Godnatt

Till kvällsmat blev det fruktsallad och blåbärsyoughurt, och lite mys med min älskling. Nu ska han natta en glad Julia. En riktigt glad Julia.


Hello my new favourite card

Puh! Nu är jag helt skakig.
Det vart ett bra pass med det nyinvigna gymkortet på Friskis. Rumpa, rygg och mage. Jag är ju lite ovan att gymma så vi får se om jag har träningsvärk imorgon, eller om jag måste köra på ännu mer.
Nu ska jag göra mig en omelett tror jag, och så kommer Gideon hit. Men först: dusch.


Boring

Skola.
Jag längtar mest efter att få komma hem, så jag få åka till gymmet och köpa gymkort.


Lockigt

Jag har bara tre lektioner idag och lyckas ändå sluta 16:40, tack vare hål. Tur att vi har lite plugg som man kan göra nu istället för hemma.


Godmorgon

Det här tycker jag är viktigt att tänka på..


Vill ju må bra

En ordentlig magstyrka blev det och mat på det. Lite efterrätt fick följa med ner till sängen, och nu ska jag titta klart på ett avsnitt Smallville, och sedan sova tidigt. Inatt ska jag försöka få mycket sömn. Jag har sovmorgon till 10:15. Men det kommer bli en lång och krävande dag. Så. Mycket sömn + bra mat är det som gäller.
Godnatt!


My little gymnasts

Nu har jag fått i mig lite mellis, och hunnit lägga mig ner i sängen lite. Men inte mer vila här inte. Nu snart tar jag bussen till hallen, och efter det blir det lite styrka.


Strawberry, vanilj, strawberry, vanilj, strawberry

Nu har vi fått egna skåp i mediehuset. Så där inne kommer det alltid finnas en kopp, lite tepåsar och honung. Så mysigt, att dricka te under lektionen.


backpack

Min favoritväska gick sönder. Då hade jag bara min gamla Adidasväska som jag haft sedan jag var ung och dum (12). Och nu har den också gått sönder, men det är helt ok. För nu var jag ju tvungen att köpa en ny.Dock var denna nya ganska billig, så jag får väl se på kvalitén.. Men...
Välkommen hit baby.
 

Onsdag

Åh vad skönt att sova ut. Idag mår jag lite bättre. Kanske är det för att jag ska till hallen och träna mina gymnaster.
Nu ska jag göra mig en nyttig och god frukost (det blir alltid en bra start på dagen då) och sedan ta bussen till skolan med min älskling.


sleep well

 

tillsammans hade vi något

Många (eller ja, alla) vet nog att jag gått på gymnastik i nästan hela mitt liv. Mina bästa kompisar är de från laget, min fritid kan ingen nå på grund av mina träningar, jag har ofta ont i kroppen, antingen av skador eller av träningsverk och bland det bästa jag vet är att åka och tävla. Men ja, inte längre. Några i laget gick över till mixlaget i föreningen, för att få extra träning. Då sjönk motivationen för mig helt. Vi var knappt några kvar, men jag försökte peppa mig själv till att det skulle gå ändå. Men allt sa emot verkligen... Jag har ett körkort att plugga till, mina betyg måste hållas, jag måste skaffa ett jobb för att få ihop pengar och min kropp måste helt enkelt vila från skador. Så det kändes rätt att sluta, sluta på gymnastik. Efter några diskutioner med några i laget samt min tränare, kom vi fram till att vi inte har något lag kvar. Så mitt älskade lag, min älskade familj, mitt älskade Gymnos F1, har lagt ner. Det finns inte mer. Och det är det som gör ont. Att allt vi kämpat för, allt vi gått igenom, allt. Att allt är borta.
Tyck jag är töntig, det tycker jag med. Jag trodde inte att detta betydde så mycket för mig som det tydligen gjorde. För varför skulle jag annars gå runt med ett hål inom mig, ett stort, tomt hål. Det är jobbigt att gå runt och vara ledsen och det är så tråkigt att det påverkar allt det andra. Klasskamrater, skolprestationen, träningsmotivationen, aptiten... Men jag antar att allt går över med tiden. Jag antar att allt måste pasera, och alla måste släppa taget. Men jag funderar på om jag verkligen var redo. Redo att släppa det som format mig till den jag är.
Jag kommer alltid alltid alltid att vara gymnastiktjejen, och alla minnen kommer sitta närmast hjärtat. För hur ska jag kunna glömma, det som står mig närmast?
 
 

Tisdag

Sen jag kom hem har jag bara klickat på datorn. Skickat in lite skolarbeten, klippt ihop en film osv. Efterskolan-kläderna är på och nu väntar jag bara på att min Gideon ska gymma klart så han kan komma hit och kramas.


Chillar

Skola.. Vi sitter och planerar vårt radioprogram som ska sändas på radio om två veckor.. Segt..
Flätade Corres hår, och nu längtar jag till lunch.


And my hair is longer

Efter att ha känt mig ganska äcklig och rent ut sagt, ful, de senaste dagarna så har jag satt på mig lite finare kläder än vanligt.. Jag menar, igår gick jag runt i träningskläder från morgon till kväll.
Idag är det media, vilket är sjukt skönt.


Time to let go

Ikväll somnar jag gråtandes. Jag känner mig barnslig. Arg. Ledsen. Varför gjorde jag detta beslut? Måste. Släppa. Taget, och inse, att livet är.. Som en pilbåge. Och vi är livets pilar. Livet måste liksom dra tillbaka oss för att sedan skicka iväg oss åt rätt ritning. Jag hoppas att livet skickar mig rätt.


Nice colours

Kolla vad jag fick plocka i min Ica maxi kasse? Ååååh. Gott.


Vad mycket man hinner med när man slutar innan lunch

Kolla in biffklassen. Är helt trött i kroppen, och träningsvärken kommer sitta fint imorgon, på vilodagen. Åt mer sallad än vanligt till en proteinrik mat och mjölk på det.
Vad har jag mer hunnit med idag? Jo en timmes övningskörning. Och det gick superbra, över förväntningarna helt klart. Nu ska jag med pappa in på Ica maxi och handla ingredienser till bakning, och jag ska även fylla korgen med frukt och bär. Yum.


Hard work

Nu blir det hårdträning på gym. Rumpa mage ben rygg. Come on.


Rise and shiiiiine

Godmorgon. Idag väcker jag Mats med den här låten. Och fråga inte hur jag hittar allt.


Godnatt

I ett litet rum fullt med mycket fantasi kan man få riktigt fina bilder. Här är en liten tjuvtitt på godnattbilder, och det passar ju så bra. Med tankarna på sovmorgon och frukost, övningskörning och ett stort beslut, somnar jag in morgondagen.


Min mathilda

Nu har vi kommit hem från lugnet, och sedan gjort ett ordentligt styrkepass med följd av god mat. Nu ska vi leka lite med kameran och sedan sova för att ladda upp för en lektion imorgon och sedan gym.


I want to stay here

Det kommer ju alltid förändras. Allt kommer förändras. Fick jag välja skulle jag stanna tiden. Bara ett litet tag. Kanske lite längre. Och ännu längre. Jag vill inte släppa de tider som var så bra. När allt bara flyter på. När allt når sin topp. Det finns så svåra beslut att fatta, och det gör mig arg. Ledsen. Pausa, snälla. Nej. Stoppa.


Snart träning

Chillar P hos Mats.


Cozy clothes

Nu sticker jag till stan och träffar Mats och Hanna.


Chill morgon

Godmorgon. Nu har jag sovit ikapp de förlorade sömntimmarna.
Jag somnade igår framför Smallville i Gideons famn. Han tog ner mig till sängen och nattade mig. Han hade dessutom bäddat rent, så man kan ju inte annat än att somna gott.
Nu sitter jag i sängen och ska planera en sak via datorn. Sedan tar jag bussen in till stan.


Ni

Jag är så tacksam. Tacksam för att jag har er. Vänner. Gideon. Familj. Ni har gjort mig till den jag är.


I like you so much my love

Nu är Gideon i alla fall vaken, och vi är barnvakt åt Wilma resten av kvällen. Denna kväll blir en tjockiskväll med pizza, chips läsk osv. Det är ok det med ibland. Och att få spendera hela kvällen med min älskling känns så bra.


Ice cold

Det här var otroligt gott.


Trött så att säga

Godmorgon lördag. Gårkvällen var riktigt rolig, med massa trevligt folk. Dock ska ju allt detta drama komma också, menmen.
Jag och Gideon kom hem runt halv tre och gick och la oss. Dock har inte jag somnat än eftersom jag inte kunde sova. Så för att fräscha upp mig lite har jag duschat och borstat tänderna, vilket var otroligt skönt. Men Gideon ligger och sover så sött i min säng. Jag tänker nu lyssna på lite ljudbok, rita och bädda rent i sängen, om jag får upp honom hihi.


Tillåter mig själv att le

Wilma ska ha kalas ikväll så det betyder pizza till middag. Om några minuter kommer Julia hit så vi kan fixa oss lite och snacka skit. Ikväll blir det party! Men jag är glad. Ikväll är jag glad.


Tre inspirerande


Chocolate baby

Snart två timmar har gått av svenskan.. En timme kvar. Men hittills har jag bara chillat i cafeterian med halva klassen och snackat studentresa.. Nu: redovisning.


Godmorgon

Jag känner att denna dag behöver lite skratt. Jag får väl förlita mig på mina klasskompisar och längta till kvällen.


Trösta mig

Och så bra gick det. En handled pajad. Just nu vill jag sluta på gymnastik. Det känns liksom bara jobbigt. Med ett splittrat lag, skador och ingen framgång så blir det inte så lätt.
Det blev i alla fall ett skönt styrkepass i slutet av träningen, så nu är min kropp trött. Jag kryper ner i sängen med smoothie, melon och datorn. Här ska det tränas svenskatal och sedan somna till ett avsnitt med min andra favoritkille, Clark Kent i Smallville.


Workout

Denna dag har varit så negativ pga dåliga besked osv. Jag är liksom inte heller pigg på att träna, vilket suger. Men jag får i alla fall träffa Lisa på träningen, som jag saknat något så sjukt. Och om träningen ska hållas igång så ska den.


Två

Omg dreglar.


Torsdag

Godmorgon. Idag var det extra skönt med sovmorgon. Så jag tog mig till och med tid att platta håret. Men snart ska jag gå till skolan med 50 nyanser av honom i öronen och hoppas på en bra dag, trots håltimme.


Mina busungar

Nu är jag trött. Mina gymnaster tar verkligen all energi ur mig, men samtidigt blir jag så glad. De är så spralliga, glada och söta. + ett styrkepass på detta, mest mage då. Imorgon blir det träning igen!
Med en god macka ligger jag i sängen med Smallville.
Sovmorgon imorgon. Godnatt.


Onsdagskväll

Nu drar jag till hallen. Är helt seg.. Så jag kör lite styrka när jag kommer hem tror jag. Mage och rumpa i största prioritet. *tummen upp*


Oboy

Runt en och en halv timmes skola på onsdagar.. Det kan jag nog leva med. Ikväll är det träning med tjejerna också. Och detta mina vänner, är det bästa med att komma hem:


Jag ritar de tankar jag tänker


Världens bästa start på dagen

Åh vilken mysig morgon. Jag vaknade av pussar av min älskling, och sedan gick vi ut på en lång, kylig promenad. Efter det gjorde vi en rejäl frukost/lunch med smoothie, mackor, te och melon och åt framför Smallville. Onsdagar kommer nog bli min favoritdag. Nu sitter jag på bussen och ska ha en medialektion.


For all that make me stronger

Gideon sover här inatt, för jag börjar efter lunch och han är ledig. Så nu säger vi godnatt.


i won't give up on you

Här är musikvideon. Som ni ser handlar den om min farfar, som varit sjuk under en tid. Jag hoppas den berör och så. TACK till Moa, Lisa, Victor och Emma som hjälpt till med den också.
 
Glöm inte HD... :)
 
 

Eftermiddag

Nu har jag skrivit klart svenskatalet och historiainlämningen, samt bokat in lite tider då jag ska övningsköra framöver. Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla Smallville tills Gideon kommer.


Dreamlife

Detta är verkligen min dröm. Min dröm. Att få rita hela dagarna, lära mig allt om tatueringar och utrustning osv, och bara chilla runt med jobbarkompisarna.


Ni är bäst

Vi bara chillar. Snart är det redovisning av musikvideon och min är äntligen klar. Sedan får vi se vad min eftermiddag går åt till.


"Jag är så otroligt stolt över dig"

Godmorgon. Att få somna av ett sånt här sms av den jag älskar mest av allt är helt underbart.


Trött i kroppen

Jag kan somna lycklig, och det är en härlig känsla. Idag är det den 21a, och det innebär att jag och Gideon har varit tillsammans i 2 år och 10 månader. Jag har nästan börjat sluta räkna tiden, för allt är så självklart.
Och imorgon är det media hela dagen, vilket är sjukt kul, och en hel ledig kväll med min Gideon.
Sov gott.


Sliten

Lagomt trött. Eller nej. SKITTRÖTT. Efter träning tre dagar i rad ser jag fram emot morgondagens vila. Träningsvärken kommer dock vara en plåga imorgon men det är positivt eller hur?
Nu ska jag duscha, ta något att äta, samt krypa ner med datorn.


Follow?

Om ni har skaffat Gifboom, så heter jag juliahjohansson där. I början tyckte jag det var värdelöst, men det är ju faktiskt ganska kul!


Glad

Sådär. Mätt av en omelett (ha-ha) och lite grönsaker, och kroppen har fått lite styrketräning. Nu ser jag på Smallville här hemma och laddar om för årets första gymnastikträning ikväll. Idag ska jag också försöka rita klart en teckning som aldrig vill bli klar...


Min frukost idag

En smoothie är världens bästa frukost. Massor med bra näring och vitaminer, och det är mycket godare än en torr macka.


Yeaah

Godmorgon! Nu ska jag pallra mig till skolan för min först religionkunskapslektion, och sedan taggar jag gym!!
Slappa kläder med idrottskläderna under. Perfekt.


Back to school tomorrow

Nu är min kropp helt slut. Jag tänker försöka somna i hyfsad tid idag också, direkt efter mitt påbörjade Smallvilleavsnitt.
Njuter av tanken på sovmorgon, och att jag slutar innan lunch imorgon + träning på kvällen.
Man ska egentligen inte klaga på måndagar. Godnatt!


About training

Åh vilken bra och rolig träning det var idag! Fick vara tränare åt andra gymnaster än mina egna, och alla gjorde såna framsteg! Jag hoppas att min egna träning blir lika bra imorgon.
Men nu: styrkepass och efter det mat.
Idag vaknade jag med träningsvärk lite här och där, vilket gör mig mer motiverad till att köra styrka hemma. Det funkar alltså. Med hög musik och bra övningar så är det faktiskt kul.


Söndag

Åh vad dessa kläder är sköna. Tränings/slapp-kläder. Nu sitter jag och äter banan med varma hallon, och ser klart på Smallville. Snart ska jag dra till hallen och träna tjejerna.


Min mysis

Aldrig kan jag älska någon annan så som jag älskar dig.


Min prins

Godmorgon! Idag fick jag äntligen vakna i Gideons famn. Snart ska vi gå upp och göra frukost tillsammans och äta framför Smallville.


Godnatt


när du fyller 16

Idag fyller vår älskade, fina, glada, underbara, härliga, söta och bästa Fanny Törngren 16 år. Jag kan inte bestämma mig om det låter litet eller stort. Och du är bra på så mycket. Men bäst av alla är du, på att vara dig själv.
Jag hoppas verkligen att du Fanny, får en härlig födelsedag då uppmärksamheten riktas mot dig.  För det är så det ska vara, när man fyller 16 år.
 
 
 

Undies

Nytt. Och åååh så sköna.


bra jobbat julia

Nu är rummet rent och det känns så skönt.
Jag kände att jag var tvungen att göra något vettigt av dagen, så innan duschen så körde jag ett rejält styrkepass. Musklerna är fortfarande helt skakiga och det var inte lätt att stå i plankan 2 min, stå på händer 2 min, och i "stolen" mot väggen 2 min efter alla övningar. Men nu känns det bra. Riktigt bra.
 

Lördag

Godmorgon. Upp och göra en god frukost. Sedan städa.


Satsar på nya tag

Som sagt, idag var inte min dag. Så nu ska jag sova och ladda om för imorgon.
Jag kan nästan lova er roligare inlägg imorgon. Det känns som bloggen blivit sämre och ibland undrar jag varför jag ens bloggar.
Back on your feet. Godnatt.


magic mike

Jag kände mig lite ensam över kvällen så Gideon kom hit och kikade en film med mig. Eller ja, jag tvingade han att se Magic Mike eftersom jag inte sett den än. Det kanske inte var någon pojkvänsfilm direkt, kanske mer en film som passar in på en tjejkväll. Men den var grymt bra!
Nu har dock Gideon precis gått hem, och jag ska ta ett glas cider och sitta och kika lite på nätet. Aktuellt nu: en ny ryggsäck ska hittas, dreggla över tatuerarutrustning och nya tecknargrejer.
 

tre blir 5

Ni är så underbart underbart underbara.
 

@ Max

Bara för att den här dagen inte vill samarbeta med oss, så blev det fettismat.


foodlovers

Efter denna engelskalektion ska vi åka till MAX och käka lunch.
Och såhär känner vi för det:

Bekväm

Godmorgon. Allt krånglar verkligen med mig. Min musikvideo kanske jag måste redigera om, vilket motsvarar mer än 5 timmars jobb.. Träningen ikväll ändrade tid så det passar inte in med bussar/tåg. Bussarna till Svärdsjö passar inte heller för att kolla Fannys bal och idag slutar skoldagen runt 4.
Sköna kläder känns som ett måste, och Eminem. Funderar på att tröstshoppa underkläder efter skolan med Em. Det är ju i alla fall fredag.


En början

Sådär. Första sidan i dagboken är gjord. Jag tänkte att jag skulle göra en kategori som heter just Wreck This Journal, där jag ska beskriva lite mer vad det är för något och visa de flesta sidorna.
Men nu: godnatt. Det ska bli otroligt skönt att sova och vakna upp på en fredag.


Puss på min bästa

Gideon fick mig i alla fall på bra humör. Och Wreck This Journal har kommit!!! Berättar mer senare.
Jag duschade för en stund sen, så vi ska gå upp och göra lite te och se på Smallville nu. Perfekt lugn kväll.
Ful.


Bottom

Jag kom precis hem efter en effektiv dag. Men träningen blev inställd idag, vilket gjorde mig irriterad, så humöret är inte på topp. Istället kommer min Gideon hit och kollar på Smallville med mig, dricker te och pussar på mig.


Moviemaking

Hela dagen har jag redigerat, medan 9orna fick gå runt och kika på linjen. Jag hoppas verkligen så många som kan söker media, för det är verkligen världens bästa, chilligaste, roligaste linje.


You are

Godmorgon. Känn dig fin. Seriöst. Gör det.


Maybe i am happy after all

Allt är så mörkt och mysigt. Att få krypa ner under täcket nu, nyduschad med pyjamas, och mätt efter melon och apelsin, känns så mysigt. Det är varmt och skönt under täcket och jag laddar redan inför årets första gymnastikträning imorgon.


Come on

Nu är jag hemma efter en kort träning med tjejerna och ett föräldramöte.
Ett ordentligt styrkepass ska nu göras och sedan blir det dusch.


SVar

Jag har köpt min snowboardjacka på topstreetwear, och märket är Special Blend! Den finns även på junkyard tror jag.


Mysi

Myskläderna är på och skolan är slut. Jag tänkte försöka komma igång och rita lite någon halvtimme, innan jag ska äta och sticka till hallen för att träna mina gymnaster.


Jag längtar efter att bli vad jag vill bli


Yumy

Mmmmm frukost. En frukttallrik med mango och banan, och en kopp te för att värma upp mig lite innan skolan.
Nu väntas den sista spanskalektionen i mitt liv, och vi ska bara se på film. Denna dag är schysst.


Yes, when you do that

Det var en rolig kväll med min pojkvän, som vanligt.
Jag har inte mått dåligt på grund av kärleken på snart tre år, tack vare Gideon. Vi kommer närmare och närmare för varje dag, och jag älskar alla småsaker som har med vårt förhållande att göra. Med ett leende på läpparna kan jag nu somna, och ladda om för onsdag.


Born in the USA

Vill ha utomlandslivet och allt som hör till.


And it goes on and on and on

Nu: möte med Framtidsland. Jag känner mig mindre peppad men så kan det gå. Senare ikväll får jag i alla fall mysa med min Gideon.


Cool school

Nu har jag fixat kamera, och ska till farfar och filma till musikvideon.
Skolan går bra nu. Median har så sjukt roliga uppgifter. Jag fick A på idrottsprovet, B på spanskaprovet och våra andra uppgifter är inte ens jobbiga. Allt flyter på, och det är jag så tacksam över.


still in bed

Godmorgon fina. Som sagt, ledig idag. Men det var lika bra att inte kasta bort dagen. Nu ska jag ta mig upp och göra en god frukost, och sedan ta en promenix med Aska.


Nu är mina ögon slut

Nu ska jag lägga mig. Och jag är ledig imorgon!!! Det är därför jag suttit uppe längre än vanligt och redigerat, planerat och pluggat en hel del historia tillsammans med lite glass. Feels good. Men nu: godnatt! Imorgon vankas det filmning.


i won't give up

Som tur var blev inspelningen av idag. Lisa, Moa, Viktor och Emma kom hit för att hjälpa till och spela in låten I won't give up av Jason Mraz, och jag tror detta kan bli riktigt bra.
Jag har nu pretty much att redigera, så det är väl bara att sätta igång.
 

exited

Åh! Vet ni en typisk Julia-sak jag har beställt?? Jo, Wreck This Journal. Det är en bok, eller ja, en dagbok. Men den är inte vanlig. Det är massa uppdrag i den som innehåller, pyssel, skrivande, ritande osv. Och när den är orörd, så ser den ut som en vanlig bok. Och när den är färdigskriven, så SYNS det verkligen att den är använd.
 

Cold face cold day

Sådär. Nu är jag uppe, färdigpackad och har frukost i magen. Låt denna dag gå fort.


Time for school

Godmorgon. Jag kommer inte upp. Vet ni varför? Jo för det är ISKALLT i mitt rum. Jag menar iskallt då på riktigt, det är frost på väggen. Jahapp. Nu vet jag att det är runt 20- ute i alla fall. Så nu åker långkallingarna på.


Det liksom bubblar i mig

Det blir mycket bloggande om min Gideon, jag vet. Förlåt om det blir enformigt men jag är så sjukt kär. Inatt sover jag hemma, ensam, och jag önskar mer än allt att han var här med mig.
Men imorgon väntas idrott och spanskaredovisning, samt inspelning till musikvideo.
Så. Godnatt.


it really was a crazy black and white party

 

Mot stan, men jag längtar efter något annat

Nu sitter jag i bilen på väg till mötet.. Jag vill bara ligga nerbäddad och kolla på film. Men det får vänta till ikväll. Jag tar bussen hem, och Gideon möter mig, och sedan går vi hem till mig och myser. Att ha honom så nära gör mig helt varm, bara av tanken. Min knäppis.


Söndag

Igår kväll var den roligaste kvällen på länge. Det var en sjukt rolig och lyckad fest. Sedan drog jag, Gideon, Jonte och Julia till max för nattmat och sedan fick jag somna i Gideons famn.
Vaknade dock med huvudvärk idag och det känns inte bättre av att jag har ett rum att städa och ett möte att gå på.


Done

Naglarna check.


Lördagsmorgon

Jag vaknade imorse med världens träningsvärk i ben, rumpa, armar och rygg. ÄNTLIGEN! Nu vet jag att min kropp fått ordentligt med träning.
Nu är jag på väg till födelsedagsbarnet (barn?) med paket och nagelfix.


18 hela år

Hur kan du vara 18? Det är ju vuxet. DU är ju vuxen. Men som sagt, åldern är bara en siffra!
Du ska veta att du betyder sjukt mycket för mig, och är och har varit en stor del av mitt liv. DU ÄR SÅ GO, och jag älskar dig.
Grattis på din stora dag min Marika.
 

Peppad på black and white party

Tjena! Hemma. Det blev krångel med tåg på grund av spårning, men vi kom hem i alla fall. Nu ska jag ta min väska fylld med festligheter och bosätta mig hos Gideon över helgen. XX.


Paljett kavaj och spets

Jag mötte Hjalmar i stan för att låna lite kläder tills imorgon. Och hjälp vad bra det blir! Känner mig ju faktiskt snygg.

Em sitter hemma här och redigerar. Snart ska vi ta bussen till Hedemora för träning. Och klockan elva är vi hemma. Då ska jag duscha och sedan packa väskan till Gideon eftersom jag bor där denna helg.


och jag kommer hem till en ledsen hund

 

Emma

Skolan rullar på och engelskaredovisningen gick ok. Men jag längtar till träningen ikväll. Bussresan/tågresan hem och dit med Em. Hon är en fin vän hon. Eller ja, tolka ordet fin fritt.


Godmorgon

Nu: skola. Fredagar har jobbiga lektioner, men får längta till parkouren ikväll.


Godnatt

Gissa vem som kom och överraskade mig mitt i det tråkiga plugget? Jo min Gideon! Jag skrev lite mer på historiauppgiften och sedan chillade vi. Inatt ska jag försöka få mer sömn, för en stor, sjukt rolig helg har jag framför mig med massa mys, party, träning och vänner. Det bästa som finns.


Tufft

Nu ska jag plugga. Och som motivation så får jag som belöning rita och kolla på Smallville efter. Kom igen nu Julia. Och ni andra med! Har ni plugg, do it. Inga undanflykter.


allt möjligt

Och istället hamnade jag med papper och penna. Plugga går inte utan energi. Ska väl få i mig mat snart, sen blir det nya tag.
Någon skrev en jättesöt kommentar, och jag tackar den, och här hittar du min playlist. Både gammalt och nytt och allt från ballader till rapp.
 
Har lite nytt och gammalt här också att sätta upp på min lilla Wall of Art. Haha.
 

Mys

Idag kom jag hem från skolan strax innan tolv. Resten av dagen ska jag försök plugga, fixa en present, ta det lugnt och sedan träna lite styrka. Men mitt huvud är helt dött utan sömn. Lets go.


Want it want it want it

Detta skulle sitta fint. Crazy.


Och det gick inte

Inatt har jag knappt sovit någonting. Tur att jag slutar innan lunch idag. Men jag försov mig nu på morgonen en hel timme. Ful som stryk och med en tom mage drar jag till skolan.


Wish u were here

Direkt när jag kom hem från filmningen så satte jag igång med ett styrkepass på en halvtimme med mest mage men även lite rygg. Om jag inte får träningsvärk i magen imorgon är det ett mirakel. Efter det gjorde jag mig två mackor, bananskivor och varm nyponsoppa.
Och nu är det dags att sova.. Jag önskar att Gideon var här. Det gör jag verkligen.


o la la

Jag fick låna ett par jeans av Mats, och jisses vad jag älskar dem! Tighta men sköna. Bekvämt ska det vara.
 

Ready

Med en fruktsallad och en Skyr youghurt till matsäck drar jag till studion för att bli filmad. Japp. Denna gång är det inte jag som står bakom kameran.. I'll be home at nine.


Let go

Jag vill ha sommar och festival. Shorts och linne. Frihet och lycka.


En liten vit pärla


Kom igen

Jag försöker. Ja, jag försöker att tänka positivt. Snart helg, säger vi. En bra kväll kommer det bli.
Nu ska jag göra mig en riktigt god frukost.


Godnatt

Är nervös. Riktigt nervös. För vad? Spanska lektionen eller? Ja faktiskt. Att ha muntlig redovisning av en bok på spanska inför en klass jag inte går i är inte lätt. Men snart är det över. Tre spanskalektioner till sen är jag fri.
Men jag längtar bortom detta. Bortom vardagen.


en vanlig tisdag

 
Det bästa med att vakna upp på morgonen är att veta att du väntar på att jag ska vakna.
Det bästa med förmiddagen är när jag får tid, tid till att tänka på bara dig.
Det bästa med lunchen är när jag får syn på dig i matsalen, och mitt hjärta rycker till.
Det bästa med eftermiddagen är när jag väntat på dig du kommer hem till mig när du slutat.
Det bästa med kvällen är när jag får ligga i din famn, mot ditt bröst och bara prata, lyssna på ditt skratt åt dåliga skämt och få höra ditt hjärta. Det som tillhör mig.
Och det bästa med att gå och lägga sig, är när jag smsar med dig i timmar, om allt mellan himmel och jord, tills du tillslut säger att jag ska sova gott.
 
Jag känner mig helt nykär, vilket är lite jobbigt. Jobbigt på ett underbart sätt. Alla fjärilar i magen. Alla underbara sms. Alla telefonsamtal som aldrig verkar kunna ta slut, eftersom ingen av oss vill lägga på. Alla trygga kramar och alla mjuka kyssar.
 
Jag vet inte om jag har sagt till dig någon gång förut varför jag älskar dig.. Jag älskar dig för att du ger mig uppmärksamhet. Jag älskar dig för att du märker när det är något fel, och aldrig ger dig förrän du vet vad det är. Jag älskar dig för att du skyddar mig när jag är rädd. Jag älskar dig för att jag kan lita på dig, för att du lyssnar på mig och tar tid med mig. Jag älskar dig för att du håller fast mig när jag skämtar och försöker slå dig. Jag älskar dig för att jag kan skämta om dig, och du ska alltid skämta tillbaka och få mig att skratta. Jag älskar dig för att du leker med mina fingrar när vi håller hand, och för att du lyfter upp mig i din famn, bär mig med trygghet och kysser mig försiktigt på munnen. Jag älskar dig för att du alltid påminner mig om att din famn är öppen och för att du håller om mig när jag är ledsen. Jag älskar dig för att du stöttar mig med mina drömmar. Jag älskar dig för att du är förlåtande, förstående och modig. Jag älskar dig, för att du älskar mig på samma sätt.
 
Att du är min bästa vän samtdigt som min andra halva måste vara svårt. Men du gör allt så lätt.
Du är det bästa med mina dagar. Alla mina dagar.
 
 
 
 
 

idag


en kopp varmt

Skoldagen bestod som sagt bara av film och planering. Jag åkte hem strax efter lunch och tog en promenad med vovven, och gjorde mig sedan en kopp te. Men det är ju inte direkt ett mellanmål, så jag ska snart göra mig en smoothie, kolla igenom spanskan och kanske se på ett avsnitt Smallville innan älsklingen kommer när han slutat.
 
 

Skolan

Jag antar att jag inte var den enda som kom försent idag. Men nu sitter jag i skolan och ska kolla på film. Vi har planerat början av terminen med lite nya program, musikvideo med mera.
Men just nu är jag bara törstig och sugen på något riktigt gott och dricka..


Morgon


Godnatt

Vilken deprimerande kväll. Jag antar att det bara är att bita ihop. Jag har i alla fall läst ut engelskaboken och skissat lite på en tatuering..
Tur att jag har media första skoldagen. DET mina vänner är endast chill och kul.


Come on

Gaaah, helt slut efter en hel eftermiddag av promenad, och en kväll på gymmet. Det är nu det börjar, träningen. Det är ett av löftena 2013. Äta mer bra mat, och minska på godiset. Och nu när skolan börjar så börjar även träningarna. Som det ser ut nu kommer jag träna gymnastik två gånger i veckan, gymma två, parkour en och träna min gymnastikgrupp två. KEEP THIS GOING!


Valsturd

Vill ha en tatuerarmaskin soooo badly. Villvillvill. Denna är grymt snygg.


Måste träna

Proteinmjölk och bananer. Nu drar vi till gymmet jag och Em.


Måndag

På bussen med bra musik. En sömnlös natt inatt. Trött. Nu: möte. Hold on.


Vi bara ligger här, du å jag

Och så bra gick det. Klockan är 1 och vi är klarvakna. Vi ligger och planerar helgen som kommer innehålla parkour, sova hos honom, födelsedagsfest, barnvakt och mer. Efter parkouren ska jag även ta med kakor och mjölk till Gideon. Nattfika hihi. Nu ska vi sätta på ett avsnitt Smallville, sedan får jag somna i hans famn.


Ni är avis visst är ni

Jag och älsklingen ska försöka sova tidigt idag... Man borde ju faktiskt ha tänkt på att vända tillbaka dygnet lite tidigare. Imorgon ska jag på stan och leta present, sedan möte och efter det TRÄNING. Galet skönt. Godnatt nu.

Min snygging.


Min egna

Nu har vi ätit oss mätta för några dagar hos farmor och farfar och ska bara hem och ta det lugnt. Gideon sover äntligen hos mig inatt också.


exited

Så... Denna mask har jag beställt, och även en matchande vit till Gideon. Nästa helg fyller min kära bästa vän Marika hela 18 år. Så, hon ska ha ett Black And White Party, då alla ska ha masker. Mycket folk kommer och det kommer bli grymt!
 

Söndag

Godmorgon! Näst sista lediga dagen på lovet. Feels good doesn't it? Ironi. Det känns inte ens som man är utvilad. Snarare tvärtom.


jobbjobbjobb

Puh. Spanskan tog upp resten av kvällen. Jobbar bäst med stökigt också.
 Nu borde jag verkligen sova. Imorgon ska vi till farmor och farfar med kusinerna och fira jul igen (?!) med julklappsspel och mat.
Presenten till Marika är igång också och maskerna beställda! Tell u more l8er.
XX Godnatt.
 

Yummmy

Fruktsallad med choklad, en bra film och en bästa vän. Lördag.


Summer time

Dagar jag saknar. Galna hårfärger. Värme. Longboard. Festival. Göteborg.


No no no no no

Irriterad är vad jag är. Plugga på en helg, på ett lov... Nej. Nejnejnej. Men nu flyr jag till Mathilda över eftermiddagen för lite utstyrselsplaner inför nästa helg, samt mys med film.


Miss training

Godmorgon. Drömde om hallen, träning och gymnastik inatt. Jag saknar det sjukt mycket har jag insett nu, och vill träna nu med en gång! Denna termin ska vi kämpa riktigt hårt med också, mot vårt mål!
Men nu ska jag ta mig en dusch, och sedan plugga lite innan jag drar till Mats!


Du

Ikväll var det extra svårt att du gick hem. Kanske behövde jag somna i en famn, kanske ville jag bara se ditt ansikte lite till.
Innan du gick sa du till mig, "Älskling, du kan göra vad du vill. Du måste bara verkligen vilja. Och jag finns här och stöttar dig." Oja. Jag kommer behöva dig. Och jag vill. Vill så mycket.
Du bäddar alltid min säng på ett speciellt sätt, för du vet hur viktigt jag tycker det är att kunna ligga bekvämt, och somna tryggt. Du viker täcket speciellt, speciellt för mig. Du lägger upp min favoritbok på kudden samt mina gosedjur (ps jag är 17) och en tröja som luktar dig. Jag kan i alla fall låtsas som att du är här. Jag vill, låtsas för inatt.


Mums

Nu är det dags för kvällskäk. Eller hur Gideon?


Längtar

Jag har kommit på en grej... I sommar ska jag tatuera mig, om jag fortfarande vet vad jag ska göra. Men just nu vet jag exakt motivet, och vart den ska sitta. Lite mer än ett halvår. Inte mer. Inte mer..


Bekvämt? Nej

Jag kom på mig själv med att ha suttit och läst i tre timmar, på en hård oskön köksstol. Så nu förflyttar jag mig till fåtöljen med en kopp te.


Yum

Att göra skolarbete på lovet känns sådär. Det känns sämst faktiskt. Men, det måste göras någon gång. Och den gången är idag. Gjorde en frukttallrik med apelsin, mango och grädde för att piggna till.


Godmorgon


Sleep tight

Tiden flyger verkligen förbi sent på kvällen. Tur att det är lov. Men vad ska man göra när skolan helt plötsligt börjar igen, och träningarna sätts igång? På ett sätt längtar jag. Nu ska jag ta mig igenom några kapitel ur en bok, med bra musik i min sköna säng. Godnatt!


My babe is here

Smallville maraton! Hela kvällen. Det är precis så här lovkvällarna ska vara. Kvällar med roliga vänner, dagar med kuddkrig mot pojkvännen och mys med hur många filmer som helst.


Liverpool

Klar.


Seg dag

En lagom lång promenad med hunden och en dusch var behövlig. Men vart tog denna dag vägen?
Gideon är hemma men kommer snart förbi över kvällen igen. Det var skönt att ha honom precis bredvid inatt, efter min mardröm. En trygg famn att krypa in i, det borde alla få ha.


Sovit gott?

Godmorgon.


Godnatt

Nu har jag och älsklingen gjort en jättegod chokladmilkshake och sett på Cold Light Day. Jättebra!
Vi ska sätta på ett avsnitt av Smallville nu snart. Jag tror vi kommer somna fort för jag är sjukt trött och Gideon med tror jag.. Han snackar i alla fall med sitt spel.. "Åh lycko dig Spelet, som får vara i New York!!"


Det är inte lätt när det är svårt

Tatueringen jag ska rita åt Martin är väldigt ovanlig för mig. En Liverpool tatuering ska det bli, vilket inte är min starka sida eftersom jag aldrig ritat en sån.. Rosor och sånt har jag ritat flera hundra, men inte detta. Jag hoppas han blir nöjd med i alla fall det tredje kanske fjärde försöket, men nu är jag på första.. Tur att jag har en stöttande pojkvän. <3


nyårsbomb

 
Jag hade världens bästa nyår med tjejerna. Vi bowlade, lagade god mat samt efterrätt, spelade sms-roulette och lekte andra roliga lekar. Sedan klättrade vi upp på taket och skålade in tolvslaget och allt var helt perfekt. Vi skrattade, skämtade, var glada. Och alla var jätte fina tills vi rullade oss i snön och gick in, satte på oss myskläder, spelade wii och drack cider.
 
Jag fick en speciell känsla jag inte kan sätta fingret på vad det var. En blandning av hopp, ren lycka och förväntning kanske? När alla stod där på taket, och jag såg mina bästa vänner skratta och må bra. När vi skrek allt vi hade, "GOTT NYTT ÅR" och vi fick samma svar tillbaka från kvarterets alla möjliga håll. Ja då visste jag, detta kommer bli ett bra år. Den sista terminen av gymnastik, ett grymt sommarlov, min 18års dag, tatuering, körkort. Rubbet.
 

Mörkt ute

Kallt åt rumpan. Jag och emosyster sitter i baksätet hem från farmor och farfar. Några kalorier extra.


Idag är en chill dag

Em kom över en sväng och nu ska vi pyssla med en grej ett tag. Sedan kanske jag åker till farmor och farfar en stund. Ni får se "pysslet" senare, och även bilder från nyår.


Godmorgon

Det är alltid lika kul att vakna upp och se att man fått gulliga kommentarer. Fick även ännu en till tatueringsbeställning.. Detta kanske leder till någonting..?
Som svar på denna kommentar, så köpte jag pennorna i Sollefteå i en vanlig bokbutik. Typ som Akademibokhandeln i Falun. Och nej jag använder inte akvarell, inte än. Men de har samma funktion. :-)


Med fötterna på jorden

Min Gideon kom över denna kväll. Jag laddade ner filmen Taken 2 (vilket jag rekommenderar starkt till dem som sett ettan, Taken), och sedan konstaterade vi att det var EXAKT tre år sedan vi började träffas, och då såg vi våran första film tillsammans vilken var Taken.
Jag ser tillbaka på det ögonblicket... Inte visste jag att vi skulle hamna här vi är idag. Då satt vi och tåflörtade så diskret att vi inte märke att båda visste om det, förrän ett år senare. Jag är glad över att vi kommit så långt som snart tre år. Ja. 2013 blir vårt tredje år, och hur nu detta är möjligt (!!!???), så blir jag mer kär för varje dag som går.


Ny

Köpte en tröja här om dagen från Gina Tricot och aaah den är så underbar. Tunn men ändå varm och inte dyr.


En dag som denna

Jag önskar jag vad lika fräsch som igår. Men det är jag ju icke. Nu har jag i alla fall städat mitt rum, bäddat rent (<3) och ska duscha samt borsta mina tänder. Sedan ska jag krypa ner i min säng och se på serie.
Igår:


Välkommen 2013

Godmorgon. Jag hoppas alla hade en otroligt rolig kväll igår, och jag hoppas att alla kommer ihåg den. Vad är meningen annars med ett roligt nyår?
Här är tre bilder från igår. Jag fick en superbra start på 2013 och jag har roliga planer för detta år.


Trött

Klockan 4 ja då ligger man på golvet och ser på film. Inte så skönt men snart ska vi sova i våran jättesäng. 6 pers i ett rum med massor av madrasser och täcken. Med detta: godnatt.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!