Bästa

När vi plockat ihop i lägenheten så packade vi bilen med våra väskor och shoppingkassar och började köra hemåt. Nu ska vi stanna på donken och fortsätta hem. Men ingen vila här inte!!! Det är bara hem och packa om för imorgon ska vi till Born, som varje år, och fira Line! 









Mina tjejer och en underbar dag

Jag kan nästan inte sätta ord på denna dag. Morgonen började med lite film och frukost, följt av ett glatt besked om att Corre kommit in på Gamleby fotoskola!!!!!!! Helt sjukt. Hon är en av de 25 som kommit in i hela landet. Är så glad för hennes skull! Efter det shoppade vi loss, åt lunch på Jensens Böffhouse, köpte frozen yoghurt och drog hem och fixade oss. Sedan var det dags att ta sig till Globen. Det vart en helt sjukt magisk kväll. Miley får en att  nästan bli lesbisk. Hon är så snygg och talangfull!! 
Nu ska vi snart sova och vila upp oss inför bilresan imorgon. 


Jag har inga bilder eller filmer från konserten för att jag helt enkelt inte tog fram mobilen en enda gång.. Haha! 

Estocolmo

Efter en heldag på salongen med Lisse, Linnea och Rebecca och några makeovers så kom Mathilda, Corre och Draggen och hämtade mig för att köra ner till Stockholm. På vägen åt vi Thaimat och nu är vi framme i lägenheten här nere och kollar på världens bästa film: Bridesmaids. 
Sängarna är bäddade, sminket är borta och pyjamasen är på. Nu är vi redo för sömn innan en heldag med shopping imorgon! 




Onsdag

Ligger på sängen och vilar upp mig lite innan jag strax ska åka upp till lugnet för träning med tjejerna. 
Denna dag har bestått av betygsprat, opponering, rektorbesök och hyss. 
Sedan får vi se vad som händer ikväll, men den ska iaf spenderas med Lisse! <3




Because i'm happy

Har precis hoppat på 20 bussen som vanligtvis brukar åka förbi mig. Antar att chaffisen var BUSSig idag. (Ha.ha)
Okej jag erkänner. Har en pirrande känsla i magen och är alldeles lycklig. Kanske beror det på denna ledighet och frihetskänsla jag fått på sista tiden, eller bara helt enkelt på att helgen kommer bli galet bra. 




Happy

Dagen bestod av ljud, fika med klassen och planering av studenten, presentfix och mys med älskling. Sedan kom Em över och vi gjorde en ca tre timmar lång web-utbildning om service och sedan ett slutprov. Men nu är det färdigt så nu ska jag sleepa lite. Imorgon blir en bra dag, också! 




kind of an addiction

Har man en så blir det flera.
 
 

Tattoo

Källaren är städat, mitt rum med, frukosten är i magen och jag ska bara hoppa i gymkäderna och ta mig till stan för ett benpass. 
Solen skiner i alla fall idag, trots att det är lite kyligt. 
I fredags skulle jag egentligen tatuera mig, men min tatuerare blev sjuk.. Men har nu lite mailkontakt med honom och hoppas på det bästa!! Har ju faktiskt stått i kö i tre månader så det känns surt om det blir tre månader till....




sunday

Efter en riktigt lyckad träning med tjejerna var jag på bra humör. Vad passade inte bättre än en springtur då? 
Jag var redan färdig och klar uppe på lugnet efter träningen så där fanns no excuses, Det var bara att pallra sig hemåt. Skippade genvägarna gjorde jag också, och när jag kommit hem så var 5,5 km sprungna på 25 minuter. Jag tror jag aldrig haft en sån bra tid. Men anyway, det känns bra och nu är jag tillbaka till träningen igen. Sista spurten nu inför sommaren!! 
 
Imorgon bitti ska jag storstäda källaren (morgonpigg som jag är) och sedan dra iväg till gymmet. Eftermiddagen och kvällen får jag spendera med Gideon och gaaash vad jag längtar. Det känns fånigt hur nykär jag känner mig. Men å andra sidan så känns det som vi känt varandra hela livet. Jag tror man kan se det på sättet vi är när vi är tillsammans. 
 
 

Min helg

Ligger på soffan bredvid kärleken. Denna helg har varit spontan, rolig och spännande. I fredags tog jag, Lisse, Draggen och Hansson vårt pick och pack (tält, sovsäckar, kuddar, packning och matsäck) och cyklade till Kålgårn för att slå läger. Notera: inga liggunderlag. Det var riktigt spontant och bland det roligaste jag gjort på länge. Åååh längtar efter att hitta på annat roligt med dem. 
Igår fixade jag studentinbjudan och en present till mamma, och åt sedan grillat till middag med familjen, en annan familj och Gideon följt av en myskväll. 
Idag har jag röstat, och ska träffa mina babes innan träningen. XX




Prom night

Kvällar som dessa behöver jag mer av i livet. Jag känner ett lyckorus i hela kroppen och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på exakt. Kanske är det en mix av världens bästa vänner, det varma vädret, solbrända ben och längtan till allt roligt som händer. 
Ikväll fick jag träffa de människor som får mig att bli glad på ett speciellt sätt. Vi överraskade Emma på hennes bal, och shit i byxan vad fin hon var. Det fick mig att längta till min egen. Studentbalen. Sen tog vi en promenad, köpte glass, fick ofrivilligt två nya kompisar och knallade sedan hem i kvällssolen och pratade om allt. Jag mår så bra med er. 






En dag som denna



Även fast klockan är sju så känner jag mig nästan mer vaken än någonsin. Det är inte för att jag redan hunnit ätit frukost, fixat mig, åkt cross och tagit en springtur till bussen. Det är inte heller för att jag sitter på bussen med favoritlåtarna i lurarna, eller för att jag och Gideon varit tillsammans i 4 år och 2 månader idag. Nej, det är så mycket mer än så. Det finns en längtan inom mig, som vet att snart börjar livet. Det finns så mycket mer i livet än detta. Mycket kommer att gå snett och vara jobbigt. Vissa saker kommer vara så jobbiga så jag inte vet hur jag ska klara av dem. Men förstår ni alla stunder då man lever på toppen av lycka?! Åh jag vill så gärna upptäcka. Jag vill så gärna finna det som är lycka för mig. Men först, ska jag lära mig att leva. Jag tror vi börjar med roligheter i några veckor, följt av att jag går ut skolan helt och hållet. Sen, ja då kan jag lära mig att leva. 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!