, hemma i Falun?

Snart träning

Jag har chillat mest hela dagen. Lekt i photoshop har jag också i brist på något att göra. Bilden får ni se imorgon. Men min älskling kom hit nyss för att hålla mig sällskap under middagen. Cute. Nu ska jag ladda för träning. Hej och hå.


premiere

Efter en lugn morgon med tre Smallvilleavsnitt så ska jag sätta igång och jobba lite. Om jag läser lite ur en bok, skriver klart om författaren som skrev min favorit berättelse (Peter Pan) och redigerar lite film så kan jag vara ledig imorgon fram till klockan 13.45. Och tja, det är det ju verkligen värt.
 
Magen är bättre, men jag hoppas jag kan ta mig till träningen ikväll. Need 2.
 

Auuooo

Idag var en dag jag ville vara glad. Det var en dag jag ville ha kul med mina klasskompisar, åka buss med Gideon och må bra. Men så blev det inte. Här ligger jag i sängen med magvärk. Jag ska sätta på ett avsnitt av Smallville så jag kan drömma mig bort lite.


Natti

Att få krypa ner i en otroligt skön säng, med ett varmt täcke och sköna kuddar, efter en jobbig onsdag med skola och träning.. Är helt underbart. Nu ska jag sova gott, det har jag bestämt. Fy 17 vad skönt.


svartvitt i studion


Hej

Skoltoalett. Men nu är denna jobbiga skoldag över. Och jag står med Em vid hållplatsen och väntar på bussen mot lugnet. - Träning.


foto

 
Tusen tack!
Det finns ju lite småtips till att börja med. Jag tycker att redigeringsprogram är en viktig del, men det är upp till var och en. Själv använder jag Photoshop (laglig) som jag fått av skolan, som jag STORTRIVS med. Annars finns det ett gratisprogram som heter Photoscape som jag rekomenderat till andra. Och om du har några frågor när det gäller hur man gör eller så, då är det bara att fråga. Sen tycker jag att en bra kamera är viktigt också.
Sedan är det ju bra att vara kreativ. Låt bilder komma upp i huvudet och sedan försök få dem på bild, och tänk på att mycket kan man fixa till i datorn.

:)

På 900 skåp har vi nu satt upp peppande lappar. Alla kan behöva fina ord ibland.


Godmorgon

Allt kändes jobbigt idag, vilket det inte brukar göra..
Ha lite självförtroende idag hörni.


Hemma

Öppet hus på Lugnet gick bra. Nu har jag snackat positivt om mediaprogrammet. När jag kom hem pluggade jag lite spanska och såg på Smallville med Gideon och åt päronyoghurt som smakade glass. Ninis (gosedjurskanin som varit med sedan födseln) fick också smaka, Gideon tappade ner henne i skålen. Kvällens plan: somna innan halv elva.


Vad jag hinner med mycket

Åååhå vilken skön dag. Jag har sovit ut, hunnit tagit det lugnt hela morgonen, redigerat i skolan någon timme, sedan åkte jag hem. Så nu har jag beställt julklappar, pluggat spanska och sitter och kikar på Smallville. Älskade tisdagar.


Classy


estet media?

 
Tjenare!
Absolut, visst kan jag det. För det första måste jag ju säga att det har varit väldigt negativa tankar med det här med att esteterna (inklusive media då) och naturlinjen ska flyttas till Lugnet. Men med eftertankar så tror jag att det kommer att bli grymt. Dels för att det är esteterna som skapar HBO andan, och nu tar vi med den dit, och sedan också för att vi media har ju alla grejer där uppe, vilket gör det hela enklare.
Det finns jätte mycket positivt med media. Vi har bra lärare, skönt schema, inte mycket plugg och ändå läser vi bra kurser. Jag har lärt mig jättemycket. Det är till och med så att jag har lärt mig så mycket så jag är osäker om jag vill fördjupa mig inom film istället för foto, som jag hade tänkt med hela linjen från början. Men som sagt, höjdpunkterna i skolveckorna är just mediadelen, och om jag skulle fråga vem som helst i min klass så tror jag ingen skulle ångra sig, och vi har både otroligt skickliga elever och de som kanske inte kan lika mycket inom just mediadelen. Men det gör ingenting för vi får uppgifter som passar alla.
Jag kan faktiskt inte säga något negativt, förutom att kanske flytten blir lite rörig i början. Men det tror jag mest påverkar de andra linjerna som inte har sitt material där uppe på Lugnet.
Det är öppet hus ikväll på Lugnet, så kom gärna dit och kika. Jag kommer och vara där och svara på ALLA frågor. Promise.
Här är lite exempel på uppgifter jag gjort i skolan så du kan få se. Du känner säkert igen dem, men bara så du vet att detta har jag gjort i SKOLAN och inte hemma.
 

Little text

Jag tänker inte skriva så mycket ikväll. Jag har ganska ont i kroppen så jag ska lägga mig nu, och sova ut ordentligt. Så, godnatt.


jag har varit snäll i år

 
Detta är då vad jag önskar mig i år, lite smått och gott. (Länk till sidorna där nere.)
 
1. Peter Pan - The original story. (Alltså, orginalberättelsen)
2. Kjol.
3. Presentkort på Stadium. (Till träningsgrejer)
4. Plånbok med inbyggt mobilskal.
5. Gosedjur. (17 år är jag, mm.)
 
 

Måndag

Ni vet inte hur glad jag blev idag när jag fick höra att spanskalektionen var inställd. Så nu har jag tagit det lugnt hela eftermiddagen. Dags för träning! ÄNTLIGEN! Jackan sitter fint btw.


First class

Idrottsteori.


Kyla

Godmorgon. Lite snö idag. Vinter? Nej.
Men jag har i alla fall på mig världens skönaste stora tröja, och sitter och käkar risifrutti till frukost. Onyttigt jag vet, men sjukt gott. Idag: idrottsteori, spanska, äta, träna, sova.


happiness code

Nej nu ska jag sova. Fy bubblan vad skönt och krypa ner i sängen under det varma täcket och fundera på morgondagen. Den ska bli bra, trots att det är måndag. Positiva tankar med det som känns jobbigt. Jag ska sova ut och gott, göra en god frukost, ha en bra dag i skolan och ladda hela dagen inför en bra träning. Yes. Så blir det.
 
 
 

Hemma

Oh. Back home. Det är skönt. Nu ska jag jobba morgondagens lektion så jag kan ta sovmorgon. Jag ska ju trots allt bara redigera film. Ganska chill.


Videobloggar?

Jag kan tipsa om julklappar, absolut. Men videobloggar är inget för mig.. Jag blir en riktig liten fjortis då kan jag tro! Men vem vet, håll utkik.


På väg till Falun

Nu kan jag äntligen slappna av. Min första tävling med mina gymnaster har nu varit och jag är så stolt så! När jag kommer till Falun nu så ska jag på möte, sedan får jag äntligen åka hem och vila. Hektisk helg.


Söndag

Godmorgon söndag! Idag är en fullspäckad dag i Julias liv. Nu ska jag äta en mysig frukost med min pojke, och sedan springa till bussen. Idag är det gymnastiktävling för mina gymnaster, och ikväll är det möte.


E


On My way home

Nu är första delen klar, och det roligaste är kvar. Men det får bli en annan dag. Nu ska jag hem och äta en god middag med familjen och Gideon. Jag har haft en skitbra dag, tack Mats!


Julmust

In progress.


Klara på stan

Nu har vi ätit lunch på stan, jag har köpt en födelsedagspresent åt Gideon, en liten present åt mamma, Mats har hittat julklappar hon med så nu ska vi till bussen mot gruvstugan. Där ska vi göra egna masker till Marikas 18 års party!!


Lördag

Nu tänker vi runt på stan i hopp om att hitta julklappar.


Godnatt

Galet bra.


Idag gick det bra

Nu är jag äntligen hemma hos Math. Vi ska se på 8 mile och äta gott och dricka energidryck. Perfekt! Jag har ont i benen efter dagens träning, och som sagt, det var sjukt skönt att åka bort en kväll. Hedemora börjar kännas lite som hemma.


play


Train

Nu är vi på tåget på väg mot Hedemora för att träna parkour. Det har varit en intensiv skoldag, och det är skönt att nu få åka bort och träna en stund.


school

 
Min lärare sa igår: "Allt måste inte vara så jävla seriöst." Hon berättade lite om sitt eget liv i skolan, om att hon blivit relegerad till exempel. Men gick det dåligt för henne i livet för det? NEJ. Nu säger jag inte att jag ska skita i skolan, men denna månad framöver kommer jag ha proppad med uppgifter, redovisningar, prov med mera. Jag tänker inte ha världens ångest över pluggandet, och inte heller lägga ner all min fritid åt det. Men jag tänker kanske prioritera det viktigaste, och ha lite roligt också.
 
 

Sköna kläder

Som svar till Malin. Jackan beställde jag på topstreetwear.com.
Godmorgon folks. Fredag. Taggade? Det är jag. Först skola, sen parkourträning i Hedemora och efter det drar jag till Mats.


Godnatt

Det var jobbigt när du gick idag, det var det. Tänk positivt. Ja. Imorgon får bli en positiv dag. Det behövs. Jag får längta.


In progress

Japp. Koncentrationen har börjat tappas och så.. Men vi fortsätter! Två timmar till!


Filmningsdax

Stativ, minneskort, gopro, objektiv, kameror.. Ja, det var nog allt. Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt, sedan chilla innan jag drar till Arenans studio och filmar med Mathilda.


Tattoopower


Whatevah

Mot skolan. Men neeeej! Jag glömde mitt headset. Vilken tur att jag ska åka buss med Gideon. Dock inte hem. Men vem överlever inte?


Godnatt

Det luktar dig på min kudde. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det får vara bra. Alltid positiv.


En eftermiddag som denna

När jag kom hem från skolan idag så satte jag direkt på mig myskläderna, satte på ett avsnitt av Smallville och gjorde lite mellis. Sedan kollade jag runt lite på julklappar och bitarna börjar nu att falla på plats. Men nu ska jag till hallen. Humör: glad.


Butterfly

Färdigritad.


Hush

Åh! Jag har letat snowboardjacka hela hösten, men alla var antingen för fula eller för dyra. Jag fastnade för denna, för 1799:-. Eftersom jag betalar allt själv, och jag har inget jobb, så var den för dyr. MEN, G visade mig en annan bra sida, och där fanns den för 750 kr. LYCKA! Så nu kommer den i veckan.


2 år, 8 månader

Godmorgon. Jag tar mig inte upp.
Idag har jag och Gideon varit tillsammans i två år och åtta månader. Jag önskar mer än allt att han var här nu så jag kunde få ge honom en puss och säga hur jag känner.


Godnatt

Laddar om för imorgon. Älsklingen ska nu natta mig och jag tänker somna till musik av den bästa. Hans musik får mig att gå igenom saker rätt, faktiskt. Sov sött.


Du och jag

Nu har jag och kärleken bakat blåbärsmuffins som jag ska bjuda klassen på. Men självklart gjorde vi en plåt extra. Så nu: muffins med blåbärsmjölk till Smallville. Älskade tisdag. Plugget får vänta.


Vilken bra tisdag

Nu är jag hemma. Jag är inspirerad till skola. Jag är inspirerad till att filma och fotografera. Jag är inspirerad till att träna och att möta nya människor. Jag är inte säker på min framtid, jag har ingen aning om vad jag kommer att bli eller vart jag hamnar, men jag är inspirerad.


Art

Jag drömmer mig bort en förmiddag som denna. Vill lyckas. Vill leva.


Nov. 20, 2012

Morgonhumor.


godnatt

Jag är trött. Jag har ont i ryggen. Jag är helt varm i ansiktet av sluthet. Så nu, ska jag bums borsta tänderna och lägga mig i min sköna säng. För jag ser fram emot imorgon. En dag i mediehuset, Line kommer och hämtar sina färdigritade tatueringar och jag får en hel eftermiddag/kväll med Gideon.
 
Jag ska drömma om en fin sommardag, med solbrända ben och sena kvällshäng.
 

Motiverad

Nu drar jag på träning. Idag ska vi köra tumbling och fristående, och jag är pepp som vanligt!! Idrotten var by the way sjukt jobbig med styrka och kondition. Men ett träningspass extra gör väl inget?


Snow inspo

Tänk er att stå där i backen med snowboardkläderna på. Tänk er att sitta i liften. Tänk er att upptäcka nya ställen och ta sig neråt. Att ha en stuga i Sälen med familj eller vänner, där man bara chillar på kvällarna och värmer sig mellan skiddagarna. Jaaaaaaa kom igen. Nu vill jag ha vinter.


Sport is fun

Nu har jag fått i mig en god och bra frukost, hunden är rastad och idrottskläderna är på. Dags för skola.


The sun can be shining today

Godmorgon världen. Måndag idag. Många är inte så pepp. Men var inte negativa. Trots plugg och alla andra stressfaktorer i er vardag, så var positiv. Tänk att det går, att du lyckas, att det inte är en big deal, istället för tvärtom. Ni kommer längre då, i promise. :-)


Nov. 18, 2012

Norrköping var lika fint som Göteborg. Det är galet hur vackra kvällar det var där. Men nu sitter vi och väntar på ett försenat Falutåg i Borlänge och jag vill bara komma hem.


Tired girl

Ojojoj vilka två aktiva dagar vi har haft. Så nu är man lagomt trött. Jag längtar till Smallville, min säng, en påse godis och min pojkvän bredvid. Men det får vänta tills ikväll efter 4 timmars tågresa.


Livet är fint

Intresserad som jag är, fastnar jag för MÅNGA tatueringar. Jag följer jättemånga tatuerare på tumblr och instagram och jag tycker att de flestas verk är helt fantastiska. Men denna tatuering, grep mig totalt. Han på bilden var med om en tågolycka, och miste sin arm.


Gosi

Godmorgon! Idag var vi uppe med tuppen kl sju. Vi har ätit en god hotellfrukost nu och ska ta oss till museet för ännu en workshop. Jag ser fram emot denna dag och vi har det så mysigt!!


Mys på hotellet

Nu tar vi godnatt. Imorgon blir det uppstigning halv åtta för hotellfrukost och sedan en fullspäckad dag med konst och roligheter. Jaaaaa! TAGGAD.


Skål

Nu sitter vi på finresturang och ska äta pizza. Gratis! Lyx.


Arbetsmuseet

Och vad har vi gjort idag? Jo vi har gjort en varsin teckning som nu hänger på utställningen som började kl 2 här i museet i Norrköping. Nu ska vi fika och umgås!


It's not always rainbows and butterflies

Well. Vi har kul. Och nu känns allt bra, faktiskt. Jag ser fram emot att få träffa massa nytt folk och all inspiration.


Vad är det vi håller på med?

Sådär. Nu är vi på väg till Norrköping. Jag, Linnea, Math, Hanna, Amanda och våran kontaktperson sitter på nyaste SJ tåget och åker mot en sjukt rolig helg. Helgen är en inspirationshelg för oss "inhyrda konstnärer" för projektet Framtidsland då vi ska bland annat träffa en konstnär, gå på workshops, bo på hotell och lära känna alla andra som är med i detta projekt. 33 ungdomar från Sverige ska i grupper (indelat i stad) göra en utställning som turnerar runt på Sveriges museum i 5 år, och verken kommer att ses av ca en halv miljon människor.


Älsklingen min

Efter ett Smallvilleavsnitt, tacos och X-faktor med chips och godis ska vi nu gå och sova. Imorgon står klockan på halv sju. Suck. Men jag ser fram emot Norrköpingresan. Tell u 2morrow. Natti!


dubbelt w

Många kanske inte har tumblr, men då vill jag säga en sak... SKAFFA det. Ta tag i det och gör det! För det är världens bästa inspirationskälla, det är lätt att ha i mobilen och framförallt är det roligt! Här hittar ni min.
 

Idag

Idag slutade jag halv ett istället för tjugo i fyra. Skönt tänker ni, men min historialärare har blivit sjukskriven och hon var en av de få lärarna jag verkligen gillade.. Så ja, jag tycker både synd om henne och sen är det otroligt tråkigt att vi måste byta. Menmen.

Nu har jag bytt till myskläder och jag och Gideon sitter och äter nyttiga mackor. Han ska iväg och träna snart men sen kommer han tillbaka. Men medan han är borta ska jag mysa ner mig och VILA. Åh vad skönt!


han ba hängde på

ÅH herregud vad jag saknar sommaren. Jag vill ha en lika chill sommarkväll som denna, i Göteborg, med en random göteborgare och bara softa runt. 
 
 

Godmorgon

Som sagt, god frukost. Nu ska jag rusa iväg till skolan. Jag hoppas att alla mina 4 lektioner går snabbt, så jag får ta helg snabbt. Ha en bra FREEEDAG guys!!


Up side down. Boy you turn me, in side out. Around around.

Att han finns här för mig känns bra. Att han säger att han kommer ha ett underbart liv med mig känns bra. Att han älskar mig känns bra. Att han låter mig somna i hans famn, på hans axel, till hans berättande om hur hans byggarbete går till, vilket blir som en godnattsaga.. Ja, det känns bra.


Glad.

Det vart en bra träning. Dubbel till kraschmatta och ordentlig styrka. Nu ska jag hem och duscha, dricka mjölk och träffa Gideon.
Peace yo.


Träningsmat

Bra uppladdning för träning. Och nu ska jag och Em göra fruktsallad och köpa proteinmjölk på vägen till dagens träning.
Annars har jag pluggat, hälsat på farfar, redigerat film och lagat mat idag. Men nu taggar vi dubblar!!


movietime

 
OKEJ denna film är ett sådant internt skämt inom Monkeytricks. Julia Dragsten är speciellt ett hånobjekt. VAR FRIA ATT SKRATTA och ta't med en nypa salt. 
 
 
 
GLÖM INTE HD.

Hon var 17 år, 17 år i Falun

Jag vill säga ett STORT fett grattis till min fina vän Emma, som fyller 17 år idag. Hon är alltid positiv, sprallig och det står GLÄDJE över hela henne.
Du är så härlig mot mig och alla andra. Jag hoppas att du, Emma, får en toppen dag för det är du värd.


Godmorgon

Det är svårt att gå upp när det är så kallt i rummet och varmt under täcket. Men planera en god frukost. Då kommer man alltid upp.
Te, banan och macka.


motivational penguin

Denna pingvin var söt tycker jag. Den sa rätt bra saker också, som jag tycker att ni ska ta åt er! Morgondagen ska bli riktigt bra, och hörni. SNART ÄR DET FREDAG.
 

Of to the gym

Hej ho lets go. Nu ska tjejerna kämpa!


hemma efter en lång dag

I eftermiddag gick jag hem och myspluggade lite, samt åt ett gott mellanmål. Nu ska jag klicka igång ett Smallville avsnitt och koppla av lite innan jag tar bussen upp till hallen för att träna min tjejgrupp. Dock skulle jag vilja träna själv, men det får bli imorgon. Motivationen är igång.

Baggy

Sköna kläder på jobbig skoldag. Yez.


Dreamer

Åh. Jag vill. Jag har två tatueringar klara som jag vill göra. Helt. Exalterad.
Vill tatuera. Vill rita. Vill skapa.


Godmorgon!

Jag hoppas inte allt för många är trötta idag på grund av Breaking Dawn premiären. Det är en tråkig skoldag idag må jag säga. Onsdagar. Uäh. Men, jag tänker drömma mig bort och låta dagen gå snabbt förbi.


I love you

Kvällen blev bra. Gideon var här och vi har kikat Smallville, busat, ätit mackor, tagit fula bilder, druckit te, kollat på mobilfilmer och pussats. En perfekt mysig kväll. Nu ska jag somna relativt tidigt och vara utvilad för en viktig skoldag imorgon. Godnatt!


ida

Tjena du positiva person!
Jag prioriterar andra inlägg än att svara på när du klagar på mina vänskapsrelationer och mina vänner. Så istället för att säga att jag inte kan ha bästa vänner (?) så kan du kanske lägga mer tid på dina egna vänner. Det är lite omoget att komma med såna här kommentarer tycker jag, no offence, men lägg dig inte i.
Om du har andra åsikter så kan du skriva till mig personligen istället för på min blogg.
P.S. Grattis på 15 års dagen i förskott då:):):):):)
 

Pink miracle

Nu ska jag sticka iväg på möte. Vi får se om jag hinner med bussen, seg som jag är. Men det är klart jag hinner, det gör jag ju alltid.


Gotti

Mango till mellis. Supergott. Nu har jag skrivit en hel del på novellen, och senare åker jag på möte om projektet Framtidsland. Jag berättar mer om det någon annan gång.


Det är kallt idag

Nu har jag hunnit med ett utvecklingssamtal och städning av mitt rum. Så nu ska jag mysskriva på min novell som ska vara inne på torsdag.


Idag är idag

Godmorgon. Vi tar en dag i taget, ok? Se fram emot saker idag. Oroa dig inte om imorgon. Proven kommer gå bra, filmen du kommer se kommer säkert vara grym och vännerna du får träffa bryr sig om dig.


I am a dreamer

Nu ska jag kika klart på ett Smallville avsnitt.
Jag har stora drömmar, och även är jag så rädd för att drömma. Men jag tänker lyckas med det jag vill. Jag ska. Det står stort över min vägg, "Don't be afraid to dream", och det påminner mig varje dag om att jag ska våga drömma stort.
Godnatt!


Look a like


Motivationen är på topp

Nu är skolan slut för idag. Det är lite deprimerande att man går hem när det har blivit mörkt. Menmen. Nu laddar jag för en givande och ROLIG träning. Dubbelsalto, skruvar och dubbelvolter är det som gäller.


Annorlunda. Spänning. Livet,


Sporty

Nu ska jag snart iväg till skolan. Men först: borsta tänderna.


Go go go!

Godmorgon. Sovmorgon idag. Kvart över elva börjar jag med massage, och efter lunch har jag spanska. Jag längtar till träningen ikväll för jag har äntligen blivit motiverad. Come on!


Pain is temporary Pride is forever

Jag avslutar denna grymma helg med en snygg gymnast i en snygg tatuering. Jag har haft en grym helg och tänker göra denna skolvecka bra. Nya tag. Godnatt!


Hedå Halmstad

U have been good 2 us.


Hello sunday

Nu sitter vi och kollar på finalen. Det känns lite surt men alla är jätteduktiga. Jag längtar lite till bussresan hem, då vi myser med film, skrattar, sjunger och äter ostbågar och munkar. Men även tills jag kommer hem till mitt rum, min säng och min babe.


söndag

Nej men tjenna och godmorgon.
 

Nattsnack

Det är så typiskt. Vi var SÅÅ nära på att komma till final. Och det skulle vara så sjukt roligt att tävla imorgon också. Men vi satsar nästa gång. Det var ju ändå så nära. Nu ska vi busa ännu mer. ÄLSKADE GALNA KNÄPPA GLADA LAG.


Ska vi byta? Ska vi byta grejer?

Nu har vi tävlat klart och duschat. Så nu väntar vi på att de andra lagen ska tävla klart sin pool så vi får reda på resultatet.


geez


En liten speciell kommentar

Hej Ida. Jag antar att du inte är så gammal med tanke på dina frågor.
Det är klart jag kan ha flera bästa vänner. Vi är helt kompletta tillsammans. Det tillhör även vänskapsrelationen att acceptera varandras svagheter och att vända dem till något positivt.


our god has a plan for you


Färdigborstade tänder

Nu har vi bäddat i ett kök. Det är en säng över hela golvet och vi ska snart sova, om inte nervositeten tar över så vi pladdrar på resten av kvällen. Det är mysigt nu. Vi går igenom varven och lyssnar på tävlingsmusiken. Imorgon kör vi tjejer. <3


Halmstad

Nu är vi framme och ska förträna fristående. Nu kör vi tjejer!


Mysmode

Vi myser på bussen med film. Vi har ungefär tre timmar kvar. Än så länge har vi ätit på Max, sjungit till hög musik så busschauffören blev lite wild and crazy och bara gosat.


Jag är så glad

Nu åker vi och jag är så galet äckligt glad !!!!!!


yes it does.


We Are family

Sådär. Sista träningen innan tävlingen är nu över. Och den gick bra. Imorgon åker vi till Halmstad för att tävla i årets riksmästerskap i Halmstad. Ni kan inte ens ana hur taggade vi är. Bussresan, förträningen, övernattning, packning, kvällarna, tävlingen, lagkänslan.. Det är speciellt att åka iväg så här. Nervositeten kryper längs ryggraden, man skapar nya roliga minnen man kan skratta åt hela livet, och man har stöttande kompisar där, hela tiden. Imorgon tjejer då drar vi!


Träningstajm

Idag har vi tjänat 120 kr genom.. Ingenting egentligen. Bra jobbat. Nu ska vi till träningen. Jag är så sjukt peppad!! Idag ska det gå bra och jag har världens bästa lag.


Awkward moment on the bus

Ja. Här sitter vi på bussen med ett ton pantburkar. Ni vet att jag nämnde tidigare att jag skulle tjäna pengar idag med Em? Well, this is how we roll.


Min fina vän

Nu ska jag åka och hälsa på farfar. Resten av dagen kommer gå åt till packning, lite skrivande, tjäna pengar och träna. Emma håller mig sällskap under dagen.


Oh well goodmorning

Nyvaken. Det var skönt att äntligen sova ut. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Smallville, direkt från sängen. Sedan ska jag äta en god frukost och börja på min novell innan resten av dagens planer hinner ikapp mig. Jag ska även börja packa lite inför imorgon...


du är allt

Förut var jag rädd för att ha dig för nära. Jag var rädd för att ha dig så pass nära så du skulle betyda för mycket. Jag var rädd för att du skulle betyda allt för mig. Vad skulle jag då göra om jag förlorade dig? Då skulle ju allt försvinna. Men vad kunde jag göra, så starka känslor som jag har för dig kan jag aldrig få till någon annan. Det gick ju inte att hålla dig borta. Och se på oss nu. Du betyder allt för mig. Allt. Men jag ångrar inte en sekund. Att ha någon så nära, någon som betyder världen för mig, är värt mer än någonting.
På grund av att jag släppt in dig helt i mitt hjärta, så har du gett mig så mycket mod, styrka, kreativitet, motivation, glädje, kärlek, närhet, tillit och lärdom. Jag har hittat en trygghet, en plats, där jag vet att jag hör hemma. Du säger till mig, "Du passar perfekt här, i min famn." För all tid vill jag ha en famn som din att krypa in i. För all tid vill jag vara din.
 
Du är allt jag någonsin önskat.
Du är allt jag någonsin drömt.
Du är den som får mig minnas,
alla drömmar jag har glömt.
Du är den som får mig hoppas.
Du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära.
Hela livet vill jag ge.
Du är där när ingen ser mig.
Du är där stormen yr.
Du är där när natten skrämmer.
Du är där när dagen gryr.
Jag vill alltid ha dig nära.
När som åren läggs till år.
Och vad livet vill oss lära,
är att framtiden är vår.
 

Chill pill

En kväll framför datorn blir det. Jag har lite att redigera och sedan ska jag sätta på ett avsnitt av smallville innan jag somnar. Imorgon är jag ledig, vilket resulterar: ingen väckarklocka.


Haha


En eftermiddag med Emma

Åh det här är det bästa. Mellis. Att komma hem efter en tuff skoldag och bara koppla av med bästa vän och äta mellis, like old times. Snart ska vi ta bussen till stan och sedan till hallen.


Idag

Jag har på mig en fin tröja idag, men mina mysiga legerings. Perfekt kombo.


Det ska bli en bra dag trots allt

Jag har världens bästa vänner. Jag låg och tänkte igår på hur kass denna dag skulle blir, med 4 timmars prov och sedan stress upp till hallen. Men jag har vaknat till en hel rad av långa, peppande sms från mina bästa. "Du fixar allt. Du har stödet från oss." "Du ska veta att du är superduktig med allt Julia!" "Du kommer klara det där." Alla borde ha vänner som dem.


all best friends are friends, but not all friends can be best friends

Gymnastik. Min bästa vän, min värsta vän. Bland det bästa som hänt mig, men också det värsta. Det kan bubbla inom mig av glädje. Kanske bara för att jag haft en rolig träning, eller satt en ny volt. Kanske hade jag en dålig dag men kompisarna i hallen fick mig att må bra. Jag kan verkligen uppleva pure happiness tack vare gymnastiken. Men andra dagar kan den få mig att gråta. Rakt ut. Nästan skrika, inte orka stå. Inte vara stark för andra längre. Ibland drar den ner mig på den hårda mattan med en smäll. Några kanske förstår, andra inte. Men detta handlar verkligen om att kämpa.
Och vårat lag, hah, ja. DET ÄR OBESKRIVLIGT. Jag trivs med dem som min egna familj. Vi har smeknamn på varandra som ingen annan förstår, jag skrattar aldrig så mycket som när jag är med dem, de får mig att vara kreativ och vilja leva lyckligt och vi vet allt om varandra. Några av Fannys favoritord är hjorthopp, barty och opsie. Julia är världens drygaste människa som ingen står ut med, men på något konstigt sätt tycker vi om henne så förbannat mycket. Moa frågar om allting. Allt. Hon förstår ingenting, men är ändå så vis. Med detta kan jag hålla på i evigheter och jag älskar allihopa av hela mitt hjärta. Jag tycker att det har tagits förgivet det här med att kalla någon bästa vän. Vi har hört det så många gånger, av så många. Men jag kan kalla dessa tjejer för bästa vänner. För bästa vänner håller ihop livet ut, delar med sig av allt och har detta speciella band mellan sig.
 
Jag har länge nu tänkt att sluta på gymnastik efter jul. Min kropp säger liksom ifrån. Jag får ont på samma ställen, och det vill inte gå över. Jag går inte framåt, snarare bakåt. Tiden räcker inte alltid till åt träning, och motivationen och viljan ligger nere. Det finns ingenting som håller mig kvar, förutom mina lagkamrater.
Men igår när jag satt i matsalen med några kompisar sa Maria, "Vad kul med gymnastik! Är du duktig?"
Är jag det? Själv brukar jag inte kunna säga att jag är det, eftersom jag jämför mig själv med andra. Men Mathilda svarade åt mig, "JA det är hon. Hon är grym."
Det fick mig att tänka efter. Jag kanske inte bara borde se detta från mitt perspektiv. Andra tycker att jag är bra. Och jag är det. JA, det är jag. För mig själv är jag det. Och jag har funderat. Jag kanske inte utvecklas inom gymnastiken nu. Men jag tänker vila upp mig under jul, så min kropp blir hel. Sen kör jag på nytt. Jag ska bestämma mig. Nej, jag bestämmer mig NU att detta ska gå framåt. En termin till. Ett nytt försök. Maria sa också till mig, "Om du är duktig på något, då ska du fan inte sluta." Ett försök till.
 
 
 
 
 
 

Varför ?

Att man kan se så glad ut på utsidan. Gideon är på väg hit nu, och det är jag så sjukt tacksam över.


detaljer


Home alone

Jag är hemma idag på grund av stark trötthet och att jag knappt kan gå av smärta. Så denna förmiddag har jag pluggat. Så nu är jag värd ett Smallville avsnitt innan jag tar tag i nästa pluggdel. Te är ett måste.


våga

GÖR DENNA DAG BRA FÖR DIG SJÄLV.

Godnatt

Att få upp mig när jag är nere är inte lätt. Men som tur är har jag min älskade Gideon, som vet när han behövs, grannen min. Han gör mig hel. Han får mig att le. Min älskade, snygga, underbart omtänksamma, knäppa, roliga Gideon.


That's why i cry

Jag vill vara glad. Jag vill vara hel. Men det går inte. Inte idag. Min kropp har inte varit såhär förstörd på länge och allt går emot mig. Jag vill le, skratta.


Eller hur?

Jag vet att jag lovadet rum i lördags... Men bättre sent än aldrig!
 

random monday inspo


godmorgon


words are weapons

En kille skrev denna text på facebook. Han är som många andra av mina vänner på facebook, en person som jag aldrig träffat. I alla fall inte pratat med. Men denna text berörde mig så sjukt mycket och jag måste dela med mig av den.
 
"Vet ni varför ert förhållande börjar så perfekt, men sedan vänder allting från ingenstans?
För ju mer tiden går, desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du och desto mer svartsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från början tycker du tex att det är okej att han/hon går ut och festar, men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet. Du blir rädd att förlora den du tycker om och visar det på fel sätt. Du börjar sätta gränser, småbråka, klandrar din partner för att han/hon inte är samma person som innan, men sanningen är att det är du som förändras. Jag själv vill bara att mitt förhållande ska gå uppåt och uppåt, men sen vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team. Istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du det är jobbigt. Du börjar irritera dig på din partner inte är som de brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, börjar bråka. Ni pratar inte som ni gjorde innan och många gör felet att ge upp här. Allt detta började när känslorna blev starkare, men visades på fel sätt. Men båda gjorde fel. Det dom gjorde fel var att släppa varandra när känslorna ökade som mest. Dessa två personer kunde göra något bra av detta men dem gick åt varsitt håll, när dem egentligen skulle vara mot samma väg. Och detta vet dem inte idag. Är det inte sjukt hur kärlek kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en? Kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga
." - Rebra Ibrahim

jag tackar och bockar

Åh vad jag är trött. Och nöjd. Mitt lov har varit helt underbart roligt med resan till Uppsala, träningar, monkeytricksträffar, Ikea, både inne- och utekvällar, tidiga/sena mornar, god mat och trevligt folk. Inget plugg har gjorts, så det sätter jag på denna kommande vecka eftersom den fylls med skola. Så jag avslutar lovet med mobilbilder från veckan.
Godnatt fina ni.
 

Ni anar inte hur mycket jag längtar

Puh. Nu har jag haft en jobbig men nödvändig träning. Imorgon kör vi nya tag! För om 5 dagar är vi i Halmstad på tävling!!!!!


Snart träning

Titta. Detta vill jag skicka till ett fattigt barn i Afrika.


okakdölaoielxmnasd


Morning

Godmorgon! Nu ska jag och älsklingen äta frukost. Sedan ska jag övningsköra och hämta upp Em innan jobb.


Och här ligger du mellan mina ben

Kvällen avslutas med kinamat, ben och jerry och ett smallville avsnitt. Perfekt.


trick or treat?


Fat bird

Jag sitter och pluggar spanska med hög musik. Gideon är på väg hit, och han skickade nyss en jätte ful bild på en stackars fågel som åkt in i hans fönster...


siblings


Lördag

Godmorgon. Idag ska jag redigera, redigera, redigera, plugga, redigera, äta kinamat och kolla på en bra film. Och allt tillsammans med Gideon. En hel lördag. Musiken ska vara hög och mysmode: ON.


God, why me?

Varför ligger jag på golvet med en propellerkeps och kollar i spegeln när jag borde duscha och sova? Jo för att det är jobbigt att duscha. Men nu ska jag göra det ändå. Imorgon ska jag visa bilder på mitt nya rum också. Godnatt så länge!


Att måla en byrå

Okej. I 5 timmar har vi nu fipplat och fixat i mitt rum hit och dit. Jag har en mycket tålmodig vän. Våra planer för kvällen var egentligen att ha myskväll framför X-factor eller att gå ut. Men det slutade med detta:


En vanlig dag på Ikea

Sådär. Nu har vi haft en dag på Ikea. Vi fick med oss mer saker hem än planerat, men nu ska rummet bli fint!! Senare ska jag inreda det, woho! Undra bara hur länge det känns fint.. Häh.


small tattoos


Yeah

Godmoooorning sunshines! Sista helgen på lovet är nu här, hur känns det? Jag ska åka till Ikea idag, eller ja nu faktiskt, men först ska vi hämta upp Em. Lets leka på Ikea!


Ett två tre

Imorgon kör vi på nya tag. Det ska bli en bra fredag. Godnatt!


Like crazy people

Vissa saker lyckas verkligen trycka ner mig.. Men jag glädjs just nu av två saker.
1. Jag såg en tjej gå på stan med en rullstolsbunden. Han åkte med ena handen, för den andra höll han tjejens hand i. Som vilket par som helst. Det rörde mig.
2. Emma. Idag (nyss) på bussen hem satte vi på samma spellista i våra hörlurar, så de var synkroniserade. Sedan sprang vi runt på bussen och mimade till samma låtar så det blev som en musikvideo när vi kollade på varandra.


Hello city

Vi är i stan och ska ta bussen till träningen. Den är sen som vanligt så vi sitter och kollar på alla etagepeople som går förbi.


Myspys

Efter att ha masserat konstant i en och en halv timme är jag lagomt trött i händerna. Men vi myser på mitt mörka rum nu, och att ha lov är så underbart nu.


Perfekt

Vi har temys. Snart ska vi ha tjejeftermiddag med nagelfix och massage. Math och Em.


Godmorgon

Nu har jag vaknat. Det är otroligt skönt att sova alltså. Speciellt med min Gideon vid min sida. Snart ska vi upp och äta en god frukost.
Jag älskar när han drar sina fingrar genom mitt hår för att jag ska somna. Jag älskar när han håller sina armar om mig bakifrån och pussar mig på kinden. Jag älskar när han lyfter upp mig och bär mig i sin famn. Jag älskar hans humor och personlighet, och att han ser till att jag konstant får veta hur han känner.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!