Gamla bilder som väcker känslor











Ny vecka!

Godmorgon. Måndag. Ny dag, vecka. Ny start. Ska dricka upp mitt te framför TVn i pyjamas, och sedan göra en frukost med havregrynsgröt och fruktsallad med kvarg. Sedan ska jag och mamma till Borlänge och fixa pass, eftersom det snart vankas semester... Sen kommer Gideon och vi ska till gymmet ikväll innan myskväll. Ska testa på att gymma lite försiktigt, eftersom jag känner mig relativt frisk! 
Ta hand om era kroppar! Man mår så mycket bättre.




På bättringsvägen

Efter att ha jobbat 11 timmar i sträck, så kände jag mig ganska slut. Åkte hem, käkade middag, och är nu och kollar film hemma hos Marika. Ska sen köra hem och sova. Är så trött! I fredags somnade jag halv åtta, och igår runt 9... Känns som klockan snart är mitt i natten, haha. Men ja, försöker såklart att ta hand om min kropp som varit sjuk och jag känner framsteg!! Känner mig nästan helt frisk vilket är fantastiskt. 

Unnar mig något gott eftersom jag varit duktig och jobbat, hihi. 



Hälsan är inte på topp

Gick till skolan idag med huvudvärk och hoppades att den skulle gå över, men icke. Mår nu inte så bra så jag och Gideon ligger på soffan. Ska senare ut och äta ikväll på troligen Olearys. Mys! 
Annars då? Knarkar strepsils ovh hinkar i mig vatten. Jag SKA jobba imorgon. 



Försöker

Idag var jag hemma igen. Hade inga lektioner och vilade hela dagen. Vill börja bli frisk nu men är fortfarande i första fasen av en förkylning, ont i halsen. Försöker äta bra, vila osv och jag hoppas jag blir frisk snart så jag kan börja träna nästa vecka.. 
Nu ska jag sova för att kunna pallra mig till skolan imorgon. 




Sliten

Men oj vad sent det blev, och jag har bara mer ont i halsen. Stannade kvar en stund efter träningen med Emma och gjorde en uppvärmningsdans till tjejerna. Det var på tiden!! 
Ska nu sova och hoppas på en förbättrad hälsa imorgon.




Nya

Mina vanliga, tunna, svarta springtights är så utnötta så de har blivit alldeles för genomskinliga. Därför gick jag in på stadium och hittade ett par perfekt tunna tights, som man inte behöver vara rädd för att svettas i! Sedan kunde jag inte hjälpa att köpa ett par springtights från adidas nu när mina andra adidastights är förstörda av hårfärg...





His name is Nike

Så typiskt att bli sjuk när man har nya träningsgrejer man inte får använda! Vill bara sätta på mig mina nya skor och springa! Kolla så fina de är, my loved ones. 

 
 

Sjuk

Det som inte fick hända hände.... Jag har blivit sjuk. Vaknade med världens halsont och känner mig hängig.. Är mest på dåligt humör för att jag inte kan träna och göra det jag vill. Men nu ska jag vila, och försöka återhämta mig så snabbt som möjligt för i helgen (hela lovet i stor sett) ska jag prioritera jobb, alltså pengar. Need it. 




Det är nära

Efter en powerwalk på 4 km så åkte jag och köpte nya springskor, och jag är helt kär i dem! Ska visa sen. Ska också beställa studentklänning ikväll, och studentmössan är på g. Snart är det dags alltså... 




Hemma idag

Igårkväll mådde jag inge bra. Jag hade huvudvärk, mådde illa och kände mig svag. Därför stannade jag hemma idag, och mår redan bättre. Har ätit en vitaminrik frukost och även hunnit med allt plugg jag behövde, lite Prison Break, bestämt vilken studentklänning jag ska beställa och även kollat runt lite på nya springskor.. Och klockan är bara halv tolv! 
Ska snart ta en långpromenad i vårsolen. Känns nästan som att man blir friskare av vädret. 





M to the onday

Hej! Startade dagen med ett konditionspass och mage med Mathilda. Det gick sjukt bra! Har nu ätit lunch och ska hem till Emma och plugga/mysa! 

Kunde inte ha en bättre måndag!




Godnatt

Träningen gick bra, och istället för att sätta mig och plugga direkt när jag kom hem så tog jag en lång skön dusch, gjorde lite fruktsallad och kröp ner i sängen till lite Prison Break. Målade naglarna och hade sån där egentid då man faktiskt kan göra sånt man vill, och inte sånt man måste. Det är för lite av sånt i vardagen tycker jag. 
Men nu ska jag sova, och ta vara på sömnen och låta musklerna vila. Imorgon bitti blir det träning innan skolan. 




Söndag eftermiddag

Ska nu på möte innan träningen som jag sett fram emot! Är riktigt peppad till att lära ut och få träffa mina tjejer!




homefront

Åh vilken mysig helg!! Vi har haft det så himla bra. Igårkväll var vi helt slut efter timmar i badet, trerätters middag och biljardturnering så runt 22 gick vi och la oss med en film. Filmen vi såg hette Homefront, och det var en av de bästa filmerna jag sett! Den passar både killar och tjejer, och är galet spännande! Dessutom var skådisarna asbra. TIPS! 
 
 

Lördag

Godmorgon, typ. 
Började dagen med att gå ut och springa, för jag kunde inte sova. Låg och oroade mig för mina gymnaster som tävlar idag.. Haha. Körde efter det stenhård ben/rumpstyrka utomhus hemma, och nu är jag helt öm men bra känns det. Idag ska jag och familj/släkt + Hanna och Gideon bo på hotell i Tällberg. Så otroligt mysigt. Ha en bra helg! 




Nöjd med dagen hittills

Efter mötet med Kerstin om ifyllnad av bedömningsunderlag inför helgens tävling så gick jag en sväng till gymmet. Körde lite mer än tjugo minuter crosstrainer och det var då jobbigt eftersom jag körde på så snabbt jag kunde med en hög nivå, kul! Sedan körde jag ett cirkelpass för mage med både flera övningar med fria vikter, pilates och plankan. Nöjd.
Nu ska jag hem och duscha, äta och spendera kvällen med honom. Det är sjukt egentligen vad kärleken får en att göra. När det gäller pengar är jag en sjukt snål person, speciellt nu när jag vill göra så mycket med mina pengar. Men när det gäller presenter till kärleken, då kan det bli riktigt dyrt och inte bryr jag mig om det! 




Kärlek

Imorse gav mamma migrtt kuvert och en chokladkaka med gullig förpackning. I kuvertet låg det ett kort med hjärtan på, samt en liten slant. Samma visa varje år, och jag tycker om det så mycket! Jag uppskattar verkligen de fina orden som står på korten om att mina föräldrar älskar mig för den jag är. Det är sånt här jag aldrig vill behöva växa ifrån. 
Jag måste bara berätta för er hur fina ni är! Ta hand om varandra idag, och alla andra dagar. VISA att ni bryr er. Dagens utmaning från mig: ge så många kramar ni kan! Glad alla hjärtans dag! <3













Pepp på kärleksdagen

Efter en dag med nervositet i kroppen så känner jag mig ganska slut, speciellt i huvudet nu efter 5 timmars fix med bilder, plugg och tecknande. Så, nu ska jag sova och längta tills imorgon då jag ska träna! Höjdpunkten! Nejdå.. Min kärlek är då höjdpunkten imorgon, den 14 februari.




And Done

Tävlingen gick bra! Eller ja, vi har ju inte fått reda på resultatet än men vi är nöjda! Allt gick faktiskt galant, och vi är stolta över oss själva!




Finkläderna på

Halloj. Har hela morgonen tränat på presentationen med Marika. Gick sedan till skolan, hade en timmes lektion, och är nu hemma hos Marika igen. Nu ska vi öva lite till och sedan ta oss ner till UF kontoret där vi ska hålla presentationen inför jury och andra företag. Detta är då en tävling, om Faluns bästa UF företag, som vi och tio andra företag är uttagna till! Detta ska faktiskt bli KUL! 




Tankar och ett godnatt

Denna kväll blev lång men givande. Träningen med gymnasterna var endast tävlingsträning inför helgen, vilket gick bra. Efter det hsr jag och Marika bara nötat och nötat vår företagspresentation inför imorgon. 

Faktiskt så finner jag lycka om dagarna nu. Jag blir lycklig av mina klasskamrater, andra vänner, gymnastiken, träningen, UF, jobb, och kärleken. Jag försöker blicka framåt, och kan även där finna större glädje. Till livet, som faktiskt "börjar" om 120 dagar. Det är motivationen till mycket. 

Godnatt! 




Ny blogg? Hjälp mig!

Jag älskar att när man på vägen hem från gymmet bara känner glädje på grund av träningen. Körde som sagt armar och rygg idag, vilket var sjukt kul faktiskt! Tog ut mig så hårt att det var jobbigt att lyfta min halvtomma vattenflaska. 
Det blir mycket träningsprat i denna blogg.. Kanske för att jag skriver om min ooootroligt intressanta vardag, som innehåller mycket träning... 

Kanske ska starta en träningsblogg med tips, fakta, kost och övningar osv? Kanske? Eller? KOMMENTERA GÄRNA vad ni tycker, för jag känner att min nuvarande blogg inte ger er någonting!




Höjdpunkten på dagen

Hade lite ont i halsen imorse men kände mig ändå pigg och pepp för träning, trots att jag tänkte köra en vilodag idag... Packade ner gymkäderna i alla fall, och halsen är så gott som frisk. Så nu efter skolan tänkte jag ta mig till gymmet och köra armar/rygg... Så kan resten av kroppen vila.




Kärlek till frukost

Godmorgon! Laddar dagen med en kopp te, varm nyponsoppa, en smoothie och morotsmacka. Älskar frukost! Smoothien blev iaf supergod.
I den var det:
Verum hälsofil jordgubb
Naturell kvarg
Frysta vinbär
Frysta hallon
Apelsinjuice

Tips!
Nu ska jag göra mig klar för skolan.



My reason to be healthy

Ont i kroppen. Behöver sömn och vila. Godnatt! 




För att det går ganska bra nu

Sitter i bilen på väg hem från gymmet efter ett benpass. Sprang även 4 km på bandet.. Ska nu hem och testa proteinpannkakorna jag gjorde innan jag åkte. 
För övrigt är jag och Marika i full gång med förberedelser inför UF tävlingen på torsdag då vi ska göra en företagspresentation samt bli intervjuade. Pirrigt!




Tisdag

Efter en (faktiskt) givande skoldag då jag lärt mig mycket, sitter jag kvar lite till och jobbar. Jag ska snart ta bussen hem och ut och springa lite. Sedan blir det UF kväll för fulla muggar och på det gym. Bra tisdag. 




Mot lugnet

Godmorgon. 
Nu är det sista dagen på kursen, och det är alltså hälften kvar. Kämpa! Dock så tycker jag att anatomi, fysiologi och läran om skador, ledarskap osv faktiskt är roligare än vad jag trodde.
Nej, nu ska jag äta upp min havregrynsgröt. Ciao.




te quiero

Mitt livs största och enda kärlek, det är du.
 
 

Dream

Lite plugg, fanta lemon och PB får avsluta en bra kväll. Jag känner verkligen hur skönt det ska bli att somna tidigt. Vila kroppen. Bara sova. 
Imorgon är det kurs som gäller! 

Visst, mycket kan kännas jobbigt. Men jag blir så stolt över mig själv när jag faktiskt lyckas ta saker på allvar (normalt: oseriöst liv). Jobbar, utbildar mig i gymnastik, tar tag i skolan och träningen. Det är faktiskt ganska skönt att ibland känna att man växer upp. 

Godnatt! 




Helt slut, men dags för jobb

Tjena! Träningsvärken här! Nejdå, men ont har jag. Har träningsvärk i heeela magen, och ryggen och jag känner redan av rumpan och benen sen dagens pass. Så imorgon är det vilodag, för varje dag denna vecka har jag tränat. Kanske till och med blir vilodag på söndag med, beroende hur kroppen mår. 
Nog om det. Ska nu slänga i mig en tidig middag, och sedan ta bilen till backen och jobba kvällspass. Inte riktigt vad jag ville denna fredagskväll, men, så får det bli. 

Första smoothien med proteinpulver!


Sliten tjej...

Fredag

Sitter och skriver klart på en uppgift i skolan som handlar om tatueringskonsten. Ska strax ta bussen till gymmet innan jag åker hem och pluggar lite mer. Jag tänkte ta denna fredag till att göra behövliga saker så jag är fri från det, och ikväll ska jag tjäna lite pengar i backen! 





godmorgon ?

Igår färgade vi ombre på Lisa, vilket blev sjukt bra! Sedan stack hon runt 7 imorse och jag och Em låg kvar ett tag. Sedan har vi haft en mysmorgon med Vampire Diaries, bananpannkakor till frukost och bara tagit det lugnt. Emma har nu åkt till skolan, och snart ska jag iväg till gymmet. Men först laddar jag med världens godaste: havregryndsgröt med iblandad kanel, samt äppelbitar. Även c-vitamin och omega 3 får slinka ner. Dock har jag ganska ont i huvudet så jag får se hur gymmet går. Cmon! 
 
 

Tisdag

Godmorgon. Står och väntar på en försenad buss. Idag på skolans schema är det ljud, svenska, kulturhistoria och en kurs jag alltid glömmer vad den heter. Nästan bara teorikurser. Kämpa!




Twined uf

Nya hörlurar är uppe nu! Det går superbra att beställa, vi skickar dem direkt. Klicka här för att kika.
 
 

dagens

Gymmade imorse. Sprang 30 minuter och körde ben på det. Tog ut mig så mycket på bandet så jag har haft ont i huvudet hela dagen... Ush. Men kul var det! Efter det vart det ingen vila utan direkt upp till lugnet för volleybollturnering. Det var det roligaste på länge! Vann dock bara en match men vad gör det. Nu ska jag äta pasta carbonara till ett avsnitt av Prison Break innan jag fortsätter med pluggandet. 
 
 

En helg då vi firar

Halloj. Nu sitter vi på tåget hem från Stockholm. Igår åkte vi dit tidigt på morgonen efter att vi sjungit för Lisa med frukost på sängen. Sedan shoppade vi hela dagen, och åkte till lägenheten för att byta om till finkläder. Klockan 20.00 hade vi bokat bord på Koh Phangang. Där åt vi världens godaste middag och rullade som stenar hem och somnade fort efter en händelserik dag. 

Vi har haft det så himla bra. Det blir bra när man är med de bästa människorna i världen. Det blir bra när man spelar Sims på tåget, när man shoppar för dubbla studiebidrag, skrattar till man viker sig, åker tunnelbana i mängder, äter så god mat så notan låg på 1374 kr. Det blir bra när man spelar tecknet tills man är så trött så alla bara sitter och garvar och försöker hålla ögonen öppna, när man sover trångt och mysigt, när man äter god frukost tillsammans och sedan åker in till stan en timme för tidigt vilket resulterar att man hamnar på donken med 7 tjejer som sitter och spelar Flappy Bird. Det blir bra när man firar en av våra bästa vänner. 

Japp. Lisa fyllde nämligen 18 år igår. 18 ÅR! En av mina finaste vänner. Det går inte att beskriva hur mycket hon betyder för mig. Min Lisa. Min Lisse. Hon är världens härligaste tjej, och hennes humor är som gjord för min! Hon är en sån stark person som kommer att göra skillnad! Jag är så glad över att hon är min vän, för hon är en sådan vän som jag kommer att känna hela. mitt. liv. Jag älskar dig Lisa! Assssshole. (Inside joke)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!