F.r.o.m good to bad

Heeej. I've totally forgot about you. 
Igår när jag kom hem från träningen och efter en lång dag så hade min älskling gjort iordning det jättemysigt hemma. Bäddat sängen, hällt upp julmust, köpt Ben&Jerry's och ostbågar. Så himla söt! Hade en jättebra kväll!
Dock var denna dag sämst. Började dagen med ett extremt illamående. Sen blev det en heldag med filmning som gick åt pipsvängen. Hoppas på en bra tjejkväll. 




Onsdag

Godmorgon. 
Inatt har jag vaknat x antal gånger, for no reason. Men, det blir en bra dag i alla fall. Ska nu kliva upp och göra en god frukost, och sedan fixa mig innan jag drar till stan med Corre och Mathilda. Idag blir det fix inför helgen! Är peppad till tusen! 




Jakten efter lycka

Idag har känslorna gått upp och ner. Ena sekunden var jag lyckligast i världen. Så lycklig att jag hoppade runt i glädjeskutt och log för mig själv. Andra sekunden var jag nära på att gråta. Besvikelse, saknad.
Jag vill kunna fråga mig själv, vart tog du vägen, och få ett vettigt svar. Men här står jag, tom på ord. Det känns som om någon tar tag i jorden, som en studsboll, och kastar ner den mot golvet så hela världen blir upp och ner och skakig. 
Nästa gång jag blir sådär rusande lycklig så ska jag komma ihåg vad jag gjorde för något för att komma dit. Sen ska jag göra det om, och om, igen. 




Yes




Hurtig

Godmorgon! Idag gick vi också upp tidigt för att dels gymma, men även ett möte på banken väntade för mig. Så jag och Marika sitter och väntar på att det ska börja och sedan ska jag möta upp Emma igen för gym, samt Corre! Vi har börjat vara nyttiga också. Duktiga. 




Livet

Har lekt chaufför denna kväll och även chillat med Emma. Vi håller nu på att göra en skiva till bilen med bra låtar och ska snart göra smoothie. Gött.




Lite längtan

Idag har det hunnits med gym, halloween fix, och massa UF jobb! Nu sitter jag och Em med en varsin kopp te i soffan. Sen ikväll blir det mer halloween planering! Så kuuul!! 




I just really love you

Godmorgon! Hade en väldigt bra kväll igår också! Det var tre rätters här hemma med två andra familjer. Supermys. 

Vaknade runt åtta imorse bredvid kärleken. Det har varit skönt att bara legat och myst, pratat och pussats hela morgonen nu. Men nu ska jag upp och göra amerikanska pannkakor åt honom! 




Igår

Hade en sån trevlig kväll igår så jag glömde bloggen helt! Efter ett ordentligt benpass så duschade vi (jag, Em och Corre) på gymmet, och gick sedan till Hong Kong och åt mat där! Åkte sedan hem till mig och hade en sjukt mysig kväll! 




och det är bara morgon

När jag vaknar runt sju, inte speciellt trött, bredvid mitt livs kärlek, då vet jag att dagen kommer att bli bra. 
När jag sedan kan ta bilen från Rättvik till Falun, och samtidigt skjutsa Gideons småsyskon som dessutom tycker att det är hur coolt som helst, så vet jag att dagen kommer att bli bra. 
När jag får följa Gideon till hans klassrum, och få en hejdåkyss så vet jag att dagen kommer att bli bra.
När jag går in i skolans kafeteria och ser att de har pyntat den fullt med läskiga halloween saker, och det stora rummet är alldeles mörkt, så vet jag att dagen kommer att bli bra. 
Och att mötas av leenden i korridoren, glada klasskompisar.. Att veta att jag bara har media denna förmiddag, och att jag får lov vid lunch. Ja, då vet jag att dagen kommer att bli bra. För att inte tala om kvällens mysiga planer. 
Äntligen fredag.
 
 

Torsdag

Idag kändes det så sjukt skönt att träna!! Vi var ett helt gäng också, vilket var kul! 
Hämtade sedan pappa på stationen och tog sedan bilen till Rättvik, med älskling.  




En fråga

Hej!
Gymnasieval är inte alltid enkelt! Jag har alltid velat gått Media, men precis när jag skulle välja så tog de bort linjen och gjorde om den, till Estetik och Media. Funderade länge på om jag skulle välja den nya linjen, eller en annan linje på Helixgymnasiet i Borlänge, samt Natur (som var mitt andra val), men som sagt, det blev Estetik och Media! Jag valde det dels för att jag tyckte om att fotografera och tyckte att jag var duktig i det (lol) och kreativ. Ettan gick, och jag insåg att jag nästan var en helt nybörjare! De programmen jag hade använt i datorn till redigering förut var Windows Movie Maker och något gratisprogram för bildredigering, och jag inser nu hur otroligt mycket jag lärt mig och vad mycket roliga uppgifter vi fått under terminerna. På medialektionerna är man i mediehusets lokaler, får tillgång till bra kameror och Mac datorer, samt bra redigeringsprogram. Man får läsa sig mycket, och sedan ut och testa själv! Exempel: vi har nu haft en genomgång av dokumentärfilm, och håller på att filma det nu. Sedan gör vi också en musikvideo, med bildmanus och letar skådisar, granskar låttexten osv. Så det är superkul! Under åren nu så har jag insett att fotografisk bild inte alls är lika kul som rörlig bild (film), så det har jag valt att inrikta mig i nu i trean! Jag läste även Spanska steg 3 som individuellt val i ettan (istället för i trean) och Spanska steg 4 i tvåan, så nu är jag ledig på individuella val tiderna under trean eftersom jag läste i ettan istället! Så, mycket är möjligt! 
OBS! språk är inte obligatoriskt! Jag valde det själv. 
Så, där var det positiva. Nu kommer vi till den lite tråkigare delen, i alla fall för min del. Eftersom jag går ut nu som första Estetik och Mediaelev tillsammans med min klass så har vi varit lite försökskaniner känns det som. Men det kommer inte att beröra dig! Sen valde jag också linjen för att gå på HARALDSBOGYMNASIET, vilket gick sådär eftersom hela estet nu har flyttat till Lugnet. Därför är det helt kaos där nu, med lokaler, lärare och material. Men förhoppningsvis hinner det försvinna innan du börjar gymnasiet, och då jag går ut, haha.
Hoppas du är nöjd med svaret! 




Morning

Godmorgon! 
Är som sagt ledig idag, så jag ska passa på att göra lite sysslor. Ska hämta bilen på stationen, rita lite, gå ut med Aska och göra en träningsplanering. Hoppas ni får en bra dag! 



Ännu en godnattsaga





tisdag

Körde ett SKITBRA ben-/konditionspass idag med Em och Corre. Så, ja, jag är nöjd med dagens insats! 
Dock så hade jag och Em så ont i benen (lol) efteråt så vi insåg att vi skulle missa bussen. Tog en senare hem till mig, duschade och åt. Sedan tog vi bilen (känns konstigt att säga så) till Ica Maxi och köpte gotta och hämtade sedan brorsan innan vi åkte hem för att mysa och spela dator. Träffade också lilla Kasper idag! Han är så söt. Får även tillgång till bil imorgon, finally!! 
Tillbaka till datorspelet. Brb.
 
 

School

Godmorgon. Mår riktigt dåligt. Är på dåligt humör och har ont i huvudet, och jag känner mig tröttare än någonsin.. Det är en lång dag med många lektioner, och träning på det. Dessutom har jag "fuldag" idag. 




Ett steg närmare vuxen

Måndagen den 21 oktober, år 2013.
Idag var en sån dag då jag var på toppen av världen. Klockan 10:45 var jag på trafikverket och min uppkörning skulle precis börja. Uppkörningen gick, och jag blev godkänd. Det tog ett tag att inse att jag faktiskt hade fått mitt efterlängtade körkort, som jag kämpat med så länge. Jag har blivit grattad med fika med Marika, blommor av Farmor och Mia, och thaimat med min älskling. Det kändes bra att ta bilen, bara vi två mot stan för att gå ut att äta, på vår dag och allt. Och min dag har helt enkelt varit helt perfekt. 
Ändå kan jag inte låta bli att vara lite ledsen. Ledsen över att den personen jag skulle vilja berätta de glada nyheterna först för, han som var mer exalterad över mitt körkort än vad jag själv var, inte finns här. Men jag hoppas innerligt att han såg hela uppkörningen och att han är stolt över mig. 



Monday

Känn er motiverade idag. Gör det som gör er glada, våga testa något nytt och gör någon annan glad. Be brave. 




I want it

Godnatt fina ni.




Kväll

Hemma och kollar på Solsidan. En kopp varmt te är i handen och mysnivån är på topp. Ska snart ta mig en dusch och lägga mig i tid. 

Imorgon börjar en ny vecka fylld med massor av saker att göra på checklistan, skolarbeten, jobb, nervositet, lycka, stress och träning. Mest av allt längtar jag till helgen, då det blir lov. Allt flyter på ganska bra nu, och jag hoppas att det går ännu bättre imorgon. 




Söndag med en extra deciliter kärlek

Inatt var det extra mysigt att Gideon sov hos mig. Idag har jag övningskört, ätit tacos, krattat löv och spelat spel på datorn. En typisk söndag helt enkelt! Ännu mer typiskt söndag är träning med gymnasterna, så japp. Sitter i hallen nu. 

Är så glad över att Gideon är i mitt liv. Denna dag hade varit dötrist utan hans pussar, hans famn att ligga i, hans skratt och humor, hans händer som kittlar mig eller hans hjälpsamma personlighet. Kärlek är vad jag får. <3



Glad

Både Lisa och Emma drömde mardrömmar inatt på grund av skräckfilmen. Själv vaknade man helt svettig och blöt (sorry för äcklig info) och ont i huvudet. Nu mår jag bättre och alla är vakna. Idag ska vi träffa alla andra i MT under dagen! Som jag saknat alla. <3



Fri day

Körde ett riiiktigt bra och roligt gympass med Corre idag. Har redan ont i kroppen, men det är ändå en skön smärta. Dock känner jag inte lika om huvudvärken... Jag som aldrig har ont i huvudet, typiskt. Är i alla fall nu hos Emma, med Lisa, och har ätit på Subway, sett skräck och pratat om allt och inget. Perfektion. 




Fredag när den är som bäst

Godmorgon. Sitter på en ljudlektion och mixar musik, vilket här jääääättebra för jag är ju såååå musikalisk. 
Nog med ironi. Har bara en lektion till idag och då ska vi fortsätta med skolans roligaste uppgift: MUSIKVIDEO! 




att må bra

När jag sprungit intervaller på löpbandet, kört benmaskiner på det och sedan benstyrka med viktstång, då kan man nästan förstå att jag nästan ramlade i trappan på väg ner till omklädningsrummet. MEN DET KÄNNS SÅ BRA. Imorgon är jag tillbaka på gymmet igen för att köra överkropp. Motiverad var ordet.
 
 

En stolt Julia.

Hellu bloggis. Imorse stod klockan på 06:00 och jag var endast förvirrad när jag vaknade. Är absolut inte van att gå upp så tidigt. Sov oroligt också, drömde massor och vaknade en hel del. Men det stoppade inte mig från att gå upp, göra en stadig frukost och ta bussen till Trafikverket. Där väntades teoriprovet för körkortet! Nervös var ordet. Uäh! Men nu i efterhand är jag så otroligt glad över allt plugg jag lagt ner tid på, för jag klarade det. 58 rätt av 65. LYCKA. 

Det bästa är att jag är stolt, och denna gång över mig själv. Halva körkortet kvar bara. 




Goodbye

Godnatt och hejdå onsdag. Du var bra men inte tillräckligt. Så, jag byter tyvärr ut dig mot torsdag. 

Kom igen nu Julia.




Sån stjärna

Vill bara säga att jag har en sån fin vän. Har aldrig träffat en lika go och härlig tjej som Cornelia, och inte heller någon så stark som henne alltså. Hon förtjänar det absolut bästa. <3





Kom igen nu Julia

Ugh så kallt. Eminem hjälper mig lite denna krävande dag alltså. Mycket ska göras, och bra ska jag prestera. Jag är peppad och motiverad till att göra mitt bästa. Så. Välkommen underbara onsdag. 




rosa lila blå

Exprementerade lite med hårfärgerna (as usual) igår. 
 
 

one thing check, ten more to do

Har precis blivit klar med en teckning till ett UF företag, och ska fortsätta med körkortet. Allt börjar klarna upp lite nu också, vilket är så himla skönt. 
 
 

Närmare studenten

Fick sluta betydligt tidigare idag, efter en (faktiskt) värd skoldag. Beställde nämligen studentmössa idag! Vit, svart, vanlig, med rosa/lila/silver som detaljer. Är så nöjd! Dock är inte plånboken det. Har nu köpt lite pluggodis på Hemmakväll och ska hem och plugga körkort. 




Godmorgon tisdag

När klockan ringde imorse ville jag bara kasta mobilen i väggen. Var. Så. Trött. Men irritationen försvann snabbt när Gideon viskade i mitt öra, "Godmorgon min underbara", och gav mig sedan en kyss på kinden. Jag smälter.

Sitter nu i skolan och väntar på att vi kan börja lektionen. Min klass (jag och fyra till) är nämligen inte här. Får se hur det blir. 




Mycket som pågår

Tiden räcker inte till. Skulle behöva några extra timmar på dygnet. Hur som haver, jag hoppas ni haft en bra måndag. Ska sova upp mig inför imorgon.





Mysmorgon

Godmorgon! Sov tio timmar vilket var behövligt, och har ätit frukost samt ritat i pyjamas. Ska nu plugga körkort och sedan bär det av till skolan. 

Det är tufft att känna att man är dålig på något man en gång trodde man var bra på. 




Killed

Jag gjorde ett försök till att plugga körkort, men det gick sådär med huvudvärk och supertrötta ögon. Vilket betyder att jag behöver sömn. Imorgon börjar jag halv ett, och ska "jobba" (rita) så mycket jag hinner imorgon förmiddag. Så, godnatt på er. Sov bort ångesten nu! Nya tag imorgon. :)



Kvällsstress

Och BAAAAM där slog alla måsten mig rakt i facet när jag landade helt utmattad i sängen. Vill ligga här hela kvällen och hela morgondagen. Hela mitt liv faktiskt. Nej, men trött är jag. Och jag har massor av saker att göra på grund av att jag har varit i hallen från klockan nio i morse tills nu. Men, 1 Duscha 2 äta. Sen kan jag börja med alla dessa jobb jag tagit på mig. Varför är jag så snäll? 




Trött kväll

Utbildningen gick bra idag. Dock så är jag och Draggen heeeelt slut nu. Vi ska snart ta cykeln till Willys för att köpa lite välförtjänt godis. Ikväll ska vi sova tidigt eftersom vi imorgon ska upp runt halv åtta. Ser fram emot en lugn kväll med vila av både sinne och kropp. 




Lördag

Morniiiing. Hela familjen vid frukostbordet, förutom brorsan, mys. Ska snart iväg och hämta upp Draggen för att sedan åka upp till lugnet. 
XX



You can learn how to surf

Lite irritation över skrivna blogginlägg som inte publiceras. 
Hae haft en mysig kväll med god mat, idoltittande och massa körkortstester mellanåt. 
Det känns inte så jättetungt att gå upp halv åtta imorgon ändå, är ganska peppad faktiskt. Ska nämligen utbilda mig i en tumblingkurs hela helgen. Så, dags att sova! 

Och godnatt säger jag med ett av mina favoritcitat! 




Cold around me

Godmorgon. Hade tänkt att gymma idag men jag kan knappt gå normalt på grund av träningsvärk, så jag skippar nog det. 
Annars då? En lektion idag och det är fredag. Kan inte bli bättre. Eller jo! Ska spendera eftermiddagen och kvällen med Gideon. Pirr i magen. 
Ha en bra dag i kylan! Ska vinterjackan fram?



It's butterflies in me

Gideon är nu hos mig och vi ligger på soffan och myser till TVn. Denna dag ska jag ta vara på min kärleks närvaro och bara låta mig själv slappna av. Älskar dagar som dessa. 



Torsdag

Det gick bra på gymmet idag. Dock var den lilla trippen till skolan helt onödig på grund av en timmes lektion bestående av filmtittande. Men nu är jag hemma, har ätit och ska ta en promenad i regnet med Aska. Sen blir det mysmode: ON, med nystädat rum, te och mjukiskläder. 




Att ha ork

Har lite ångest över min körlektion som jag bokat in imorgon den tidigaste tiden som går, alltså klockan 07:30. Efter det hade jag tänkt att döda lite tid (och muskler) på gymmet med mage/rygg samt kondition. Jag kanske har ångest nu, men jag vet hur bra jag kommer att må imorgon när jag står i duschen på Friskis efter ett hårt pass innan skolan. Med längtan efter den känslan så tänker jag somna tidigt ikväll innan jag hinner ångra mig. 




Jag kan hitta Hopp i höstens alla färger

När det är mycket som tynger ner axlarna, och bekymmerna bara läggs upp på hög, så går allt lite segare än vanligt. Vanligt för mig är nog segt. Men när man ser hopp i höstens alla färger trots den gråa himmelen, och man inte kan låta bli att tycka allt man ser är vackert. Då vet man att det snart spricker upp och blir sol. 




En dag som idag

Dagen blev extra speciell idag när jag och några vänner blev bjudna till Draggen på ett litet "party" för hudvårdsprodukter. Dit kom man, utan förhoppningar, och när man skulle hem ville man beställa allt. Men ekonomin räckte då inte till. Så med sparade pengar och med tankarna på ett kanske blivande jobb åkte jag och Julia hem till mig. Efter några timmars skitsnack borde vi sova. Faktiskt. 



 

Tisdag

Träningsvärken sitter som en smäck i mina ben. Är glad. 
Tisdagar är för övrigt ganska jobbiga, men hittills har vi bara sett på film. Kan nog klara denna dag helt galant faktiskt. 




Galen i honom

Imorse när klockan ringde var det inte jobbigt att vakna. Jag fick en godmorgonpuss av killen i mitt liv och vi låg kvar och drog ut på tiden maximalt. Kvart i sju klädde vi på oss och i stor sett bara gick utanför dörren, hoppade på crossen och åkte upp till bussen. Inte nog med att jag fick sitta nära honom på crossen och kramas otroligt länge, utan jag fick även en trygg axel att sova på under bussresan till Falun. 
Den killen är verkligen Han. Det är killen i mitt liv. Min egna. Är jag galen som vill leva resten av mitt liv med någon jag träffade på högstadiet? Jag vet inte, men jag är så säker man kan bli. Jag är säker på vem jag vill vara med på riktigt. Men vem blir inte lite smått galen av kärleken?




Fram och tillbaka

Det blev lite extra mycket buss idag. 




En lite större siffra har mer att ge

När blev man så stor.. Har så mycket ansvar. Att vara huvudledare för en gymnastikgrupp var mer jobb än vad jag trodde. Har tagit på mig många andra jobb också som jag måste ta tag i när tiden tillåter. Men 18 år. När hände detta? Myndig. Vuxen. Snart körkort. But I like it. 



Nu är jag på g

Hade en otroligt mysig morgon med min älskling, och fruktsallad till frukost. Efter min enda, samt ganska värdelösa, lektion så tog jag mig lite omotiverad till gymmet för första gången sen i våras. Efter 40 min ben så mår jag prima. Men, är hungrig. Haha. Hem och äta sen vidare igen. 




Trött all the time

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men trött är jag, hela tiden. Har varit sugen på smågodis sen igår förmiddag och inte förns nu har jag skaffat mig en godispåse!! Mmmm. Blev en sån här onyttig dag idag med Maxmat, men såna dagar får man ha ibland. Nu ska jag och älskling se på nya VD avsnittet! 



Godmorgon




Att faktist slappa av

Död var ordet. Ska låta mig själv somna i min älskades famn snart, och sova ut imorgon. Behövligt.




Trupp 3

Hej! Hela dagen har bestått av gymnastik, gymnastik och gymnastik. Ok, ganska mycket tränaransvar också. MEN, vad lyckat! Vårt söta lag tog silvermedalj och jag är så stolt. 

Nu är jag helt slut. Känns som jag behöver en bra film, pojkvän och en påse godis. Och det är precis vad jag ska ägna mig åt ikväll i Rättvik. Lördag. <3




Friday night

Kvällen bestod av en extra inlagd träning för vårt friståendelag. Imorgon är det tävling, vilket ska bli otroligt kul. Nu får gymnasterna äntligen visa allt de tränat på! Är så stolt. 
Godnatt peepz.




Just nu




Change your mind

Känns bra. Skolan slutade vid lunch, och efter det åkte alla hem. Satt mig sedan ned och gjorde en uppgift som jag verkligen har ångest över, och som nu i stor sett är klar! Så skönt. Nu ska jag hem till Em och plugga körkort medan jag väntar på henne, sedan ska vi gymma och sedan simma på det. Nu ska jag komma igång med träningen hade jag tänkt, eftersom jag köper gymkort idag. Jag vill träna och känna att jag mår bra! Ska bli så himla skönt.




Go morron




kvällsord

Tidigare idag ville jag bara ha en sak: fredag. Jag ville absolut inte åka hem och städa, motivationen räckte inte till. Men vad har jag gjort för att förtjäna så bra vänner som jag har? Emma erbjöd sig att hjälpa mig, och vi har i stor sett städat hela dagen/kvällen. Mitt rum är nu renare och finare än någonsin. Vi rensade gamla lådor, kläder, storstädade med dammsugaren och dammtrasa, möblerade om jag fixade i ordning ALLT. Så nu kan jag lägga mig i en nybäddad säng, i ett rent rum och med tankarna på morgondagen. Jag lägger mig även med tacksamhet runt hjärtat till dig Emma. Utan dig hade jag inte varit lika nöjd! 
Med några lyckade körkortstest så kan jag somna med gott samvete också, och allt känns bra. Imorgon är det fredag, det är två veckor kvar till teoriprovet, en hel helg ska få ägnas åt vänner, gymnastik och pojkvän. Livet gick bra denna torsdag.
Kvällens Kom ihåg: Don't be afraid to dream. 
 
 

Torsdag eftermiddag

Sitter och klarnar upp lite saker om UF företaget vi ska starta. Äntligen igång! Så pepp!! Ska snart till stan och möta Emma för hon är så snäll så och ska hjälpa mig att städa. 



IT is




Onsdag

Godmorgon! Idag är jag på topp. Halvt. Eller.. Ja. Har bara film hela dagen. Har suttit och skrivit bildmanus hela morgonen. Innan det hade jag en körlektion som gick hur bra som helst! Allt rullar på idag tror jag. (Bokstavligen)




Fina vänner förgyller dagen

Tjo. Är lite ur bloggform. Dagen har varit lång och dryg, med skola och ledarmöte. Emellanåt hann jag med lite kvalitéstid med Corre, och nu såhär på kvällskvisten hänger jag och Lisa hemma hos Em. Mh-mh-mmmmh.





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!