Allt blir så mycket bättre tillsammans med dig

Ligger i soffan i Gideons knä i mina nya Nikeshorts. Trodde aldrig jag skulle köpa ett par men insåg nu att när gymtiden är över och sommarträningen sker utomhus i värmen så behöver man ett par.
Mitt humör har varit ganska upp och ner idag, så det har varit skönt att vara med Gideon. Vi struntade i träningen för vi hade helt enkelt inte lust, så vi tog en kväll med TV-tittande, grönsaker och dipp. Nu välkomnar måndagen tisdagen.





Not a good start

Har inte haft världens bästa morgon... Stressade i mig frukost vilket gjorde så jag fick jätteont i magen, sen missade jag bussen så jag inte hann gymma innan skolan... Nu har jag bara slösat bort tiden fram till nu då jag sitter på bussen. En helg bort från rutinerna, träning och vanliga matvanor kan göra mycket. Men ska lägga upp resten av dagen på bästa möjliga sätt.




En helg att minnas

Igår kväll kom jag hem efter en helg i Helsingborg med gymnasterna. De har fått tävlat sitt första riksmästerskap och vi har haft så roligt! Vi har lärt känna varandra bättre, gymnasterna har blivit motiverade att träna mer och hela helgen har varit givande och en upplevelse för dem. 
Saknar det redan faktiskt, men idag är det måndag och plikten kallar. UF, skola, träning, gymnasiearbete osv osv osv. 
Ha en bra dag! 










Jaaaaa

Denna dag har varit riktigt bra. Har kört veckans sista och bästa gympass, trots att jag var hur trött som helst. Fixat det sista inför imorgon, vart på musiktreornas konsert (grym) och handlat med Lisa och Emma samt skrattat så magen vikt sig. 

Nu laddar vi om för helgen med sömn. 




Träna träna

Två ägg och en smoothie till frukost. Har hunnit jobba UF nu på morgonen, och ska snart ta cykeln till gymmet och köra ett benpass med Emma. Efter det cyklar jag vidare till Kerstin för att fylla i bedömningsunderlagen inför tävlingen. Nära nu!




All that you are

Godmorgon! Idag blir en bra dag. 




Happy day

Hemkommen efter sista träningen innan RM i Helsingborg. Det gick superbra och tjejerna är så duktiga! Det ska bli så himla kul. 
Nu ska jag direkt hoppa i säng. Ska bli skönt att somna tidigt (som vanligt) för imorgon är det mycket att stå i! Allt från packning till konsert, gymnasiearbete och gym. Ja, lite kontraster men bra blir det. Godnatt fina. <3




Apple

Lite energi på förmiddagen.




Stay positive

Godmorgon. 
Somnade med en trött kropp igår. Vaknade ganska pigg runt 7, drack ett glas citronvatten och en smoothie och tog sedan bussen till skolan. 
Idag är det film hela dagen och jag längtar bara till gymmet efter. 

Jag känner mig dock inte på topp idag. Men, ska ändå ta mig genom denna dag med en dans och ett leende på läpparna. 




Mysiiiii

Köpte bikini idag på kupolen. Nu är det inte långt kvar tillThailand.. Hihi. Nästan direkt när jag kom hem så kom Gideon, min fina. Han hade köpt vitaminwell och choklad till mig, gullet. Han känner mig allt för väl. Nu ska vi se sista avsnittet av Prison Break. Time to cry. 




Cool

Roadtrip till Borlänge och Kupolen! 





Grateful

Rise and shine fina ni! 
Idag är vi tacksamma eller hur? Vi är tacksamma över vädret, maten vi får, våra hem och familjer, de andra nära och kära runt om oss och alla andra smådetaljer som vi annars inte tänker på. Så låt denna dag bli en dag du är tacksam. En dag utan klagomål.




Chin up

Boxningspasset gick bra men nu är man trött. Ska till gymmet imorgonbitti för det magpass så nu är det dags för mig och Corre att sova. 
Se till att somna glada, det är viktigt. 



Träna träna träna

För att orka med boxningen ikväll så åt jag en bra lunch efter benpasset som förövrigt var det jobbigaste på länge... Har nu laddat upp med ännu mer engergi (mellanmål) och ska fortsätta med gymnasiearbetet. 

Det är kul när man ser lite framsteg! 




Min frukost

Knäckebröd med avokado, citronvatten och blåbärssmoothie gjord på verum hälsofil blåbär, frysta blåbär och mjölk.




Ny vecka

Godmorgon. Klockan 7 imorse var jag vaken, pigg och glad så jag satte igång och jobbade lite UF. Ska nu äta frukost och sen åka till gymmet för ett benpass. Dags att bryta ner lite muskler!


Favoritbilden, haha!


Skulle kunna somna på direkten

Jag är slut i kropp och knopp. Efter 12 timmars jobb så är jag nu värd en tidig kväll. Jag ska göra mig iordning för läggdags nu, och tar tag i allt som kallas för gymnasiearbete, mailande och roligast av allt, dubbel träning imorgon. 
Godnatt!




Söndag

Godmorgon. Vaknade ganska lätt vid halv sju, och sitter nu och äter frukost innan jag ska åka till Källviken. Direkt efter det åker jag till träningen. Det är näst sista innan vi åker till Helsingborg på RM! 




Today

Dagen idag har varit så mysig. Spenderade eftermiddagen på stan som sagt, och sedan åkte vi hem till mig, fixade presenten till Emma, gjorde plånböcker av mjölkkartonger, spelade spel och drog till pizzerian och åt kycklingtallrik. Resten av kvällen spelade vi ännu mer spel, och det slutade lite tidigare än planerat. Dock är det en fördel för mig som ska upp och jobba imorgon bitti. Hoppas på en solig dag. 




Stan

Hej hallå. Vaknade (klockan 8 som vanligt) bredvid min kärlek och jobbade lite UF. Han fortsatte att sova så jag passade på att gå ut och springa. Efter 6 km i nästan bara uppförsbacke så är jag nöjd. 
Nu är jag på stan och träffar mina älsklingar!!! Äntligen återförenade. 




Pink

Jag och Gideon har nyss ätit jättegod mat, och tidigare har vi köpt massa frukt och choklad som vi ska smälta. Nu ska vi mysa ner oss och kolla på film. 

Juste. Skulle ju färga håret igår och det var inte alls meningen egentligen att det skulle bli rosa. But well, it just happend. 





Glad av detta

Körde ett kort och intensivt styrke pass för mage och lite armar på 30 min, för att sedan skynda hem och försöka hinna göra allt som står på att-göra-listan. Ska snart ta en promenad till Lugnet och möta Gideon, så ska vi ta en promenad hem i det underbara vädret! 




You

Godmorgon. Har redan slutat skolan och ska ta mig ner till gymmet. 
Idag har jag och Gideon varit ett par i 4 år. Vi har varit med om så mycket tillsammans, både motgångar och medgångar. Men det finns inga tvivel om att han är min framtid. <3 så idag ska vi ha en dag då vi ägnar oss åt varandra. 




Kvällsprat

Godkväll. Sitter med en kopp te i soffan, nyduschad och med nyfärgat hår. Det var på tiden, haha. Dock blev det en annan färg denna gång. 
Har idag jobbat UF, gjort lite skolarbete, tagit promenader med Aska och pussar på min älskling. Nu har jag vilar från träningen i två dagar så musklerna hinner bygga upp sig. Men imorgon kör vi! Fredag here i come.

Som sagt, har ju ställt in min dygnsrytm helt perfekt så ska nu gå och lägga mig och kommer somna direkt. Godnatt!




There's no place i would rather be

Med nyköpta jeans, solglasögon, ett varmare hjärta och ett trött sinne kom jag hem runt halv nio efter att ha kört hem i en iglo på hjul (bilen). Det är ny vinter nu vilket får mitt humör att gå neråt, men jag ska försöka. 
Satt på Waynes idag med Emma, Draggen och Moa och småpratade länge. Längtar något så sjukt till helgen då vi alla ska träffas. Mina hjärtan.


Draggens bild.

Onsdagens planer

Skoldagen idag blev väldigt kort men jag fick mycket gjort! Historiauppiften är klar, och affischen också. Har nu kommit hem för att gå ut med Aska och byta om för gymnastikträning ikväll med gymnasterna. Men först ska jag möta upp Emma och Draggen för lite mys på Waynes. 

Jag hann lägga mig i soffan och vila i 5 minuter, skönt.





Kväll

Hellu. Körde ett stenhårt benpass på gymmet så jag är nöjd. Är nu trött som vanligt vid denna tid, och ska snart krypa ner i sängen, myyys. 
Dock hoppas jag på en bättre morgondag. 




Up side Down

Jahapp, det blev ju inte riktigt som planerat. Fick ett samtal om att det stod en klass och väntade i gymnoshallen på mig och Draggen som jag tydligen helt hade glömt bort. Så det var bara att skippa sista lektionen och gå dit. Där väntade 30 elever att undervisa i gymnastik. 
100 kr rikare och med ett överbelastat sinne tar jag mig nu till gymmet. 
Så kan det gå när världen är upp och ner. 




School

Hej! Har haft en bra dag hittills, och så ska den fortsätta! Sitter och pluggar lite och har bestämt mig för att jag ska bli klar idag så jag slipper göra det sen. Slutar halv fyra idag, lite tungt, men min motivation är att jag får gymma sen! Haha.




The sun is Down

Är så trött så jag inte orkar hålla upp ögonen länge till. 
Min kropp är helt öm och trött efter boxningen, men herre vad kul det var! Nöjd. 
Ska nu få min efterlängtade sömn för att ladda upp för morgondagen som är fylld med skola, träning och filmning. 

Man kanske säger såhär varje år, men skitsamma. Har aldrig längtat såhär mycket efter sommar och sol som jag gör nu. Kärlek.




Come on

Och vart är jag på väg nu? Jo gymmet, haha. Som vanligt. Ska faktiskt gå på ett boxningspass på 75 minuter med pappa, Line och hennes pappa. Har aldrig gjort något sånt förut.. Men ja, hoppas att det blir kul! Har lärt mig att allt som är jobbigt är bra, haha. 
Annars har jag bara skrivit cv och personligt brev idag, för snart börjar jobbsökandet!
Nej nu ska jag svettas lite. XX 




Träning

Tränade magen ordentligt idag, så himla skönt. Hann med så många olika övningar.
 Ska nu på en lektion på lugnet innan jag åker på UF lektion på HBO. Saknar den skolan så det gör ont.




Morning

Godmorgon. Ligger i soffan hemma hos Emma redo för lite förmiddagsgym. Jag ska bara se klart på Prison Break och sen ska jag knalla bort till Friskis. Bra start på dagen! 





Perfect night

Efter träningen åkte jag hem till Emma och åt middag, och sedan satte vi oss bänkade framför de nyaste avsnitten av VD. Det är sååå bra, lätt bästa serien jag sett. Så efter lite popcorn och te är vi nu nöjda och ska sova. 




Söndag

Vaknade 8 och var superpigg. Gideon fick ligga kvar medan jag såg på en film (skolsyfte), så det var mysigt. Sedan gjorde vi en mysfrukost innan vi satt igång med lite plugg. Ska nu hem till Emma en sväng innan träningen som jag ser fram emot!! Det är så kul. Hörs! 




Bus

Flummys är det bästa. Skratt. Kärlek. Älskade lördag. 





Lördag

Precis kört ben med Emma! Sprang dock inget, men det blir en annan dag. Sen åt jag tacotallrik på Café vi 3. Goooott! Ligger nu i soffan med killarna, haha, och ska snart köra Hampus till lugnet. Dock ska tremänningarna åka hem idag istället för imorgon, för Adde klarar inte av allergin till Aska. Så himla synd..
Idag är det lördag! Yay, lördagsgodis!




Time to hit the gym before anything Else can happen

Hello! 
Mina två tremänningar + deras mamma är på besök över helgen, superkul! Så idag ska jag och Gideon gymma, och sedan ska vi alla gå lite på stan och kanske åka till lager. Kvällen lutar nog mot filmkväll hållet.
Ja juste! Jag har bokat tatueringstid! I maj smäller det! 

Mot gymmet! No excuses. Just do it!

 



friday

Det är fredag och jag har en fuldag. Därför satte jag på mig gymkläder direkt på morgonen för att mitt utseende ska smälta ihop lite. Gick i alla fall till skolan idag efter frukost, så himla skönt. 
Ska efter skolan ner till Temple of Art innan gymmet. Spännande!! 
 
 

Säger hejdå till torsdagen

Kvällens bästa: lyckades göra perfekt chaité. Anyway, ska faktiskt sova redan nu. Mycket sömn+alvedon+en bra frukost i morgon = en bra fredag. Dagen imorgon är verkligen fullspäckad med saker så som hämta ut en nyckel, extraträning med gymnasterna, gym, besöka en annan tatuerare, skola, UF möte, städning yada yada. Ni hör ju bara.. På kvällen kommer också tremänningarna från Uppsala hit! Kul! På något konstigt sätt så är det så jag fungerar, att vara upptagen med något hela tiden. Fast jbland kommer det till gränsen då allt blir för mycket.
 Men godnatt, hoppas ni får en lugnare fredag än mig! 



en kväll med vila

Är hemkommen från jobbet, och vilken toppendag! Har till och med bränt mig lite i ansiktet av solen. Sedan förstörs dock kvällens planer av min hälsa. Den inre stressen har fått mitt illamående och min huvudvärk att komma tillbaka.. Så jag ska försöka ta denna kväll till att vila, och göra saker i lugn och ro så jag är redo för helg. 
 
Man kan inte alltid vara sprallig och glad, även fast man vill. 
 
 
 

Positiv

Hej!
Dagen har varit riktigt bra. Lite besvikelse, men det andra väger upp det hela. Bra vänner, god mat, träning ofcourse, långa promenader, gymnastik, blev lite rikare och såklart, solen.
Apropå att tjäna pengar så ska jag jobba ett niotimmars pass imorgon i Källviken! Hoppas att solen vill vara min vän, då kan det ju inte bli annat än perfekt!




Tattoo

Idag ska jag ta en tripp till en tatueringsstudio! Wih.






Trött men vad gör det

Godmorgon. Sov i Rättvik inatt, så klockan ringde på 06:15. Det var tur att jag somnade innan 10 igår, annars hade det varit ännu jobbigare att köra till Falun imorse. Men idag så blir det en bra dag, med bra människor, bra inplanerade saker och ett bra avslut. 





Solen gör mig lite gladare

Fick sluta lite tidigare, så jag åkte hem innan gymmet. Har ätit lite mellis så jag har ny energi, och ska ut på en promenad med Aska innan jag möter upp Gideon för träning. Idag ska jag springa bort energi och köra ben! Lets go.

Ett leende för vädret!




Tisdag

Halloj. Hade en ganska lugn och skön morgon med en god frukost tillsammans med Gideon. Sitter nu i skolan och har precis avslutat ljudprojektet, skönt! 




Goal

Gymmet gick rätt segt men jag antar att det är för att jag ätit dåligt med mat idag. Men nu efter en sen middag så känns det bra. Att träna och känna att man utvecklas är så himla skönt!!!
Ska snart krypa ner i sängen med världens finaste kille och bara känna att jag kan koppla av. 




Stay active

Det gick bra men en sak är säker, jag ska aldrig bli lärare haha. 
Är nu på min enda lektion och kommer sedan åka hem för att gå ut på en pw. Sen ska jag träffa Gideon ett tag, och på kvällen åker vi och gymmar. Måndag helt enkelt.





Monday

Godmorgon! Jag vaknade ovanligt pigg och det kan ju inget annat än att bli en bra dag. Ska snart ta bilen till lugnet för att lära ut gymnastik, spännande. 
Men först; en bra frukost!




Hallen

Tjatar ständigt om hur slut jag är men ja, det är jag. Men denna helg har jag varit i hallen i 21 timmar (nästan ett helt dygn?!) och varit aktiv hela tiden. Känner att det ska bli skönt att komma hem, men kom på att jag imorgon ska undervisa en skolklass i några timmar i hallen. I och för sig så kan jag inte sluta älska vår älskade gymnastikhall, och jag är nu utbildad i trampett steg 2. Yes!!!




Hihi

Hellooo. Är på kurs så det är lite dåligt mid uppdateringen. Men detta är så kul!! 




Söööööömn

Har haft en supermysig kväll med Wilma, men nu är jag för trött för att vara vaken mer. Imorgon är jag i hallen från 09 till 19. Tufft, men värt det. Jag lär mig ju så sjukt mycket och har suktat efter denna licens ett bra tag nu, hehe. 
Godnatt! 




Slapp

Mys framför mellofinalen! Det är skönt att vila kroppen haha..




Min lilla kopia

Puh! Är nu slut i både kropp och sinne. Men lite extra träning (trots att jag skulle vila i helgen...) och mer kunskap klagar man inte över. 
Ikväll ska jag och Wilma ha en sis night med lite onyttigheter, film, mello och spa. Så ikväll somnar jag gott och med prydliga naglar. 




Lördag

Igårkväll påbörjades en kurs (trampett steg 2) som jag ska gå i helgen. Det ska bli mycket kul att lära mig så mycket.
Har världens träningsvärk i ben och rumpa sen gårdagens 7 km löpning och nya styrkeövningar. Nöjd! 




@ school

Godmorgon!
Jag kom knappt upp i sängen imorse, jag var så otroligt trött. Men, har nu haft min ljudlektion och har en kvar innan det blir lunch och helg, och då är det dags för gym! Ska köra ben och kondition idag, då blir det extra skönt att sova ikväll. 
Igår var jag på musikalen Oliver. Den var så sjukt himla bra och de är så galet duktiga! Det var riktigt kul att se både dansare och teatrare från skolan som får chansen att vara med i en sån stor produktion. 
 
 
 

Ingen trygghet

Att känna sig ensam är jobbigt. Men att känna sig ensam i ett rum fyllt med människor, är ännu värre. Trots att rummet är fyllt med så många människor, så många ögon, hjärtan och röster så saknas det omtanke och bekräftelse, och det vi har kvar är känslan av tomhet inom oss. Det finns inte längre någon trygghet till våra relationer till oss själva, och kan därför inte ha självkänsla nog att känns trygghet i våra relationer till andra. Vi känner självhat och otillräcklighet, och vi drar oss helt enkelt undan det vi egentligen vill ha: närhet. 



Torsdag

Nu har morfar och Margareta kommit hit, och ska stanna tills lördag. Det är lite synd att jag knappt kommer att vara hemma bara.. Innan de kom så tog jag och Corre en pw på 50 min.
Men snart ska vi laga mat och jag har lite ledighetskänsla i kroppen. Ska ikväll iväg på musikalen Oliver Twist med Marika. Är så hungrig! Snart tacos. 




Best

Godmorgon. 0 sömn och huvudvärk. Men kul var det igår!!! Jag inser också hur mycket jag kommer att sakna min klass efter studenten. De är för goa.




Hur många dagar?

Godmorgon. Idag är det 100 dagar till studenten och det ska firas med klassen på etage. Dance all night!!!
Har även mycket annat att längta till!







Godnatt

Imorgon ska jag fylla dagen med glädje. Så mycket glädje faktiskt att det ska pirra i magen. 




Lite lycka

Gymmet gick bra. 25 minuter crosstrainer, och sedan lite snabb magträning. Är nu i Mathildas nya (och superfina) hus, och ska duscha, äta och ha myskväll. Need it.




Friends

Tjenix. Skolan är slut och vi gjorde inget vettigt som vanligt. Studenten känns dock närmare än någonsin, och imorgon är det 100 dagar kvar. Det ska firas! 
Nu ska jag ut med Aska på långpromenad innan gymmet med brudarna. Kötta! 




Thankful

Godnatt peepz. Morgondagens mission:




En kväll av lycka

Lyckorus!!!! Efter ett år utan snowboard så tog jag, Em och Moa våra brädor och drog till Källviken för lite kvällsåk! Det var sjukt kul, eftersom jag testade på mycket nytt och det gick bra! Vi hade riktigt kul. Tack tjejer för en perfekt kväll!




Måndag

4 km gick ovanligt lätt efter två veckor utan träning, nöjd! Innan jag åkte till skolan letade jag rätt på lite saker till ikväll som legat och dammat i ett år. Exited!




The time Will pass anyway

Woho! Ingen huvudvärk. Har druckit ett stort glas vatten, springkläderna är på, så nu ska jag ut på en tur! En av motivationerna: frukosten efter! Haha. 





joy

Att blogga är nog något jag är väldigt dålig på. Men, jag har haft lov, och likaså bloggen. Detta lov har då varit jobbigt för mig. Jag började lovet med att vara sjuk och hade feber, och det gick över till världens huvudvärk och illamående som har kommit och gått lite som det vill under dessa dagar... Därför har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Jag har endast kunnat jobbat hälften av de dagarna jag skulle jobbat, vilket gör mig lite besviken. Min teori över huvudvärken är någon sorts migrän... Jag har vaknat om nätterna och kännt mig stressad över att jag kommer sova för lite (är noga med att ha x antal timmars sömn varje natt) och kan därför inte somna om... Jag hoppas att nu när skolan börjar att det ska vara över, och jag hoppas att en tidig kväll som denna, + sovmorgon ska ge mig en dag fri från huvudvärk imorgon. Då ska jag nämligen belöna mig själv med att börja träna lite smått, och även satsa på att ha en kul kväll med min bästa vän. 
 
Nu när jag ändå skriver för fullt, varför sluta... 
Det är inte mycket kvar av denna termin, denna sista termin, och därför ska jag försöka göra det bästa med tiden. Jag ska försöka att fylla dagarna med sånt som får mig att må bra. Jag ska satsa mina krafter på framförallt träningen, men också på att ha kul med vänner, umgås med mitt hjärta, få mina gymnaster att utvecklas, hålla i betygen och göra gymnasiearbetet bättre än förväntat. För mål har jag, men de behåller jag för mig själv. Det är mina mål, och dem ska jag uppnå. Denna termin ska jag hitta tiden till att vara lycklig, bara för att jag för en gångs skull gör något för mig själv. 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!