Godnatt

Oh i'm so tired.. Så nu ska jag somna i hopp om att bli frisk. Jag vet inte om du läser detta nu och ska sova, eller om du läser detta imorgon. Men jag vill i alla fall muntra upp dig, oavsett om du är glad eller ledsen: just där du är nu, är bara en pyttedel av denna värld. Tänk hur många underbara människor du har kvar att träffa, eller hur många vackra platser du har kvar att se? Om inte det fick dig att le har jag en reservplan..:


Phoenix fågel

Simpel men rolig att rita.


What friends Are for

Kärlek.


Världens bästa

Jag har en sjukling till pojkvän också. Gullig som han är kom han hit och överraskade mig. Nu har vi tagit oss en varsin dusch och ätit frukost och ligger och ser på film.


höst


Dreamer

Alla verkar vara ute på roligheter. Jag skulle egentligen vara hos Line ikväll men så klart sätter sjukan stopp för det.. Nu ska jag somna tidigt till bra musik och drömma mig bort från allt dåligt. Ha en skitkul kväll nu. XO


Trött humor


Kalle Blomkvist och Rasmus

Kalle Blomkvist måste vara den bästa barnfilmen någonsin. Och att ha en sådan barndom, att leka röda vita rosen och slåss om Stormumriken, måste vara sjukt awesome. Så såhär spenderas en sjuklings eftermiddag.


Feber

Jag vaknade av blöta lakan av svett. Mysigt va? Feber tar kål på en... Nu ska jag hem och bädda ner mig och så får vi se om jag kan gå på middagen ikväll.


Kokhett

Galet rolig kväll alltså. Synd att jag har feber och är svimfärdig.. Hoppas ni hafe en rolig kväll hittills!


face

Okej denna var galet snygg. Jag brukar inte ofta fastna för annsikten men denna var gryyyyym. Kolla bara hur bra den är gjord. Å kreativiteten. GEZGEZGEEZ.
 

och våga dröm stort

Ni som följt min blogg ett tag vet nog vilka mina största drömmar är. AND NOW I'M TELLING U: dare to dream.
 

Plans

Jag är ute med Aska. Mathilda och Anton är hos mig och förbereder lite plugg. Så när jag kommer hem blir det hemmaskola. Myskläder idag jao.


smile


Gratz

Idag fyller min Mathilda hela 17 år. Ett stort grattis till dig vännen. Vi har känt varandra i ynka ett år, och det känns som vi varit kompisar hur länge som helst. Ha en toppendag så hoppas jag på en rolig kväll ikväll!


aouch

Godmorgon fredag...
 

Godnatt

Hemkommen efter en seg träning. Samt har jag duschat, slagit in paket, färgat en färgslinga på Em och lånat ut halva min garderob till henne. (?) Så nu ligger jag i sängen och ska se klart ett avsnitt
Förhäxad. Snälla låt mig sova gott inatt...


en liten idé

OK listen up. Jag och Em har varit lite kreativa och kommit på en ny idé. Vi tyckte att det var så klassiskt att sätta pärlor på hörlurarna, så vi gjorde oss en egen variant. Jag har fått jättemycket komplimanger för dem. Så nu tänkte vi, vill ni också ha era hörlurar fixade? I så fall, hör av er till mig om vilka färger ni vill ha, om ni vill ha mer bilder på andra hörlurar osv.
150:- med hörlurar
60:- när ni lämnar in era egna
Ganska fiffigt va? Inget trassel heller.
 

fika

Eftermiddagsfika. Nu ska jag snart ut och övningsköra med pappsen! Det var sjukt länge sen, men jag börjar få ångest för det är bara ett år kvar. Och jag SKA ta körkortet på min födelsedag.
 

Home

Nu sitter jag hemma och kollar på Förhäxad. Snart ska jag göra lite te, se ännu mer förhäxad och njuta av en ledig eftermiddag.


one pic

Det finns så galet mycket i denna bild. Freedom på hög nivå.
 

Blue


Morning

De sköna kläderna är på!! Idag har jag bara en lektion på förmiddagen. Så efter den cyklar jag hem och tar det lugnt innan övningskörning och träning. Ha en toppentorsdag!!


night

Godnatt på er. Var positiva. :)
 

Trött chey

Åh. Nu ska jag bara duscha och gå och lägga mig. Kanske se förhäxad. Är så slut i kroppen.


Gif-pics


Hello

Hemma. Puh. Jag sitter vid en avsnitt förhäxad och äter vindruvor. Snart ska jag och Moa cykla upp till hallen. Jag orkar egentligen inte men vad ska man göra.


Friendz

Kompisträffar är det bästa med skolan. Nu ska vi se på film. Bara en timme kvar av skolan!


clearblue eyes


Cold mornings

Check out världens bästa mugg. Perfekt att ha och dricka varmt te/kaffe/choklad på väg till skolan i.


Boards

Brädor av alla slag. Yum. Alltså ni anar inte hur mycket jag vill ligga kvar här under varma täcket. Jag ska snart en timme tidigare till skolan för att göra spanska läxan inför den tre timmars långa spanska lektionen. Ibland är man vän duktig?


Be thankful

*Det ska stå filmsugen i förra inlägget, inte filmduken.*
Anyway, nu har G gått hem efter en nizig dag. Han pepptalka mig lite innan han gick också, och sa att jag ska tänka på hur bra jag har det. Att jag ska vara glad över att jag faktiskt har en familj, en bra skola att gå till och framför allt honom och alla kompisar. Men nu när jag tänker efter. Jag har så mycket mer att vara tacksam över. Det finns så mycket småsaker i vardagen. Så jag tackar och bockar för helgplanerna, Marabou vit choklad och Förhäxad. Med detta: godnatt och sov RIKLIGT och GOTT.


Ohja

Filmduken. As always.


Cozzzzzy

Nu har jag åh syster yster gjort fruktsallad. Gideon hjälpte till med grädden, så nu blir det mys till X-faktor!


Djungelvrål - Monkeytricks

Ja. Såhär kan en dag med Monkeytricks se ut: filma till en musikvideo. Helt random, jag vet. Men denna låt har faktiskt en betydelse... Varje gång vi sover med varandra, får man inte upp alla ur sängen utan denna låt. Ibland vaknar inte Lisa till någon annan låt, hur högt den en spelar.
 
 
 

B-friend

Nu är jag hemma. Jag möttes av en pojkvän i huset som städat mitt rum. HOW CUTE?!


före-efter


bird

GEEZ vad snygg. Phoenix. 
 

Väst

Detta är vad som låg i påsen: en väst. Skitsnygg färg och mysig luva! Den kommer användas flitigt. Hiho.


nya färger inspirerar mig idag


Morning


Godnatt

Jag är så trött. Det kan vara en sjuka som smyger sig på men det hoppas jag inte. Imorgon står det musikvideo, inspirationsbilder å annat smått och gott på bloggschemat. Är jag för trött eller var detta roligt?:


Heart of gold

Åh. Såna här statusar skulle jag vilja se mer av. Tänk om statusar som dessa skulle skrivas lika ofta som outfit bilder eller klagomål. Hur bra skulle inte denna värld må då? Jag tror att du läser min blogg du som skrev denna. Cred till dig kärleksfulla människa! Ditt hjärta är guld.


M-M

Ouff vilken huvudvärk. Em hade lika ont så vi drog från träningen, på grund av att vi inte klarade av att träna, och köpte en varsin milkshake som vi ska dricka till X-faktor hemma hos mig. Mysmåndag.


Secret bag

Nu ska jag och Em ta moppen från stan till Lugnet för träning. Och gissa vad jag köpt? Hemlis!


Godmorgon eller något

Hallon yoghurt med melon, russin, hallon och banan. God frukost ja-à-rå! Nu ska jag och Gideon mysa ner oss framför en film och njuta av att vi inte går i skolan idag.


monkeytricks

Mina monkeytrickare. Vad vore jag utan dem? De får mig att bli glad fast det känns omöjligt, de får mig att verkligen bli mig själv, och det bästa av allt, vi tillsammans blir ett sånt jiddrans bra crew så det är inte sant. Vi är verkligen som systrar. Tillsammans är vi en familj, och jag vet att en familj har man kvar hela livet. Oavsett vad.
 
 

Fjäder


godmorgon solstråle

Om gårdagen var skit, då blir dagen idag bra. Om gårdagen var bra, då blir dagen idag ännu bättre. STAY POSITIVE. Think colourful.
 

Its you

Jag kan inte sova. Mitt tips till dig: tro på dig själv. Vad du än gör, så måste du det. Annars klarar du inte av mycket. Då hamnar du ensam här i mörkret. För om inte DU tror på dig själv, vem ska då tro på dig?


Hmmm

Jag blir lite arg på mig själv. Dagens bloggning och även gårdagens har varit kass. Inga inspirerande inlägg, bara kassa mobilbilder och inget vettigt skrivet. Förlåt för det. Nu ska jag snart sova, men först ska jag redigera lite och bädda sängen skönt. Cozy! Godnatt på er!


Biotime

Nu ska jag till Gideon. Han mådde mycket bättre nu, vilket var skitbra. För nu ska vi hänga på Julia, Jonte, Alex och Karin på bio. Ciao!


Cross

Jag köpte en ny piercing här om dagen. Frän huh?


Step up

Vi har en asnice början på ett nummer till gymnastik galan. Geez.


En dag i city

Nu har vi testat västar och sneakätit youghurt och icasallad på Subway. Draggen hade med sig sin cykel till stan, men charmiga som vi är så hittar vi alltid lösningar till allt. Nu är vi 40 kronor och en promenad fattigare.


Today

Idag är det mjukisbyxor som gäller. Snart ska vi springa till bussen mot stan, där vi ska köpa underkläder innan vi drar upp till lugnet. Bild från igår:


Godmorgon sunshine

Danne kom in i rummet och då bad jag honom att komma med frukost på sängen. Well... Thank you och godmorgon på er.


Godnatt

Låt inte det negativa nå dig. Se på allt med glädje och med längtan. För du är så otroligt bra på ditt sätt så du ska inte låta dig tryckas ner av varken någon eller något. Se fram emot morgondagen.


Surfing

Jag kan inte få nog av inspiration av min dröm. Seriously.


Music is on

Nu sitter jag och Em på bussen mot hosjö. 701an är verkligen en kändis i Falun. Jag ser fram emot kvällen. För övrigt så kommer filmen vi spelade in att bli en musikvideo i kategorin humor. Fin kvalle på bilden. Åh. Sämst blogg.


Night

Mot stan! För att sedan ta bussen vidare. Love life My friend.


Film på G

Filmprojekt på G. Detta blir grymt.


Year

Detta möts jag av när jag kommer hem till Draggen. Fet kväll det blir.


Jahaoo

Titta vilken söt vän jag har! Fast idag har jag ingen söt vän tydligen, ingen vill vara rolig och leka. Alla vill plugga.


Morning

Godmorgon! Nu har jag gjort älsklingens favorit frukost. Så nu ska vi mysa till film och bara sega oss. Gah sååå skönt. Det var länge sen. Min babe <3


G som i gorgeous

SKITSNYGG.


Blond girl

Nu är jag hemma och är barnvakt åt Wilma med en sjuk Gideon.. Det var kanske inte såhär vi ville fira men det fick bli så nu. Godis är inhandlat och vi har en film som vi ska se senare också. How cozzzzy. Btw, har inte tänkt på att jag är blond..


brothah


2,5 år

2,5 år. Två och ett halvt år. Med dig. OCH JAG ÄR SOM NYKÄR. Jag känner mig som ett fånigt litet barn, som har en gigantisk crush på någon. Jag får en pirrande känsla i hela kroppen, hjärtat slår snabbare, det blir plötsligt jättevarmt i rummet och nervositeten kryper fram bara jag hör ditt namn. Eller jag kanske inte kan kalla det för att vara nykär, för det är jag inte. Kär i dig har jag varit länge. Min dag kan vara nere på botten, och några ord från dig kan få mig upp till ytan igen. Faktiskt kan jag till och med sväva en bra bit över. Jag kan kolla på dig i evigheter och mina ögon ser den snyggaste, finaste, härligaste, roligaste, underbaraste killen de någonsin sett. Ja, i mina ögon är du honom. Du känner mig så väl. Det går inte att dölja en enda tår för dig, för du vet när något är på tok bara genom att se på mig. Och självklart är du där direkt, med de kloka orden som får mig att se upp till dig, med din tröstande famn som får mig att vilja stanna där, hela kvällen, hela natten och hela morgondagen. Du är där med din lugnande röst som jag kan känna igen på nolltid. Du står mig så nära älskling. Och det är inte bara jag som vet att du kommer att vara min föralltid. Det vet alla. Igår när du ringde mig och berättade hur mycket du längtade till idag, och vilka planer du hade för oss två för denna speciella dag kunde jag inget annat än att krypa ihop sittandes i sängen, med telefonen tryckt mot örat, och le åt dig. Le åt oss. Vi är du fina du och jag. Förut skulle jag kunna säga att 2,5 år är mycket. Och egentligen är det ju det. Men inte i längden, för jag vet ju hur länge det kommer att vara du och jag. Men jag vill i alla fall säga att det har varit den bästa tiden i hela mitt liv.
 
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Nu ska jag stressa iväg till den jobbigaste skoldagen i veckan! Prov är det idag också. Ha en super dag nu!


your life is great

Idag har varit en bra dag. Imorgon blir ännu bättre. Eller hur?
 

dags för skräck

Det mysigaste som finns är ju att ta en hemmakväll och bara se på film, med kompisarna, familjen eller pojkvännen. Men visst är det sjukt roligt att se en riktigt bra skräckfilm också? Det tycker i alla fall jag, det är bland det bästa jag vet! Och en bra skräck ska vara riktigt läskig, men samtidigt ha en bra handling. Så här är de bästa skräckfilmerna jag sett:
 
1. Dead Silence
 

2. Kallt byte / Fritt Vilt 1 och 2
 

3. The Collector
 

4. Mirrors
 

5. Instängd / The Descent 1 och 2
 

 
 
 
 

Gratz!

Födelsedagsmiddag för bästa Julia Dragsten! STORT GRATTIS till dig bästis. <3 nu är du där du hör hemma!


Mot Falun

Färdkost.
Jag och Lisa tappade den på golvet i affären men ni har väl hört talas om 5 sekunders regeln?


Inspirerad till... Film!

OKEJ det är galet var jag är inspirerad till att göra film nu!!! Jag funderar på att ta med mitt crew på en filmdag på lördag!! Så håll utkik! Woho!!!


Härlig torsdag

Vilken skön dag. Vi sitter på Kina, och äter god mat. Snart ska vi träffa Crazy Pictures!!!!! Galet! Ni som inte vet vilka de är: sök på Poesi för fiskar på youtube. Grymma!


soon my friend, soon


Chill

Vi sitter på Dalarnas Filmfestival. Och japp, det är inne på bion. Näjz.


Stressad

Åh ja vilken positiv morgon det blev. Försov mig så jag fick endast 5 minuter på mig att göra alla morgonsysslor och springa till bussen. Kalla kläder har jag och en tom mage. Snart ska jag ta borlängebussen och frukost har jag köpt på Ica. Tur att det finns lite positivt här i världen..


morning


this feeling

Åh. Dessa dagar som varit har jag inte kunnat koppla av alls. Jag har en stressande känlsa inom mig hela tiden. Det känns som att jag kommer att ha en av dessa tuffa perioder där allt känns piss, skola, träning, rubbet.
MEN, jag ska självklart kämpa emot. Helgen ska bli skitrolig och jag har så mycket jag är tacksam över.
GODnatt på er, dröm något galet underbart och längta efter din kärlek, helgen eller kanske en resa.
 

Summerbreeze

Vill bort. Hit.


foto: reklam

Här är två av mina reklambilder jag gjort inom median i skolan.
 


 

Eftermiddagssnack

Nu är jag hemma och ska ta det lite lugnt innan jag ska upp till hallen och träna min grupp. Imorgon ska vi till Borlänge med klassen, och då sa min lärare att jag skulle hämta ut ett busskort till det. Och detta är tydligen mitt busskort, 6 A4 PAPPER?!?! "Ah hej jag ska med denna buss och här är mitt busskort."


Split a cookie? Yes plesse


milk

Min samling blir lite större hörni! Nu har jag dessutom ännu mer än på bilden. Alltså, är jag störd? Alla samlar på kapsyler, frimärken, brev.. Men jag, MJÖLKFÖRPACKNINGAR från olika länder, märken och i olika former? Guess so.
 

Onsdag


Mmmmm

Nej men åh tjenna godmorgon.


Drunk - Ed Sheeran

Känner mig trött och utmattad. Why? Ingen vet. Nu ska jag med musik i öronen försöka koppla av och sova gott. Musik tackar jag verkligen högre makter för. But who doesn't! Godnatt!


Love

Nu är Gideon här. Vi ska kolla på X-faktor om ett tag och mysa. Killen gör mig hel. <3


Today

Dagen idag: plugg och mat på Max.


allt har sitt pris

Kära gymnastiktid... Vart tar du vägen? Det var så roligt förut, vinst av flera tävlingar varje termin och allt gick bara framåt.
 



gammalt vatten


Today I am comfortable


Smile

Godmorgon världen. Att få sova ut idag var otroligt skönt. Nu ska jag ut med hunden en sväng, ta en god frukost, fota lite och sedan dra till skolan. Hoppas er morgon går bra!


Don't worry

Nu sätter jag på ett avsnitt av Förhäxad. Det känns som att jag inte kopplat av på evigheter. Imorgon börjar jag halv ett också! Jag har egentligen jättemycket plugg och saker att göra. Men att oroa sig är bara rent ut sagt fett drygt. Så, det ska jag inte göra. Det är bara en onödig känsla som inte har någon betydelse i längden. Stor godnattkram till dig!


You have change


Sistah

Nu ska jag och systern min åka och träna. Fast jag ska på gymnastik och hon ska dansa. Jag åker dock hem lite tidigare för att få lite tid med min pojkvän, lite plugg osv.


Chill

Vill ha förändringar. Vill ha roligheter. Äventyr.


Idrottsatleterna

Orientering är faktiskt ett onödigt ämne. I alla fall när man har det i 7 år på samma ställe.


Hello kändis

Woho. TV på skolan.


You choose

Du väljer. Idag kan du antingen välja att ge upp, eller försöka en gång till. Och en gång till.


Godnatt

Drömmer mig bort ordentligt. Eller är det så långt ifrån?


Tattoo

Jossans tatuering är nu gjord! SKITSNYGG blev den. Och mer förfrågningar kommer! Wih, lycka. Detta kanske kan bli något trots allt.


Saved by Lise

Lisa räddar min kväll. Från att åka hem själv till en en boring pluggkväll till att vi ska planera något sjukt kul, baka kladdkaka och mysplugga. Kanske se på skräckfilm.


Glatt godmorgon

Jag vill inte till lugnet. Det är den tråkigaste kursen jag någonsin gått på. Ingen bloggning idag heller... Såhär känner jag just nu:


Godnatt min skatt

Nu ligger vi i sängen. Imorgon ska vi upp halv åtta för att åka på kurs på lugnet igen. För övrigt har dagen sugit ganska hårt. Så nu tänker jag sova och drömma mig bort till drömlivet på andra sidan jorden...


Home with the ghosts

Jag och Lisa skulle egentligen ut ikväll, men naej. Det blev en hemmakväll med skräckis istället.. Vi ska se The Tall Man och Grave Encounters. Jag kommer såsmåningom att göra en topplista på skräckfilmen enligt mig, för jag vet att många av er älskar det lika mycket som jag!


Hejdå

Idag kör jag en bloggfri dag. Vi ska ha utbildning på lugnet. Här planerar vi plankning och kvällens planer också. SMOJ vad kul! Have à nize day.


Nighti

Nu ska vi se skräckis. Dead Silence it is. Sedan sova. Imorgon ska jag och Dragsten ha kurs på lugnet, och kvällsplanerna ser riktigt prima ut. Supergodnattkram på er.


Follow

Ni som missat detta, följ oss i monkeytricks på instagram.


Här jao

Hejhoop vänner! Äventyr som vanligt.


fredag eftermiddag

Puh. Efter en jobbig sista lektion gick jag hem och blev snabbt upphämtad av Math på moppe och vi drog vidare till Em och gav henne sin födelsedagspresent. Nu är jag hemma igen, ska göra lite mediaarbete och sen kommer Dragsten hit och myser!
 

minne

Den här bilden påminner så mycket om P&L och lycka. Ja, det var real lycka rakt igenom. OCH JAG VILL TILLBAKA.
 

hair

Åh mitt hår är ju en enda röra. But I like it that way. Jag får väl skylla mig själv som inte bortsar det. Hur som helst så ska jag spara ut det, så det blir längre och så att ombren syns mer.
 




Halloj

Nu är jag vaken. Ska snart åka ner på Volvo en sväng.


always remember

Godmorgon på er. Jag har sovmorgon idag så jag ligger förmodligen och sover. (Tidsinställ dårå.)
 
Jag vill bara att du ska veta att just DU betyder något. Du finns inte bara här för att inte göra någonting. DU kan ändra världen, hjälpa någon och skapa något stort!!
 

Godnatt

Åh vad jag ska njuta av min sovmorgon imorgon. Nu ser jag på förhäxad och ska snart sova. Jag tänker sova mer än 9 timmar, sen äta en ordentlig frukost till ännu ett avsnitt av förhäxad. Sen kanske köpa lite godis eller något för kvällen. Btw, jag blir så glad av söta kommentarer. Alla ni är så fina. Sov riktigt gott nu, imorgon är det fredag!!!


obey me







At the gym


motivationen?

Nu ska jag upp till hallen och träna. MEN BÄST AV ALLT, träffa min älskade grupp. Fuuuuz vad kul vi ska ha. Synd bara att själva träningsmotivationen ligger nere...
 

skönt att ha det gjort

NU har jag varit duktig.
Före och efter.
Och nu ska jag vara ännu duktigare och laga mat till min familj.
 





Bussresa

Jag är glad. Helgen kommer att bli bra. Jag har vänner som är så galet schyssta, en pojkvän som är finast i världen och sovmorgon imorgon. Solen skiner, det finns sjukt bra musik som kan spelas på hög volym och världen är fylld med härliga människor.


Wow

Gryyyymt inspirerad.


Skola först

Nu väntar jag på bussen. Jag slutar vid 12 idag så jag ska hem och städa mitt rum och laga mat innan träning. Jag är inte så pepp. Men jag får iallafall träffa min Gideon idag. Både nu om någon minut och senare ikväll. Wih!!


godmorgon


night

 
 

Babe

Nu ska jag hem till min älskling. Jag kommer ihåg att jag alltid kollade på massa parbilder som inspirerade mig och texter om förhållanden och att jag så gärna ville ha det så. Och min dröm är verkligen i uppfyllelse.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3027682/images/2012/pic_5050d10addf2b31f7c000bce.jpg" class="image">


El ordernador

Här har jag suttit hela eftermiddagen. Fotojobb, skolarbete och förhäxad. Snart ska jag upp till Lugnet.


2 vans i want to wear




det känns lite jobbigt

JAG ÄR GALET TRÖTT på denna skoldag. Men, det går bra ändå. Nu ska jag bara skriva svenska och sedan hem och se förhäxad innan jag drar till hallen.
 

something behind




Morsning

Godmorgon världen.. Jag är inte pepp på skola alls. Men jag får väl hoppa på cykeln ändå. Idag väntas en tuff skoldag och tre timmars träning i hallen med min barngrupp.


godnatt


Boyfriend

HA HA sååå kass bild. Menmen. Jag och Gideon sitter och kollar på TV, mys.


Just getting started

Om det är någon bok jag ska läsa snart, så är det denna. 
 
“My story is something I like to share with others, to show people that with enough belief in yourself and what you can accomplish, anything is possible. It’s astonishing to think that so much has happened, and yet this is just the beginning. I’m just getting started.” -Justin.
 
 

slarvigt grönt hår


Sepia

Nu är jag på väg hem från skolan. Det känns så otroligt skönt. När jag kommer hem ska jag nog pyssla lite, sedan dra iväg på DGF uttagning. NJUT av att sluta skolan nu idag, det känns så bra.


adventures

Åh. Jag vill ha äventyr. Jag vill upptäcka otroligt vackra saker, och resa jorden runt. Jag vill se allt vackert tillsammans med mina kompisar. Och det ska jag, det ska jag! 
 




foto

AT SCHOOL. Vi har fotat lite porträtt nu på förmiddagen, och med detta ska vi gå vidare och jobba med reklam, vilket ska bli sjukt kul! 
PLOJBILD från studion. 
 

Glad tisdag

Sånt här får mig att må på topp. Att jag har fått någon att tro på äkta kärlek är ju helt otroligt. Och everybody, den finns. Den existerar verkligen. Jag borde gå upp ur sängen, men jag fryser så. Men Gideon skrev nyss att han vill värma mig, och det ska han få göra på bussen till skolan. GODMORGON folks!


bloggen blir som ett känsloplace

Jag ligger nu i sängen, nerbäddad med massor av kuddar och dubbla täcken. Gideon lämnade precis huset med en godnattpuss på kinden. Jag tycker att det är viktigt att tro, att tro på någonting. Hitta något att tro på, och håll hoppet uppe på allt. Det blir så enkelt. Godnatt fina ni!!


Tattoo

Jossan ska tatuera sig (GAAAH) och bad mig rita en tatuering med tärningar och en text. Här är två jag ritade:


Puh

Jag är helt slut. Men nu är jag på väg upp till hallen för träning. Vi får se hur det går. Ha en bra kväll!


Wehå

Det vart en trött eftermiddag på soffan idag. Men lite förhäxad, pyssel och tecknarjobb har jag hunnit med. Visar sen.


Small

Några småteckningar.


Tandläkaren next

Jag är äckligt nervös alltså. Men om en halvtimme är det över. Då åker jag hem på lunchen och ser förhäxad för att jag var så duktig. Om jag överlever. Jag överdriver inte!!! Jag är så rädd på riktigt.


Chill

Till skolan. Denna dag kommer bli så otroligt kass, men jag får väl göra den bra ändå.


godmorgon


Älskade du

Jag kom precis hem. Efter att ha myst lite hemma hos Moa så åkte jag spontant till Gideon istället för hem. Vi bor ju trots allt grannar, och det är helt underbart. Det är också helt underbart att bara vara med honom. Idag lärde han mig ett mobilspel, vi hängde tvätt
och kikade på TV. Nu har han följt mig hem och jag fick med mig hans tröja som jag tänker sova i. Vårt förhållande är verkligen helt underbart. Nu somnar jag gott inatt.


Mys

At Moas place, med en nyfärgad dipdye och fruktsallad.


Jag älskar glass

Sån galet bra tröja.


jag saknar värme

jag

två små frågor

 
Svar till heidi: Tack så mycket, vad gulligt sagt! Jag har gjort den i photoshop.
Svar tll Sara: Tröjan är faktiskt en kompis, så det vet jag tyvärr inte. Men liknande finns på HM just nu! TACK vad glad jag blir!
 
 

Hallen

Jag sitter och hånar Julia för att hon är så kass på detta. Emil gör rätt på bilden, han är uppe i gruppering innan han gör en kullerbytta, Julia hon... Kan inte helt enkelt.


Surprise

Vi överraskade Emma med massa fika. Nu ska vi busa.


Nu blev allt jobbigt

Jag missar i alla fall idrotten..


Sep. 09, 2012

Idag är det din dag Em. Jag hoppas den blir fylld med glädje och roligheter! Du är en sån fin tjej (men väljer oftast att vara ful), och du känner mig så väl så väl! Stort grattis på födelsedagen älskade vän. Våra minnen är oslagbara. Kolla bara:


Natti

Ha en bra inställning på morgondagen. Se framåt. Förbättra, förnya. Godnatt!


Lördag <3

Nu sitter jag, pojkvännen och brorsan i köket och äter. Snart ska vi till Willys och köpa något gott, för att sedan se film.


Baby

Du är en underbar person och jag är världens lyckligaste som har dig så nära.


Trött

Nu har vi haft en rolig dag på Alborgen. Vi sitter och äter på donken nu också, och ska snart åka hem. Jag vill bara sova med tanke på att jag somnade halv 6 imorse och vaknade 8..


p&l

Jag vill ha Peace and Love.
 

Morgonäventyr

Nu ska vi till Alborgen tillsammans med laget. Det ska bli så sjukt roligt! Trots att jag är hur trött som helst.


Nollning och fest

Nu är vi fixade och taggade för partie. Men först ska vi kika på nollningen.


I bilen

Nu sitter jag i bilen med Em. Vi ska hem till henne, äta pizza och fixa oss. Sedan ska vi ut! Såhär taggar Emma..:


När du kliver in i rummet är det nåt som pirrar till


well, i'm not


faith

OMG så fin.
 

Fredags inspiration


Morning

Nej men godmorgon.....


Godnatt

Ush. Vill somna fort. Jag mår illa och har ont i magen, är trött och känslomässigt förvirrad. Behöver ni också lite pepp? Ok. Imorgon är det FREDAG och denna helg kommer bli riktigt bra!! För visst ska ni göra något kul? Bra. Läs också detta:


Trött på torsdag

Träningen är avklarad. Nu sitter jag i bilen och längtar hem till dusch, säng och kvällsmat. Jag har lite ångest över att jag har så mycket att göra. Men, jag flyttar bekymren till morgondagen.


Kämparjulle

Vilken kämpe jag är. Med en hej dundrandes magvärk åker jag upp till hallen för träning, med ett leende på läpparna. Men det leendet är tack vare att jag får träffa gänget. Kvalitetstid kommer att spenderas med dem i helgen också. Denna helg ska bli grym!!


Aoch

Jag ligger på soffan med världens magvärk.. Vi får se hur träningen går senare.


Blurry


Hejdå skolan

Idag hade vi ny lärare. Vi slutade tio, flyttade resten av alla torsdagslektioner till mediehuset och nästa gång ska vi bara se film. Så nu är jag och Marre på väg hem. Vi ska se förhäxad.


Morsning

Godmorgon. Jag och Em stressade till bussen men vi hann med den. Men nu är jag istället jätte tidig. Jag har två lektioner idag också, och då slutar jag vid lunch. Då tror jag att jag ska hem och sova lite innan jag ska laga tacopaj och åka på träning.


Se framåt

Titta framåt. Vad ser du fram emot som mest? Håll fast dig där, hårt. Godnatt!


Gött att va fri

Äntligen ska vi få se det efterlängtade avsnittet av PLL. SPÄNNANDE!!! Till det: Melon och hallonsmoothie.


Myskväll

Sitter i hallen och kollar när mina små tjejer ska dansa. Snart ska jag och Em åka förbi Ica Maxi, köpa lite gott å sen åka hem och kika det senaste avsnittet av PLL.


Gymnastik

Nu drar vi till hallen!


Sittin on the toilet mmm a

Lägesuppdatering: Jag sitter nu på toa. Inget mer intressant än så blir det. Jag är hungrig. Jag ska duscha. Jag ska äta. Jag ska upp till lugnet. Em är här. Vi ska sova hos henne i natt.


In life we pay for change, lets make every second worth it


Thailand är ett vackert land







Gillar din vibe

Haha åh. Denna låt är så skön.


Godmorgon fina underbara söta och gulliga du

Godmorgon fina! Jag ligger nu i sängen och funderar över dagen. Det väntas tre timmar spanska, träning av min grupp och övernattning hos Em. Detta blir en bra dag. Nej nu ska jag klä på mig något fint.


Keep it warm

Nu ska snart Gideon gå hem.. Tråkigt, med tanke på att vi inte kommer att ses på ett tag.. Men jag har roliga planer de kommande dagarna ändå. Godnatt!


wedding

Här är 5 av mina favoritbilder sen bröllopet. 
 






Master chef

Nu har jag och älsklingen gjort våran egna lilla middag.


Hangloose life

AVUNDSJUKA. Jag ska, jag SKA leva såhär.


Förgyller vardagen

Skolan blir så mycket roligare när Gideon går på samma skola nu. Vi kan träffas så fort han har rast. Då är det bara att han kommer till mediehuset så kan vi träffas. Jag har så pass fritt så jag kan gå ifrån, ta lunch och raster lite när jag vill, så det är så otroligt skönt. Han förgyller verkligen min vardag.


Rest in peace

Jag vet att det är många som mår dåligt idag. Det var ju trots allt ett år sedan Ida och Robert gick bort. Men jag vill bara säga till er, håll er uppe. Det finns så mycket vackert i världen. Och att fått lära känna dessa personer var en av alla dessa vackra saker. Alla tänker vi på olyckan och på er som stod de nära. DU klarar detta. För du är stark. Låt denna dag gå åt till att minnas, istället för att titta på nuet.


Godmorgon

Godmorgon. Jag känner mig lite tom. Snart ska jag ta bussen med Gideon till skolan. Jag har fjärilar i magen. Hur fånigt? Nej, egentligen inte. Jag är galet kär i den killen. Idag:


Wake me up

Just nu vill jag bara somna och aldrig mer vakna. Eller jo, någon gång. Men inte på ett bra tag. Jag känner mig så stressad. Och såklart så ska man gå upp 7 imorgon.


Friend

Jag måste bara säga att du är en otroligt bra vän min favvis. Du ställer alltid upp även när jag inte märker själv att det behövs. Stor fet kram till dig.


Träning

Hallen nu. Denna timme kommer gå fort. Sedan ska jag visa lite nytt!! Giiih!


På väg till stan

Nu ska jag till stan och köpa jeans och kanske skor. Jag har ju trots allt tjänat lite pengar i helgen.


Bored

Måndagarnas spanskalektion tar död på mig. 3 timmar? Vad tänker de med...


Update


Class

Sitter och ser ut såhär. Vi har lektion i Open Office.....


Oh

Nej men hej hallå godmorgon.


Sleep

Nu ska jag sova. Eller i alla fall försöka.


New

Ny mössa på plats! Den invigs imorgon.


Hanglooose


Hej igen

Tjenna! Den kassa bloggningen har många skäl. Nu är jag i alla fall på väg till Marika. Där ska jag duscha och efter det ska vi ha en liten Förhäxad kväll. SKÖNT.


Fullt ös medvetslös


Klar

Nu är kamerorna tömda, batterierna laddade och jag ska bara slänga i mig en snabb lunch innan vi ska åka. Så ha en fin eftermiddag och en rolig kväll med roligt folk.


Bil

Nu är vi på väg hem från farmor och farfar. Nu ska jag hem och fixa i ordning kamerorna, mig själv osv för att sedan bli upphämtad och åka mot gruvan. Detta ska bli skitkul!


It Seems like i have a white tattoo on my body


Plans

Godmorgon. Idag fyller min älskade farfar år! Så vi ska dit och fika nu på förmiddagen. Efter det väntas mitt första fotojobb, bröllop. Geez jag är nervös. Och efter det blir det av till stan ikväll med kompisarna på GGS. Så, jag tar nog en bloggfri eftermiddag idag. Ha en FET lördag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!