Lite lycka

Lisa fick mig idag att vara glad. Efter några timmars jobb så var det dags att åka till Borlänge. Denna eftermiddag och kväll har vi både shoppat, cyklat tills våra ben blev skakiga, ätit på donken och fixat en grej till mig.
Nu är jag helt slut. Jag har ont i benen och huvudet och ögonen säger åt mig att sova. Jag är inte van med att göra så här mycket. Men geez, det behövde jag.


Lite glädje i det sorgsna

Jag vaknar med slut på internet i mobilen, en snorig näsa och av hosta. Jag lyckas bli lite glad över att det imorgon är ny månad med nytt internet och att denna eftermiddag kommer att bli bra. Det ska den bli. Jag tänker på dig farfar, och inte skulle du vilja att jag låg inne och var ledsen för din skull. Idag ska jag träffa en kompis jag inte sett på länge, och vi ska göra roliga saker ihop. Jag ska för första gången på länge inte bry mig om hur länge jag är uppe, vad jag gör och jag ska inte heller trycka bort glädjen. Idag ska jag låta den komma tillbaka.


suddig blick

Tiden gick fort på jobbet idag. Kanske var det för att det var sjukt mycket folk, eller för att jag inte tänkte på tiden. Jag vet inte varför, men när varje kund klev innanför dörren idag på keféet, kollade jag om det var du farfar. Dumma jag. Idiotiska jag.
Jag försöker vara artig och låta vuxen när folk frågar vad som hänt. Jag säger att du gick bort. Men det är fel. Du gick inte bort. Du gick inte din väg. Du kommer ju inte tillbaka. Nej. Du dog. Det låter så hemskt att säga, och det är för att det Är hemskt. Du är död. Så det är klart att du inte kommer in på mitt jobb för att köpa en kopp kaffe. Kaffe, som du tyckte så mycket om.
'
 

Det är okej

Efter 11 timmars sömn så är jag bra utvilad. Av förkylningen och allt det andra så blir jag helt slut om dagarna. Idag ska jag i alla fall testa att jobba. Det gör mig både glad och inte. Jag får hoppas på mycket folk så jag får tankarna på annat.

Jag känner mig lite halverad. Halva jag vill hitta på saker, är sprallig och pigg och glad. Andra halvan är trött, deprimerad, ledsen och tillbakadragen. Jag antar att det är okej att vara ledsen. Det måste jag få vara. Därför låter jag ibland andra halvan ta över helt. Men ibland kommer den ljusa sidan fram, och jag försöker hålla fast vid den. För då, är jag trots allt mig själv.


Behov av trygghet

Jag sover med halvöppen dörr inatt. Jag har inte honom bredvid mig och det gör allt extra ensamt. Men från den öppna dörren ser jag en tänd lampa, och jag hör min familj på övervåningen. Det hjälper mot ensamheten. Jag har inget tvång med att sova såhär tidigt, utan jag vill det. Det är skönt att få bara släppa alla tankar och låta drömmarna ta över i några timmar. Kan redan nu räkna ut att det blir bra många timmar, innan jobb och slit.


ett halvår senare blev du fri som en fjäril

När jag var ute idag så såg jag en fjäril. Jag brukar alltid beundra alla fjärilar lite extra. Dels för deras skönhet men också för att de ser ut att vara så lätta och fria. Det var något speciellt med denna fjäril. Den flög nära mig, och länge, sen var den även extra stor. Nästan som om den bad om att få bli sedd. Och direkt tänkte jag på dig farfar. Men jag fylldes inte med tomhet och sorg, utan jag fylldes med hopp om lättnad. Då visste jag, att du skickade mig en hälsning, och jag vet precis vad du sa.
 
 
 

Jag är självisk

Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Jag är rädd för att vara själv, men också rädd för att ha sällskap. Jag är rädd för att fastna inomhus i min säng, men också för att gå ut i allmänheten. På en sekund kan jag börja gråta. Antingen för att jag ser något som påminner om dig farfar, eller bara av tanken. Tanken av att du inte finns här.
Alla säger att jag ska vara glad för din skull, över att du har det bättre. Och farfar, det är jag! Hur glad som helst är jag över det. Men jag kan inte hjälpa att jag är egoistisk. Jag är självisk. Därför är jag ledsen. Ledsen över att jag, inte har dig kvar på jorden.


Jag skulle göra allt

Lite cirkus kunde få mig på andra tankar. Jag, han och Wilma gick och kollade på Cirkus Scott. I någon timme kunde jag faktiskt fokusera på de magiskt duktiga cirkusartisterna. Både djur och människor, uppe i luften, nere på marken. Jag ser upp till såna personer, samt avundas dem. De har tagit chansen, och gjort något de älskar att göra. De har vågat använda sin talang och vågat utveckla den. Jag önskar jag också vågade ibland.
I pausen köpte vi lite godis och sockervadd till Wilma. Jag köpte en påse bilar, vilket fick mig att tänka på när jag var mindre. Alltid på helgerna när jag och min lillebror kom och hälsade på dig farfar, dig och farmor, så fick vi nästan alltid en påse bilar att dela på i en varsin skål. De där plastskålarna som var ljusgröna, precis som en av färgerna på godisbilarna. Vi spelade "Råttfällan" på köksbordet efter Bolibompa, och drack saft. Geez, jag skulle göra allt för att få en sådan kväll igen.


Snälla

Det känns som jag måste göra något hela tiden, bara för att inte få tid ensam och så jag kan tänka. Tänka på dig.
Jag vet inte heller vad jag ska svara på allas sms. De är så snälla.. Men farfar, vad ska jag svara? Jag är bara ledsen. Snälla kom tillbaka.


Vila i frid Stig Johansson

Jag kan själv inte förstå hur små mina problem var imorse. Att jag ens kunde kalla de för problem? Nu känns det som hela min värld är sönder. Det känns som hela jag är sönder. Well, I am.
Jag minns sista gången jag träffade dig. Det var den 15e juli, och du hade mig där, ditt yngsta nyfödda barnbarn, din dotter och din fru där. Vi åt middag hos dig och du och jag pratade om mitt körkort. Det pratade du alltid om med mig, nästan som om du var mer exalterad än jag själv.
Nu har det gått nästan två veckor sedan dess, och nu är du borta. Jag kan inte riktigt förstå. Förstå att du inte längre finns på jorden. Du är någon annanstans, där jag inte kan nå dig. Det känns bara som en tanke, inte verklighet. Det känns inte alls som verkligheten. Det är kanske därför jag blir förvånad över alla tårar som rinner. De slutar aldrig.
Och jag är arg. Arg på att du inte får se ditt ena barnbarn växa upp. Arg på att Wilma har blivit så stor så hon förstår. Jag är arg för att du inte får vara med på min artonårsdag och när jag tar det där förbannade körkortet. Det ska jag göra för din skull, och jag ska be högt och ljudligt för att du ska vara med mig när jag ska ta det. Mest är jag arg på mig själv för att jag inte träffade dig under dessa två veckor. Om jag bara visste. Då hade jag varit med dig varje dag. Suttit vid din sida varje timme.
Men jag är på något sätt glad. Jag är glad över att du inte längre har ont, och att du är på en bra plats. Jag är också överlycklig över att Du var min farfar och att jag fick lära känna dig precis som jag gjorde. Jag är glad över att du fick en sån bra vård och att du var nöjd med den själv.


Jag. Längtar.

Inte ens grillad mat smakade bra på grund av halsen.
Det som håller mig över ytan just nu är min längtan. Längtan efter massor. Inte bara min första, sista och enda artonårsdag, eller körkortet, eller alla resor, högskola eller när jag flyttar hemifrån. Utan också småsakerna. Imorgon kommer han hit efter jobbet och jag får känna mig omhändertagen, trygg och lycklig. Om någon till dag får jag träffa en väldigt fin vän och på måndag är jag ledig vilket betyder roliga planer. Småsaker ska man ta vara på, och hålla fast vid. Längtan var ordet.


Det här med självömkan

Jag ser folk på stan i varma kläder en stekhet dag som denna. De har långa jeans, varma skor och tjocka överdelar. Jag tycker synd om dem. Och här sitter jag i svarta långa jeans, en tjock tröja i en varm bil på väg hem från jobbet. Men inte tycker jag synd om mig själv. Det är det nästan aldrig. Det är alltid mer synd om alla andra än mig själv. Sluta Julia. Du är lika mycket värd. Du ska värderas EXAKT likadant. De positiva tankarna snurrar runt i huvudet som små bin. Men vad gör man med bin? Jag skulle säga att man antingen dödar dem eller springer där ifrån. Båda kanske.


I can talk all night about dreams, but there were no words

Tröttheten tar över och jag funderar på hur jag ska orka. Orka jobba, orka hålla humöret uppe och orka stressa. Natten höll mig vaken. Denna gång var det varken mardrömmar eller tankar som tog fokusen på sömnen. Den förbannade halsen, som skulle göra så ont, fick all uppmärksamhet. Eller tja, inte all. Tankarna fastnade också på han som låg bredvid. Hans andetag, hans hjärta mot mitt öra. Det var vackert på något sätt, även fast jag brukar tycka synd om mig själv när han får sova och jag ligger vaken där helt ensam. Sakta såg man morgonsolen komma fram och det var snart dags att säga hejdå.


Så klart

Att vid tiotiden kunna komma hem med blött hår, mjukiskläder och med inga bekymmer efter en kväll med bad i den sena kvällssolen. En kväll med både kyssar och drömmar om framtiden. Det känns bra. Riktigt bra. Även fast framtiden är som en immig ruta, då andra sidan är helt främmande och osynlig, så vet jag vart mitt hjärta är på väg.


Never ending

"The best accessory a girl can have is her best friend."

Runt min handled sitter det ett svart band, och du har ett vitt. En liten glittrande cirkel finns i mitten på båda. Vänskapscirkel kan man kalla det. A never ending circle, and a never ending friendship.


Hejdå gamla bloggen

Tjäna! Så här är läget. Jag är trött på att blogga om vardagslivet. "Idag gjorde jag detta, och sen ska jag göra detta." Jag vet att det både är tråkigt för mig att skriva sånt, och för er att läsa.
Så från och med nu kommer min blogg ändras. Kanske inte till utsidan, men till insidan. Innehållet kommer förändras och uppdateringen också. Tanken är den att det ska bli mer dagbokskänsla, vilket betyder att jag kanske uppdaterar 10 gånger om dagen, eller inga alls.
Så. Hope u like it.


Mysig är namnet

Livet är mysigt. Faktiskt. Värktabletten slank ner med några klunkar vatten så mina fotleder förhoppningsvis låter mig somna efter en hel dag ståendes på benen.
Extramadrassen har Moa bäddat så vackert och bredvid mig i sängen ska Lisa sova. Fem minuter innan Willys stängde ville Lisa ha glass så Emma drog på sig pappas stövlar sen drog vi. Vi hann dit i tid (how???) och åkte hem lite fattigare. En film senare är vi dötrötta och ska sova. Vi börjar bli gamla tror jag. Trötta och gamla... Men inte gör det något. För vi håller ihop. <3


Helt slut

Slut för idag tack för idag. Jobbet gick bra idag. Vi hade kunder hela tiden, så tiden gick fort. Lisa kom och mötte mig när jag stängde, och nu är vi hemma och ska äta sallad. Pappa och jag har fått ett ryck och ska bli nyttiga hade vi tänkt. Med det menas träning och sund kost. Jag vet inte om jag ska ta detta seriöst. Kan väl inte skada.


Tråk

Idag dricker jag hallonté till frukost med Gideon vid min sida och laddar upp mig för 8 timmars jobb. Från 10-18. Från att vart ledig varje dag i två veckor ca, till att komma tillbaka en dag som denna. Fint väder är det också.
Hoppas kvällen har mer att erbjuda.


Norrflärke 2013


Explore

Nyss körde vi förbi två cyklister. De delade en tandemcykel och såg ut att ha riktigt roligt. Två tjejer var det, runt tjugoårsåldern. Bakom cykeln hade de satt fast en liten vagn. Vagnen var lastad med packning. Där bak stod det också en skylt där det stod med stora bokstäver: VI CYKLAR GENOM SVERIGE.

Jag söker äventyr. Visst. Jag är inte gammal. Men jag kan göra så mycket. Jag vill så mycket. Jag vill resa. Jag vill upptäcka. Jag vill känna mig fri från bekymmer och ta dagarna som de kommer. Inte ha 8 timmars jobb inplanerat imorgon, eller en körlektion bokad på onsdag. Vill inte heller ha alla dessa "måsten" hängandes runt smalbenen. Det blir liksom svårare att gå framåt och fortsätta. Förstår ni? Kanske babblar jag bara på utan att få fram ett budskap. Men jag förstår. Jag fattar. Jag är trött på så mycket redan. Jag vill uppleva nya saker. Någon som vill hoppa på tandemcykeln, med mig?


Hem mot Falun!

Nu är vi på väg hem. Har nyss kört en bit själv, med foppatofflor. Snyggt. Nice.
Ska snart stanna och fika.


Lilla jag

Det här med att fylla arton. Att fira arton jordsnurr med ens egen existens. Alla längtar. Alla räknar ner. Det gör jag också. För mig är det 32 dagar kvar. Imorgon är det exakt en månad kvar faktiskt. Och nej det är inte krogen som lockar mest. Visst, coolt, häftigt, jag kommer in. Men det är småsakerna. Jag längtar efter att få göra vad jag vill. Jag längtar efter att få tatuera mig. Ha större tillgångar till jobb. Att få köpa huvudvärkstabletter och sedan få visa leg där det faktiskt är ett bevis på att jag är arton år. Kanske jag till och med visar körkortet istället. Ja, mitt gamla vanliga leg med bilden jag hatar är nog förmodligen utbytt mot något mycket häftigare. Jag längtar till min dag, med uppvaktning, presenter och den speciella magkänslan som inte funnits på några år. Men i år så kommer den tillbaka. Faktum är att den redan är på G .Jag längtar tills jag får köra runt mina vänner i bilen, med hög musik och bara vara stolt. Stolt för att jag i arton år, längtat, och äntligen får vad jag vill ha. För det är jag värd. Det är alla värda, att fylla arton år.


Är jag bara 17?

Efter fika och mys på stan så ska vi nu hälsa på Jossan som nyss skaffat hus med sin kille. Helt sjukt. Ett år äldre än mig är hon. Tiden går fort.


Obey

Tjo. Är nu på stan och ska snart fika. Får se vad sista dagen på "semestern" har att erbjuda.


Just nu

Ut på middag. Pizza. Mm.


Dagen

Efter frukost åkte vi ner till älven där Mamma och Charlotta skulle simma 900 meter. Andra momentet i helgens tävling. Nu är alla nyduschade och fixade för dagens planer.


Kväll

Vi stod i mål och väntade på våra duktiga cyklister.. Så kom de från fel håll. (?) De hade tydligen åkt fel.. Men duktiga var de ändå. Så de fick en chokladask av oss barn från Lidl. Perfa.
Nu ska vi sätta på en film och äta chips innan vi somnar.


Skäll på mig

Jag vet, bloggningen suger. Funderar på att lägga ner den. Jag har det riktigt bra i alla fall, och är nu i Sollefteå. Ska snart promenera till stan med alla teenagers och köpa gotta, och sedan heja på mamma och moster Charlotta som ska cykla 2,2 mil i en tävling!


Chill

Vi spillde cola över monopolet så.. Inge mer sånt. Sitter nu och slappar framför TVn med chips och bra sällskap. Sista kvällen i Norrflärke, imorgon bär det av till Sollefteå!


Yoo

Godmorgon! Känner att bloggen blir mer och mer bortglömd här på vischan. Har spelat monopol hela morgonen och nu ska vi ut och fiska.


Bra dag

Sådär! Efter 4-5 timmars paddling så var vi back in the game, (bokstavligen.) Monopolet stod framme där vi lämnade det sist, och nu har vi även ätit middag!


bebisbilder - Kasper - färg

 

Igår

Godmorgon! Igår kväll var vi på fiskeäventyr. Eller ja, jag var barnvakt och plockade smultron i mängder.
Nu ska vi ut på nya äventyr! Vi ska paddla kanot allihopa.


Norrflärke

Har nu badat badtunna med alla ungar, och ska ut och fiska. Annars då? Jo, juste! Ett evighets spel med Monopol pågår mellan oss teenagers, som avslutas på torsdag kl 24:00.


Lilla Alfred

Vad har vi gjort idag? Typ ingenting. Stekt ägg med popcornkrydda, tagit en promenad, bytt sovrum och lekt med barnen. Här bor vi i mjukisbyxor.


jag är tillsammans med tarzan

Okej! Tänkte visa en rätt cool sak. Dessa djungelliknande platser finns på Gideons gård! Helt sjukt. Och på en av bilderna ser man ett av deras röda hur i bakgrunden. Så fint!
 
 

Mys

Tjenix. Nu är vi äntligen framme i Norrflärke! Kusinerna är desamma, det är samma gamla liv här. Aldrig en tyst minut. Jag och Hanna har lagt oss, och killarna stack och fiskade. Längtar till min man kommer och lägger sig här bredvid sen.


Mina killar

Nu har vi sagt ätit en god lunch och sagt hejdå eftersom vi sitter på tåget mot Norrland. Byte i Gävle. Framme 21:55.


bebisbilder - Kasper - svartvitt

 

moviestar

Godmorgon eller något! Jag och Gideon har haft en riktig seg morgon med tre avsnitt av 90210, och massa prat i sängen innan vi klev upp. Men nu är vi i stor sett redo för att hoppa på tåget till Norrland! Men först ska vi till farmor och farfar, samt Mia och lilla Kasper och äta lunch.
 
Jag förstår inte riktigt. För varje dag som går så blir jag mer och mer kär. För varje kram tycker jag om honom ännu mer. För varje kyss blir jag mer och mer svimfärdig. När ska känslorna sluta att svämma över?!?! Snart rymmer de alla världens hav. Shit. Gosh. Känns som jag är med i en film.
 
 

Godnatt

Världens finaste kille.


Min

Har nyss varit och hämtat mat, som vi nu sitter och äter till en film. Imorgon åker vi till Norrland med 16:30 tåget.


90210

Jag och Gideon somnade när vi kom hem hit, haha. Sen gick vi ut på en halvtimmes promenad innan lunch. Nu:


Morgon

Godmorgon. Tidig uppstigning idag. Har nu åkt tillbaka till Falun efter två underbara dagar i Rättvik. Blir ju sugen på att bo där själv, hehe.
Men. Idag ska jag och älsklingen packa, mysa till film på soffan pga det dåliga vädret, duscha och säga hejda åt min familj som åker till Norrland en dag innan oss.


Light

Bra dag. Godnatt.


Glad

Är nu hos Gideon och är med hela hans familj, för att fira Sara som fyller 10 idag! Otroligt varmt är det också. Skönt men.. Ja, varmt!! Haha.


Vår frukost

Åh vad mys. Vi har myst hela morgonen nu. Snart ska jag ta mitt pick och pack och ta mig ner till bryggan och vara med Gideon med familj.


Night

Hur mysigt? Världens skönaste säng ska vi coza ner oss i ikväll.


Summertime

Kvällens äventyr var kuliga! Åkte ju som sagt ner till bryggan, åkte longboard ända ut och tog lite kort. Hängde med några där en stund, badade och sen åkte till stugan. Nu har vi gjort amerikanska pannkakor och sitter och snackar skit. Precis såhär ska sommaren vara.


Härlig dag

Idag har vi bränt oss av solen, handlat på Ica, dunkat musik, åkt longboard i världens härligaste och längsta nedförsbacke i några kilometer och nu sitter vi på Sibylla och äter sallad innan vi ska ut på bryggan.


Våran resa till huvudstaden!

 
Cornelia gjorde en film när vi var i stockholm! 

Spontanitet

Det jag älskar mest med dessa tjejer är att vi är spontana tillsammans. Sitter nu på bussen mot Rättvik för en heldag med bad och sol vid långbryggan.
På eftermiddagen kommer även Em, och vi ska dra till hennes stuga där! Sen ska vi grilla, longboarda och äventyra hela kvällen!


all by myself

Hemma, och klockan är halv två. Jippie. Har suttit och redigerat lite bebisbilder nu, så jag hinner klart sen. Men nu är det sängen som gäller med sömn direkt! Det är så otroligt skönt att ligga i min helt nybäddade säng, med tankarna på mitt rena, nystädade rum och morgondagens planer.
Imorgon mina vänner, blir en bra dag.
 
 

En tur på älsklingen

Efter middagen tog vi en runda på longboardarna. 7 km åkte vi, och är nu hemma igen!


Saknad

Är nu hos Mats och chillar. Har inte träffat henne på aaaaslänge så det är kul! Vi ska mysa, äta middag, kolla film, käka godis.. Ja. En typisk lat-kväll. Perfekt.


Focus

Efter lite solning kom som sagt Mia med Kasper som jag nyss fotade. Några fina bilder blev det, trots att det var ganska svårt att fota en liten liten bebis. Nu sitter vi ute och myser!


Smoothie i solen

Nu har jag extremstädat mitt rum från klockan halv tio. Snart kommer Mia hit med lillkusinen som jag ska fotografera. Men så länge:


Godnatt

Hur trött och sliten kan man vara egentligen? What a sommarlov, or not.
Var nyss och åt middag på O'learys med familjen. Mätta och belåtna cyklade vi hem. Ligger nu i sängen och ska somna till ett avsnitt av 90210..


Jul. 10, 2013

Tjenix. Varför har jag inte bloggat? Jo, för att jag njöt för fullt igår av dagen i Stockholm, med shopping och grönalund, glass, thaimat, och bilåkning. Har så fina vänner och en sån fin pojkvän.
Och vi kom hem runt tre på natten, och imorse skulle jag upp för att gå på körlektion innan jobbet. Så. Fullt upp kan man säga!
Här är några bilder från igår!


Estocolmo baby

Godmorgooon! Idag blir en bra dag. Klev upp 6, fixade mig, satte på mig lite nya kläder och väckte Gideon innan bussen gick till Borlänge. Nu har vi ätit frukost på donken och är på väg till Stockholm med Corre och Sander! Roadtrip!!


Godnatt, haha?

Det känns konstigt att ligga i sängen klockan 9 när jag hör Wilma leks utanför och när det är så ljust. Men ska man upp klockan 6 så ska man! Ska bli så kul!
Med pojkvännen bredvid mig somnar jag nog snart.


Ny vecka

Har haft en underbar tid med min älskling efter nästan en vecka utan varandra. Sitter nu på mitt rum efter en hel dag med shopping, solning och mys. Efter duschen pluggade jag lite körkortsteori också. Nu ska vi ta det lugnt, packa lite osv.


Trött chey

Fick precis reda på att jag är ledig hela nästa vecka. Lite besviken blev jag, eftersom jag vill tjäna cash. Men, det kändes som att jag behövde det.
Ligger redan nu och vilar upp mig på soffan hemma och Gideon och kollar på film.


Efter jobbet

Ligger i Rättvik vid bryggan och solar efter bad och glass. När dessa kvällar är, så är livet bra härligt.


Söndag

Godmorgon!
Är nu på jobbet, öppnade idag. Vilket gick bra. Det är sjukt varmt så ska se till att dricka mycket.
Övningskörningen går framåt! Hihi.


Godnatt

Livet är jobbigt ibland. Faktiskt. Man får väl antagligen lyssna på mamma när hon säger: "Du är världens finaste tjej", och kämpa vidare för det jag vill ha.


Relax

Slut för idag, tack för idag. Cyklade så fort hem jag kunde, och nu är jag helt svettig. Haha.
Dusch och mat nästa, och sedan ska jag bara vara för mig själv. Plugga teori om jag känner för det, kanske se på serier, rita. Ikväll skulle jag egentligen träffa Corre och planera för tisdag, men behövde en kväll då det inte står något bestämt på schemat.


Lördag och allt

Ååh vill hem. Idag var en jobbig dag.


Nu väntas 6 timmar jobb

Sitter på anledningen till min dagliga motion, dvs cykeln. Är så pepp på träning!! Åt vaniljyoghurt med jordgubbar, persika, banan och vindruvor till frukost, istället för oboy och en rostad macka. Har även med mig frukter till jobbet istället för att äta allt fika som finns där.


Mina

Avslutar dagen med fyra bilder från mysiga dagar med världens bästa.
Nu laddar jag om för tredje dagen i rad med stängning av kaféet.


Pink

Hemma från jobbet och är otroligt sliten. Ont överallt, och är helt galet trött. Vi har middag här hemma nu med Lönnars. Grillning på G.

Är väldigt pepp på att börja träna snart igen!!


två armband, en snodd och ett skärp

 
KOLLA FYND! Snål som jag är shoppar jag när det är rea, hehe. Men allt detta fick jag för 70 spänn tillsammans. Me like.
 
 

Kämpa

Har gjort illa axeln, är trött, slösat pengar, har ont i huvudet osv osv.
Har varit på en körlektion nu, och sitter på cykeln uppför alla backar till gruvan för jobb i 6 timmar. Woho helg.:)


Vi tre

Jahapp. Draggen skulle åka och plocka jordgubbar med hennes mamma så vi blev utslängda ur huset haha lol, så här sitter vi i stan och ska vänta till klockan 10:45 då min körlektion börjar.


Hej och hå

Vi ska inte sova än, men kan säga godnatt här ändå. Alla börjar bli lite trötta och imorgon ska vi upp 7..


Wohooo

Tjenix. Ligger nu på golvet med massor av sköna kuddar, täcken, gotta och vänner. Bra kväll.


Skinny love

Här är den nyaste musikvideon igen, som vi gjorde på endast tre dagar!
 
Glöm inte fullskärm och HD!
 
 

ni gör mig glad

Godmorgon! Varför klev jag upp 7 imorse och bara satte på mig mjukisbyxor över pyjamasen, och drog med en färdigpackad väska och ett paket jordgubbar på cykel hem tll Draggen? Jo! För vi ska ha frukostknytis! Mysigt va? Och tidigt blev det, eftersom Em börjar jobbet vid 9, och jag vid 12. Så jag får fixa mig här osv. Sedan när alla slutat jobbet ska vi träffas igen och äta middag tillsammans, och sedan sleepa här. SÅ COZY. Känns som en riktigt familj haha.
 
Jag måste bara säga att jag har världens finaste människor till vänner. De gör mig så otroligt glad, och om vi bestämt träff en vecka innan räknar jag ner dagarna! Vi har så himla kul, och det är så skönt att känna att man hör hemma hos några som accepterar en precis som man är. ♥
 

tidig kväll

Godkväll! Haft en bra dag? Det har jag! Shopping med Em, sen köpte vi mat och tog med hem. Nu ska jag borsta tänderna, boka tatueringstid och gå och lägga mig till ett avsnitt av 90210, eftersom jag ska upp 7 imorgon... Gör ett inlägg om det imorgon bitti!
 
En ny tisha jag köpte idag!
 
 

Just nu


Onsdag

Sådär! Ledig för kvällen. Nu ska jag ner på stan med Em, och sedan hem och passa Wilma. Lugn kväll med ritning och fortsätta med en serie tror jag.


Godmorgon


Godnatt!

Puh. Är skittrött. Gideon och jag har kollat klart på VD nu och sista avsnittet slutar så spännande!!!! Elakt.. Så nu ska vi kolla på 90210, och jag kommer nog somna i hans famn.

Laddar för ännu en dag med jobb imorgon. Tur att Line är där. <3


@ Falun

Vi blev hemma här i Falun istället. Har varit på Willys och handlat lite gott också! Ikväll ska vi kanske börja på en ny serie!


Jobb jobb och jobb

Sitter på bussen hem nu med Eminem i lurarna. De två chilligaste jobbdagarna är nu över och jag förbereder mig redan mentalt för resten av dagarna som kommer att ta rejält på krafterna.
Men nu ska jag hem till min älskling som väntar på mig. Vill duscha direkt haha, sätta på mig mina nya kläder och sen packa väskan till Rättvik.


Kom och ät glass

Nu blir det tre timmars jobb!


Har världens finaste kille

Godmorgon. Åt nyss frukost på sängen med min älskling till ett avsnitt av VD. Men nu ska jag kliva upp och fixa mig inför jobb!

Ett inlägg jag såg på Facebook imorse:


Night

Gideon kom hit lite spontant och berättade att han har tappat sin mobil i sjön med simkort och allt. Duktigt.. Och kul. Kul för mig.
Men, han sover här inatt. Mys! Sen åker vi ner på stan imorgon, jag ska jobba och sen åker vi till Rättvik.
Har haft en superbra dag tack vare världens bästa vänner. Med dem har jag även roliga planer för veckan! Wiiih. Godnatt!


nu blev det kväller

Ligger nu hemma i sängen i myskläder, vilket är otroligt skönt efter en lång dag med jobb, massa buss och shopping. Men nöjd är jag med shoppingen. Tre par trosor, ett par jeans, en svart långärmad basic tröja, en tröja till mamma, en present och ett par skor fick följa med hem. Så nöjd är jag! Nu har jag gjort i ordning en skål med glass, och tänkte kolla på ett avsnitt VD och bara TA DET LUGNT. Åh så skönt!
 
Och som svar på några frågor: Mina Air Max köpte jag på Sneakerstuff.com, och mitt typsnitt på rubrikerna vet jag faktiskt inte, haha! Försökte kolla med det stog inget.. Sorry!
 
 

Kul dag med finaste vännerna

Mycket shopping blev det idag! Och nu sitter vi på subway. Mumma.


Morning

Godmorgon! Fint väder idag igen! Så mysigt. Efter en dusch ska vi äta frulle och fixa oss, för att sedan åka till mitt jobb.
Det som inte är så kul är att jag alltid brukar fråga mig själv på morgonen: vad ska jag ha på mig idag? Nu blir svaret likadant varje dag. Svarta byxor och svart t-shirt. Kul variation hehe!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!