Longboard väder

Vädret. Holy.
Jag väntar på sista lektionen med Johannes.. Kommer sakna att inte ha någon lika sprallig lärare som honom.
Efter skolan ska jag träffa mina saknade monkeytrickare och sedan drar vi ner på stan och käkar osv!


Tjo

Tjenix! Inatt sov mina två älsklingar hos mig. Vi har hål nu, så därför är vi på stan och testar kläder och ska äta lunch..
Mathildas bild!


Torsdag

Woho! Nu är skoldagen slut och jag, Mats och älskling är på väg till Kupolen för att köpa ansiktsfärg samt kolla på en klänning till mig. Efter det åker vi till falukalaset och sedan äter på Max!

Obey:


Med en kompis

Godmorgon! (Typ)
Nyss åt vi lunch på pizzerian bredvid skolan, och snart börjar vår andra lektion.
Det är lite sorglig, för de sista lektionerna börjar närma sig, och i trean har vi aldrig de lärarna mer.. Jag kommer faktiskt sakna dem? Åh.


You are a thief, you stole my heart

Idag har jag spikat planer för i helgen, fikat tills jag blivit proppmätt och haft min sista samhällsmedia-lektion någonsin. Jag har åkt longboard i sommarkvällen, skickat in mitt näst sista skolarbete så nu är det bara en redovisning i svenska kvar, och jag har bokat in en grillkväll med klassen. Idag har jag även insett hur mycket jag saknar gymnastiken, och hur mycket jag vill tillbaka något år.
På tal om saknad, så kommer jag inte att få sova bredvid min kärlek på fem nätter nu, vilket helt plötsligt har blivit mycket. Sen när blev jag så van? Saknad alltså. Dock så säger Gideon att saknad är bra, och det är värt känslan när man kommer tillbaka sen. Guess so.


Pluppen

Träningen ikväll med gymnasterna gick bra. Vi körde fristående samt dubblar. Och longboard blev det hem med världens finaste vän.
Hem kom jag till min lilla sjukling. På tre ben hoppar hon, stackaren. Duktig, ja det är hon! Min Aska.


kreativiteten får idéer

Åh. Jag är så sugen på att göra något kreativt!! Så himla himla sugen. Jag sitter här med tusen idéer på ett av de nuvarande största intressena för mig, musikvideos!
Jag skulle vilja göra en liknande film någongång som denna. Vill beröra!
 
 

Puss

Nu är jag på lektion, efter en jättemysig förmiddag med min älskling. Nyvaken låg han i sängen, och när jag precis hade klätt på mig fick jag höra, "Älskling, du ser ut som en modell."

Bra start på dagen, och bra fortsättning. Sitter nu och fikar med klassen för att avsluta denna kurs..


Kärlek på onsdagsmorgonen

Godmorgon! Idag har vi båda sovmorgon. Jag tänkte strax gå upp och duscha, fixa mig och sen göra frukost till Gideon på sängen. Det är han värd efter allt prat igår mellan himmel och jord, som fick mig att inse saker och som fick mig att förstå hur mycket jag älskar honom. Hur mycket vi varit med om, och hur mycket vi klarar av.


Jag sparar ju i alla fall 2000

Gideon står i duschen och jag ska kolla efter lite tatuerare.. Det börjar ju faktiskt närma sig snart..
Any way.. Det sög ju det här med P&L. Jag som så gärna velat sett många av deras artister.. Tur i alla fall att jag inte hann köpa en biljett. Och för er som redan hade köpt: jag tycker riktigt synd om er!!
Men nu är det myskväll på G. XX.


Tisdag

På förmiddagen såg vi på film: We'll take Manhattan. DEN REKOMMENDERAR JAG, verkligen!! Den handlar om en fotograf och en modell, som jobbar för Vogue. Riktigt bra.
Nu ska vi ner på stan till vår utställning på museet i finvädret.


Chill style

Godmorgon! Tisdag.. Hmm.. Det blir nog chill i skolan idag. Tänkte redigera lite balbilder!!
Jag missade min älskade 704 och får nu ta 701 till skolan... Suck..


Mitt hjärta tillhör dig

Kvällar som denna får mig att längta. Längta efter din närhet och din kärlek. När jag sitter hemma själv, uttråkad. Då vill jag skratta med dig. Jag vill krama dig så hårt jag kan, trots att du inte tycker att jag tar i ordentligt. Jag vill ligga i din famn, och somna där, medan du håller på med mitt hår som vanligt. Jag vill känna att du är där. Eller att du är här. Här vid min sida. Jag vill höra orden: Godnatt, sov gott. Älskar dig. Innan jag somnar.

Det blev lite sent ikväll. Men nu ska jag somna så morgondagen kommer snabbt. Tisdag. Media. Gideon.


Kvällen kommer

Sådär. Klart. Modellerna var superduktiga så ett stort tack till dem! Nu ska jag hem och ta det lugnt, och ladda upp för en heldag med media imorgon.


Varför? Måste jag?

Så opepp som jag är nu har jag nog aldrig varit. Sitter nu på bussen mot en fotografering med Framtidsland och allt verkar krångla. Aja. Det ska bli skönt att få det här sista fotot taget.
Min största och sista skoluppgift är snart klar också!!! Så himla skönt. Med lite Eminem på bussen så ska detta nog gå bra.


Lets work!!

Myskläder, nyduschad och lite nygjort te. Då blir pluggandet lite bättre, och på det ska jag måla naglarna.


Måndag

Och efter det samtalet om ryggen blev man ju inte klokare heller. En sak är säker i alla fall.. Jag vågar inte träna förrän jag vet att jag får. Och eftersom den enda lektionen på schemat idag är idrott och löpning, så skippar jag skolan idag och pluggar istället. Men först: dusch!!!


Trött söndagskväll

Träningen gick bra, och resten av kvällen gick åt till lite halvkoncentrerat pluggande. Nu hade jag tänkt att sova, och med sovmorgon imorgon så ska jag nog få sova ut imorgon, om inte ryggen säger emot. Imorgon ska jag ringa och kolla upp den btw. Skulle vara skönt att veta what's wrong liksom.
Godnatt fina ni.


solen

så, vad har ni gjort för era mammor idag då? Själv fick min mamma en kram.. Hehe. Men jag fick dock en present av henne (?), vilket var en berlock med en ängel på. när man köper dem ger man pengar till en cancerfond, och det är även cancerdrabbade som gör smyckena. Min mamma sa att jag fick solens ängel, för att jag är solen i hennes liv. Min mamma är solen i mitt liv också kan jag säga er.
 

Sommardag

Hemma. Snart ska Gideon åka hem och jag har träning med tjejerna lite senare. Vårt internet har tagit slut så... Inget mer Vanpire Diaries för mig. Det betyder att jag har tid till plugg. :(


Söndag

Här sitter vi i bilen, nyvakna. Igår somnade jag i Gideons knä framför filmen vi hyrde, så typiskt. Men det var skönt att få sova ut idag. Nu är vi på väg till "sommarstugan" för fika och sol med farmor och farfar.


min fina

Ikväll är vi barnvakt, så nu sitter vi och ser Sune i Grekland med Wilma. Jag tycker så synd om Aska som ligger här och lider av smärta.. Hon har nämligen skadat tassen så här går hon och haltar.. :(
Men vi har i alla fall en filmkväll planerad!
 

Sool

Nu ska jag sätta mig och sola. Vädret är helt fantastiskt. Känner mig faktiskt riktigt lycklig. Gideon kommer om ett tag också!! Wiih.


En fin dag helt enkelt

Jag står nu på stan och ska åka hem. Dagen har varit förvånansvärt bra hittills. Åkte longboard till stan, genom stan, i det fina vädret. Kollade sedan lite på vår utställning på Dalarnas museum, och snackade en hel del med Johannes som också var där och kikade. Åt sedan lunch med familjen ute, och gick till hemmakväll och köpte godis och hyrde film tills ikväll. Nu ska jag hem, sola, och med mig har jag en ny hårolja.


Med em, Draggen och Moa

Tog nyss en sen dusch. Nu ska vi mysa till en film efter en bra kväll. Imorgon väntas en bra dag. Men idag har jag lärt mig att man kan åka longboard med en pizza, killar är inte lätta att skrämma, man kan faktiskt hålla ett muntligt engelskatal om en bok man inte läst, och man kan köpa två majskolvar på Ica för 10 spänn.


Soool

Äntligen helg! Snart ska jag och Emma köpa pizza, för att sedan ta med den till Draggen och tjocka oss! Mys.

Kolla vädret i helgen. Mmmmmmmm!!


Glad fredag, i hope

Godmorgon! Idag är vi glada för idag är det fredag. Ikväll ska jag få träffa halva gänget av MT!!!! Galet kul. Sitter nu på svenskan och försöker läsa.. Music time.


Helg imorgon

Åh vad förberedd jag är på engelska talet tills imorgon... Skit.
Det är i alla fall fredag imorgon.


Händelserik dag

Nej men titta! Jag fick tid att blogga. Hmm. Sitter och väntar på skjuts hem från stan. Denna dag har jag kollat på fina människor som skulle gå på hälsinggårdens bal, fotograferat, pluggat, hjälpt Emma och lyssnat på en konsert. Nu aka jag hem och försöka ta det lite lugnt. Sånt behöver man också.


You Are not alone

Godmorgon! Vaknade med världens träningsvärk i magen, Men dock väldigt ont i ryggen.. Tänkte äta frukost till VD och sedan plugga järnet.

Det känns som den här dagen kan vara krävande för många. Men kom ihåg att imorgon är det fredag, och man har så mycket att vara tacksam över! Jag slår vad om att du kan komma på tre saker bara nu på studs för dig själv.


Trök

Har tappat en hel del läsare. Konstigt.. Eller inte. Har verkligen en så kallad bloggtorka nu. Ush. För mycket att göra helt enkelt.
Tänkte sova nu i alla fall, för att ladda upp inför en krävande dag imorgon.. Ska dock inte till skolan, utan jobba hemma. Skönt men kanske inte så bra. Får se. Sen blir det fotografering av hela slanten och vidare med andra saker efter det.


På bussen mot andra hemmet

Har man ett jobb så har man. Dags att åka till lugnet. Vilken tur att jag gillar mina gymnaster och hallen.


Need freedom

Jag känner mig känslosam just nu. Det känns som en sån period. Typ. Ärligt talat så känner jag mig lite vilsen. Tre av mina bästa vänner är i tre andra olika länder. En annan vän har jag precis fått tillbaka efter mycket krångel. Mycket är inplanterat och därför känner jag en konstant stress, och jag har ett starkt behov av att planera mina dagar i detalj. Jag har skolarbeten som tynger ner mina axlar någotsånär sjukt. Det känns som jag behöver sommarlov... Eller att något kul ska hända. Nu känns det endast jobbigt med allting. Jag vet inte ens vart jag har mig själv. Någon som sett Julia? Jag tror hon är begraven i alla måsten och alla krav som ställs.


No emotions

Inga lektioner idag. Lugn morgon. Är nu på väg till gymmet för ett hårt planerat pass för överkroppen om ryggen tillåter. Så, hörs!


kärlek får en att må bra

Idag är det vår dag. Din och min dag. Egentligen kanske det inte borde vara märkvärdigt, för vi firar inte ett halvår. Eller ett år. Inte tre år heller. Vi firar tre år och två månader tillsammans. Men för mig är det viktigt. Ännu en månad med dig har gått, och jag är så tacksam. Faktum är att denna månad har jag spenderat extra mycket tid med dig, och jag har insett hur bra du får mig att må. Du får mig att må så bra när du håller min hand vart vi än går. Du får mig att må så bra när du berättar att du är så glad som har mig, eller när du får mig att känna mig välkommen i din familj. Ja, du får mig att må bra när vi leker bollekar som barn med dina syskon, eller när din mamma alltid bjuder på kyckling när vi är hemma hos dig, för det vet hon att jag tycker om. Jag. mår. så. bra. av. att. vara. med. dig. Jag mår så bra när du säger "Vänta, jag glömde en sak", innan du går och duschar, och sedan gör mig andlös när du tar mig mjukt in i dina armar, kollar mig in i ögonen och sedan kysser mig försiktigt. Det är precis som på film. Min drömprins.
 

Don't walk away.

En från igår:


En så kallad ful-dag

Godmorgon. Idag känner jag mig ful. OCH, jag har ont överallt. Det mesta är träningsvärk tack och lov, men ryggen gör fruktansvärt ont. Så inget gym idag. Men imorgon kör jag, oavsett hur ryggen känns.

Gammal bild.. Men kände mig ännu fulare på bilden än vad jag gör nu så det får trösta mig lite..


Måndag

Jag vaknade imorse och var tröttare än någonsin, och varför, ja det förstod jag inte. Många timmar hade jag sovit i min pojkväns trygga famn, men ändå så var jag så. himla. trött. Min första lektion gick också segt på grund av det, och sen vart det idrott på det i värmen. Helt okej skolmat, och efter lunchen gick jag och Mathilda hem till mig och solade. Resten av dagens tid har bara flugit iväg tillsammans med alla punkter på "måste göras-listan".
Så. Idag har jag blivit kallad för "jävla svikare", inte haft någon ork, jag har slösat bort SÅ mycket tid, och idag har jag mått riktigt illa. Idag har jag suktat i timmar efter kläder jag inte kan köpa, och förstört ett par relativt nya byxor. Idag har jag även rivit upp en gammal gymnastikskada i ryggen, och kastat papper efter papper med misslyckanden, i ett försök att komma igång med ritandet igen.
MEN. Idag har jag också hejat på mina klasskamrater, fått reda på att jag fick A på idrottsprovet, blivit lite brunare och övertalat pappa att betala en klänning åt mig. Idag har jag ritat en kanske blivande tatuering och fått mitt jobbschema över sommaren, samt sprungit några kilometer med Aska och insett att en av mina bästa vänner snart fyller år.
Imorgon är det redovisning på median, och sen tänkte jag hinna med och gymma också. Sen är det ju den 21a imorgon, vilket betyder att det är min och Gideons dag. Så nu lär jag sova, och vakna av väckarklockan imorgon med ett leende.


En söndag

Medan Gideon klippte gräset i två timmar så lekte jag med hundarna. Jag, Sara och Puma gick på en promenad. Så himla fin hund.


Xx

ESC blev lite för långtråkigt, så nu ska vi ersätta det med VD. XX godnatt!


Rättvik är fint

Så. Underbart. Ljudet av bäcken. Den varma luften. Solnedgång. Underbara människor. Vi har laddat upp för myskväll med chips och dipp, samt godis. Bra lördag helt enkelt.


Summerbreeze

Åh det är sån fin kvällssol! Dock sitter jag med en trött pojkvän på bussen mot Rättvik.. Ska passa på att vara med honom nu, eftersom jag har mycket att göra i veckan. Idag har Corre fotat och filmat mig, vilket var utmanande. Men nyttigt, och hon är så duktig! Min vän. Taggade för ESC ikväll eller?


Mina favoriter

Det är fint väder och vi är i Ornäs. Idag tappade jag mitt busskort... Kul. Det var precis påfyllt. Vill bara hem nu.


Friday!!

Morning! Idag kör jag på shorts, vilket säkert många andra också gör.
Nu består förmiddagen av svenska, och sedan mot Ornäs för att ha en dubbel historialektion. Vad vi ska göra där har jag ingen aning om.


Shut up

Vill så gärna träna men jag vet att det är bra att stå över och låta kroppen bli frisk först.. Ååh!! Så himla frustrerande. Imorgon är det i alla fall fredag, vilket betyder helg och vila. På måndag är jag nog tillbaka på gymmet igen..
Kvällen gick åt till att rita som sagt. En liten teckning hann jag klart med. Men nu är jag trött och säger godnatt.


Kvällssol

En liten kvällstur med min babe fick det bli i solen. Idag var också en sån här sommardag i maj, då man faktiskt får lite hopp om den svenska sommaren. Nu har jag lagt Wilma och tänkte koppla av lite med ritande och vd.


tema suicide

Egentligen är jag inte så nöjd med den nu i efterhand, men here it is. Min andra musikvideo. Har filmat om allt en gång, eftersom filformatet var cp... Vilket har gjort det hela ännu jobbigare, det har varit lite problem med ljudet (och är det fortfarande) men nu orkar jag inte fixa mer. Done.
Det är alltså en skoluppgift, med fri hand på temat Suicide.
 Glöm INTE! HD och fullskärm. :)
 

Med min älskling

Ligger just nu i solstolen med ett kallt glas isvatten. Det är mycket bättre än plugg.. Hehe. Lyxfrukost var det idag då: Amerikanska pannkakor.


Morning

Godmorgon! Gideon överraskade mig och tog 07:20 bussen från honom, och kom in och kröp ner i sängen imorse. Nu ska vi upp och göra helgfrukost, för Gideon börjar halv två och jag är ledig! (Hemmaarbete)


Lets sova

Herre vad trött jag är. Men jag har tur, för imorgon börjar jag klockan tre... Om det ens är möjligt. Har en engelskalektion bara. Så om jag känner mig friskare från förkylningen så tänker jag faktiskt dra till gymmet. Jag har haft ett uppehåll ganska länge nu, och vill bara köra igång igen! MEN vad trögt det kommer att gå.. Äh!
Är. Så. Trött. Ska somna till VD hade jag tänkt, utan Gideon..
Kvällshumor:


Bus(s)igt

Hejhej, busslodisen här.
Är alltså på väg till lugnet som jag precis åkte longboard hem från. Det känns lite onödigt men något i magen var behövligt. Jag hoppas träningen idag med tjejerna går bra. XX


Boring

Redigering redigering och redigering. Jag väntar nu på att mitt redigeringsrum ska bli ledigt, så jag kan få göra klart. Inget mobilbatteri har jag heller. Skit.


Obey

Så.. Nu är jag på väg till skolan med min babe. (Longboarden)
Efter skolan ska jag åka longboard hem och Gideon ska nog cykla med mig. Eftersom han kom på att han hade nationella prov tio minuter innan det var så fick han ta cykeln i panik upp till lugnet, haha noob.


Plupp

Kass natt. Känns som jag bara klagar. Denna förmiddag ska jag göra klart musikvideon, fast jag börjar halv ett egentligen.. Duktig jag.


Sov gott

Hoppas morgondagen blir bättre. Men det blir den nog. Gideon överraskade mig lite och kom hit, och sover här. Dock på egen risk, haha.
Godnatt! /sjuklingen


Marika

Min fina vän har precis tatuerat sig!


On My way home

Jobbig dag. Musikvideon är snart klar, vilket kommer lätta något så otroligt från mina axlar. Dock är jag så besviken på mig själv för att jag inte träffar Lisa och Fanny ikväll som planerat.. Äckliga förkylning.


Suck

Idag tog jag longboarden till skolan. Jag mår inte så bra, men som sagt. Nationellt prov och media. Jag har köpt polly, mjölk, halstabletter och vatten för att orka med resten. Jag har gjort halva nu, och har halva kvar. Huvudet värker och snoret rinner. Kul dag.


Ett inspirerat godnatt

Trött och sjuk. Japp. Men imorgon är en viktig dag.
Det är sånt här som inspirerar Mig.


Å här ligger jag

Såklart blir man sjuk. Nu känner jag mig bara snuvig, trött och har ont i halsen. Idrottsprovet gick bra, eller i alla fall ganska. Anyway, det är skönt att vara hemma nu. Gideon kommer snart och jag antar att vi bara ska ta det lugnt. Imorgon måste jag pallra mig till skolan hur sjuk jag än blir.. Tre timmars nationella väntar och media efter det.


Walking

Godmorgon! Måndag. Vaknade med halsont, vilket jag hoppas ger med sig eftersom jag hade tänkt att börja hårdträna imorgon och hålla i det. Det var länge sen jag kände mig sjuk.. Vilket jag gör. Så typiskt. Men idag har jag en viktig religionlektion samt ett idrottsprov. Efter det kan jag gå hem. Skönt.


Natti

Lite Vampire Diaries, milkshake och pyjamasmys får avsluta vår kväll.


Soppa

Jag är snart klar med pluggandet. Men nu blev det matpaus. Gideon har lovat Vampire Diaries efter det här!! Det är det som får mig att jobba bättre lol.


Sunshine

Godmorgon. Igår kväll gick åt till Gideons plugg, så idag är det min tur. Först: frukost!


Lördag?

Slappar på soffan med Vampire Diaries och en kramgo pojkvän. Ikväll skulle vi tydligen grilla (två dagar i rad), och det är lördag. Jag kan nog vänja mig vid det här. Eller vänta.. Imorgon är det söndag. Behöver sommarlov nu.


Mot min kärlek

Godmorgon! Tror jag i alla fall.
Jag sitter nu på bussen till Rättvik, och är snart framme. Idag ska jag äntligen få vara med Gideon hela dagen och hela kvällen. Men lite plugg ska göras tillsammans också.


Godnatt

Efter några enstaka timmars sömn inatt, konstant massa måsten under dagen, plugg och rensning av garderoben så är jag lagom slut. Jag tog mod till mig också och mailade min favorittatuerare från Spanien om min förhoppningsvis framtida tatuering..
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av VD, och sen låta kroppen få vila ut ordentligt.
Fick ärva ett par byxor av Alva (tre år yngre men ja, sånt är livet som kort) som hon inte kan ha längre. Har alltid velat haft dem så äntligen är de mina hehe!


Ännu mer sommar

Jag trodde den eftermiddag/kväll skulle suga. För som planerat, så skulle Gideon komma hit. Men så blev det inte. Men jag la mig i solen och solade, så nu har jag en bra bikinirand! Man blir glad av sol. Och bra sällskap. Nu blir det grillning i solen med hela familjen, farmor, farfar och Mia, fastern min.


Hej fredag

Det blev en riktig tjejkväll igår! Testade kläder, skor, snackade skit hela natten och utan sömn klev vi upp ur sängen imorse för att filma. Men NU är allt material klart! Nu är det bara det roligaste kvar: redigeringen.
Idag är det sommar. Faktiskt.


tre

Duktiga Corre som fotade oss lite snabbt. Tre snyggingar i en smäll...
 

Suicide

Hela dagen har vi filmat. Och bra blev det!! Åh! Så nöjd. Nu ska vi ner på stan och äta thaimat, och sedan filma det sista.


Music is gooood

Halva mobilbatteriet gick åt till musik denna bussresa. 58 bussen var då en riktigt seg buss.. Snart är jag framme i Borlänge, där Corre hämtar mig, så åker vi hem till henne. Sen kommer Mathilda och Matilda (lol) och så ska vi filma till musikvideon, innan vi fortsätter kvällen.
Tre riktigt bra rapplåtar:


Sovit gott?

Godmorgon. När Gideon hämtat mig vid bussen igår blev det i stor sett bara att gå och lägga sig direkt. Men nu är vi vakna och jag ska snart åka.. Tråkigt.. Men ja, har mycket att göra.


En Sen kväll

Efter träningen hann jag bara hem och packa väskan innan jag åkte tillbaka till stan. En halvtimme ute i regnet var både mysigt och jobbigt. Lukten av varm luft och all fukt påminde mig om utomlands. Nu är jag på bussen (lol) på väg till Rättvik.
Idag har jag vart uppe i varv hela dagen sedan klockan 7. Det ska bli skönt att få sova i pojkvännens famn inatt.


Busslodis

Idag kommer jag alltså ha åkt buss 14 olika gånger. Så ja, idag bor jag på bussen. Därför kanske ni kan gissa vart jag befinner mig nu.... Hehe. Nej, men nu blir det tränarjobb i några timmar. Mer om kvällens resterande planer sen.


Sssch i'm studying

Sitter i skolan och ska vänta på Gideon. Han slutar om en och en halv timme. Så, jag försöker fördriva tiden med plugg. Prov på måndag.


The sun is shining

Idag har jag hunnit med att åka till lugnet, kollat på ett avsnitt av VD, pluggat, duschat, och sminkat mig. Nu är jag ute med Aska, och ska sen göra lunch innan jag åker till skolan. Skön morgon.


Morning

Dagens favoritlåt.


En tisdag

Idag har ingenting gått bra. Blev ganska missnöjd med filmningen men antog att den fick duga, och självklart ska det bli något fel så jag får filma om allt. Allt. Det känns ganska surt med tanke på att både jag och Mathilda har lagt ner mycket tid på det.. Men ska det bli bra, så ska det bli bra.
Annars då? Jo, min absoluta favoritlärare (media) har fått sparken och får inte vara kvar mitt sista år på gymnasiet. Så idag har vi tillsammans med mediaettorna, samlat in ca 80 namn och skrivit ett brev till tanten med makten, i hopp om att få ha kvar honom. Hoppas det hjälper.
Kvällen blev i alla fall lyckad hemma hos Marika. Longboard åkte jag hem också, ca 3-4 km i kvällsvärmen.
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Vampire Diaries och försöka koppla av lite.. Trots alla tankar i huvudet.


Ten points to Julia and Gideon

Jag fattar att man tror på det man hör, but this time.. Jag kan säga att mitt förhållande är mer än en tia. Och ja, visst, vi bråkar. Men det gör alla. Jag tror inte att man kan ha ett förhållande utan att bråka, bli besvikna eller rent ut sagt rasande ibland. Och det är för att man står varandra så nära. För mig, så handlar alltid bråken om att man bryr sig om personen, på ett eller annat vis, och det är så lätt för oss att hitta tillbaka till varandra. Och det ger jag en tia. Gideon förstår mig på ett sätt som jag aldrig kommer att förstå själv, vilket jag ger en tia. Att jag fortfarande är kär, ännu mer kär, efter alla dessa år, det ger jag en tia. Och jag ger tior till att jag känner mig trygg med honom, att han får mig att känna mig speciell, till att våra brister och fördelar slås ihop och bildar oss. Jag älskar honom mer än jag själv kan förstå, och det ger jag en tia.
Jag skulle kunna rabbla upp alla dessa tior, och det skulle bli ett riktigt högt tal. Jag kan säga att jag älskar den killen till miljonen. Nej förresten, mer.


Fina vänner, gott och äta, sol och hunden sten

Bakelser och jordgubbar i den nya sommarvärmen. Trots att eftermiddagen blev kass så blir nog kvällen bättre.


Godmorgon

Äntligen är filmningen klar till musikvideon. Nu är det bara sången kvar att spela in, vilket vi ska försöka med nu efter lunch. Vill bara redigera NU! Men först måste vi i alla fall komma till lugnet.


Natti

Konserten var grymt bra!! Och det var mysigt att gå tillsammans med Gideon, Mathilda & Alex, samt Cornelia & Sander.
Vampire Diaries är också bra, hihi. Och det är mjölk och Gideon också. OCH SÖMN.


Estet hehe

Nu är det showtime! Om 20 minuter börjar musiktvåornas föreställning på Hbo. Dags att gå!


Måndag

Eftermiddagsmys med Gideon och Vampire Diaries.


Awake?

Jag la mig ute i bikini direkt när jag kom hem. Dricker cola och ska hålla mig vaken. Snart ska jag ta en lång dusch och ta en promenad med Aska.


Trött

Vilken hemsk natt. Jag hade så ont i foten så jag drömde konstigt, vaknade konstant och hade liksom bara det jobbigt. Så idag blir det ingen skola för mig. Ska hem och ut med hunden, sen tänkte jag lägga mig och sola lite/plugga. Sova får jag inte, för då blir det svårt att sova ikväll.
Jag måste bara ge himla mycket cred till pojkvännen min som tog hand om mig inatt och som skippade sin egna sömn för min skull. Jag älskar honom så in i bomben för hans omtänksamhet.


Godnatt

Jag somnade nyss flera gånger till en film i vardagsrummet. Dags att sova? Tidig dag imorgon.


Mysigt

Vi kom precis hem till Gideons hus efter att ha spenderat dagen på Rättviks marknad. Supermysigt. Dock så köpte jag bara remmar, klassiskt.
Nu sitter vi med familjen ute i solen och myser med lite fika. Senare ska jag tvinga älskling att se på Vampire Diaries.....


Puss

Jag tänkte ta bussen tidigt imorse till Rättvik, vilket skulle ta 2 timmar. Men istället tyckte mamma att jag kunde övningsköra hit, and I did. Vilket gick bra. Idag ska jag ta tid till min älskling.


Godnatt

4 gymnoslag kom på placering. Hejja!
Nu är jag hemma och ser ett avsnitt av Vampire Diaries innan jag somnar. Ska upp tidigt imorgon bitti också. Är det inte helg?


Mot Bålstad

Suger jag på att blogga? Själv skulle jag säga ja. Hade då en jättemysig kväll igår med Gideon. Vi gjorde glass med jordgubbar, bilar och choklad. Egen B&J's nästan.
Nu sitter jag på bussen på väg till Bålstad för tävling.


Have you read the news?

Sitter nu på bussen hem från stan med min longis mittemot, samt med en påse från Vero Moda med en skitfin ny jacka i. Äntligen!! Nu ska jag hem till min älskling.


east side to the west side


It'S the little things

Sista lektionen nu, och Rafal har bakat värsta goda chokladkakan. Tusen tack. Älskar choklad.
Johannes berömmer klassen för att vi är kärleksfulla. Ska på stan snart och kika på ny jacka med Mathilda, och efter det träffa Gideon. Det kan finnas bra saker också.


Och det blev fredAg

Dålig sömn. Skit.
Börjar dagen med en god frukost i hopp om att få en bra start. Jag tänkte även ta longboarden till skolan om jag hinner. Första för i år!! Åh vad jag saknar det.
En sak är säker i alla fall. Jag har världens bästa vänner.


Godnatt


Godisglass

Denna träning gick ganska segt, men det kanske var för att jag inte tränade mitt eget lag, vilket jag saknade. Nu är jag i alla fall hemma och har gjort i ordning lite glass med varma hallon och ska koppla av efter en jobbig dag framför ett avsnitt av Vampire Diaries. New love, i promise.


2 survive the day

Vill inte klaga men detta suger. Stressigt. Ikväll är det träning också, hur ska jag hinna. Engelskagrammatik till klockan halv fem också.


Jobbig dag

Håltimmen är snart slut och vi har två lektioner kvar.. Jag orkar seriöst inte med denna dag, vill bara ha helg. Tur att det är fredag imorgon.


Torsdag

Godmorgon. Nationella provet gick helt okej, och nu har jag ett gigantiskt hål. Men det kan vara skönt det med.


Godnatt

Ont i kroppen har jag, och inte vet jag varför. Ikväll pluggade jag lite engelska inför nationella imorgon, men känner mig helt oförberedd ändå. Jag antar att det bara är att svälja och acceptera. Mys i sängen blev det i alla fall, till första avsnittet av Vampire Diaries, och jag är redan kär.
På tal om kärlek, så saknar jag min. Han är så långt borta, men känns så nära, när lukten av kärlek kommer från hans tröja jag har på mig. Ett tidigt godnatt idag, för att göra det lättare för mig imorgon. XX.


from everything, to nothing

Ibland kanske man ska låta det gamla passera, och låta en själv glömma. Det är svårt. Jobbigt. Det tar emot. Det är givande men samtidigt så förlorar man. För det Är svårt, det Är jobbigt, och det Tar emot, att låta Allt bli Inget.
 

"hip hop is never a problem"

I någon timme nu har jag städat rummet, samt letat lite ny musik. Men såklart väljer jag att lyssna på Eminem. Hur som helst, så känner jag mig lite deppig. Dagens planer blev inte som de skulle, sen har jag en jobbig dag framför mig imorgon... Jag antar att det är som det är.
 

Thinking too much

Det finns så mycket som kan förstöras på så kort tid. Jag antar att positivt tänkande är en lösning.
Nu sitter jag på golvet hemma. Jag tänkte hoppa i träningskläderna och gå ut. Det är ju så fint väder, perfekt för att rensa tankarna.


Stackare. Men det var en fin dag.

Jag har världens bästa kompisar. Igår hade vi det hur bra som helst, och efter en mysig frukost idag så tog vi bussen till stan, och därifrån tog vi en skön promenad i det fina vädret till Draggen som opererat sig. Söten.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!