Godnatt

Åh. Det blir ett tidigt godnatt idag. Jag är svintrött efter dessa två nätter.
Farfar lades in på sjukhuset idag, avdelning 15, kirurgavdelningen, direkt från akuten. Jag memorerar sjukhus bra. Jag hoppas att han kommer hem snart. <3
Men ett litet sms kan verkligen göra ens dag. Skicka ett du också, jag lovar att du kommer göra någon riktigt glad.


31 oktober

Nu är jag duschad, fixad och har städat rummet. D känns fräscht! Så ikväll blir det halloweenpartaj hemma hos oss med massa vänner till familjen. Mamma ska klä ut sig till en pumpa?


En busschaufför, en busschaufför..

Nu är jag på bussen mot Mathilda för att hämta ansiktsfärgerna inför ikväll. Synd bara att jag inte har något headset, och jag är helt själv. Jag vill bara hem och duscha.


Godmorgon

Sån himla grym text.


Ett kärleksgodnatt

Efter en otroligt härlig monkeytrickskväll ska vi nu krypa ner i sängen. Eller ja, hela Julias rum är en säng nu. Vi myser. Vi CHILLAR. Två nätter med lite sömn. Men totally värt det. Ni gör mig hel. <3


Kul dag

Jag har haft en jättekul dag! Vi har gjort lite allt möjligt idag. Det var riktigt kul att få träffa Norsken. Men, nu är jag med monkeytricks igen. Actually, så sitter jag och har deeptalk med Moa.


Summer wear

Jag vill ha sommar och Peace and Love. Och då vill jag ha på mig detta:


Oct. 30, 2012

Imorse gick vi alla upp klockan 6 för att åka med Julia till lasarettet. Sedan köpte vi muffins och lite annat till frukost och åt i stan. Nu väntar jag och Em på att Fredrik ska komma hit till Falun så vi kan göra något av denna dag.


Im never going to quit

Gymnastiken. Min hund. Pojkvännen. Mina bästa vänner. Glass. Min släkt. Jul. Haraldsbogymnasiet. Min hund. Smallville. P&L. Te.


Nattliv

Uääh. Nu är min hals förstörd, liksom alla andras. Vi har sjungit karaoke i två timmar med högsta volym och sedan sett på världens äckligaste och bästa film. Jag ska göra ett inlägg om den sen. Nu ska vi se på film igen och sova. Vi ska ju trots allt följa med Draggen imorgon till läkaren. Då går vi upp 6. Längtar. :)


På bussen

Nu bloggar jag från golvet på bussen. Vi ska hem till Emma och mysa hela kvällen. En bild från dagens träning:


Ränner på stan

Nu är vi ute på bus. Packningen är med inför kvällen och jag berättar mer om planerna senare!


Måndag

Nu börjar det rulla in monkeytrickare i mitt hus. Detta kommer bli en sån lycklig dag.

Dessa två bilder påminner mig starkt om vårt crew. Frihet. Lycka. Äventyr. KÄRLEK.


Carpe diem

Woho. Efter 5 timmars sömn hör jag låten Djungelvrål spelas. Jag tittar förvånat upp och där står Em med dubbelhaka, ler och vinkar. 20 över 7. Dö. Men snacka om att fånga dagen. Nu ska vi fixa lite med bloggdesign.


Godnatt

Nu ligger jag ensam i mörkret. Jag kikar klart på ett avsnitt av världens bästa serie Smallville. Totally my celebrity crush. Clark Kent. Tom Welling. Vilken lirare, vilken HJÄLTE. Nu kan jag nog somna gott.


babe

Jag har en sån gullig kille till pojkvän. Efter att ha tittat på solsidan tillsammans, så åkte han ner till Volvo för att köpa choklad till mig.
Nu när jag ändå snackar om killen i mitt liv, så kan jag ju påpeka att det är ett sånt gigantiskt + i kanten att jag tycker att han är assnygg. Helt stunning. Snygg, söt. Allt. De som känner mig, eller inte känner vad vet jag, vet nog att jag älskar surfkillar. Stilen. Och kolla på denna bild? Jag älskar kepsen bak och fram, det stora linnet, strandhalsbandet, miljön. DROOL.
 
Nu kom han in i mitt rum. Två små mjölkpaket har han också köpt. My man.
 

Mot hallen

Träningskläderna är på. Nu drar jag upp till hallen en sväng. Men, jag kommer nog inte kunna träna så mycket. Min rygg har pajat lite. Bad luck Chuck.


Mat

Hej. I min religion tror vi på Mat. Det är en synd att inte äta mycket. Därav vår klädsel. Vi visar bara munnen i ansiktet, eftersom det är en symbol på att man äter mycket.

Nej åh ge dig Julia. Skärpning.. Jag har lite tråkigt i bilen på väg hem till Falun.


Jag tycker om när jag betyder något för dig

Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in the way they say. Just in what they are.


Godmorgon


Godnatt


Cozy

Jag har det så sjukt mysigt här under täcket. Kvällen har varit bra! Jag har träffat lite nytt folk och nu ska vi somna till en film. Jag har tagit Addes säng också. Hihi.


Uppsala

Jag har saknat dig så sjukt mycket Andreas! Kvällen är ung och jag vill leva som om jag ska dö ung.


Adde och brorsan

CHILLAR. Ikväll - utgång, musikhäng, härligt folk. Osäkra planer men Uppsala bjuder på en bra lördag, det vet jag.


boardlife


I bilen

Japp. Nu är jag på väg. Det ska bli så galet kul ikväll. Jag har saknat Adde så sjukt.


Capture

Godmorgon! Nu ska jag packa, äta frukost med min kärlek, morgonmysa lite och göra i ordning en ta-med-mugg med te. Sen drar jag till Uppsala tills imorgon! Fett! Fråga dagen idag hörni.


du måste peppa dig själv

VAR nöjd med dig själv. Truly be. Det är så otroligt viktigt. För att vara missnöjd, tycka illa om sig själv och gå runt och trycka ner sig själv med negativa tankar är så onödigt.
 

Gratis mat

Nej men titta vem som nappade på inlägget under.


food

OKEJ seriöst. Den som ger mig det som finns på denna bild får massage och en present av mig.
 

Glada

Nu sitter vi på bussen till Hedemora, som varje fredag nu för tiden. Parkourträning it is.


kärlek, hopp och tro

Så. Stark. Bild.
 

Peace

Idag hittade jag en fin tröja i mammas garderob. Jag tillåter mig själv att ha jeans idag också, och mina finaste skor. Fredag it is.
Än så länge har vi bara kikat på en skitbra film i skolan. Idag slutar jag tidigt också. Score!!


Fredagsskola

Godmorgon. Sista dagen i skolan innan en veckas liv. Hur känns det? Det känns inte så speciellt för mig, jag är mest glad över att jag kommer slippa två spanskalektioner nästa vecka.


<3


I can't unlike none of you

Jag har såna galet bra vänner. Alla oss tillsammans är ett helt perfekt crew. Jag hoppas innerligt att vi håller ihop för all tid. JAG ÄR TACKSAM TILL TUSEN ÖVER ATT JAG HAR ER monkeytrickare. Med detta säger jag godnatt!


Dagar som dessa var man lycklig


Snart kommer bussen

Andra människor skulle stressa i mina situationer. Aja. Nu har jag på 40 minuter städat rummet, lagat mat, ätit, bytt om och packat väskan. Masterchef 2012. Jag står också och väntar på bussen och det snöar.

Idag är en sån dag jag vill skippa alla känslor och bara chilla runt med livet. Med hög musik i öronen hoppas jag på en bra träning. Jag ska träna så galet hårt.


Plans

Nu ska jag in till stan för att träffa Math. Senare tar jag bussen hem, äter, tar bussen tillbaka och upp till Lugnet för träning.


min fina aska


Tired

Godmorgon. Jag vaknade nyss, eftersom jag är ledig idag. Men ni är förmodligen inte det, så här har ni lite trött humor.


I can

Ännu en kväll med sömnsvårigheter. Vad gör jag för fel? Jag behöver motivation, uppmuntran och längtan.


Tungpiercing

Titta vem som inte är den enda med piercing i tungan nu?! That was our mission in Borlänge woho!


Kväll

Nu sitter vi på bussen tillbaka till haraldsbo. Där ska vi möta upp några mates, och sedan kika på musikelevernas konsert. En glass hann vi med.


Blänge

Nu sitter vi och väntar på bussen. Vi ska till Borlänge och fixa en sak. Jag visar senare! Woho!!


höst


Tom welling

Åh. Spanskan tar aldrig slut. TRE TIMMAR? Igår vid den här tiden låg jag och sov.. Jaja. Jag får längta till kvällen idag.
Eyecandy jaaaaaarå.


Godmorgon.

Krama någon. Hjälp någon. Komprimera någon. DO SOMETHING GOOD. Du kan bara få gott tillbaka. :)


8 mile

Gah. Mitt huvud känns lite snurrigt av allt plugg. Men, det känns bra. Jag avslutar med lite Eminemhumor, som alla kanske inte förstår. Kanske om ni har sett 8 mile? Det är en sjukt bra film i alla fall, som alla borde se. Godnatt.


pluggplugg

Nu har jag och Em suttit och pluggat i flera timmar. Snart är vi värda lite kvällsfika. Det är ganska mysigt. Nu sitter vi i sängen, och är strax klara. Hög musik är på också. Vi kanske kan ta kvällsfikat till ett avsnitt av våran favoritserie snart? Och sedan krypa ner i sängen för en natts behövlig sömn.
 

Fyra

Här är 4 bilder från våran första parkourträning.


bakning

Sådär. Nu har jag bakat. Det är faktiskt inte så tråkigt som man tror. Speciellt när man är ensam hemma och kan spela skyhög musik och undvika pluggandet. Men det tar vi till kvällen, jag och Em.
 

My day

Godmorgon. Jag vaknade nyss (kl är halv 11) och HUR skönt är inte det? Nu ska jag gå upp och planera lite foto, sedan baka cookies med godis i.


En lyckligt lottad brud

Det är sånt här som får mig att sova gott om nätterna. Jag är galen i dig.


U r

Åh vad du är GRYM! Helt galet alltså. Hitta din grej. Trots att det kanske är en något litet.

Nu har jag myst framför förhäxad och ska njuta av denna natts sömn. Imorgon kan jag sova så länge så jag behöver inte ens ställa klockan. LOVE.


Bloging from the car

Träningen gick både upp O ner. Foten fick sig lite smärta, men dubbelskruven satte sig tillslut och även handvolt rudolf (en och en halvskruv). Så, jag är lite nöjd i alla fall. Nu ska jag hem och se på Förhäxad, för imorgon har jag hemstudier (ska fota) hela dagen så jag kan sova ett bra tag.


Ready?

Nu är jag redo för träning. Så nu ska jag springa till bussen som Em och Moa redan sitter på. Innan träningen ska jag hinna köpa blåbärsmjölk med extra protein. Idag ska det göras framsteg.


Justin B

Mmm. BelieveTOUR. Det är galet hur mycket jag längtar. Längst fram ska vi stå.


Sepia

En morgonpromenad med vowen.


Today i feel like not doing anything.

Godmorgon. Sängen är alldeles för skön för att lämnas. Men jag har en tuff skoldag framför mig. Jag får helt enkelt längta tills ikväll, imorgon och till lovet.

Idag vill jag vara annorlunda. Idag vill jag träffa mina bästa kompisar. Idag vill jag ha en varm sommardag med festival.


Godnatt

Jag ska jaga mina drömmar. Jag ska faktiskt det. Jag ska kämpa för dem, för jag vill nå dit. Dit jag drömt om att få vara. Jag har en sån stark vilja, och YES JA SI jag ska klara detta. Hela. Vägen. Fram.


Tired

Jag är trött och seg. Nu är jag hemma och planerar kvällen med solsidan, förhäxad och tidig sömn. Imorgon väntas en jobbig skoldag.


Gasa bromsa koppla

Nu ska jag ut och köra. Jag ska eventuellt köra till träningen också. Här går det framåt. Jag skippar den här delen med att jag är vettskrämd.


where am i going?


Frulle

Godmorgon. Jag äter frukost med mitt hjärta. Oboy med grädde, yoghurt med bär och mackor. Perfekt start på dagen.


Sov gott

Vill leva i Step up. På riktigt. Men med min egna prins såklart. Nu ska jag somna i hans famn, det är det tryggaste stället jag vet. Godnatt, keep it up.


Bra kvalle och allt

Nu myser vi i soffan till Step up, världens bästa film,


16:22

Jag sitter i mitt rum och hjälper Anton med spanskan. Nyduschad sitter jag och väntar på Gideon och lyssnar på musik i högtalarna på rummet. Ikväll ska vi nog ha filmkväll med brorsan och hans brud. Lördag it is.


miss ma longboardtime

ÅHÅ vad jag saknar min pluppis. Då talkar jag alltså om min älskade longboard. Endast en sommar har den varit min, och vi har redan blivit bästisar. Ok nu blev det kanske lite töntigt, men jag saknar i alla fall att åka. Pure freedom.
 
 
 
 
 

Godmorgon


Its time

Jag har blandade känslor ikväll. Men jag kan nästan inte känna annat än trötthet i kroppen just nu. Godnatt. /J.


Hejdå Hedemora

Nu myser vi på tåget hem till Falun igen. Det har varit en skitkul kväll verkligen!! Jag längtar redan till nästa fredag.


Parkour

Hej ho lets GO. Ambitiöst. Fredagskväll och allt.


Fredag!

Woho! Höjdpunkten på veckan är här! Parkourtime. Eller ja, snart. Vi sitter på bussen och försöker ta fina bilder och det går ytterst bra...


Scene one

They say that love is forever.
Your forever is all that I need.
Please stay as long as you need.
Can't promise that things won't be broken,
but I swear that I will never leave.
Please stay forever with me.
 

i'm dancing in the train


FRIDAY

Godmorgon! Idag är det fredag! Veckorna går så fort. Men jag klagar inte. Dock har jag redovisning idag, redan nu på morgonen.. Jag är inte så förberedd men det går nog bra ändå. Så får man tänka. Nu ska jag sätta i hörlurarna och lyssna på FET MUSIK på väg till skolan. Såhär ser jag ut idag, det är ju trots allt veckans sminkdag:


Godnatt

Efter ett förhäxad avsnitt ska jag nu försöka somna tidigt.. Det blir en lång och tuff skoldag imorgon. Men jag längtar till kvällen SÅ mycket. Ha längtan du med! Stor kram.


vote plz

NI ÄR UNDERBARA VARENDA EN AV ER JAAAAAAAAAAA! Vill ni rösta på någon av mina bilder? Det skulle vara hur schysst som helst. Ni klickar bara här, och sedan förstora bilden och lägger in en röst. Jag tror att det är så enkelt i alla fall. Annars är det bara att skita i det.
 
 
 

Soc

Woho! Nya träningsskor är köpta. Nu blir till och med idrotten i skolan roligare. Nu ska jag snabbplugga och sedan dra upp till hallen för en rejäl träningskväll. Jag planerar att få träningsvärk. GO 4 IT!!!


photos

Wih! Jag är jättenöjd med bilderna från i tisdags. Jag har hunnit redigera en hel del av dem nu. Så håll utkik under helgen för bilderna.
 
Här är ett suddigt smakprov. Ser ni vad det föreställer?
 

Tjenna

Åh. Jag slutar typ nu. Men jag ska nog stanna kvar i mediehuset och jobba lite med bilder. Senare ska jag ner på stan och tajma in Gideon så han kan få en puss.


Godmorgon


I Will choose happiness

Imorgon ska bli en bra dag. Imorgon har jag en lektion, vid lunch möter jag pappa på stan för att kolla på nya springskor och sedan har jag en lugn eftermiddag innan träning. Det SKA bli en bra dag, och jag ska vara glad.


Arg ledsen irriterad skrattfärdig

Jag går nu från hallen i mina egna tankar. Ni i Falun kanske inte missat Faluns nuvarande skvallerblogg? Eller ja, nu är den anmäld och borttagen som alla andra. Men jag hann läsa. Visst, kul att se bilder från olika fester och händelser. Men privat information? Och jag började nästan skratta när jag läste ett självsäkert skrivet inlägg om några personer, vilket jag VET inte är sant eftersom en av dem som är inblandad är en av mina närmsta vänner. Liksom? Va? Plz ge er. Och ni som läser, lita inte på allt. Tack.


Föreläsning

Nu ska vi gå på föreläsning, som de flesta i min ålder i Falun gått på idag, och jag har inga speciella förväntningar, men det blir nog bra. Men vart är allt folk?


Milklover_95

Är jag 17 år?


Purple today


Onsdag

Mäktigt citat här. Det ska jag verkligen hålla mig till. Godmorgon gorgeous! DARE FOR THE IMPOSSIBLE.


Last for today

Åh. Pojkvännen min har bäddat min säng på ett jätte skönt sätt som bara han kan, så nu ska jag sova gott. Imorgon väntas spanskaprov och en föreläsning m.m. Godnatt och sov supergott!


Tattoo bomb


Eftermiddag

Jag har haft en jätterolig eftermiddag vid tågstationen. Jag längtar tills jag får klart bilderna och kan visa dem för er! Men nu ser jag fram emot en ta-det-lugnt-kväll med min älskling.


Skola

Nu äter vi lunch efter en bluescreen lektion. Senare ska vi till tågstationen och plåta, och denna gång är Marika min modell!


Fråga

Svar: jag får alla inspirationsbilder från tumblr! Tipstipstips,


Dagens inställning:


Natti

Det ät mysigt att höra regnet utanför, nät man ligger nerbäddad i sängen under ett mysigt täcke. Jag vill uppmana er om att ha drömmar, stora som små. MEN, var inte rädd för att ha stora drömmar. Våga trotsa det som för dig verkar omöjligt. Godnatt och sov gott!


Framsteg

Yes! Träningen gick bra. Jag gick framåt.


Smile on

Nu ska jag på träning. Är både positivt och negativt inställd. MEN. Jag ska gå framåt. Kanske klara den där volten jag försökt med länge, kanske något helt nytt eller bara få den där bra känslan när man dansat ett bra fristående. Ja. Det ska jag.


Black

Jag känner mig lite mörk idag. Då menar jag självklart på insidan. Men snart får jag träffa Emma. Den lilla solstrålen. Vi ska snacka skit, skratta och må bra tillsammans. Sedan: träning. Men nu ska jag ha spanska i tre timmar. Hold on.


Aloha

Ja tack. Ja. JA. Grinar nästan, så mycket vill jag hit. MMMMMMMMMM. Ja.


Make it yours

Åh godmorgon. Mitt rum är iskallt, och det hjälper inte mig upp. Jag har också idrott idag, vilket inte är mitt favvoämne. K. Men, idag ska bli en rolig dag. Idag ska jag SKRATTA.


Godnatt

Jag är ganska bra på att inte tycka något är pinsamt. Och det är SÅ skönt!! Jag är bara mig själv, om någon är emot det tänker jag inte ta åt mig. Ni har säkert hört detta tusen gånger, var dig själv osvosv. Men plz VAR DET. That'S it.


Sinnes

Okej jag måste bara säga att Felix Baumgartner är grymt modig. 38 km höjd, och han hoppar. Sjukt. Sån livskänsla.


Mina önskemål

Jag vill ha ett bra flow i plugget. Jag vill ligga före, ha alla skolbördor bakom mig. Jag vill ha en utomlandsresa, med roliga aktiva dagar, nya platser, mysiga kvällar med de jag älskar. Jag vill ha sommar, sommarkläder, ledighet, freedom och sena longboardkvällar. Ja. Det längtar jag efter.


Slappdax

Nu ska jag hem och slappa framför soffan. Dagen har varit rolig, jobbig, tröttsam och lärorik. Perfect mix.


Lugnet

Lunchar med bästa. Gratis mat!! Min mat ser dock ut som... Uhm.. Ja. Men det är kebabpytt!


Godmorgon

Nu ska jag på gymnastikkurs i hallen hela dagen. Trött och halvvaken. Nu kör vi.


Kväll

Gideon sover här inatt. Och nu ska vi somna till en film. Annars har vi ätit med min farmor och farfar ikväll och tagit det lugnt. TACK för kommentarerna, superbra. Godnatt.


Mermaid

A mermaid found a swimming lad,
Picked him for her own,
Pressed her body to his body,
Laughed; and plunging down
Forgot in cruel happiness
That even lovers drown.

"My dad used to give me a lot of poetry books and this is by far one of my favorites. It was pretty when i was little, but it means so much more now.
done at Sting Ray Tattoo in Allston, MA
done by George Motta, who’s awesome."


gr8 job

Okej denna musikvideo kan man ju inte annat än bli glad över. Härlig idé, snygga filmningar, dansen, miljön. Ja, everything. Bra jobbat Justin!
 
 

ghost

 
Här är ett smakprov på photoshooten vi hade förra veckan.
Glöm inte att svara på inlägget här, och skriv tre positiva saker i ditt liv, du gör mig en stor tjänst då.
 
 

Lördag

Vi ligger på soffan och kikar film, Cyberbully. Den är bra. Vi gjorde amerikanska pannkakor med nutella och blåbärsmjölk till frukost. Perfekt.


Godmorgon

LÖRDAG! Tänk ut tre positiva saker i ditt liv och skriv de i kommentarerna. Du kan vara anonym, men gör det jättegärna.


Jag bestämmer mig

Jag är glad för vissa saker. Och de sakerna tänker jag glädjas åt extra mycket.


Peppad

Okej parkour är våran grej. Verkligen!! Det var skitkul! Så nästa vecka åker vi till Hedemora igen. Wih, de är riktigt sköna killar där alltså. Tagg tagg! Donken mat har vi fått i oss också. Nu sitter vi på bussen till Borlänge för byte mot Falun. Där ska vi köpa godis och ta med hem och ha myskväll med Lisa.


Mobilblogg

Nu sitter jag med Em på bussen till Hedemora. Och där ska vi träna parkour med ett killgäng därifrån! Det ska bli riktigt kul!! Hittade även Måns på bussen.


Gött

Ok. Dagens bästa initiativ.


Boardlife

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3027682/images/2012/pic_5077b8379606ee30674dd4d9.jpg" class="image">


Åh vilken härlig dag

Okej dags för pepptalk!! Först och främst, godmorgon. Jag hoppas att du sovit gott. Idag är det fredag, så varför inte bara vara glad? Om du redan är det, good 4 U! Om inte:


Godnatt


Kvällsis

Nu har jag kommit hem från en behövlig träning och ska dricka min oboy till ett avsnitt Förhäxad. Sen ska jag sova tidigt idag. Imorgon väntas stora planer!


Glass

Nu sitter jag, Em och Draggen på Donken och äter glass. Perfekt innan träning. Kolla vilken ful bild jag hittade sen Göteborgresan.


Mys på soffan

In progress så att säga. Skissar en tatuering åt Alexandra. Spännande spännande.


Myskläderna är på

Jag sitter nu i skolan och kollar på film. Jag slutat snart, innan lunch, och tar då bussen hem. Jag ska nog mysa ner mig ett tag till Förhäxad och vila kroppen. Senare kommer Draggen och håller mig sällis innan vi drar till hallen. That's my day.


Godmorgon

Jag har bestämt en sak. Nu ska jag spara pengar. Jag ska söka massor av jobb, så jag kan spara mycket pengar. För jag vill, vill så gärna komma iväg till min dröm. Japp. Dit ska jag.


Sov gott

Nu tar jag godnatt. Som sagt. Onsdagar är lite tuffa. Jag har varit väldigt klantig, ja.. Twitteruppdateringen idag:


Hemma

Nu har jag varit och tränat min gymnastikgrupp. Jag är så pepp på att träna själv nu så imorgon drar vi upp till hallen och kör! Men nu ska jag borsta mitt hår (tro det eller ej), duscha och sen äta något till förhäxad.


Planerar

Woho! Vi planerar en resa jag och bästie. Men, tillsammans med resten av monkeytricks. It's gonna be aaaawesome. Om vi kommer iväg.....


Sunny day

Det var en fin morgon idag. Jag sitter nu och har spanska lektion. En kvart kvar sen blir det köttbullar till lunch.


Blue inspo


Morning

Jag vaknade med världens lejonhår. Kul.. Nu ska jag äta upp frullen och sedan dra till spanskan. Tuff dag idag, precis som alla andra onsdagar.


Awie

Först och främst: TACK. Tusen tack. Såna här kommentarer gör mig så glad. Och till dig som skulle ta spruta: jag har tagit de sprutorna (antar att det är gardacil) och du har ingenting att vara rädd för! Även om du är spruträdd, så tänk på annat. Lyssna på någon bra låt i headset och bara tänk på att det är ynka få sekunder av ditt liv. Sen är det över! Stor kram till alla er! Godnatt skönheter.


Kvällsmys

Nu har jag varit duktig och pluggat spanska och min tålmodiga pojkvän har väntat på mig. Snart ska vi upp och äta äppelpaj med la familia men tills dess: myspys.


Photoshoot

Sådär nu är vi klara. Och det gick skitbra!! Sen får ni se resultatet.


Förmiddag

Sitter nu i mediehuset. Jag har inte gjort något mer vettigt än att planera dagens plåtning och kollat tåg-/flygtider. Snart ska jag och Math äta på Max för att sedan köra igång. P&k.


Believe

Godmorgon! Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite annat innan jag hoppar på bussen med Gideon till skolan.. Dagen känns inte så peppande, men jag längtar till annat..


Night

Nu tar jag godnatt. Min kropp är helt slut. But it feels good. Speciellt med en god natts sömn i min underbart mjuka säng. Sov gott SNYGGING!


Yeah!!!!

Träna. Träna. Träna. Idag gick det bra. Skitbra faktiskt. Det går framåt och det känns så bra! Nu ska jag hem, duscha, äta och krypa ner i sängen för att ladda för en dag i mediehuset och en photoshoot imorgon.


Tufft

Nu sitter jag i bilen på väg till träningen. Jag har så sjukt ont i kroppen av en sträckning, överansträngd fotled och träningsvärk. Men hej och hå, upp igen Julia! Träna det ska du. Här ska göras framsteg.


Heja HBO

Faluns gymnasiechef är här. Hbos stämning är så freaking skön!!! Alla argument eleverna lägger fram applåderar alla åt. Skolans elever är på topp och har såna bra argument mot flytten av HBOeleverna till lugnet. Game on bitches.


Cute

Line har skaffat sig en pojkvän. Och de verkar så lyckliga tillsammans. Kolla bara vad söta? Jag är sjukt glad för deras skull. Grattis till er! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3027682/images/2012/pic_5072ad4be087c328a63f3caa.jpg" class="image">


Lila

Man kan hitta mycket i mammas garderob.


höstig måndag

Godmorgon.
 

Godnatt, jag är sliten

Åh NU är jag sliten. Årets första riktiga gymnastikpass är avklarat, och sömnbristen kryper sig på efter inatt. Så nu ska jag somna gott och ställa klockan extra sent imorgon. Jag längtar efter sömn nu alltså. So so so badly.


Fränt


MOt hallen

Nu är träningskläderna på och jag och Fanny sitter och myser på bussen till lugnet. Detta borde alla testa. Idag laddar jag för 4 timmars hård träning.


beautiful friend


Sun day

Godmorgon folket. Sömnen har ju inte varit på topp inatt. Jag har sovit ca 5 timmar, på GOLVET. Älskade söndag. Drömmer mig bort.


Fun

Jag har haft en skitkul kväll. Eller ja, jag har det fortfarande. Nu har vi kommit hem från stan och vi har hunnit med mycket skoj. Jag har bland annat tagit lite risker på moppen.. Men nu sitter vi i soffan hela högen och skakar till skräckfilm.


Stan

Kvällsbusstur. Ni är så galet speciellt bra tjejer. Spontana och härligt glada. Stan blir nu röjd.


Wiho

Nu lagar vi tacopaj och laddar för en kul kväll. Hela gänget är snart samlat. Emma brände sig på fingret. Då hade vi på after sun.


Lördag

Ok jag är lycklig. Dagen är perfekt. Min Gideon är här nu, och senare kommer HELA monkeytricks hit och lagar mat, drar ut och busar, myser och sover över. Helgen kan inte bli bättre.


:(

Jag blir inget annat än arg och ledsen när jag läser denna artikel..
De har fel.
http://www.dt.se/nyheter/falun/1.5162742-flyttkarusell-ar-att-vanta


Morgon


Fredag kväll

Jag, Gideon och mina parents sitter och kikar på X-faktor med lite gott. Gideon ska sova här ikväll vilket jag är överlycklig över. Att ha en sån stor kärlek till någon är helt ofattbart.


Energikick

Vill få kickar.


Skolfoto

Skolfoto nu jao. Något jag tycker är sjukt töntigt är att de infört Green sceen på porträtten. Åh ja jag ska välja New York bakgrunden, eller kanske vill jag ha en strand i bakgrunden? Nej.


Aaaarg

JAG BLIR SÅ FREAKING GALEN. De tänker kanske flytta hela estetprogrammet från världens bästa skola (HBO) till lugnetgymnasiet?!?! Är de dumma eller? Vi valde linjen mycket för skolans del. Jag vill INTE gå på lugnet. Stämningen, bygnaden, evenemangen.. ALLT är grymt bra på HBO. Jag blir arg och ledsen..älskade skola.


colours faded

You are really gone now, isn't you?
 

Friday!

Godmorgon fina du! Finally fredag eller hur?
Idag har vi skolfoto. Det är så roligt att få ut katalogen sen för lugnetgymnasiet har alltid vanligt skolfoto.. Sen bläddrar man till HBO och då är det rena rama utklädningsparty.


Godnatt

Nu ska jag försöka sova. Imorgon väntas en tuff skoldag, men vet ni vad? Jag tänker längta till kvällen då jag får vara med min pojkvän, eller dagen efter då vi ska monkeytricka, eller kanske till RM3 tävlingen som snart kommer. Något jag längtar sjukt mycket till är när Justin Bieber kommer till Sverige. Längst fram ska vi stå, längst fram.


Yeyea

Åh va skönt att träna!! Och jag har inte skrattat såhär mycket på ett bra tag, ni är verkligen guldvärda.


This is how we role

Såhär laddar man för träning:


Eftermiddag

Vad mysigt jag har det. Jag känner mig hur lat som helst. Men det är skönt. Ikväll är det ju träning, och jag är i stort behov av mina älskade kompisar just nu.


4/10

Perfektion.


Morgontänk

Är min blogg kass eller? Jag tappar läsare.. Kanske borde jag blogga om dagens inköp, vilket nyttigt mellanmål jag fick i mig och vilket smink jag använder.....

Nej men nu ska jag till tandläkaren. Got. 2. Think. Positive.


Godnatt

Imorgonbitti ska jag till tandläkaren och de flesta vet nog hur rädd jag är.. Det är verkligen hemskt. Men, jag ska göra dagen positiv ändå. Jag ska köpa med mig lite godis hem (belöning), se på förhäxad hela dagen för jag är ledig, åka och äta och träna med mina bästa tjejer och sedan träffa min kärlek. Och vips, sen är det fredag.


Jag saknar er

Åh, snart har det gått en vecka utan monkeytricks. Vad sägs om en date på Donken imorgon klockan 4?

Åh! Bilden på mig och Em... Vi var hemma hos mig, gick förbi spegeln och båda stannade tvärt och kollade in i den. Båda fick en sån där men-snälla-vad-har-vi-på-oss-egentligen-ta-av-det-NU-blick...


Golden

Nu ska jag snart ta mig till hallen för att träna mina tjejer. Det är så roligt att se dem utvecklas och att de får uppleva exakt det jag själv upplevt inom gymnastiken.


plögg

Spanskaprovet sög. S Ö G. Det var skitsvårt. Då blir det plugg i några veckor framöver då, ni kan ju höra av er efter höstlovet då jag kanske har tid att ha kul.:)
 
 
 

classic


Godmorgon

Dagen känns kylig. Det kanske beror på vad den kommer att innehålla. Men idag ska jag sprida lite värme! Hi.


Godnatt

Nu är jag trött. Imorgon har jag ett spanskaprov som väntar, och två andra jobbiga lektioner. Efter det ska jag upp till lugnet och träna min grupp. Sen kanske jag kan pusta ut lite. Inatt ska jag sova gott. Jag måste sova gott. Ler du nu?:


Different view


Tisdag

Nu ska jag och baka kladdkaka. Yum. Och ikväll är det X-faktor också! Woho!


time freeze

Åh. Ibland är vi allt kreativa. Nu har jag och nästan hela min klass (ok det är typ 8 pers) varit med och medverkat i en TIME FREEZE. Det är s sjukt ballt. Så nu är filmdelen klar, så det ska bara läggas på effekter. För er som inte vet vad det är:
 
 

Det är färgerna, jag bara vet det


Have a nice day

Det bästa med morgonen.


Night

Jag har nu nybäddad säng och pyamas. Redo för att sova. Hur jag tar mig till skolan imorgon bitti vet jag inte men jag får ta det som det kommer. Jag ska väl inte behöva oroa mig över morgondagen när den inte ens är här ännu. Nej fy. Godnatt underbara ni.


Mysmåndag

Mysklädd. Nu ska jag bädda rent min säng (det blir SÅ skönt att sova sen ikväll då) och sedan kommer G hit med en Ben&Jerry. Den ska vi äta till ett förhäxad avsnitt och sedan se på X-faktor.


Eftermiddag

Mysplugg vart det då inte. Just nu KAN jag inte gilla spanska som jag brukar göra. Och att gå i en klass med majoriteten naturare gör inte saken bättre. Som tur var kom Gideon nyss, med en tablettask åt mig. Att något så litet kan få en så glad. Och förhäxad såklart.


facts

Okej. Lite randoms:
Jag tackar högre makter för kossor, dvs mjölken.
Jag ska någon gång under mitt liv äga ett par Vans skor.
Min dröm är att åka och lära mig att surfa på olika ställen i världen, och klart som korvspad att jag ska göra det.
Jag tycker att iPhone 5 är ful.
Jag gråter varje gång jag går till tandläkaren.
När jag var liten kallade jag min farfar för Ajja i brist på taltalanger (hehe) och det betyder farfar på samiska. (Det stavas inte så jag vet, men det är så jag sa.)
Jag är en snigel. Jag lovar.

every teardrop is a waterfall


M to the onday

Det blir ingen skola för mig idag. Istället ska jag göra mig en god frukost, kolla på förhäxad och mysplugga spanska. Efter det kommer G hit när han slutat. Ha en bra måndag.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!