Uppdatering

I'm back! Eller ja. Typ. Nu är vi hemma, och idag hann vi nog inte göra så mycket mer än att åka bil.. Det tog ju trots allt tio timmar hem.
Men vi har haft en riktigt rolig och mysig påsk uppe i Jorm! Vi har åkt mycket skoter, stannat på fjället och vart där några timmar, ätit äcklig påskmat och proppat i oss godis, spelat spel, deltagit i byns bobrace, haft snöbollskrig mot föräldrarna, lekt med hundarna, firat två födelsedagsbarn med presenter och tårta, kikat film och sovit 6 ungdomar i ett litet rum. Ååh, jag ville egentligen inte hem. Men resten av lovet ska spenderas med mina bästa. Så.. Hej Falun! Och hej duschen! Jag har aldrig känt mig äckligare.


Road Trip

Hej på er sötnötar, just nu är Julia påväg till sollefteå tror jag att det var, så hon kommer att blogga igen när hon kommer tillbaka på måndag! men glöm inte att kolla in hennes blogg ändå, det kanske sneeeaaaker in ett inlägg ändå, vem vet? 
 
hoppas att ni inte kommer sakna henne förmycket, men det kommer jag att göra :/ 
 
MHV MATS
 
 

watah

Igår på gymmet så hade jag glömt vattenflaska, och jag skulle springa. Ingen bra kombination tänkte jag då, så jag gick och köpte vatten vid receptionen. Jag trodde självklart att det var vatten utan kolsyra jag köpte men icke. Då skakade jag flaskan, lämnade den med öppen kork när jag sprang men inte försvann kolsyran. (Haha?)
Det var i alla fall så gott och så billigt, så jag köpte med två flaskor vatten till bilresan idag. Kolsyran håller i alla fall ett bra tag...
 

En evig bilresa

Musik. Lite godis. Solbrillor.
I helgen ska det mås! Vi ska åka massa skoter, sola, snacka skit och äta+dricka gott. Haha, man gör väl kanske inget än att äta på påsk? Och det är inte bara min familj, utan några kompisar från Sollefteå också, vilket blir himla kul!


två små ägg

I veckan fixade jag två påskägg till två favoriter. Påsk är så mysigt tycker jag!! Wih. 
 

Sunny day

Som svar på två frågor: jordgubbarna köpte jag på Ica i stan.
Och: Nja, helst vill jag inte göra ett inlägg på hur jag sminkar mig. I'm not that type of a bloggare, haha. Det skulle inte kännas som jag, hehe!

Godmorgon! Dags för gym nu. Med en trött pojkvän äter jag nu frukost och snart ska vi hoppa på bussen.


Onsdag

Religionen är klar!! Äntligen. 7-8 sidors arbete.
Packningen gick väl sådär.. Men jag får fixa det imorgon. För vid lunch åker vi upp till fjällen för påskfirande och skoteråkning!
Gideon och jag ska sova tidigt idag.. Imorgon ska vi med åtta-bussen till stan och jag ska gymma halv nio.
Godnatt från oss!


nya

 
 

jordgubbar!

Detta satt fint efter träning. Jordgubbarna kostade bara 10kr. Då kan man inte låta bli, va?
 
 

en skön dag

Jag borde träna oftare på mornarna. Man blir ju så spralligt glad hela dagen! Trots pluggandet, så är jag glad. Det känns inte ens jobbigt längre, och jag har inte mycket kvar nu. Mina högtalare kom precis hem också, och Gideon kommer lite senare. En perfekt onsdag enligt mig.
Men nu ska jag fortsätta plugga!
 
 

Idag

Träning, mat på Subway med Mats och lite shopping: check!
Träningen gick riktigt bra, trots att jag tränade tidigt på dagen. Nu mår jag bra kan jag säga er!! En rejäl springtur på bandet och maskiner plus övningar för mage/rygg/armar.
Men vad är då kvar på dagens to-do-list?
•duscha (!)
•packa till helgen
•skriva klart religionuppgiften och skicka in
•träffa Gideon


Godmorgon

Godmorgon! Idag är en fin dag eller hur? Solen skiner, många har längtan om lov imorgon och påskkänslorna börjar komma!

Idag tycker jag att alla ska uppskatta det ni har runt om er. De vänner ni har, pojkvänner och familjer. Det finns så mycket i världen som säger emot det goda men skit i det! För det finns ännu mer som är gott.


Innan godnatt

Ikväll har vi spånat på tatueringar, jag har fixat en present och sedan har vi bara chillat på rummet.
Nu kikar vi lite på New girl och jag laddar för en ledig dag imorgon. Jag tänkte hinna med att träna innan lunch i alla fall!
Musiktips:


Något mysigt

Jag hittade Gideons tröja på mitt rum, och den luktar så mycket honom. Så mycket kärlek. Den var verkligen mysig att sätta på sig efter en dusch och en hel eftermiddags plugg. Nu sitter jag på 63an upp mot Marika för en mysig kväll.


något så litet kan bli så stort

En heldag på media är avklarad och nu tar jag påsklov! Så himla skönt.
Dock har dagen varit lite jobbig på grund av att hela filmfilen från filmningen med Emma försvann, och sedan har det varit lite stressigt med redigeringen.
Nu laddar jag i alla fall om för att åka hem och plugga religion och sedan sova hos Marika. 
 

2

Redigering redigering. Stress stress.
 

Tisdag

Mysig morgon. Buss med älskling.
Skolarbete står på schemat idag (alltså bild- och filmredigering), och jag är trött. Väldigt trött.


Saknad

Idag fick jag äntligen träffa min Gideon! Jag har inte träffat honom på hela helgen. Men inatt får jag sova i hans famn och vakna upp imorgon med honom innan skolan. Mysi. Godnatt!


och där vart jag en tusenlapp fattigare

Wih! Igår beställde jag dessa högtalare. Eftersom jag inte har ett så stort rum så passar dem perfekt. Jag hoppas att de hinner komma innan påskhelgen!
 

Peace

Tjena mittbena! Haft en bra måndag? Det har jag, hittills! Emma följde med hem vid lunch och vi filmade en film hon ska skicka in tillsammans med bilderna (som vi tog i lördags) till en tävling i Hela Sverige Bakar. Jag hann även gå till Willys och fixa påskägg!
Nu sitter jag med denna stora religionuppgift som ska vara inne denna vecka.. Jag har fem punkter att skriva, och jag är bara halvvägs på den andra och tre hela A4 är skrivna.
Jaja.. Nu ska jag väl skriva lite mer och sedan köra och hämta Gideon.
Peace.


så gulligt

Draggen hade köpt underkläder åt alla oss i Monkeytricks i Thailand. Det var en fin liten historia med på köpet också om hur hon hade stått och valt ut ca 25 par trosor och bh:ar till det i en Thailändsk butik. Haha.
 

Hej måndag

Överexponerade mobilbilder går väl också bra..

Godmorgon! Denna måndag känns inte så jobbig som de andra har gjort, eller hur? Snart ska jag till skolan. Då ska jag jobba järnet på religionen, och sedan ha en teorilektion i idrott. Efter det ska jag hjälpa Emma att filma en sak. Bra måndag.


Jobbig kväll

Alltså. Allt ska vara så typiskt. Jag var faktiskt pepp på plugg, men sedan så fick jag himla ont i magen. Då tänkte jag, men aah då kanske jag kan rita lite. Men teckningen blev en besvikelse och ja.. Ush på denna kväll.

Ni som inte skaffat appen Vine (en slags instagram fast med filmer), GÖR DET! Det är den roligaste appen för mig just nu, och där heter jag (inte alls ironiskt): puzzjullan. Så skaffa och följ!


söndag kväll

Jag trodde Gideon skulle sova hos mig ikväll, men han hade ingen skjuts till busshållsplatsen i Rättvik så han kunde inte komma.. Ush.
Anyway. Träningen gick bra, och nu ska jag hem och fortsätta pluggandet! Det är ganska mysigt faktiskt.
 

mys på rummet

Nyduschad sitter jag nu på mitt rum med bra musik och en smoothie i handen, Nu ska jag ta mig genom lite körkortsteoriplanering och lite plugg. Sedan måste jag åka iväg på söndagsträning med gymnasterna!
 
 
 

Söndag

Denna morgon gick fort! Klockan är bara lunchtid och jag har redan gymmat. Det känns skitbra. När jag inte orkar mer så pushar jag mig själv till max! Så himla skönt är det efteråt. Nu ska jag hem!


Hälsingar från Em

Tjo! Pigga och glada är vi nu efter mycket sömn inatt! Faktiskt.. Julia tycker dock att de är för lite för en söndag som denna menmen.. Jag är glad! Trevlig söndag önskar jag och cidern.


Mys

Nu har vi gått en promenad till Donken för middag, och sedan handlat frukost på Ica Maxi tills imorgon. Vi fixade skjuts tillbaka så nu sitter vi här med cider och godis i Draggens hus.


En bra dag hittills

Bilderna är tagna och jag och Oskar sitter och väntar i stan på Rasmus (dvs Lisa och Fanny). Sen ska vi till Draggen med HELA monkeytricksgänget. Äntligen kan alla vara med! Draggen är även ensam hemma i hennes feta hus så där ska vi busa hela kvällen och natten.


Morning

Godmorgon!
Vi ställde klockan på tio idag, men såklart vaknade vi nio ändå. Efter en lugn morgon ska vi snart ta bussen till stan för att sedan åka hem till Emma på ett litet fotouppdrag!


The Script

Vilken bra kväll. Nu ska vi sova.. Imorgon blir en bra dag!
Musiktips:


Bra kväll

Vad gick resten av kvällen åt till? Jo, jag snackade lite med brorsan som gav mig råd om vilka högtalare jag ska köpa. Jag bestämde mig för vilka, tog bilen till Siba (dock var de slut där, så jag ska beställa) och sedan hämtade jag Wilma på hennes gymnastikträning. Nu sitter jag, Lisa, Moa och Hampus i soffan och barnvaktar åt Wilma. Lisa sover här också! Mysigt nattsällskap!


För jag blir glad

Nu är jag stolt över mig själv. Får jag säga så? Ja.. det får jag. Detta pass gick extra bra, och jag sprang på bättre tid än förut och hade ökad vikt på mage och rygg. Wih! Nu ska jag hem och göra en smoothie på proteinmjölk och banan + bär.


Smile

Som vanligt lyckades vi smita ifrån tidigare med vår charm och söta små leenden. Nejdå, men en och en halv timmes mindre skola skadar väl inte.
Jag och Mats ska nu ner på stan och kika lite och sedan ska jag gymma.


she is such a girl

Aska är så söt. Alltid ska hon ligga på hennes soffa, lite fancy, och kika ut på alla som går förbi på gatorna.
 

Fredag!

Godmorgon! I väskan idag ligger en svenskabok med språket från medeltiden som ska vara utläst idag på 350 sidor (hur mycket har jag läst? 20 sidor? Japp), och träningskläder. Efter skolan tänkte jag både springa och köra mage/rygg på gymmet. Jag ska ta ut mig riktigt hårt så jag blir helt slut.


Min groda

Klockan blev vips halv tolv. Vart tog denna dag vägen? Jag har i alla fall haft en bra dag, tack vare min prins. Nu ska jag få somna bredvid honom, och det kommer göra morgondagen till en toppendag, bara genom att få vakna upp och ha den jag älskar sådär speciellt bredvid mig. Ja, jag är lycklig med dig Gideon.


många olika smaker - jelly beans

 

Hemma

Sista lektionen var verkligen pest och pina. Vi fick en oförberedd hörförståelse och jag var redan trött innan. Men nu är det skönt att ha kommit hem, och denna kväll ska endast gå åt till mys! Mys med min egna Gideon.
 

pink from mary kay

Jag fick detta sminkbortagningsmedel av Gideons mamma här om dagen. Jag har ej testat det än, men bra tror jag verkligen att det är.
 
 
 

Black

Redo för skola med humöret på topp. Dock slutar jag halv fem, men det gör inget.


if you ask me for my heart, there is no way that i say no

För mig är kärlek lycka. För mig betyder kärlek närhet och värme mellan två hjärtan. För mig är kärlek speciellt.
Idag kändes det som att vakna upp på min födelsedag eller julafton. Ni vet denna känsla när man vet att något är på gång? Så fort jag vaknade så kunde jag le, för jag visste att idag var det en speciell dag. Idag är det vår dag. Min och Gideons dag. Det är den tjugoförsta mars år två tusen tretton. För exakt tre år sedan fick jag bli din. Redan då visste jag att det vi hade var speciellt. För det vi hade var ju kärlek. Det bästa med det hela är att samma kärlek fortfarande finns mellan oss. Det är lätt för kärleken att glömmas bort och tas förgivet, speciellt när det är lätt att växa ifrån varandra under en sån lång tid. Men varje dag påminner han mig om att kärleken är värd att kämpa för. De stunder när allt känns som det ska falla samman, då han känns som allra längst bort, det är då han påminner mig om att han skulle inte vara vid min sida om han inte ville. Hur jobbig jag än kan känna mig, så vill han fortfarande att jag ska vara hans. Det känns speciellt.
Att vara kär är verkligen helt underbart. När jag får ett sms, hoppas jag att det är av honom. Jag kan inte låta bli att le, när han ger mig en kram. En sån där speciell kram som är sekunden längre än någon annans. Det är pirrigt att svara i telefon när han ringer, och jag kan kolla in i hans ögon för all tid.
Sättet han känner mig på, är unikt. Att ha någon som vet så mycket om mig, är både lite läskigt och tryggt. Han vet att jag alltid vill sitta i hans knä när jag borstar tänderna. Han vet att jag somnar direkt om han håller på med mitt hår på kvällen. Han vet att jag tycker att han ser bra ut i jeans, och han vet att jag vill lägga över mina ben över hans när vi är på bio. Gideon vet att morfar alltid uttalar hans namn "Jidde" och att jag alltid börjar gråta när jag tänker på när en person i Smallville dör. Han vet direkt när något är fel och han vet vilka mina drömmar är och stöttar mig på vägen mot dem. Och trots att han känner mig så väl, så lär vi oss nya saker om varandra varje dag. Varje dag känns ny för oss, och jag blir helt sprallig inombords när jag tänker på hur väl vi kommer lära känna varandra.  Det finns tillräckligt med värme och närhet mellan våra hjärtan för en hel livstid.
 

Godnatt!

Puh. Jag fastnade med ritningen, såklart. Nu ska jag skynda mig att borsta tänderna osv, så jag kan komma i säng! Tur att jag har lite sovmorgon imorgon.
Musiktips:


ta det med en nypa salt

Igår berättade jag ju att jag och Corre flummfilmade lite. Och detta var resultatet:
 
 

mot träning med gymnaster

Mellis är gott. Det är nästan godare än frukost. Nu är allt på dagens checklista gjort och det känns skönt. Nu ska jag bara byta om och sedan ta bussen med Moa till lugnet för en gymnastikträning. Here we go..
Frukt är nästan godare än godis. Nästan.
 

my make up

Jag är ingen som sminkar mig överdrivet mycket, men lite varje dag brukar det bli. Och detta är då mitt vardagliga smink, lite men bra:
 
 

inga bekymmer

Jag sitter i sängen och bra musik är i högtalarna. Men nu ska jag ut och köra bil! Det är så kul!! Efter det.. Skola.. Vilken tur att det är en chill dag, och att jag är hemma innan tre igen.
 

onsdag

Godmorgon! VAD SKÖNT DET VAR ATT SOVA.
Nu är jag nyduschad och redo för massa annat, bland annat övningkörning och handling inför en liten present. Efter det åker jag en sväng till skolan och gör klart lite uppgifter som kommer kännas skönt sedan när de är klara. Men först: FRUKOST!
 

äntligen får jag sova

Jag kröp ner i sängen med körkortsteorin och lite choklad och loka, men nu orkar jag faktiskt inget mer för idag. Det ska bli så otroligt skönt att få vila kroppen och sova ordentligt. Såhär tidigt har jag inte lagt mig på länge tror jag?
Imorgon börjar jag efter lunch så jag hinner med mycket på förmiddagen. Men det tar vi imorgon.
Godnatt fina ni.
 

Tanken på att bara få slänga sig i sängen

Åh. Jag ska alltid nästan missa bussen när jag kört ben på gymmet. Men jag hann. Dock är jag helt galet sjukt äckligt oerhört trött just nu. Jag körde på extra på musklerna vid rumpan och vaderna idag också.
Nu ska jag hem och få i mig lite mat, och sedan kika lite på körkortsteorin innan jag somnar.


Why so serious

Jag. Är. Så. Trött.
Jag är flummig och hoppig, och jag sitter på ett möte med Framtidsland. Suck! Jag ska ta ut mig helt snart på gymmet och sedan hem och äta.
Åh.. Mat....


...

Tack <3


Film

Idag var det första dagen i skolan som jag tyckte om soppa i skolan. Anyway, jag och Corre har filmat hela förmiddagen till en filmuppgift. Det är effektivt arbete som gäller nu och jag är SÅ trött. Jag kommer somna got ikväll.


Nyvakna

Godmorgon. Det blev en liten utmaning att kliva upp klockan sex, men det var en ännu större utmaning att väcka Gideon. Nu sitter vi i alla fall på direktbussen från Rättvik till Lugnet, efter att ha stått ute i kylan ett bra tag.


du är så fin

Det blir en myskväll här hemma hos Gideon med lite godis och Smallville.
Jag trivs här. Det är så mysigt och hemtrevligt.
 

typ en hobby

Yes, i do love sketching eyes.
 

Jag blir glad när du är med mig

Jag skippade gymmet idag. Nu har jag duschat, packat väskan och Gideon är här hemma. Men vi ska snart hem till honom i Rättvik! Det blir en tidig morgon imorgon men det är det värt.


Tired

Nu har jag äntligen tagit tag i religionen och det gick riktigt bra att börja skriva på det stora arbetet idag.
Jag tyckte det var lite konstigt att jag var helt slut nu efter idrotten.. Visst den var jobbig men såhär trött? Jag kom då på att jag inte ätit mat sen i lördags. Jag måste sluta med det där!!! Nu har jag i alla fall slutat för dagen och ska ta ut Aska, och sedan äta.


Söndag var igår

Eftersom jag och Lisa somnade runt 2, natten till lördag, var det inte så lockande att jobba utomhus på barnens skidspel med ansiktsmålning från 11 till 16, för att sedan dra vidare på en gymnastikträning, som inte hann sluta innan jag stressade ner på stan för att sedan gå på bio med Gideon, Mathilda och Alex. Jag kan säga att jag var lagom trött när jag kom hem, helt tömd på energi. Så gott sov jag i alla fall i Gideons famn.
Nu laddar vi om.


Ge mig sommar och festival

Lisa kom förbi och tänker hålla mig sällskap ikväll och inatt! Vi kikar film och myser för tillfället, och har pratat en hel del om sommarens höjdpunkt: peace and love.
Jag kan inte låta bli att sakna sommaren nu. Det känns som vintern är längre än vanligt.. Årets P&L kommer bli asbra, så länge min festivalkompis är med!!
Åh vad jag saknar förra året!!


Fika

Efter en mysig frukost har vi bara chillat lite. Nu ska vi in till "stan" (Rättvik) och fika med Gideons två systrar.


Lördag!

Vi är nu vakna och har legat och myst i sängen en stund. Nu ska vi gå in till andra huset och äta frukost.. Men först: dusch!
Godmorgon. / ninis


Mys i vår(?)solen

Vissa dagar är våren på väg, och andra är det riktig vinterkyla. Skinnjacka eller dunjacka? Jobbigt.
Vi drack en smoothie innan vi gick till bussen och nu är vi alltså på väg till Rättvik. Det ska bli en mysig kväll, och det är så spännande med huset!!


Jag vet att jag är kär i dig

Jag har ingen skollust alls nu, och att ha historia och jobba om kvinnornas situation hjälper inte. Jag slutar inte förrän om en timme.. Men då ska jag hem och packa, innan jag åker till Gideons nya hus!! Min älskling, så fin.


Im soooo hungry

Efter en tretimmars lektion med bara engelska, så är vi lagom trötta. Jag hann inte äta frukost imorse heller, vilket jag alltid brukar göra, så nu ska jag och Mats till Max och äta. Det är ju ändå fredag.


It's friday friday

Godmorgon fredag!!! Wih, äntligen. Dock har jag 4 timmar engelska och 2 timmar historia idag, så skoldagen är väl inte så efterlängtad.. Men kvällen blir desto bättre. X.


Oh darling

Denna kväll spenderades med Gideon och Mathilda. Gideon ringde lite spontant och sa att han inte hade någonstans att sova så självklart fick han sova här. Så nu ligger vi alla tre nerbäddade och ska sova, och ladda om för fredag!
Denna låt har jag konstant på hjärnan så jag kan väl dela med mig av den!


dumma dig

Jag och Gideon har bott nära så länge vi känt varandra (sedan typ 4:an), och han har alltid varit killen som bor i det stora tegelhuset, vid hörnet på en gata längre bort. Han har alltid varit den söta grannen, som alltid finns i närheten.
När vi var små träffades vi ofta oplanerat i kvarterets lekpark, eller på gatorna med en varsin cykel. Ärligt så var jag ganska kaxig mot honom när vi var mindre, och jag sa att jag inte tyckte om honom alls, snarare tvärtom. Men nu, åren efter, så inser jag hur man behandlade de killar man tyckte extra mycket om. Jag har alltid tyckt att han var söt, innerst inne, grannpojken på skateboarden.
Det jobbiga nu är att han inte längre blir den killen. Han kommer inte kunna komma hit på fem minuter längre, och han kommer inte längre hoppa på bussen till skolan en hållplats tidigare än min. Denna förändring är inte liten för oss, utan det kommer bli väldigt annorlunda, nu när Gideon flyttar till Rättvik. Många kanske tänker att det inte är så långt, och jag håller med om att det finns dem som har det värre gällande avståndet. Men nu när jag fäst mig vid honom så hårt, känns det som att han kommer flytta till andra sidan jorden jämfört med vart han alltid har varit. Jag har varit jätteledsen ett tag nu på grund av detta, på grund av idag. Ja, för idag flyttar min Gideon. Det är läskigt.  Jag vet inte hur ofta vi kommer träffas. Jag vet inte hur hans nya rum ser ut. Jag vet inte ens vilken buss jag ska ta till honom. Jag vet ingenting känns det som.
Jag vill vara arg på dig Gideon, för att det känns som du lämnar mig. Du lämnar så mycket tomrum med all denna förlorade tid. Men inte kan jag vara arg på dig, inte när du säger sånt här: "Tänk på hur liten betydelse denna flytt har, jämfört med vad vi kommer att uppleva i hela våra liv tillsammans." Dumma dig. Du är inte längre grannpojken på hörnet. Men jag är glad över att du har blivit så mycket mer än så. ♥
 
 
Här hann jag knappt komma hem från träningen, och du hade redan hunnit hem till mig. Du kunde kyssa mig så fort jag kom hem.
 

time to go to the gym

Nu är det dags för ett mage/ryggpass som ej blev av igår. Därför kör jag på lite extra denna torsdag, och med mig har jag namnsdagsbarnet Mathilda!
 
 

prickig dag

Med hög musik på rummet sitter jag nu i sängen och bloggar. Snart kommer Mats efter hennes sista lektion, och då ska vi dra och gymma. Denna dag har hon även namnsdag, så den ska vi fira lite efter träningen med film och lite gott. Det är värt ett leende!

Det kan bli en bra torsdag

Godmorgon. Inatt hade jag lite svårt att sova, men visst ska man vara lycklig ändå. Nu sitter jag med min frukost i handen och ska snart gå på min enda lektion för dagen.


En hel kväll med bara mys

Mötet gick bra och efter det tog jag en behövlig dusch. När jag klev ur duschen hade Gideon redan kommit och han hade med sig favoritdrycken (efter mjölk då) cider! Wih. Nu har vi myst till nyaste Johan Falk, och ligger bara och snackar. Mysi!
Godnatt från oss.


eftermiddag

Hör och häpna: jag har städat mitt rum! Det känns så himla skönt, och nu är det roligare att vara där också...
Dock tog det längre än väntat, så det blir för stressigt att träna idag.. Jag som satt på mig träningskläderna och allt. Jag hatar att skjuta upp på saker.. Men då får jag köra extra hårt imorgon.
Snart kommer Mats hit innan vi drar vidare på ett möte.
 

superman

En promenad med Aska i det fina vädret var inte helt fel. Annars då.. Jag har bara småritat lite idag, och tänkte hitta på något vettigt nu.
Jag kan väl visa en ungefär veckas gammal teckning också.
Ingen som följer min blogg har nog missat att jag är pretty much crazy i Smallville. Och ja, såklart ska jag rita huvudpersonen, haha. So, here he is! My superman.
 

färgglatt är gott

Godmorgon!
Jag vaknade med träningsvärk faktiskt, skönt! Nu har jag haft en lugn morgon, och gjorde mig en god frukost. Det här med smoothies är så kul, man kan verkligen mixa nya frukter och bär varje gång känns det som, haha!
Denna fick det bli idag, utan youghurt.
 

Godnatt

Ledig idag, och inte behöver jag gå till skolan imorgon heller. Och juste, på torsdag har jag en lektion. I guess they call it gymnasiet.
Jag behöver inte ställa klockan till imorgon, och dagen ska jag göra något bra av. Jag kanske ska testa tatueringsmaskinen eller rita lite. Träning är i alla fall ett måste (och en längtan, glöm inte det) och jag hoppas jag vaknar upp med träningsvärk.


silly you, but hey so cute

free gif creators

Tisdag

Nu är jag hemkommen från ett rejält benpass som resulterade gångsvårigheter. Haha.
Gideon är här och vi väntar på att mamma ska komma hem med hämtmat från pizzerian. Yum.


Welcome back

Nu är det dags för gym. Idag tänkte jag köra ben och rumpa, men jag ska dock inte springa som jag brukar.


talk about ombre

Utvecklingssamtalet är nu klart, och jag har tagit en ordentlig promenad med Aska. Skönt! Mats kommer snart och vi ska fixa lite med Framtidsland, och sedan bara hänga innan vi drar och gymmar.
 

bra start på dagen

Godmorgon! Denna dag började bra. Jag vaknade utan problem med att gå upp, och hoppade i Gideons tröja och ett par sköna tights, satte upp håret snabbt och gjorde mig en smoothie. Nu sitter jag i sängen, under täcket, och dricker smoothie och lyssnar på hög musik. Jag har det inte ens stressigt till utvecklingssamtalet! Åh så skönt!
 
 
Hallonyoughurt, frysta hallon och ananasjuice.

Skinny love

Askas (min hund då) mamma Foxy, syster Ackra och deras ägare kom på besök idag från Piteå. Ackra såg ut som Aska fast mycket mindre, och Foxy var en himla fin hund kan jag säga er.
Gideon bäddade ner mig innan han gick, och lämnade en tröja här som luktar honom. Imorgon är jag ledig, förutom en halvtimmes utvecklingssamtal klockan tio.
Med ett lugnt musiktips, godnatt!


4 bilder med så mycket känslor

Du får mig att le.
Du får mig att känna mig vacker.
Du låter mig vara mig själv till 110 %, och du accepterar mig för den jag är.
Du får mig att känna mig nykär, varje dag.
 

my dream

Jag längtar efter att få testa den, men jag är rädd. Rädd för att jag aldrig ska lära mig, rädd för att jag inte kommer lyckas. Men så fort jag får tid, så ska jag börja testa på träningsskinn. Waaah, nervis. Men åh så bra jag mår när jag har den i handen.
 

mysmåndag

Efter lunch (thaimat) så gick jag en långpromenad med Aska. Nu är Gideon här, och har varit det en stund, och hittills har vi bara snackat, lekt lite med kameran och pussats. Nu ska vi kolla på lite Smallville uppe i soffan och min älskling har köpt choklad åt mig. I LOOOOVE HIM. Även fast han är såhär:
 

Två

Åååååh så himla känslofyllda bilder!!!!! Jag vill bara ut och upptäcka, möta nya vänner och deala med problem på roliga sätt.


turn up the music today

Godmorgon! Nu har jag duschat och tänkte göra mig en stadig frukost.
Två lektioner väntas idag och sen får jag vara med min älskling hela eftermiddagen och kvällen, eftersom vi båda slutar strax efter lunch. Vi båda bestämde även att vi skulle skippa gymmet, och ta lite tid med varandra istället.
 

i don't wanna miss this

Det blev ett bra avslut på helgen. Det blev en sån här kväll då vi myste ner under ett varmt täcke, med glass, och film. Can't help it, Men jag är så känslig nu. Jag ska berätta senare varför.
Imorgon är det ny start på en händelserik vecka, som både kommer bli jobbig, spännande och rolig. Jag planerar i alla fall att gå upp tidigare och duscha på morgonen imorgon (händer aldrig), så nu ska jag försöka få mig lite sömn. Godnatt! Ni är så fina!
 
 
 

Kom hit

Hemma och mätt efter thaimat.
Jag väntar på att Gideon ska komma hit, och det är lite svårt att få tag i honom när han (komiskt nog) har tappat bort sin mobil på mitt rum...
Min älskling. Han är en sån fin kille. Jag behöver honom.


Gymnastik

En trött Julia ska nu lämna Wilma på gymnastiken och sedan dra vidare till gymnoshallen för ännu mer gymnastik. Jag hoppas att ungarna är snälla idag.


Söndag

Godmorgon! Smoothie till frukost och en pojkvän bredvid mig. Det blev timmars snack igår kväll/natt och jag kan säga det att jag är glad över att ha Gideon som min.


Myslördag

Det blev mellokväll hos Gideons bror med nästan hela hans familj.


let's draw

Nytt! Yes. Ett litet block till de mindre teckningarna, och två nya pennor. En vanlig svart och sen en lite dyrare, som är sjukt praktisk. Frixion ball heter pennan, och storleken på den är 0,7. Det speciella med den är att det ser ut som vanlig svart färg, men den går att sudda.
 

lördagslycka

Dusch och mat: check!
Nu tänkte jag plocka ihop lite på mitt rum, och sedan fördriva tiden med lite tecknande tills jag får träffa Gideon senare. Ikväll åker mamma och Wilma bort och killarna i familjen är i Paris, så här blir det tomt hus. LOUD MUSIC. Idag är jag glad!
 

En bussbloggning

Just nu har jag ett sånt där jag-vill-inte-visa-mig-moment. Jag är äcklig och behöver duscha, speciellt nu efter gymet. Men nu sitter jag i alla fall på bussen, som lyckligtvis är ganska tom. Så nu ska jag hem, duscha och fräscha till mig för ikväll.
Jag hann också köpa lite nytt på stan. Visar sen. xx.


Saturday

Godmorgon! Nu har vi ätit smoothie och mackor till frukost och jag ska snart hem för att byta om för träning. Välkommen lördag!


Mysi

Jag har två fina vänner bredvid mig, en nybäddad säng och ett leende på läpparna.
Nu blir det godnatt.


it feels like i'm stuck

Två små.
 

Nu är jag glad

Äntligen klar för dagen gällande skolan.
Nu sitter jag på bussen till stan för att träna, och sedan möta upp Lisa för att åka hem till mig och duscha. Efter det bär det av mot Moa för roligheter!
Idag ska jag springa och köra ben/rumpa, och det kommer kännas så grymt. Woh!


Yellow

Imorse gjorde jag en annorlunda smoothie med en annorlunda färg! Den blev gul! Mango- och apelsinsmak.

Annars då? Jag sitter i skolan och kollar på film, och gruvar mig för den långa historialektionen vi har sen. Men efter det: träning!! Finally.


photoshop


fredag

Godmorgon fina ni. Sovit gott?
Nu taggar jag fredagsskola, vilket betyder en lång dag med både tretmmars lektioner och tvåtimmars. Men ikväll får jag träffa mina älskade, saknade monkeytrickare!! DÅ är det helg kan jag säga er.
 

lite nytt och godnatt

Som ni kan se så gick kvällen åt till att fixa lite ny header och bakgrund. Svartvitt funkar alltid. Ni har väl inte missat hur man ser mina bilder riktigt? Om inte: Om ni kollar min blogg från datorn, så räcker det med att ni håller muspekaren över bilden ni vill se, och från mobilen klickar ni på bilden. Easy!
Mamma gjorde en smoothie åt mig, och med lite melon+banan på det ska jag nu krypa ner i sängen igen (UTAN TECKNARGREJERNA JULIA!!!) och se på Smallville, och sedan sova för att ladda inför imorgon.
 

en kväll till att ta det lugnt

Nu är myskläderna på och jag känner mig lite fräschare efter en dusch. Jag skulle egentligen vara på möte nu med Framtidsland, och efter det kanske hänga med Jonte.. Men inget av det funkar. Ligger i sängen efter att äntligen ätit riktig mat som jag inte gjort på två dagar. Det blir nog en film ikväll och att sova tidigt, kanske fipplar jag lite på en ny header.
 
 

"säg ej allt du tänker, men tänk allt du säger."

Yes, här är de två teckningarna jag gjorde igår. Jag har ritat lite smått idag också, men inget märkvärdigt..
Den första teckningen är då mitt första försök på att rita vatten.
Den andra teckningen började jag bara rita för att jag gillar att rita rosor.. Det är väl det jag kan rita bäst också, eftersom jag ritat en hel del.. Sen snackade jag lite med Jonte och han gav förslag på att lägga till texten "Säg ej allt du tänker, men tänk allt du säger", som är ett jättefint citat av hans farmor!
 

nu ska jag piggna till

Nu har jag tagit det lite lugnt här på morgonen, men fortfarande har jag ont i magen.. Jag ska dricka en smoothie för att få lite energi och sedan försöka sätta igång med plugg. Idag ska ni också få se gårdagens teckningar...
 

Typiskt

Inatt vart det ingen sömn på grund av magont.. Så idag stannar jag hemma och jobbar. Jag känner att jag klarar inte av en heldag i skolan från 10 till halv 5..
Musiktips:


Trots en enda röra så går det framåt

Blev det plugg? Nej. Blev det att rita istället? Ja. Men det gör inget. Äntligen har jag börjat rita igen. Dock så kopplar jag bort omvärlden helt, och är bara fokuserad på teckningen. Sen när jag är klar inser jag hur det ser ut i sängen där jag suttit. Det är pennor överallt, sudd, papper och pennfodral ligger huller om buller, mina händer är helt svarta och ont i ryggen får jag.
Imorgon är det sovmorgon, och jag kan sova ända till nio. Godnatt från mig och sovtröjan!


jag dras till det som är mer roligt

Idag hade jag ca en timmes skola, och sedan fick jag åka hem. Jag gick en promenad med Aska, och satte mig sedan ner för att plugga lite. Men jag hamnade med tecknargrejerna istället. Jag testade att rita vatten, och för att vara första gången så blev jag ganska nöjd! Det var då ett himla jobb kan jag säga, supersvårt!
Nu är jag också hemma efter en träning med gymnasterna. Med lite fruktsallad ska jag försöka plugga igen...
 

just put on some make up, clothes, and a smile.


frukost

Mysmorgon, verkligen! Nu ska jag snart ut och köra lite bil innan skolan. Hörs!
 

Ships in the night

Jag vaknade av världens mensvärk. Men jag fick i alla fall sova ut. Nu ska jag klä på mig myskläder och göra mig en bra frukost, värma på värmekudden och kolla på Smallville.
Men vi börjar morgonen med musik! Tips:


Jag tar allt som det kommer, för ibland verkar Allt bara gå uppåt

Klockan är bara strax efter tio och jag ligger redan klar för sömn i sängen.
Det känns skönt att ställa klockan på tio, och verkligen få sova ut imorgon. Imorgon är det även vilodag för min del gällande träning, och endast två timmar skola efter lunch. I think I can handle this.


kreativt

Jahapp. Såhär skulle min framsida på hemsidan se ut då, hittills. Det finns ju mycket kvar att jobba med. 
 

Energikick

Jodå! En smoothie innan träningen och en banan efter, då gick det! Nu skyndar jag mot mötet!


Huvudvärk

Nu blev skoldagen mycket roligare. Jag åt dock ingen lunch så är lite hängig nu, men snart är det möte, vilket betyder fika.
Jag funderar på att skippa gymmet idag på grund av huvudvärk, som jag haft sen igår kväll.. Men jag känner mig så dålig då. Vi får se, det kanske blir ett litet pass. :-)


Candy crush? Ja.

Ok, detta gick väldigt segt. Hittills i skolan har vi bara snackat, spelat mobilspel och längtat efter lunchen. På eftermiddagen ska vi göra egna hemsidor...


Jag hoppas på en bra dag

Godmorgon! Jag ska bara dricka upp min smoothie och sedan göra mig klar för att ta bussen.


Godnatt / träningsvärken

Kvällsmys!
Imorgon väntas det media hela dagen, och efter det möte med Framtidsland. Någon gång, antingen mellan skolan och mötet, eller efter, så ska jag till gymmet igen också.
Ikväll somnar jag med värk i kroppen..


Ingen energi till att vara glad

Vilken rolig pojkvän jag har som ligger och sover.. Mina liv på Candy Crush är slut också och solen har gått ner. Deppmode: on.
Nejdå. Positiva tankar är viktiga. Snart är det mat och jag är så hungrig!!!! Har bara ätit en banan efter gymmet, så all energ är borta. Give me food.


Måndagsträning

Idag sprang jag 3,3 km under tjugo minuter, vilket jag är jättenöjd med. Jag har aldrig haft bra kondition men nu ska den jobbas på!
Nu ska jag hem och duscha, äta och träffa Gideon. Jag är helt utmattad så jag ser fram emot en lugn kväll.


Måndag

Nu är skoldagen slut. Jag ska bara äta i skolan, sedan dra på stan med Mathilda innan gymmet.


Chill

Godmorgon! Jag sitter och dricker te vid köksbordet och ska snart knalla till skolan. Religion väntas och efter det idrott, sen är det slut på skoldagen.


Hejdå söndag

Morgondagens planer är två lektioner, träna efter lunch och sedan hem och försöka rita lite.. Jag måste försöka ta tag i de teckningar jag har att göra..
Men det är morgondagens problem! Nu ska jag sova. Godnatt, och sov gott.
Låttips:


Ingen ångest

En träning avklarad med gymnasterna mina. När jag kom hem så stod maten på bordet och Gideon kom hem hit, så åt vi tillsammans med min familj. Gott kött, pomfritt, sallad och bea. Yum.
Jag har faktiskt ingen söndagsångest. Kanske är det för att jag börjar tjugo i tio och slutar runt tolv.. Eller för att jag längtar tills imorgon, bara för träningen! Äntligen kommer jag tillbaka till gymet.


Fika

Åh vad kul det var att träffa vår saknade Julia som nyss kommit hem från Thailand. Nu sitter jag och Fanny på bussen mot hallen.


Vårkänslor

Nu ska jag möta Lukas och Rasmus i stan för en fika!


Min mysiga

Åh vilken perfekt kväll, natt och morgon. Nu har vi ätit frukost, bäddad sängen och tänkte se på ett avsnitt Smallville innan vi kanske ska gå ut en sväng i det fina vädret.
Vi ska bara spela klart......


Allt är fint

Middag hos Gideon med hela hans familj, dvs, Gideon, mamma, pappa, lillebror, lillasyster, storebror med fru och storasyster med man, plus jag då.
Klockan blev vips halv två, och jag mår så bra och jag är så glad. Gideon ligger och skrattar åt konstiga ljud han lyckas göra, så jag antar att vi borde sova.
Godnatt! Imorgon är det ångest.


Chillar

Jag hann mer eller mindre bara hem och vända. Jag har i alla fall packat upp och bäddat sängen, och nu ska jag till Gideon! Hörshej.


Illusion


CarCandy in the car

Bilgodis. Ha! Där var jag clever.
Vi ska inte äta förrän vi kommer till Gävle, och jag är redan hungrig. Gah. Vill bara hem.


All that i'm after is a life full of laughter

Nu rullar bilen hemåt. Hem till Falun. Så förutom att åka bil idag, ska jag bara ta det lugnt med Gideon. Kanske vi kommer att kolla på film, snacka halva natten och jag kanske kan få somna till hans berättelser.
Nu ska jag lyssna på musik. Hela. Hela. Vägen.


If you got the money

Jag fryser och mår illa. Det ska bli skönt att åka hem imorgon. En bilresa med sömn och musik, och sedan kommer jag hem till Gideons famn.
Och med ett godnatt följer det även med tre sköna låttips.


Ett starkt hjärta

Idag har jag gått till mormors grav två gånger. Jag lämnade ett snöhjärta, för blommor de vissnar av kylan, men detta hjärta håller.


Sweet

Åh vad skönt det var med bubbel, bastu och en rejäl dusch. Jag har hunnit övningsköra lite här idag också.
Nu kom kusinerna precis hem hit till morfar. Kul!
Och ja, jag erkänner.. Jag har börjat spela Candy Crush, lite efter än alla andra, men det är ju så galet beroendeframkallande.


Lets have some fun

Nu ska vi inviga det nya badhuset! Jag känner på mig att jag mest kommer sitta i bubbelpoolen, haha.


Klant

VAD JAG SKA SKRIVA FEL HELA TIDEN. I förrförra inlägget blev det fel i sista meningen och i förra inlägget skulle det självklart stå fikade, inte fixade. SORRY SORRY.


Hotellfika

Det finns ett jättefint hotell som ligger mitt i skidbacken, med utsikt över hela Sollefteå från massor av rum och relaxen. Dit åkte vi och fixade nu vid lunch. MYS!


Promenadsugna hundar

Godmorgon!
Familjen fick dra till backen utan mig. Jag fick så himla ont i foten bara efter tre timmars åk igår. Det kan nog bero på skadan jag fick för snart ett år sedan, eftersom jag fick ont nu på det stället..
Men jag tog gick ut på en timmes promenad istället.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!