Blundar tills jag skymtar lycka

Veronica håller mig sällskap på bussen mot Rättvik. Hon har alltid rätt ord. Rätt ord på rätt ställe. 

Där himmelen är mörk av sorg. 
Jag väntar fast jag redan vet,
sänker mitt huvud ner.
Om du skulle se tillbaks nån gång, 
har allt gått tillbaks till noll. 




Hur gör man?

Hur mår man bra egentligen? Känns som det är ett tvång för mig att försöka vara glad. Ångest. Ensamhet. Nej det går inte. 




Fredag

Godmorgon! Taggade för fredag? Själv kom jag till skolan helt i onödan, men klockan ett är det UF möte vilket är viktigt. 
Ska väl göra det jag är bäst på så länge: flumma. 




Jag har ju faktiskt lärt mig att leva lite

Vart ska jag börja? Onsdagskvällen spenderades med några av mina bästa vänner, och massor av andra vänner med hemma hos Gustaf. Efter det drog vi vidare till Etage och dansade loss! Efter en lyckad kväll så somnade jag och Corre i min säng och idag har jag faktiskt fått en hel del gjort! Träffade också min Mathilda lite. <3

Nu ska jag somna in fredagen hemma hos Em och tagga om inför helg. 




c to the razy

Som sagt, nu är mitt hår lite mer crazy än vanligt. Vad tycks?
 
 

Purple

Har alltså nu en lila huvudbonad. Stormtrivs.



Lite glad

Hårfärgning tog upp kvällens schema. Så, nu är jag ännu mer färgglad. Tror jag. 

Är så glad över att jag har mina vänner som livar upp dagen. Denna dag var verkligen bra, på något konstigt vis. Nya vinterskor har jag också. Tack!




Tisdag

Godmorgon. Idag försov jag mig. Vilken tur att jag tydligen inte hade lektion nu på morgonen. Denna dag är lång och seg, men ikväll händer det en förändring! 




jag tror att jag är lite trasig

Detta är något jag saknar. Alla. Tillsammans. Det ska väl inte vara så svårt att hitta tid till detta igen. På denna dag var jag lycklig. Nytatuerad, 18 år, sommar, värme, bästa vänner. Jag saknar oss så att det gör ont, för det är ni, som alltid kommer att vara de enda som gör. mig. hel. 
 
 
 
 

Twined UF

Om ni missat detta så måste ni snart klicka här
Jag och Marika har ju ett UF företag där vi designar hörlurar, och nu är försäljningen igång! Så in och kika vad vi har att säga om hörlurarna, priser och kolla in alla de olika alternativen! Som sagt, klicka här.
 
 

Efter filmning

Puh. Skönt att vara hemma. Dock är jag genomfrusen efter några timmars filmning vid tågstationen. Dricker nu te och myser i sängen med lite plugg. Nu ska detta bli klart så jag kan gå vidare till de roligare sakerna!




Måndag

Godmorgon. Ny dag, ny vecka. Vi får se vart denna måndag leder. En sak är säker: jag vill träna.




Baby du vet alltid vad som ska sägas




Säg mig det jag behöver höra.

Klockan blev över tolv. Imorgon är det gymnastiktävling i Hedemora. Jag håller tummarna så hårt jag kan för att detta ska gå bra.

Jag tänker. Visst är det menat att livet ska vara mer än detta? Mer än skola och vardag. Mer än förkylning och mer än jobb. Visst är livet mer? Säg mig att livet är fullt med äventyr och resor. Säg mig att livet är så mycket mer än vad det är just nu, och säg mig att livet är mållöst spännande. Berätta för mig att det är oändligt fyllt med kärlek, och att det finns möjligheter stora som berg. Snälla säg mig det jag behöver höra, att livet är mer än detta. 





En liten tripp

Åkte och hämtade Gideon när han slutade skolan, för att sedan åka och hämta lite UF material hos Marika. Vi la oss på soffan ett tag och tog det lite lugnt. Men nu ska vi hem och vila. Frisk, det ska jag bli. 




Helg

Blev hemma igen, så jag ska se till att få lite plugg gjort. Ha en bra fredag!!!




Minsta lilla

När det till och med är jobbigt att ställa upp till 100%, och få 95% tillbaka, då ligger jag lågt. Ouch.

Torsdag

Jag skippade skolan idag och tog en vilodag. Någon gång måste man ju bli frisk??? Känner mig seg och trött. Gideon är här och ska vara med mig ikväll, så får vi hoppas att jag går till skolan imorgon. 




Sleep well think well

När jag kom hem duschade jag, och gjorde mig så fräsch jag kunde. Tvättade hela kroppen, håret, hade i hårinpackning samt rakade benen. Nu har jag lagt mig i min nybäddade säng och ska ÄNTLIGEN få sova. Helt otroligt. Godnatt peepz.




Hoppas jag pallar

Är lika rädd varje gång jag tar Vikabussen hem till mig. Är rädd att hamna långt bort i ödemarken, haha. På dagens filmlektion så har vi gjort mer än på hela terminen, pga lärarbyte. Äntligen får vi ha Glenn! 
Ska i alla fall hem och ta det lugnt nu, innan jag ska på träningen ikväll. Hoppas jag pallar.




Igår

Godmorgon.. Eller något. Jag är lite borta. Vi var igår och kollade på Catching Fire premiären, i Gävle. Så det vart en roadtrip. Vi kom hem runt halv fem, och sedan började skolan runt nio. Galet trött med andra ord. Kändes ganska ovärt eftersom jag inte mådde så bra, vilket resulterade att jag somnade under filmen. Men, tog ett nytt steg i utvecklingen i körningen i alla fall. 




Draggens bilder.

Sliten med förhoppningar

Världelös skoldag. Har endast kollat på film hittills. Om en timme slutar vi, och då ska vi stanna på vägen hem och köpa biogodis. För ikväll smäller det! 

Men det irriterar mig att jag inte kan fly undan förkylningen.



Känner mig lite svag

Vill egentligen bara ligga hemma och bli frisk. Dålig sömn igen. Halsen värker, ont i huvudet har jag också. Ingen matlust och snoret rinner. Äntligen är november här. Ironi upp till öronen.




Morgon

Godmorgon. Inatt somnade jag runt tre. Helt värdelöst. Gick ändå upp i tid, för att hinna duscha, städa och gå ut med Aska. Förkylningen gör dock så att jag inte har någon matlust och allt jag gör är extra jobbigt. Men denna eftermiddag ska jag få spendera med Gideons sällskap och lite pyssel. Mysmåndag helt enkelt. Måste. Bli. Frisk.




I miss you

Idag somnar jag med extra saknad runtom hjärtat. Men det jobbigaste är att den inte försvinner när jag vaknar. 



Bra kväll

Hade en riktigt bra kväll igår. Min vän Emma hade fyllt 18, så hon ordnade ett kändisparty. Jag skulle vara Kristen Stewart, vilket var sjukt svårt! Men det var riktigt roligt. Vi dansade halva natten till bra musik, jag träffade både Ernst och Justin Bieber och fick testa Forsbergs skridskor (rullskridskor). 
Nu dricker jag te och ska snart lägga mig och försöka bli frisk. 




En natt

De förbjudna tankarna har nått mig. De jagade mig, genom sömnlöshet och tårar och fick mig tillslut att lyssna på dem. Jag sa åt dem att dra men de fortsatte att gnaga inifrån. Sömnen kom och räddade mig, och jag vaknade fri.




Min

Äntligen. <3




En ljusare dag

Idag blev en glad dag. Jag kan äntligen le, om och om igen. Kanske är det denna power of Friday, eller bara längtan efter min kära. Kanske är det förväntningarna inför kändispartyt imorgon eller bara känslan av frihet. 




Äntligen

Då var skoldagen slut och fredagen är här på riktigt. Ska hem och packa, ta det lite lugnt och sedan åka till Rättvik. Har längtat efter det hela veckan och det ska bli så otroligt skönt att få spendera en hel kväll med Gideon. Har inte saknat honom såhär mycket på länge. Love.




Godmorgon




Livet

Med bullar och mjölk som kvällsfika kryper vi ner i sängen och kollar på serie. Det är det här livet går ut på, jag lovar. Nästan i alla fall. Fick reda på att jag har sovmorgon imorgon till klockan elva, vilket gör fredagen toppenbra. Morgondagens planer tar vi, imorgon.
Godnatt från mysigaste sängen ever.




Värt ett leende

Har nu skrivit klart min del av affärsplanen för UF, skönt! 
Ska snart åka hem till Wife och äta middag som hennes mormor gjort. Riktigt mysigt! Och bäst av allt: imorgon är det fredag. 




En liten paus att pusta ut

Efter en lektion så är jag nu hemma, har gått ut med Aska och kollar på Breaking Bad. Äter lite glass som är skönt för halsen, men ska snart ta tag i lite annat. Det är skönt att få koppla av lite ibland. 




-

Godmorgon. Vill egentligen hoppa över denna dag och gå direkt till imorgon. 




Sleep well




Onsdagsmys

Kom precis hem från en träning med gymnasterna! Gick bra.
Har nu satt i lite färg i håret och ska kolla på lite Breaking Bad innan dusch och te. Mys. 




Lite skola

Fått lite frågor angående min linje/mitt gymnasium, igen. 
Min linje heter då Estetik och media, vilket betyder att det är mycket media. Som jag uppfattat det som, så är Sam/media linjen mer vanlig Sam med mer inrikting på journalistik och sedan endast foto, vilket ingår i min linje.
Min linje är högskoleförberedande, och jag trivs sådär. Vi har fått roliga uppgifter och har riktigt bra lärare! Men nu på slutet går allt utför känns det som, alla kurser känns lite röriga på grund av förvirrade lärare. Dessutom så är alla elever ganska otrevliga mot varandra just nu, lite av ett inbördeskrig:


Men jag tror att min linje kommer att utvecklas bättre framöver! 

Tänjer gränser

Drog hem från skolan lite tidigare idag, skönt. 
Men vissa saker, personer, gör mig så irriterad. Idag var det nära på att spricka alltså. Fy.
Snart kommer Moa hit så ska vi färga lite hår. 




Sjuk? Nej. Jo.

Nej, nej. Återigen nej. Min hals värker, svider. Jag ville inte bli sjuk. Jag vill träna. Åh. Jag som är pepp!!! Well.. Den nyttigare kosten kan jag ju i alla fall hålla i. Och ja, det är för att jag ska må bättre, inte bli något freak som låtsas bry sig om sin hälsa för att bli pinnsmal för mänskligheten, 




Update

UF jobb, matlagning och bussåkande. Söker nu sällskap hemma hos Emma i stan och får därför 20 minuters mer sovmorgon. Värt. Trots att hon pratar med sig själv och vi (jag lovar) låg på golvet nyss i tre olika rum och slogs, drog varandra i håret och bet varandra. Jag vet att vi är systrar, men frågan är varför vi hamnade i olika familjer. Förstår inte. 

Godnatt!




En tisdag

Och skoldagen är över. Står inne på Ica för att värma mig innan bussen går. Ska sedan ta bussen med Marika hem till mig och prata skit och UF. Förhoppningsvis mycket UF, hehe.




"När du blir för snäll, vill jag be dig gå."

Godmorgon. 
Hade en supermysig kväll igår, vilket var behövligt mitt i allt depp. Varm choklad med grädde och marsmallows fick mig lite lugn, och sen lite Breaking Bad på det. Känns också skönt att ha en pojkvän som faktiskt vet allt om en, och som verkligen vill få en att må bra. 
 
När jag stod vid bussen så fick jag ett sms av Albin om att vår första lektion är inställd. Hmm. Åka till skolan två timmar för tidigt eller gå hem igen? Det fick bli skola. Nu ska jag försöka få lite gymnasiearbete gjort, jag, Veronica Maggio och träningsvärken.
 
 

Ett steg närmare rätt

Att gymma när humöret är nere är väl som bäst. Idag dödade jag rumpa och ben. Med gångsvårigheter tog jag mig i alla fall till bussen och är nu på väg hem.

Ändå känner jag ingen lycka. Vart är den? Idag har jag varken varit aktiv eller pratglad, som jag brukar vara. Jag antar att jag måste hitta det där lilla. Ta stegen framåt.

En liten kille sitter och skrattar med din storebror så tårarna kommer på dem båda. Ett leende från mitt håll. Steg ett avklarat.




Måndag

Godmorgon! Har haft en jätteslapp morgon, eftersom jag börjar halv ett. Efter lektionen ska jag träna bort gårdagens donkenmat och sedan träffa Gideon. Måndag, helt enkelt.




Jag kunde Bli lycklig så lätt

Är det fel att vilja gå tillbaka? Gå tillbaka till förut? Till den tiden då jag hade bra koll på skolan, utan bekymmer. Till den tiden jag såg ljust på framtiden och blev lycklig av tankarna på student och resor. Är det fel att vilja gå tillbaka till då jag och mina vänner var som närmast, eller då jag hade tid till att faktiskt åka hem till min pojkvän minst en gång i veckan. Eller är det fel att sakna att ha min pappa hemma fler än två dagar i veckan? Nej. Det är inte fel att vilja gå tillbaka, till den tiden jag blev lycklig så lätt. 



Bjurre cupen

Idag var det gymnastiktävling i Bjursås. Är riktigt stolt som tränare! Mina tjejer kom på tredje plats och de är så duktiga! 




Faktor 1000

Är nu hemma. Jag har satt på mig myskläder och ska snart upp och äta middag med familjen. En riktigt myskväll! Hinner nog se något avsnitt av Breaking Bad också innan jag åker och hämtar Wife. 




Hejdå pengarna

Har nu varit på både Ikea och Kupolen och sprungit runt och shoppat. Men, inte till mig! Bars presenter. Känner mig nöjd, och Ikeamat tackar man inte nej till . 


Jag lovar

Har haft en underbar morgon med min babe. 
Mycket känns bra. Visst, fick slänga i mig frukosten och springa till bussen på grund av en spontandusch. Men den var behövlig!! Men en blandning av Eminem och Veronica Maggio är i lurarna och jag är på väg till min Wife innan vi ska vidare till Borlänge. Som sagt, mycket är bra nu.




Trygg

Tjenix! 
Efter några timmars filmning var jag genomfrusen så det var skönt att komma hem till en varm famn och en kopp te. Har ätit en god middag med familjen och ser nu på idol med Gideon. 

Det är skönt att kunna ligga i sängen i en trygg och stark famn som gör mig mer avslappnad än någonsin. Trygghet är viktigt, och inte bara för mig utan för alla. Tänk på det! 




bästa dagen på veckan är här

Idag är det fredag. Det innebär sista skoldagen på veckan, massor av filmning för min del, ledighet och i alla fall en gnutta frihet. Jag ser fram emot en riktig myskväll som jag inte haft på länge heller. Fredag. Underbara dag.
 
 

Nöjd

Ååååh vilket bra pass!! Jag sprang längre än på länge och körde övningar med boll. Stolt och nöjd.
Duschade och kokade ägg när jag kom hem, och ligger redan i sängen och ska snart sova. Bra dag. 




Mot gymmet!

Det känns riktigt skönt nu när jag fått så mycket gjort! UF är igång, gymnasiearbetet också, städat mitt rum, har lagt upp tiden, och jag känner att detta kommer att funka. Satsning på skolan och jobb. Men, nu ska jag kolla klart på ett Breaking Bad avsnitt innan jag drar till gymmet för ett mage-/ryggpass. Ska bli skönt att kötta lite efter att ha gjort massa tråk idag! 




Twined

Hej! Jag och Marika har startat ett UF företag. Vårt företag heter Twined, och det vi gör är att vi utsmyckar hörlurar med hjälp av garntråd! 
För att vi ska kunna köpa in rätt sorts hörlurar så behöver vi några som kan svara på några frågor. Så klicka här, och svara gärna. Det går på en minut! Promise. Som sagt, klicka här
 
 

Peppar mig själv

Igår tog jag en lugn kväll med lite Awkward och varm nyponsoppa efter träningen. 
Tog bilen till skolan idag för min enda lektion, som snart är slut. Ska sedan hem och göra klart lite måsten innan jag ska träna för fullt! Är riktigt peppad nu, för både träning och helg! 




Godmorgon

Så, vad är ni tacksamma över? 



Eftermiddag

Köpte glass åt mig och Gideon idag! Värt.
Ska nu träna gymnasterna. Sista träning inför tävling!




Onsdag

Idag stannade jag hemma från skolan. Vaknade medmagknip och ont i halsen. Så idag har jag druckit te, och bockat av några punkter på checklistan. Känns skönt. 




Lite Depp

Vill bara hem just nu. Har haft en hungrig dag, utan motivation och glädje. Ska i alla fall hem där min älskling väntar, sen ska vi laga mat och efter det kan jag pusta ut. Sorry för lite tisdagshat, men, så är det.




Bussblogg

Godmorgon. Lovet sätter sina spår.. Sov riktigt dåligt inatt, och lite, och sedan missade jag bussen. Vaknade i alla fall med träningsvärk så det är skönt. Drack gott te och åt youghurt med bär och flingor till frukost med Emma som sällskap också, så helt värdelös har morgonen inte varit. Men veckans längsta dag är nu här, och jag ska försöka att lyckas. Hoppas mina klasskamrater är glada idag! 




En måndag

Glömde, igen. Hade i alla fall en sådan dag som började på botten och slutade på toppen. Har städat mitt rum, pluggat lite, träffat älskling innan skolan, haft en lektion, gymmat med min wife och sedan bara myst med fruktsallad till Fast Five. 
Det är på något konstigt sätt skönt med lov. Ska hålla pengarna i plånboken framöver också, samt träna hårt! Alla skolarbeten ska göras med motivation, och jag ska hitta en balans i tiden mellan skola, träning, jobb, familj, pojkvän och kompisar.
Godnatt för idag! 




Tydligen

Jag tackar och bockar för detta höstlov. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag lagt ner tiden på, men är nöjd ändå. Har haft riktigt kul och mått riktigt bra, mått riktigt dåligt och även någonting där emellan. Halloween har aldrig varit så händelserik för mig som den var i år. Insåg just nu också att detta var mitt sista höstlov någonsin. Tydligen så är jag ju ganska gammal. Tydligen är jag vuxen. Men ännu har jag så mycket att lära. 




Lycka

Har haft en sån sjukt bra kväll! Har ätit hämtmat, skrattat, kört bil, shoppat, färgat håret, ätit chips och dip, snackat skit och haft det allmänt bra. Kvällar som dessa, med underbara vänner, måste man ha oftare. Spontana, chillkvällar. Dock så har jag inte några normala kompisar, men det är bra antar jag. Normal is boring. 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!