oh lets go


oh

Nyfärgat hår. Kul att fingarna blir permanent färgade åh. Nejdå, bara nästan...
 

chest

Ok. Det är sjukt snyggt med tatueringar på bröstkorgen. Nu menar jag på killar, speciellt.
 

10 ways

Your 2do list:
 
 
 
 
 

truth


th night is young


att leva fritt

P.g.a sommarjobb så är jag och Lisa redan hemma ikväll. Idag checkade vi bara placet på p&l och hämtade ut våra band. Så imorgon dirr efter jobbet byter vi snabbt om och drar sedan iväg på roligheter.
 
Jag vet att det är ASTRÅKIGT att läsa en blogg som aldrig uppdaterar. Men denna vecka får min blogg vara tråkig, Jag ska LEVA. Gör det du med.
 

tisdag

Min dag är bra. Jag hoppas att eran är det med. Nu ska jag och Lisis slänga i oss lite mat och sedan dra till Borlänge.
Jag och Lisa har köpt 23 munkar på en och en halv vecka så nu ser jag ut såhär...
 

ingen bloggning

Godmorgon.
Idag blir det ingen bloggning för mig, på grund av sommarjobb, peace and love och inte tillräckligt med tid för tidsinställda. Men ni kan följa mig på Instagram, där jag heter yuulya.
Peace.
 
 
 

godnatt

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Gideon är här och har precis hämtat ett glas mjölk åt mig. Nu ska vi se lite Eva och Adam som jag ska somna till.
Godnatt UNDERBARA ni.
 

2

1. Bra gjord och sjukt snyggt motiv.
2. Fin text men en bra mening.
 

donuts

Nej nu är det inte långt till våran munksemester i USA.
Ja tack sa jag då.
SOM vi längtat!
 

piercing

Sorry för lite sent svar. Men ELLA ställde en fråga om min tungpiercing. Och som svar på den frågan, ja det gjorde ganska ont. Det gjorde inte så ont att ta egentligen, men dagarna efter var ju hemska. Tungan var så tjock så den tog upp all plats i hela munnen, sen så kunde man ju knappt prata, äta eller röra den. Men totally värt det.
 

u decide

Godmorgon på er!
 

i love this feeling. and now i take it with me. no return.


ica the story

Nu sitter vi på bussen hem. Jag kanske skriver om hur bion var sen. GAH love life.
 
För någon vecka sen var jag på Ica. Jag kände ett oerhört sug på vaniljmunkar. Jag tänkte köpa ett 5-pack men såklart fanns det inte. Sista utvägen:
 
 
WOW. Bra kvalle där.
 
 

swap faces

Såhär skulle det se ut om jag och brorsan byta ansiknen. Ska man slå till eller..?
 

happy

Nu ska vi dra till bion och kolla på film. Gissa vilka? Jo, MT ofc. Cya.
 

4 från idag

 
Vi har gått runt med supersäkra myggdräkter, hittat en fyrklöver, ätit riktig friluftsmat (marinerat kött, potatisbollar och bea), pratat bara skitsnack och varit oss själva till 100. BÄTTRE vänner kan man inte hitta. Det bästa med dem är att man gör såna random saker tillsammans.

monkeytricks is back on track

OMG! Jag har ett skitbra lov alltså. Igår var jag ute vid sommarstugan med Gideon och min familj och firade midsommar. Jag hann knappt hem och vända innan jag drogs med ut i skogen igen. Denna gång var det en annan stuga, ute i Borlängeskogen. Såklart så var det med Monkeytricks.
 
Här skulle vi handla lite innan. Så det kan gååååååå.
 
 
 

Godnatt

Min midsommar har varit jättebra. Nu är Gideon här och imorgon blir det andra planer. Nattinatt,

-

Jag kan inte vara stor jämt. Jag måste få vara liten.
 

cut

Ojsan. Mittbenan kikade fram efter några månaders semester.
 

sometimes it feels good to be alone


huwa vad jag glider, swag

 

4 dagar i (mobil)bilder


planer

GODmorgon kära ni. Jag hoppas att ni får en riktigt fin midsommar. Själv ska jag upp till Tällberg med massa släktingar. Jag är inte direkt peppad men det får bli roligt ändå. Jag har så mycket annat planerat nu framöver och fy baljan vad det ska bli roligt!!!!!!! Can't wait.
 

feels good

Åh. Jag har haft en otroligt bra vecka. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte varit ensam i mer än 5 minuter sedan i måndags. Jag har tillbringat mina dagar tillsammans med mina UNDERBARA vänner, min söta pojkvän och min lilla gymnastikgrupp.
 
Just nu känns allt toppen. Verkligen.
High on life.
 
 
 

3 nya

 
 

black and white


Ingen bloggning

Tyvärr blir det ingen bra uppdatering. Jag är på jobbet hela dagen och blogg.se sopen fungerar inte. Men jag önskar er en asbra sommardag med gott att äta och njuta-av-livet känslor.

nattinuffs

Nu borde jag sova med tanke på att jag och Lisa ska upp 7 imorgon för jobb igen. Dag ut och dag in. Tur att ungarna är söta, så de får en faktiskt på bra humör.
 
 

dagens inspo

 

svar på frågan: janoskians

 
 
 Detta är janoskians, som svar på frågan jag fick.

my love

 
 
 
Du får alltid mig att bli positiv. Tack älskling.♥

sweet swag


tattooist

 
Gaah. Jag vill verklgen. Att tatuera vore så sjukt grymt. Jag vill verkligen verkligen verkligen bli tatuerare sooo badly.
 
 
 
 
 
 

onsdag

Godmorgon på er. Blogg.se appen har tydligen laggat ihop så det är därför min uppdatering har varit lite småkass.
Men ha en bra dag fina ni, och kom ihåg att..:
 

godnatt


godnatt


Lunchtime

Nu är det dags för lunch.


En vän

Detta är min fina och speciella vän, som jag har känt i nästan hela mitt liv. Geez.


Dags att vakna

Godmorgon! Nu är det dags för oss att vakna för att äts frukost och åka mot jobbet.


Trötter

Åh så slut jag är. Kroppen värker. Men det hindrar inte mig. Nu väntar jag in mina bff och sedan drar vi ut på äventyr!!


art inspo




Inspirerad


På väg

Dåligt av mig. Jag trodde att dagens inlägg hade publicerats men icke. Nu är jag i alla fall på väg hem från sommarjobbet, och ska hem och fixa inför ikväll.


förebilder

De är seriöst mina idoler. Så freaking grymma, underbara, härliga, roliga u name it.






lilla pojken, du är full av kärlek

Idag var jag inne i stan och hyrde film. När jag kom ut ur affären hörde jag direkt någon som stod och skällde ut någon. Då såg jag att det var en liten pojke, som var hårt fasthålld i hans pappas (troligen) händer. Han rev och slet i ungen samtidigt som han svor och skrek åt honom. Och vet ni varför? Jo för att pojken hade klivit i en vattenpöl. JAG BLEV SÅ ARG. Mitt hjärta gjorde så enormt ont när jag hörde det där.
Jag har svårt att förstå mig på såna människor, som inte har någon respekt alls för andra. Stackars pojke säger jag bara... Jag vet att han inte läser det här, och det är ju synd.. För till honom skulle jag vilja säga:


a different pet

Jag älskar henne! Titta bara så söt hon är.


follow

Sådär. Nu är det lite ändringar i headern. And check this out. Klicka på den översta bilden för att komma till min tumblr. Och glöm inte bort min instagram, yuulya.






I just want you to know who i am


Jobb

Nu sitter jag i bilen och är pålägg till ett kalas. Där ska jag och Math måla ansiktsmålning. Yay! Första anställningen, haha.


Söndag

Godmorgon underbara söndag! För en gång skull känns det skönt att vakna upp på denna dag. Nu ska jag och Gideon äta frukost och sedan se klart en film som vi började på igår.


Sleep tight

Med många saker att längta till i tankarna somnar jag sött bredvid mitt hjärta.


Compass

Jag ritade den tatuering jag vill ha på Gideon, och jag börjar fundera på om han passar bättre i den än vad jag gör.. Typiskt.


Mys

Pappa har bjudit hit alla han känner känns det som så nu sitter jag, älsklingen och Wilma i soffan, vrålhungriga, och tittar på Tingeling i väntan på god grillad mat...


just something that i need

Snart mitt.






Guys


some details

3 detaljer på Em inför hennes skolavslutning.







här vill jag vara

 Jag vill ha en varm, sen sommarkväll med roligheter och den där känslan som säger att allt är bra. Att allt är perfekt.


Sista avsnittet

Nu har jag gått igenom 9 säsonger av One Tree Hill, och alldeles nyss såg jag det sista avsnittet. De sista som de sa var, "So make your wish. Do you have it? Good. Now belive in it. With all your heart."
Det är ett måste att se den serien. De säger så betydelsefulla saker. Sorgligt att det är slut..


Godmorgon!

Nu har vi sjungit för pappa, för han fyller år idag! Och nu ska jag äta frukost. Snacka om att jag blev glad över vad som stod på frukostbordet.


Dröm sött

Ibland har jag svårt att sova. Men det som får mig att klara allt galant är du, Gideon. Du påminner mig alltid om att vara positiv. Och att du konstant påminner mig om att du älskar mig gör allt enklare. För då känns det som att det är det enda som betyder något.

Och ni läsare, jag tror inte att jag kan förklara hur mycket jag älskar honom för er, för sanningen är den att det är för mycket för att kunna beskriva. Men varför jag älskar honom, det kan jag beskriva i evigheter. Sättet han behandlar mig är underbart. Han visar verkligen att han är en beskyddande, trygg och omtänksam pojkvän. Han ställer alltid upp och offrar sig ofta för mig. Det finns inte heller någon annan än Gideon som känner mig så väl och så rätt som han gör. Han accepterar mina misstag och lär mig rätt. Han visar sin kärlek till mig genom ord, långa mjuka kramar, pussar på munnen kinden pannan huvudet u name it, gulliga sms och telefonsamtal. Jag är så otroligt tacksam över att ha Gideon så nära hjärtat, och att jag får kalla honom för min. Min Gideon.

Nu ska jag somna snabbt, för imorgon får jag träffa min prins. Jag kan knappt vänta!! Hello butterflies.


how many?

How many special people change?
How many lives are living strange?

Mysig dag

Hela förmiddagen var jag med Em. That was awesome. Senare åkte jag longis till pojkvännen och vi har haft det jättemysigt. (lekt med ekorren, åkt longboard, ätit god mat och busat.)

Vad de chillar!


Åh så fin

Du ä så otroligt vacker min vän <3


Kotte

Titta vilken söt igelbotte! Åaaw. Vill ha. Stunning.


black and blue




friday i'm in love

Nu ska jag ner och möta upp Em. Sedan åker vi hem till mig och fikar. Såhär ser jag ut idag.



Jag vill inte

Åh. Jag har ju sommarlov men jag är gullig och ska följa med Em till hennes skola nu såhär på morgonkvisten. Men min säng är så skön! Vill inte kliva upp!!!! Okej. 123.


dont worry be happy

Godnatt folks.
Idag har varit en bra dag. Eller vad säger ni? Och om ni oroar er för något, gruvar er och bara känner ångest. Då säger jag. DON'T WORRY, be happy. VAR GLAD! Allt blir bättre då.


så fin


dead


vacation

ÅÅÅH jag vill så gärna åka bort! Jag vill åka utomlands med mina bästa vänner och leva livet. Jag vill ha kul på stranden, gå i affärer, leva livet på sena kvällar och upptäcka nya platser. Men om ett år, då smäller det. Eller vad säger ni crewet?








ha


hey look outside




du är

Godmorgon!! U r stunning.
Titta här vad snyggingen har att säga till dig.


nytt

Shitsky. Jag har inte köpt nya kläder sen i julas typ... Snacka om att lägga pengar på annat (longboard, p&l biljett och iphone.)
Men idag köpte jag lite nytt och fräsht. Det blev en vit tröja och en tubtop att ha under.
Med det säger jag godnatt!






Hemma

Nu är jag hemma från Borlänge. Lisa var så dodisihspdkhauskzk fin!! Nu ska jag krypa ner med ett avsnitt av oth och vänta in skolavslutningsdagen.
Denna bild skrattar vi ihjäl oss till, och inte vet jag varför!


be that girl


övningskörande

Juste! Idag har jag övningskört för första gången. Det gick skitbra. Nu kan jag starta, köra, bromsa, växla och starta i backe. Duktigt för att aldrig ha suttit i förarsätet förut.


starren

Nu ska jag ner på stan och möta upp Lukas. Sedan drar vi till Borlänge för att kika på Lisa innan hennes bal.


Instagram

Sådär! Nu kan ni som följer min blogg även följa mig på instagram! Yuulya är namnet.


another avatar


Här

Här ska jag ligga ett tag. Senare blir det roligare planer!


Glad trött tjej

Vaken!!! Och världens lyckligaste. För titta här..:


be you

Godnatt och sov gott. Ledig imorgon.


älskling

Av alla tjejer i världen valde du att vara med mig. ♥


lol so true


i want to capture something that matters


gammal bild




åååååh

Jag mår så himla dåligt. Magvärken släpper inte...

triptyk

Fotouppgift för ett tag sen → triptyk.

harry styles


godmorgon

Efter en slappkväll igår med oth ska jag nu åka ner till skolan och äta glassfrukost med spanskagruppen, och rensa ur mitt skåp. Sedan är jag ledig resten av dagen, och även imorgon.


godnatt


live for the little things

Live your life, and risk it all.
Take some chances, take the fall.
Take your time, no need to hurry.
Have som fun, and never worry.



don't worry

Bilderna nedan ↓ påminner mig om mitt härliga gäng, aka Monkeytricks.
Med dem kan jag känna mig fri, lycklig och framförallt så kan jag vara mig själv. Jag kan bara vara jag. Jag behöver inte oroa mig över småsaker, för allt finns redan där. Jag skrattar som aldrig förr, och jag känner verkligen att jag har en plats här i världen. Vi hittar alltid nya platser och allt vi gör är verkligen DON'T WORRY BE HAPPY.

i'm sorry, but i don't want to go


Rejäl bildbomb

Bilderbilderbilder! Bilder berskriver bäst.
Detta var min helg.














(Ja det var kallt, det är därför jag drar in magen sådär konstigt.....)








chill

Lycklig tjej. Denna eftermiddag ska jag ner på stan och chilla med Vici. NU ÄR DET SOMMARLOV FÖR MIG. Jag har inga fler lektioner i ettan. ASbra.


slutprojekt

Nu ska vi snart äta lunch och sedan redovisa våra slutprojekt..
Här är mitt:

plåster

Oooh check this out! Gulligt va? En sådan tatuering skulle passa min syster perfekt. Always in trouble.



morning

Godmorgon på er! Såhär såg jag ut igårkväll, när jag tvingades plugga trots sömnbristen. Som tur var har jag haft en GRYM helg med mina vänner och nu väntar ett sista fotoprov (som jag tror är ganska enkelt), och sedan tar jag sommarlov. Fy 17 vad gött.




ge mig sömn

NI ANAR INTE hur trött jag är. Jag har inte sovit på 35 timmar och jag blir galen snart. Så, GODNATT på er.


mina favoriter från hgårns bal
















fri

Nu är jag hemma från Born efter ett TOPPENdygn med mina fina underbara vänner. Och nu ska jag direkt på gymnastikavslutning på Roxnäs med skithärliga vänner där med. I'm SO greatfull!

Jag känner mig så FRI.



hiss?

Jag fick en fråga om vart jag köpt mina shorts, och faktiskt så var de ett par jeans förut, från Gina. Nu har jag även sytt dit lite detaljer..
Från ett par jeans, till ett par shorts. De översta bilderna visar de gamla jeansen (OBS, gammal bild), och de nedersta visar de nya. HISS eller?






90's kids


godmorgon!


Ops

Nu är klockan snart 20 i 6 och vi har fortfarande lika roligt. Det har varit en störtkul kväll och natt hittills! Vi planerar icke att sova, och sånt här älskar jag!!! Att vara fri till att göra vad man känner för, älskade vänner (även nya) och att vara hur flumm som helst!! Gah, vill aldrig släppa känslan.


gnatt till er

Godnatt på er, ni som snart ska sova. Här blir det 0% sömn kan jag lova.


oh happy day

Ikväll blir en bra kväll. Och jag är glad.


snart så

Nyduschad, packad och redo för att ha ett grymt roligt dygn tillsammans med saknade kompisar.


två

Två bilder från när vi optimister (jag och Jenny) kom på att vi skulle baka till våran spanskaklass 30 minuter innan vi började.




lördagshumor




godnatt


mys

MYSKVÄLL! Alltid lika skönt. Det känns så bra att ha min pojkvän här bredvid ikväll. ♥
Åhåhåhåhåhåh imorgon händer det roligheter! Taggatagga.


farmor

Nu är vi hemma från fikat hos Farmor. Hon fyller år idag, så jag vill gratulera henne här på bloggen också!
GRATTIS farmor! Du är världens bästa pappas mamma! ♥


ramlade

Det var en som frågade hur jag ramlade, och hm ja vad ska jag säga..
Jag åkte ner för en lång (SKITLÅNG) backe, med longboarden i full fart. Sedan såg jag inte de två guppen framför mig så jag fick rejält med bakåtlut. Brädan sköt jag iväg framåt och jag ramlade, gjorde halvt en handvolt på ena handen, landade på axeln och höften, och rullade och slog i huvudet. That's my story. Men sanningen är att jag väntat på den vurpan, hehe.

Farmor

Nu är vi påväg till farmor. Ojoj, mycket bloggning idag!


kom till mama

MUMMA!






damage

Alltså mitt hår? Jag borstar det aldrig, det är ruffsigt och slitet och färgerna varierar. How normal.. Det är många som förknippar mig med "hon med håret". Jaja, jag trivs. Efter sommaren ska jag dock färga det hos frisören..


today i wear this

Simpelt. Rent.
Nu är jag hemma hos mig med Math. Vi gör om shorts. Resultatet kommer imorgon!




yay och woho

Godmorgon! Allt väl? (VUXEN jag lät, men det är jag inte.)
Chillpill dag idag och det ska jag njuta av för fullt. Nu är det 6 dagar kvar till sommarlov, varav 4 skoldagar (då jag knappt har lektioner.)

F.R.E.E.D.O.M


ni är så wonderful

Ibland går bloggen bra alltså. Inte vet jag varför. Men jag blir så glad av alla söta kommentarer, TACK! Idag skrev en tjej till mig på facebook också, och hon skrev: Hej älskar att läsa din blogg,det är så kul. Fattar inte hur det är möjligt att du är så sjukt snäll och omtänksam men fortsätt på samma sätt!! Ville bara säga det :)
Hur glad blir man inte då?

Nu ska jag se klart ett avsnitt av oth, och sedan lägga mig och försöka sova..


why?

Ojoj, nu kommer ännu ett "må bra" inlägg a la Julia..
Jag bryr mig om hur jag ser ut, oftast. Ibland fixar jag mitt hår, sminkar mig och jag kan stå länge och välja och byta kläder. Men jag undrar varför.. Vem vill man se bra ut för? Jag menar, om ingen sminkade sig och fixade håret så kanske vi hade uppskattat allas utseende mer, och verkligen sett det som var fint. Inte de klumpiga ögonfransarna eller det spikraka, sprayade håret.
Ännu en gång vill jag säga att du är fin, inte för ditt utseende, utan för den personen du är. Du behöver inte vara som alla andra, JUST BE YOURSELF. Plz.

Varför tror ni att vi bryr oss så mycket?








svenskaarbete

Vi hade ett svenskaarbete som hette Språken i Språket (TROR JAG) och då valde jag och Math att jobba om dialekter.. Då gjorde vi en film istället för att bara stå och prata inför klassen. Enjoy. 

 


träning

Nu drar jag på min sista gymnastikträning för denna termin. Det känns kasst, eftersom jag inte kan använda min hand, min fot är inte läkt och min höft och axel fick sig rejäla smällar.. SMILE.


spanska

Sista lektionen för dagen. Men det känns skönt att ha varit hemma ett tag efter simningen...

Eftermiddagshumor!


not normal

Pusspuss på er.




this was good

Jag gillar inte pannkakor men detta var gott. Det gjordes för en vecka sen hemma hos Math.






something

Morsning korsning! Nu drar jag och badar, u.t.o.m.h.u.s.
Men jag är glad ändå. För efter det kan jag åka hem och värma mig och kika på oth, och sedan dra ner på skolan en kortis. Ikväll är det sista träningen för terminen och imorgon är det fredag!!!!


mumma

EN GRYM KVÄLL har jag haft, m-m-m. Nu ska jag packa badväskan och sedan försöka somna så snabbt som möjligt, för imorgon ska vi åka och simma med klassen.. woohoo.... Det kommer kännas skönt i mina sår efter longboard vurpan. Här är det minsta... Mums.
Nattinuffs!




At em

Nu chillar jag hemma hos Em. Vi ska grilla, åka longboard och äta god efterrätt. Jag orkar inte oroa mig om allt nu, vill bara vara mig själv och leva.


monkeytricks

Jag fick en kommentar om att berätta lite mer om personerna i vårat så kallade gäng, Monkeytricks, och självklart kan jag det.

Vi alla går på gymnastik i samma lag, och har sakta men säkert insett att vi vill vara mer med varandra.. Så nu under det senaste året har vi blivit närmsta kompisar, och vi umgås verkligen konstant. Sover hos varandra, hittar på bus osv. Så detta crazy crew fick namnet Monkeytricks. Jag kanske inte direkt kan peka ut medlemmarna men detta är vi som har varit med hittills.

Varje bild representerar deras härliga personlighet.



Julia Dragsten. Hon vill alltid smaka något ätbart av folk, och hon är allmänt galen i godsaker.



Fanny Törngren. Hon är världens spralligaste tjej, som älskar att sjunga högt (t.ex när hon sitter på en offentlig toalett). Men, när hon är sur så är det omöjligt att få henne glad igen.



Lisa Björk. Hon kan vara aggresiv mot människor och hon har inga problem med att kaxa emot. Hon kommer alltid med de bästa skämten och hon kan imitera Bu från Monsters Inc perfekt.



Emma Hansson. Hon är en väldigt liten tjej, men med en stor vilja. Hennes favoritfärger är gul och lila och hon har inga problem med att göra bort sig.



Moa Winninge. Hon är så trög. Hon förstår oftast ingenting, och hänger aldrig med i svängarna. Annars är hon en toppentjej med en väldigt omtänksam personlighet.



Emma Albinsson. Hennes favoritord är assoooo och osv och hon spretar alltid med fingrarna och viftar samtidigt med händerna. Hon är alltid glad och får en alltid på bättre humör.


wwordsareweapons.tumblr.com

Följ mig på tumblr, och japp det är två W.  Klicka på bilden! Och ni som inte har det, skaffa det. Freaking amazing.


morning

Godmorgon på er! Idag ska jag visa lite bilder från kameran, och chilla runt. Jag hoppas ni njuter av ledigheten! Om en vecka smäller det stort! Gaaah!

Jag saknar mitt hår, det jättekorta. Men samtidigt trivdes jag med det lite längre. Så jag ska spara nu.



godnatt

Nu kryper jag ner i sängen efter en bra dag, och med tankarna på att vi är lediga imorgon somnar jag nog sött. Stor kram till er!


emma hansson

EMMA min vän! Du är verkligen speciell. Det är många som tycker att jag är konstigt som umgås med en 97a, för att jag är 95a, med vad spelar det för roll. Vi har kännt varandra i hela våra liv, och nu det senaste året har jag kommit dig jättenära. Det är ingen annan än du som förstår mig på det sättet du gör, och jag måste säga det, att vi har så otroooooligt roligt tillsammans! TACK för att du är min vän, ditt mongo. ♥


living on the edge

ÅÅÅH titta vad mysigt! Där vill jag bo!! Julia-town.


prom

Nu ska jag hämta upp min kamera, och sedan åka till Gruv för att titta på deras bal! Näjs.


l o v e

Nu slutar jag för dagen.. Jag känner mig inte så peppad till någonting.
Men idag får jag träffa Gideon, och då känns allt så bra.
När jag ligger i hans famn, när han pussar mig på kinden och ler ditt sneda leende, då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det stavas LOVE.


Tack!

Kolla här! En av mina närmaste vänners (Julia Westring) pappa är med i ett band, som har nominerats till att kunna bli svensktoppen! Men de måste få röster, så snälla rösta på dem, för min skull! De är verkligen jättetrevliga hela bunten. HÄR röstar ni, och ni måste bara fylla i några ynka uppgifter. Bandet heter RailWay, TACK!


aska

Åh, jag är så orolig för dig min plupp... ♥


two nice ones

1. Min drömtatuering. Peter Pan är min favoritfilm, och det har den varit sedan länge. Gulligt ställe.
2. Bara allmänt tuff!




don't you dare

Godmorgon på er! Idag börjar jag halv 1. Megaskönt. Igår kväll kollade jag på oth hela kvällen. DE ÄR MINA BÄSTA VÄNNER! Det känns som jag känner dem.. (Idiot Julia?)
Btw, så tror jag att dena här dagen kommer att bli bra för dig!


being replaced

Jag vill inte ersättas. Men jag vet inte vad jag ska göra.

lycklig

Stolthet. Nu har jag skrivit klart min konfliktanalys och mitt engelskatal som jag ska redovisa imorgon. Men det är lugnt, jag kan bara babbla på utantill. Det känns också bra att det är den enda lektionen jag har, och att den börjar halv 1. Wait, it gets better! Vi är lediga på onsdag och jag har aldrig mer matte i hela mitt liv. Solen kom fram idag och det är sista skolveckan. Helgen kommer bli så sjukt rolig och jag är omringad av mina älskade familjemedlemmar, kompisar och min underbara pojkvän. Allt rullar på nu, och jag ser framåt.


photoshop

Titta vad jag lärt mig i photoshop! GIF-bilder! Yeah..


2

2 bilder från igår.




i am


“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am. I am. I am.”
no matter what you are going through, your heart still beats, and you still are - so simple but so reflective. this statement means millions to me and what i have been through.

Gjord i Kalifornien på Salvation Tattoo.




ya....y

Nu åker klassen och campar medans jag sitter hemma.. Woohoo....


sniggt

Klockor är så galet snyggt. Mumma.


jag vill. nu.

ÅÅÅH JAG VILL ÅKA!!!!!!!!!!!!!!!!


sick

Och då var man sjuk. Revhål...


sovit gott?

Godmorgon på er.
Nu säger jag:


jesus saves bro

Imorgon har jag redovisning av mina bilder, ett foto-prov och sedan ska jag åka och tälta med klassen. Men jag känner redan nu att jag håller på att bli sjuk.. Nej.. Nejnejnejnej. NEJJE.
Godnatt!


lol-so-true


Sometimes the good moments are the hardest


Freeze

Idag har jag suttit i 6 timmar på stan och målat ansiktsmålning. 820 kronor fick vi in. Men så in i bomben kallt, så nu ska jag krypa ner i varma kläder under täcket med te och oth.


things to remember
















nattinuffs

Godnatt och sov så gott. Jag taggar en tuff dag imorgon med ansiktsmålningsjobb.
Här är en bild på Wilma som jag målade som en tiger.


3

3 outfits from 3 great days.






sötisen

Ojojoj kolla in denna pudding!!! SÅ SÖT, ge mig!


i like food

God mat och bra umgänge. Me like me like.


Stan

Chillar på stan. Trots det kassa vädret så får mina vänner allt att bli roligt. Nu ska vi vidare till lugnet. Cya.


a morning without worry

Godmorgon underbara lördag. Idag kommer bli en bra dag, utan bekymmer. Jag skiter i vädret och tar allt som det kommer.

Don't worry today, okay?


night

Sov gott och dröm vackert.

Här är till er som har haft en dålig dag, eller kanske känner er nere:
DU är speciell. Verkligen speciell. Jag lovar er att morgondagen kommer att bli bra. Om inte, så kommer dagen där på bli bra. Något kommer göra dig glad! Trust me. :-)


moa winninge

Detta är min fina vän Moa! (Även kallad Moich)
Hon är så underbar på alla sätt. Stor kram till henne ♥


janoskians

ALLSÅ VILKA LIRARE. Mina absoluta förebilder, helt klart.


3 from a good day

Det här var en bra dag.






lunch

Ätit lunch. Nu är det bara betygsprat och en chill bildlektion kvar. SEN TAR VI HEEELG!


tonight

Nu ska jag dra ner till stan med vänner, Adde och Gideon. Jag känner på mig att denna kväll kommer att bli bra. Och imorgon väntar roligheter! Ha en bra kväll och se till att vara med dem som gör dig glad och på sprallhumör.
XO


justin

Jag vill inte låta konstig eller så, men det skulle vara grymt att se Justin live...


fredag

Svenskaredovisning. Annars en chillig dag.

Här har ni min morgonhumor.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!