Dag (kväll) 7 - bilder















Dag 7 - Halloween

HALLOWEEN! Ja, nu är det halloween. Inte visste jag att det var sådant firande här i Thailand, här på Phi Phi! Här sitter vi på Hippie bar med en varsin drink och lyssnar på acoustisk gitarr och sång (snart blir det eldshow också), servitörerna går runt med målade ansikten och skrämmer folk som går förbi, Hampus äter thaipankaka och Cilla och mamma pratar "lärarsnack". (Förvånad? Svar: nej.)
By the way, det finns en thailändare på baren som är läskigt lik Jack Sparrow. (Bild kommer, då får ni se.)

Dag 6

(Sitter i recceptione, dvs. inga bilder)
Nu ar vi pa PhiPhi. Internet atkomsten var dock inte lika bra har, och dessutom inget svenskt tangentbord. (Men vad kan man forvanta sig, falukorv ocksa eller..) Idag har vi fatt annu mera farg pa kroppen. Fast pappa har fatt en annan farg an oss andra, hehe. Nu ska vi snart ut och ata. Saknar inte Sverige ett dugg, skulle kunna stanna har ett bra tag till. MEN, nu ska jag nog dra mig mot varat rum innan detta gar for langt. Thailandaren i recceptionen vill namnligen lagga till mig pa facebook.........

Dag 4 - LOOK THERE! OVER THERE!

Det är en helt annan atmosfär här i Thailand. Jag har fått sett otroligt roliga saker (t.ex en tuktuk omgjord till glassbil), hemska saker (en liten apunge som var nerdrogad för att turisterna ska få ta kort) och saker som är helt vardagliga för dem men som får mig att ta upp kameran och ta tusen bilder ("Hitta nemo" fiskar, kioskbåtar, en hel familj på moped m.m. Förresten borde de tycka att vi turister är halvknäppa som tar kort på allt vi ser. Det är ju inte så att man tar kort konstant på Ica Maxi eller en björk.)


Dag 4

Nu är vi "hemma" efter en heldag i solen. I denna dag ingick snorkling vid rev, massa bad, strandpromenader, båtturer mellan öarna, strandlunch och lite lek i poolen. Men klockan är fortfarande innan middag så vi har hela kvällen kvar här i Ao-Nang. Sista kvällen här, imorgon drar vi till Phi phi!
Idag träffade vi familjen Wikström/Winhjblad på stranden. Det kändes otroligt konstigt att liksom... "Ah öj tja! Kul att se er!"











Dag 3

En otroligt skön dag. Massor av shopping och god mat, perfekt väder (inte soligt konstant), thaimassage och bad. Vi har även bokat en båt tills imorgon då vi åker ut på en snorkeltur till 4 olika öar.

Some of the (thousands.. no, not thousands. But almost!) pictures of the day.















Dag 1 och 2

Resan på över 24 timmar totalt har gått jättebra. Det började i bilen påväg till Arlanda. Wilma berättade (bland annat) om en skräck film hon sett i skolan. "... Och de bodde ensamma på en öde ö. Den lilla flickan bodde sen ensam i båten för att pappan skulle åka bort. Sedan började det regna och pappan drunknade men sedan kom en fågel och räddade honom." Lite smått gullig skräckfilm om jag får tycka till.
Och nu sitter vi här, på altanen till våran otroligt fina lilla stuga i Aou Nang här i Thailand. Värmen är amazing och imorgon ska vi chilla vid poolen hela dagen. Kanske småshoppa lite också.

Så vi säger tummarna upp för denna resa och att allt vårat pick och pack kom med på alla tre flygen.




lite förvirrad och en aning efter

Nu har jag slutat för dagen. Ska bara packa i resten av de ton kläder jag ska ha med mig och vänta in de sista familjemedlemarna sedan bär det av. Har inte riktigt förstått än att vi ska åka.
Kan någon berätta för mig att jag ska till Thailand idag?


you cry, but you don't tell anyone.

i hate when "best friends" ditch you for a new friend, they just met.


i used to sleep at night.

Silence is a girl's loudest cry.


Destroy what destroys you


forgive forgot forgotten

I don't have bad handwriting.
I have my own Font.


like i said, words are weapons

No matter how careful you choose your words, they'll always end up being twisted by others.

Happiness is expensive


New

ÄNTLIGEN har jag en snygg, skön och varm vinterjacka! Jag har gått i tröja till skolan och det var inte så skönt kan jag säga er. Men äntligen! This is it! Veromoda 1000 kr.


2day 2say




hmmm...

Jag kan liksom inte bestämma mig vilken bikini jag ska packa ner...


i'm actually going away

Jag vill bara meddela er om att jag flyger till Thailand om två dagar och stannar där i cirkus två veckor. PUSS

Gorgeous!

Åååååh vad otroligt söta våra barn kommer att bli! Riktiga skönheter.


work it

Nu ska jag iväg och träna i 4,5 timmar. Det borde kännas skönt, men det gör det inte. Är stressad med att hinna med att packa, städa, ladda kameran och sånt smått, plugga, köpa vinterjacka och apotek stuff. Men vet ni vad? Jag tänker INTE oroa mig för det. För det är obetydelsefullt i längden.


Choose happiness


Stay there


I'll NEVER get tired of you ♥




My hair is a disaster

Nu går jag och min morgonfrisyr (?) och lägger oss.





Beautiful people

Vill skicka en tanke (massor egentligen) till Gideon, som nyss har förlorat sin morfar, till Gideons mamma som förlorat sin pappa, till Gideons mormor som förlorat sin man, till alla runt om honom och framförallt till honom själv. Jag ångrar rejält att jag inte träffade honom, jag önskar verkligen att jag hade gjort det. 
Pussla nu ihop den biten som är borta! Alla ni är så starka! Speciellt när ni har varandra. Ni är så otroligt fina människor. Tänk på det
God is on your side.


R.I.P
 

Who could deny these butterflies?

There is only two times I want to be with you. Now. And forever. ♥
Idag har vi varit tillsammans i 19 månader, och jag är så otroligt rädd om dig.
Jag älskar dig, men det vet du redan ♥


little sister

When you're nice to the weird kid and they stalk your life.


close eyes to exit


New






Z.e.b.r.a


I'm sick of this.

Sitter och dricker smoothie till frukost..
Min kommer att vara kall (har ingen vinterjacka), lång (slutar 4), och jobbig (en och en halv timmes idrott + tre timmars träning). Ha en rikgtigt grymt amazing dag ni med!

...

YOU ARE NOT A PHOTOGRAPHER.
You just have an overpriced camera.


Friends loves you

Dear whoever is reading this. Don't forget to smile today.






Insidan

Såhär känner jag mig just nu... Jag orkar inte skolan. Gah.


The greatest love of all

I ADORE you, you crazy, gorgeous, WONDERFUL (but also sometimes quite weird - but still very LOVELY) person.


Våra bästa da'r

Vi bara chillar. Chillar chillar chillar. Chillar igenom hela dagen. Mmmmm i like it i like it.








Svar på tal

Postat av Emma:
Hej Julia! tack så mycket för svaret! Det var en väldigt bra ide! Vart klippte du armbandet och hur lång leveransers var det?:)

Svar: Hej Emma! (Igen.) Jag köpte armbandet på Guldfynd, men gjorde graveringen på Juvelen (billigare där), och då var leveranstiden en vecka tror jag!

Hela kvällen med min goding!




Tonåringars omvända logik:

Tonåringars omvända logik:
Golvet är en utmärkt garderob, badrummet/sovrummet en tvättkorg, sängen en arbetsplats, tv-soffan en godisskål och hallen ett väskförråd. Mamma är en kombinerad taxiförare och bankomat och pappa ett hinder för utvecklingen...

Svar på tal

Postat av Emma:
Hej.
Jag har ett problem, nästa vecka har jag och min pojkvän varit tillsammans i ett halvår men jag vet inte vad jag ska köpa till honom i present! Han sitter bara vid datorn elelr spelar tvspel. Han tycker om mat, haha, så tänkte laga något men jag vill köpa någonting med! Snälla hjälp mig!!!


Hej Emma!
Jag börjar med att säga grattis! Vad roligt för er! Och väldigt gulligt av dig att köpa present till honom. Jag har lite olika förslag, men såklart är det prisskillnader. Om du inte bryr dig om priset så är ett armband en riktigt bra present. Jag köpte själv det till min pojkvän. Det är en armbandskedja med en bricka på, med mitt namn inristat. Det gick på 550 :-. Någon mindre present kan vara ett foto på er tillsammans i en fin ram, en middag (han gillade ju mat) och bara en myskväll tillsammans med dig eller kanske att du bjuder honom på bio.

Botten är toppen, right?

Är så trött och vill inte gå till skolan alls. Inte gladare blir man heller när man slår på datorn och sidan som visas är glosor.eu. Läxförhör också. Skit.


So sick

I'm so sick of love songs.
So tired of tears.
So done with wishing,
you were still here
Said I'm so sick of love songs.
So sad and slow.
So why can't I turn off the radio?


Älskade, goda brungeggiga smet ♥

Ååååhå, snart är nutellaburken slut. Kommer börja gråta. Sadface.

Every girl has their own thoughts


Estoy cansada hoy..

Ska snart iväg till skolan.. Ska fortsätta på ett bildprojekt. Här är ett smakprov:



Many things scares you, don't they?

 Why do you feel saft under blankets?
It's not like a muderer will come and thinking
"I'm gonna ki.. Aah damn! She's under a blanket!"


I'm in this constant battle but the only person I'm fighting is myself.


Hello hello

Jag har haft en sådan onyttig, rolig och helt amazing helg tillsammans med de mest galna och bästa tjejerna!
Har inte haft så kul på länge! Nu är jag helt utmattad.. Ska lägga mig och se på Water for elephants när jag har duschat och förhoppningsvis kommer babe.

Cold nature




Idol med Somalien


I won't let you close enough to hurt me


I put it in my wishing jar

Being someone's first love may be great, but to be their last is beyond perfect.


Cold, so cold




God, i'm lonely


Spontant och korkat

Imorgon är det fredag. Älskade älskade fredag. Vart har du varit? Men i alla fall, jag slutar innan lunch. Så det blir att luncha på McDonald's med Julia. Och efter det tar vi med oss Em hem till Lisa, handlar det vi behöver för en helg ute i skogen. Detta är så spontant och rent ut sagt, korkat. Undra vart detta leder... Kan bara få upp en bild i huvudet när jag tänker på detta, och den ser ut ungefär såhär...



Länk till Alva och Julia som gissade rätt: Thailand!

Ge mig

JAG LÄNGTAR tills ikväll när jag bara får ligga i sängen och chilla totalt.

Ironi

Sitter i skolan på en fullt koncentrerad samhällskunskaps lektion och har nyss haft en och en halv timmes fyspass. Efter detta är det mat (FISK) och sen har jag två prov. Älskar denna dag♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

They protect me from monsters-under-the-bed

Detta är mina nattvänner. Japp, jag är 16 år och sover med gosedjur. Men vet ni vad? De gör mig trygga!
Den vita kossan heter Ferni och den fick jag av min bästa vän Marika när vi åkte till Kreta.
Den röda kaninen heter Ninis. (fantasifullt? Svar nej.)  Den har jag haft sedan jag var liten och är därför väldigt sliten, som ni kan se på bilderna.








   

Pics that make me happy part 2










...

Jag. orkar. inte.

One day, I'll marry U


Pics that make me happy part 1












k a o s

Sitter i skolan och har ångest över allt jag behöer göra idag. Måste sälja massa salami, föreningsklappen och plugga inför spanska och matteprov imorgon. Jag slutar sent och ska förmodligen hinna med en och en halv timmes dans idag också.

Guess

Gissa vart jag ska om exakt två veckor? Gissar du rätt får du en länk!


Lycka

Hade så svinont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. MEN, min räddning kom till undsättning: jag gick till volvo och köpte mjölk. Nu är allt bra!




Porque uno y uno no siempre son dos

För att ett plus ett är inte alltid två.


8 timmar i veckan, någon helg hit och dit och det, är det bästa ♥

Hej och godkväll kan jag väl börja med att säga! Jag har haft en sån sjuk träning idag, tre timmars skratt, flumm och bara skoj! Det var så länge sedan. + att våran tränare bjöd oss på ett ton fika och läsk (man jag hade mjölk) för att fira segern från i lördags!
Nu ska jag räkna matte, duscha och SOVA. Mmmm längtar så sjukt brutalt mega mycket..
Och förresten! Ni som inte märkt det, dra pilen på bilderna för att se dem i orginal. xoxo




everything pops with pringles


Hakuna matata! it means no worries, for the rest of your days.

Måndag och ny vecka. Ny vecka med saker som ska fixas, saker som ska säljas, stress pga ont om tid, läxor, prov, tidiga mornar, sena eftermiddagar, skrivuppgifter och träningar med en förkyldning. Tur att jag trivs i alla fall.


Jag saknar värme och sol










I'm sleeping to dream about you

Jag och min (ÄLSKADE) pojkvän Gideon har varit tillsammans nu i 16 månader och en dag. Det är helt otroligt hur snabbt tiden har gått. Jag kommer ihåg i början, första pussen jag gav honom på kinden, första kramen, första gången jag kallade honom för älskling.. Och ni vet den här härliga känslan som man upplever när man träffar någon som man verkligen börjar tycka om, får första kyssen, alla långa kramar, ja.. you name it, allt jag sa. Ni vet den där pirriga känslan när man verkligen känner hur hjärtat slår hårtoch man blir nervös så att man blir helt varm? Efter snart ett och ett halv år, så upplever jag den känslan fortfarande med denna kille. Jag har varit tillsammans med andra killar förut, och det var verkligen inte såhär. Inte sånt här långt förhållande, inte sånt här säkert förhållande, inte sånt här lyckligt förhållande.. Och framförallt, så har jag aldrig upplevt att jag VET att jag kommer att vara med någon i resten av livet. Många säger, men herregud du är 15 år, du kan inte veta sånt nu! Men jo, det gör jag! Jag vet! Jag vet att vi kommer gifta oss och ha barn och allt vuxen stuff. Men det blir ju inte än på ett tag, och tanken på all den tid jag kommer att vara med honom gör mig så otroligt glad. Att ha honom i mitt vardagliga liv är det bästa som finns! Att äta frukost tillsammans, att hålla handen på stan, ta kvällspromenader, åka och bada, åka snowboard tillsammans.. Japp, ett av våra få gemensamma intressen.. Dock är han mycket bättre än mig!), kolla på tv/film med hans arm runt om mig, att ha hans armar om mig och en hand som stryker bort mitt hår innan han ger mig en godnattpuss, att umgås tillsammans med vänner samtidigt som han koncentrerar sig lika mycket på mig.. Allt jag gör med honom tycker jag om. Som jag sa, vi har inte så många gemensamma intressen.. Jag gillar att teckna, träna gymnastik, ta långa shoppingrundor osv. Han gillar mer spel (lilla nörd hihi!), bilar, skatebord.. osv. De som säger att man ska ha lika intressen för att fungera tillsammans har huvudet långt borta kan jag säga. För jag känner mig inte mer hemma, mer trygg eller mer bekväm med någon annan. ♥ Och om jag mår dåligt, finns han där för mig. Tröstar mig, reder ut problemen tillsammans med mig, kramar mig och uppmuntrar mig. Jag är inte den som vill prata om något när jag är ledsen, det tror jag att han har förstått. Men det finns ingen person som jag kan öppna mig för så mycket som jag kan till honom. Han är där och tar emot mig! Alltid! Och visst, vi har våra stunder då vi småbråkar. Det mesta är oftast på skoj, men jag ska vara ärlig. Jag blir arg ibland och vi bråkar lite. Men det är så man lär sig, tro mig. Det är så vi bygger upp tillit och stärker våra känslor. Många förhållanden kan sluta med att känslorna avtar och så småningom försvinner, men mina känslor för Gideon blir bara starkare! Jag kan nästan inte tro det själv men det är sant. Jag tycker verkligen verkligen verkligen om denna kille. Det är också därför jag är så rädd att förlora honom. Han har blivit en sån stor del av mitt liv, ja han är i stort sett mitt liv. Så jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom.. Eller vad jag skulle vara utan honom. Det är detta som gör mig svag och sårbar. Jag kan vara så svag så att jag gråter över något som fått mig att tänka på att jag kan förlora honom. Jag tycker om honom så sjukt mycket.. Att berätta för honom hur jag känner, att jag älskar honom, kan jag aldrig sluta göra. För jag vet att han svarar med samma mening tillbaka och de orden går direkt till hjärtat. Hans kärlek till mig är så obeskrivligt underbart annorlunda och jag har sån tur som får uppleva sådan kärlek, och min kärlek till honom är exakt lika dan.
Det är det som gör att jag och han blir till vi. ♥




The ordinary Sundays


Har slappat hela dagen. Mmmmmm i like it. Nu ska jag.. hm, slappa lite mer. Cya.


...

don't make me wait, just because you know i will...


YEAH!


This is how we do it

Skönt att sova ut lite idag. Tävlingen igår blev försenad så vi kom hem efter tio någongång. Jag kan berätta lite hur tävlingen gick till igår, för det är inte alla som vet det.

♥ Först förtränar vi. (Man kör igenom sina tre varv på vardera matta och hopp.)
♥ Sedan var det dags för defilering. (Lagen går inmarch och visar upp sig i sina overaller.)
♥ Sen börjar tävlingen. Varje lag kör matta (som kallas för tumbling, ett mer studsigt golv) och hopp (trampett). ♥ Det kör de inför ett antal domare som då också ger poäng.
♥ De lag med mest poäng går vidare till final. (Där vi blev med!)
♥ Man kör finalen, samma nummer som förut. Domarna räknar poäng.
♥ Och nu, de lag med bäst poäng vinner. OCH DET VAR VI! Guld till oss. Det kändes så sjukt bra.

Trots 6 fall, en kullerbytta och en bruten arm så tog vi oss vidare till finalen och tog hem den!
Vårat pris var medalj, pokal och att alla fick äta på McDonalds efteråt och beställa vad vi ville.
Såhär såg min beställning ut: 4 chicken nuggets, en liten pomfritt och 4 milkshake. Mellan.





Tävling

Nu beger vi oss meot Hedemora för tävling! Håller alla tummar och tår för att detta ska gå bra!






i'm a mess.


I wanted to tell you all my secrets, but you became one of them instead.


Resultatet i form av kassa webbcambilder






Julias första gästbloggning! yayy!

Hejsan alla glada barn.. och det kanske till och med finns vuxna som läser Julias underbara blogg! ajaa, hej på er också i såna fall!
Nu tänkte jag berätta lite pinsamheter om Julia, bara det att det knappt finns några! bara det at Julia bara är allmänt pinsam!! Julia dansar runt här nu och skrattar åt sig själv..? ;)

Nu ska vi snart börja smocka i oss lite chips och cheesdoddels! massa läsk och annat gott! :D mumms!
Ha det bra, och kommentera lite på Julias fina blogg nu! och kolla in min blogg ocksååå!! :D

HHHHHHHHHHHHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!


what rule?

i know i'm losing you.


Sitter just nu på engelskan...

När jag startade den här bloggen tänkte jag att ingen skulle läsa den. Men idag har det ramlat in massa söta kommenarer och jag blir så glad! Fortsätt så snyggingar!
Nu sitter jag på engelskan och ska sluta vilken minut som helst. Sedan ska jag hem och städa (TRÅKIGT!!!!) och sedan drar och jag Em hem till Mathilda och have some fun! Ska bl.a Färga mitt hår, så det får ni se senare.
Ett absolut måste ikväll är Idol. Moa är verkligen min favorit!
Har ni någon Idol favorit?



Känner inte för att vara så värst seriös idag. Lägg märke till fjädern också. Tack.




don't go with them.

There are so many people out there who will tell you that you can't.
What you've got to do is turn around and say "watch me."


Why. are. we. running?





I will be OK. Not just today...


Keep fighting, don't let the dreams steal it all.


Sister, how did we get here?

Yay! Bloggens första kommenar skrevs av Alva! Nu blev jag glad. Sitter nu hemma hos Mar och chillar. Vi ska äta chips och se på film, en typisk kväll för oss. Dvs att det slutar sent också, vilket betyder att jag inte är så pepp för skola imorgon. Ta det med en nypa salt Julia. OK.




Vad gömmer du bakom den tomma blicken?





Happiness is a mood. Not a destination.

Sitter i skolan med Mathilda och väntar på Marika. Det är ju skitfint höstväder så nu ska jag och kameran ut (och Marika).  Resultat senare.


I can't reach that far

My nightmares tearing me apart.


We are the strongest in the whole world

1 universe,
9 planets,
204 countries,
809 islands,
7 seas,
And I had the privilege to meet you ♥



Skolfoto









Right now

Ah, vackört vackört. Ser nästan ut som ett skolfoto från 8an när man skulle le och vara snygg.
Men i år (nu idag faktiskt) så såg vi inte direkt så ut... Pictures uploads later.




Just something small


In the middle of something

Worrying solves nothing.


It feels like hundred miles

Nu måste jag pallra mig mot skolan. Jag är ju så snabb av mig (skämt åsido) så är där på nolltid.
Ni vet bilder som gör en endast lycklig? Detta är en sådan bild.


Tatoo

Det luktar nygrillade (?) nybakta bullar i hela huset, mmm. Och såklart mjölk på det. Mmm, jag önskar mig en ko i julklapp. Snälla tomten?

 

What is it?

"Nothing", usually means I don't want to tell u.




Goodnight, or not ...

Sängkläderna på (måste ju vara det bästa som finns?!) och nu ska jag ta mig igenom en halv bok. Wish me luck! Jag som bara vill sova...
Det dryga är också att när jag läser länge, så glömmer jag att koncentrera mig på boken. Så jag läser, samtidigt som jag tänker på annat.
Brukar ni också göra så?


I'm so nothing without U

It's so hard,
to se my boy,
talking to her.


Thinking big.

Sitter i bilen påväg hem till Falun. 6 timmars bilresa gör mig lite konstig i huvudet, då har jag för mycket tid med mig själv och mina tankar som spårar iväg åt alla möjliga håll och jag  blir jag deppig. Suck.
Mcdonald's nästa.


3






I wanna be forever young.

When I was five years old, my mom always told me that happyness was the key to life. When I went to school tey asked me what i wanted to be when i grew up. I wrote down "happy". They told me 
I didn't understand the assignment and I told them they didn't understand life.


Be strong.

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.


Så, vem är jag?

Jag som sitter bakom skärmen för denna blogg är då jag, Julia. Mitt fullständiga namn (som då inte är något speciellt alls) är Julia Linnéa Johansson och jag lever livet som en kristen 16 årig tjej i Falun som går Estetiska programmet med inriktning media.

Personlighet: Jag skulle beskriva mig själv som väldigt snäll (även fast jag inte vill säga det egentligen) så jag tycker om att hjälpa människor, det är något jag verkligen gör. Jag är glad för det mesta, men också väldigt känslig. Jag lever just nu med ett väldigt dåligt självförtroende men det jobbar jag på och jag svarar gärna på frågor om det, eftersom jag fått ganska mycket hjälp med det.

Intressen: Media - film, ljud och foto. Helt klart. Det är mitt störsa intresse. Men annars när man kommer till sporter och hobbys så är det att träna gymnastik, att teckna, måla naglarna, skriva, dansa, resa, ha kul och att umgås med vänner, familj och min pokvän som gäller.

Onödig fakta: Min absoluta favoritfärg är gul, jag ÄLSKAR mjölk och jag har alltid olika färger på mina strumpor!

Familj och nära: Min familj består av 4 (5) pers, mamma Johanna, pappa Per, lillebror Hampus, lillasyster Wilma och våran söta vowe Aska. Vi bor i Falun i en ganska stor vit villa i ett område som jag trivs i! Jag har många nära vänner, dels inom gymnastiken men även klasskompisar och så. Men om jag skulle nämna ett namn som skulle platsa i Bästis titeln skulle det vara Marika. Min allra bästa vän! Men den som står mig närmast av alla är nog min pojkvän Gideon som jag vart tillsammans med i 1,5 år nu. Det vi har är verkligen speciellt och det betyder allt för mig! Och jag tror på att vi kommer att vara tillsammans "tills döden skiljer oss åt"!

Utseende: Jag skulle beskriva mig själv som en vanlig ganska kort tjej, normal smal och vanligt mörkblondt hår. Men jag vet inte... Just nu är mitt hår normallängd och ganska blondt, med brunt underhår. (Men snart blir jag nog rödhårig, crazy!) Jag är 158,5 cm lång kort och har små händer och fötter. Mina ögon är lite kinesaktiga och gröna. Och precis under mitt vänstra ögon sitter tre "prickar" (födelsemärken och ärr) som det är många som lagt märke till. Min klädstil varierar lite men jag sätter helst på mig strumpbyxor, en STOR tröja, mysig halsduk och Converse skor. (Och så ska allt vara i olika färger.) Håret har jag helst uppsatt i en lite ruffsig frisyr. Det kanske låter fult, jag vet inte, ni får tycka vad ni vill, men så klär jag mig!


Ny start.

Hej och välkomna till denna sida!
I denna blogg ingår, foto, teckningar, inspiration, känslor, texter och såklart the view of Julia. Och detta är då de kategorier som kommer att finnas.
Om ni vill kontakta mig eller har frågor så når ni mig på [email protected]


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!