Godnatt

Har färgat håret, målat naglarna och duschat och känner mig äntligen fräsch inför imorgon. "The big day." Jag menar då inte bröllop, men jag tror ni alla tänkte på samma som jag. 2013 ska bli 2014 och detta ska bli amazing. 




30e december

Oj vad mycket som händer på samma gång! Inatt somnade vi klockan 4 på grund av att vi inte var trötta helt enkelt. Sedan var det bara att pallra sig upp och börja jobba klockan 9-16. Efter det fick jag äntligen träffa Jennie som åkt från Sollefteå hit till Falun för att stanna i några dagar och även fira nyår med mig! Vi åkte sedan till vår älskade Elina som fyller hela 18 år idag. STOOOOOOOORT grattis!! Mycket god fika fick vi och maaassor med skratt och babbel, 
 
 

Tjejkväll

Myskväll med Em! Kl 10 begav vi oss till Hemköp för handling av frukt. Nu myser vi och planerar nyår för fulla muggar! Dock ska vi vara på olika ställen men detta blir nog bra! Jag är sjukt taggad.




back to the gym

Godmorgon. Jag ligger fortfarande i sängen efter att ha kikat lite Breaking Bad. Morgonar som dessa kommer jag sakna sedan när skolan börjar. 
Men idag ska vi inte vara lata! Jag ska dra med 2069 till gymmet och där ska vi kötta!! Vi har ingen tid att hålla oss till heller, utan vi kan bara vara där och köra på hur länge vi vill! Idag ska vi köra ben/rumpa eftersom vi båda har världens träningsvärk i magen sedan sist. THAT'S THE SPIRIT, right?!
 
 

Dream

Det är ju småsaker som drar ner en på marken igen. Jag vill egentligen bara ha sommar, ledighet, vänner, longboard och jordgubbar i solen. Ge mig det någon och jag kan bli lycklig. 




Försöker att vara en tjej

Kupolen hela dagen med 2069 och 6728. Nu har jag shoppat inför nyår! Två nya snygga toppar, smycken och smink. Jag brukar inte direkt välja "fina" kläder när det gäller mig, utan jag har det som är skönt. Så, om jag inte känner mig fin i tight tröja, jeans, massa smink och blingbling så vet jag inte vad som är fel. Haha. Taggad är jag iaf! 




I know i can

Jag blir faktiskt glad över att säga att jag börjar må bra. Och jag blir ännu gladare över att jag faktiskt kan glädjas för min skull. 
Saker och ting börjar ordna upp sig. Mycket är fortfarande jobbigt, men jag kan det här. Jag vet det. 




Slapp

Hade en otroligt bra dag igår, trots att det vart en kombination av trötthet och jobb. Sov några timmar i Gideons famn, innan vi åt Mac&cheese till middag. Åkte sedan och hyrde film, Elysium. Filmtips!!!! Sov sedan riktigt gott och idag har jag fyllt i Moas dipdye, köttat på gymmet och är nu hos Lisa för filmkväll!! 




En dag fylld med kaos och kärlek

Igår vart det en sån dag då allt händer på samma gång. Tidigt var vi i Sågmyra för att shoppa, och där blev jag uppringd och blev intagen på en liten arbetsintervju. Så jag skyndade snabbt dit, fick jobbet direkt och fick jobba lite, lära mig det jag behövde kunna. Sen var det bara att stressa till farmor för middag, och sedan till stan för förfest innan etage. Det vart en galet kul kväll i alla fall!!! 

Dock sov jag 40 minuter inatt, och skulle sedan upp och jobba klockan åtta. Jag mådde väl sådär, men hur kan man inte tycka om att stå i perfekt kallt väder, se solen gå upp och sedan få träffa massa härliga människor och barn? Japp, jag har fått jobb i Källviksbacken som liftvakt! 





Godnatt julafton, vi ses om ett år

Jag hoppas att ni haft en mysig julafton. Jag har bäddat rent med mina nya fina lakan och kommer förhoppningsvis att sova hur gott som helst nu. Imorgon står klockan på halv åtta, eftersom vi ska till Lager 157 och shoppa. Nu är det ok att spendera pengar.

Godnatt fina ni. 




Tomte aska

Sitter med de lite finare kläderna på mig i soffan och är hungrig. Körde på torrschampo istället för dusch idag. Citerar pappa, "PÅ SJÄLVASTE JULAFTON!!?" Så går det när latheten tar över. Annars då? Sitter och väntar på att farmor, Mia och lilla Kasper ska komma hit för Kalle Anka och julmiddag. 

God jul från familjen Johansson! 




24e december

Blev väckt av syrran som är överexalterad för idag. Har ätit en god frukost och myst med familjen i soffan. Ligger nu och kollar på Breaking Bad och njuter av att vara ledig. 




Imorgon vaknar jag på en annorlunda dag

Såå, imorgon är det alltså julafton. Utan snö. Utan farfar. Det känns lite annorlunda och sorgset. Jag vet att det kommer bli jobbigt imorgon. Dock kan jag knappt vänta tills vi ska byta julklappar, vilket jag tycker är det bästa! 

Just nu känner jag mig ganska glad. Det kanske till och med går bra att sova. Är ju faktiskt väldigt trött. 

Så, godnatt på er. Ta hand om familjen nu, det är bland det finaste ni har. 




Breaking Bad

Jag har inte ritat på år och dagar känns det som. Försökte mig på det som är svårast av allt nästan igår, och såhär blev det. Jag märker ju nu att jag är lite ringrostig men jag hoppas att jag hittar tillbaka. 
 
 

saknad blev reunion

Oj vad jag är kass på att skriva. Eller tja, skriver det gör jag, men inte här. Men nu under juletid så går känslorna upp och ner, så det kanske blir lite fler inlägg.
 
Jullovet firades i alla fall in med en god lunch med thaimat med världens bästa människor. Sedan har jag under hela helgen umgåtts med mitt kära MT gäng! Det var såååå sjuuuuukt roligt att äntligen få vara med dem, och direkt när vi skildes åt så gick humöret ner. Jag längtar redan efter allihopa!! Draggen hade partyskjortan på och hela helgen har vi dansat, ätit pizza, kollat på film, lekt med challenge-loppan och klätt ut oss. Jag kan inte beskriva med ord hur bra de får mig att må. 
Nu har vi redan planerat in en längdskidordag (trots att det är bara Draggen och Fredde som gillar det) så fort snön kommer, och även en mellandagsshoppingdag i Borlänge då vi sedan ska sleepa hos Björken. 
 
 

Mest av allt

Dagarna går och jag hänger inte riktigt med. Skolarbeten som skaver. Planer som måste genomföras. Jullovet känns ganska behövligt. 

Mest av allt vill jag hem och vila. Bara göra nada. Ingenting. Men det funkar inte så, och ensamheten klarar jag inte av. 




Say something

And I am feeling so small.
It was over my head.
I know nothing at all.

And I will stumble and fall.
I'm still learning to love.
Just starting to crawl.

Say something, I'm giving up on you.
I'm sorry that I couldn't get to you.
Anywhere, I would've followed you.
Say something, I'm giving up on you.

And I will swallow my pride.
You're the one that I love.
And I'm saying goodbye.

en gnutta färg

Gårkvällen var riktigt rolig, och jag har såna fantastiska vänner. Dock är jag ganska fattig nu och till och med sparkontot går lite back. Men jag ska jobba igen pengarna igen. Har ju planer framöver som kommer att kosta.
Anyway, ska strax gå och sova. Redan nu börjar ögonlocken slå ihop och hjärnan jobbar trögare än vanligt. Känner mig ganska sliten. Jag hoppas på en bra vecka nu. Skulle behöva lite ljus och hopp. 
 
 

Lördag

Nu taggar vi utgång! Efter en dag på marknaden där man ser ut som en skogsmulle, så känner jag mig faktiskt lite snygg nu. Känns som denna kväll kommer bli grym.






lite pepp inför ikväll

Inför ikväll är jag taggad. Ska dansa tills jag inte orkar mer och försöka glömma allt som tynger mig. Let's have some fun. 
 
 

en vän blir 18

Idag fyller en av mina bästa killkompisar Niklas år!!! Äntligen är du 18 Nickepicke och ikväll ska du firas! 
Du är en otroligt bra vän hörru. Jag är så glad att jag fått lära känna dig, och jag hoppas att du får en riktigt grym dag. Ses ikväll bästi! 
 
 
 

Lite glad

Har varit aktiv hela dagen. Egentligen var jag ju ledig. Men UFjobb har gjorts ordentligt och nu är allt klart för imorhon: Rättviks Julmarknad. Peppar! Med sömn.... Är så glad över mina vänner. Har så många, och så bra. En kväll som denna behövde jag.
Natti.




Mysmorgon

Det var lite segt att gå upp idag. Kanske var det för att jag somnade sent. 
Påklädd och klar sitter jag med frukost framför ett avsnitt av Breaking Bad. Det är en sjukt bra och lite annorlunda serie, tips från mig! 
Jag hoppas att denna dag blir kreativ för det är precis vad jag behöver. Kreativitet.




night


Jag är inte mer än människa, hur mycket jag än försöker

Jag vill alltid sätta alla före mig själv. Jag vill alltid ställa upp mer för andra än för mig själv. Så har det alltid varit, och kommer nog alltid att vara. Att göra någon besviken är det värsta jag vet. Och det som är svårast att acceptera för mig själv och även att komma ihåg, är att jag inte är mer än människa. Jag vill så gärna räcka till till alla. Men ibland går det inte. Jag kan inte vara där för alla andra samtidigt jämt, och det gör mig så sjukt besviken på mig själv. Jag borde inte bli det, eftersom jag försöker. Så gott jag kan. Men ändå känner jag mig som en stor besvikelse. Misslyckad. Sämst. Det är jobbigt också att jag själv blir "left behind." Jag liksom glömmer. Precis som jag glömmer, att jag inte är mer än människa. 
 
 
 

En ledig dag

En ledig dag från skolan. Älskar dagar som dessa. Sovmorgon, lyxfrukost, lite UF-jobb och sedan ska även annat jobb göras idag. På lediga dagar tar man tid till sånt här, så himla underbart. 

Missade dock bussen från Em hem, så det slutade med att jag blev 200 kr fattigare och en supermysig kofta fick följa med hem och bli min. Det känns konstigt att något så litet nästan är det enda som får mig att känna lite lycka. Är så tom ibland. Är så högt ovanför verkligheten ibland. Ibland är jag det.




Arg. Besviken. Stressad.

Det är mycket att stå i just nu. Har nu ett prov jag helt glömt bort, och jag känner mest besvikelse. Över mig själv mest. Mailade rektorn igår, för jag kände att detta med skolan är lite akut. Men, hon har ju tydligen tagit semester. 




ska det vara såhär

Jag blir så arg. Arg på skolan. Arg på lärarna. Arg på att jag ens försöker. 
Om och om igen, så tar jag mig upp tidigt, stressar på morgonen för att komma i tid och tar mig sedan till skolan. Väl i skolan så finns ingen lärare, lektionerna är inställda och då sitter jag här, själv, och väntar in nästa lektion. De roligaste lektionerna, som också är anledningen till att jag valde just denna linje, går bort åt ingenting. Lärarna är inte här, jag får inte den hjälp jag behöver, och jag kan definitivt inte få det betyg jag vill sträva efter. 
Filmkursen jag valde att fördjupa mig i, har varit under denna termin. Vi har inte gjort någonting. Det finns ingenting att bedömma. Nu när vi bytt lärare, så har vi kommit igång, men det är alltså försent. En liten filmuppgift, samt ett kommande prov finns att bedömma och det är nästan omöjligt att få det betyg jag vill ha i denna kurs. Sedan har vi gymnasiearbetet som då är OBLIGATORISKT att få godkänt på, om man nu vill ta studenten. Där får jag inte den hjälp jag behöver, och jag har ingen aning om jag kommer att klara det eller inte. 
Ska det vara såhär? Ska jag gå runt och må dåligt, på grund av stress över skolan som inte kan hjälpa mig? Ska jag behöva bli besviken när jag kommer till skolan, och lektionerna är inställda, vecka efter vecka? Många kanske tycker det är skönt att "slippa" lektioner, och ja, visst, det är det ibland. Men jag är trött på att försöka när jag inte får någon respons.
Det är inte såhär det ska vara, sista året och allt. Jag vill kunna se tillbaka och inse att gymnasietiden var den bästa tiden i livet. Men nej, jag vill bara härifrån. Jag kommer att se tillbaka till den tid, då det var jobbigt, varje dag. 
Jag vill kunna uppmuntra andra att välja denna linje, denna skola. Men tyvärr, det kan jag inte. För vi har det skit just nu. Det kanske blir bättre med åren, det tror jag faktiskt. Men just nu har jag och många andra det jobbigt. Way too much. 
 
 

Tredje december

Hej! Kunde knappt gå upp imorse på grund av trötthet, men nu är jag i Rättvik efter en ganska så värdelös skoldag. Gideon fyller nämligen år idag!! Så vi har firat med kakor på Subway, god mat här hemma hos Gideon och presenter! Han fick Beatshörlurar av mig (TIPS om ni är villiga att lägga ut pengar), som han blev överlycklig för! Blir så glad. Snart ska vi äta tårta och kolla på julkalendern.




May B








John, come and get me.

Tröttheten börjar äntligen komma ikapp mig, och denna gång ska jag bara låtas dras med. 




Småprat

Så satt man här igen med hårfärg i hela håret. Kan verkligen inte tänka mig att vara utan färg i håret. Perfect match, jag och färgen. 

Försöker få lite skolarbete (ritningar) gjort, så jag slipper göra det imorgon. 

Träningen gick bra! Jag och Em körde mage/rygg och jag känner att jag redan har ont i magmusklerna. Äntligen tillbaka. 




Let it be

Söndagens ångest gick till måndagens ingenting. Idag vill jag ingenting. Ska snart försöka få lite plugg gjort för hör och häpna, JAG har prov på onsdag?! Dock i ljussättning men ändå. 
Har sedan en lektion innan jag ska ta mig till gymmet för första gången på evigheter! Måndag. Ingenting. 




När allt är slut, vad gör väl det.

Det är farligt att åka buss länge. I alla fall för huvudet. 

Ska nu försöka hinna i tid till träningen.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!