Snart hemma

För övrigt är vi snart hemma. Men först ska jag upp till Lugnetgymnasiet (fredag kväll?) och hämtar en kamera inför imorgon. Tell u l8er. Annars har vi i stor sett åkt buss hela dagen, eller iaf ca 8 timmar. Jag letade överallt i bussen efter min mössa. Jag insåg sedan att någon kollade på mig från sidan. Och titta!! Där var min mössa!


Take me home

Nu sitter vi på bussen hem. Och dit ät exakt vart jag vill. Hem. Hem till mitt rum. Hem till min pojkvän. Bara 15 mil kvar och 29% batteri. Oj. 28%.


Tengo ombre

Okej nu får ni se! Igår var jag hos frisören och färgade Ombre! Bättre bilder kommer, promise.


Mmmmumma

Nu har jag massa gott för att orka med resten av teatern.


Mysigt eller?

Eviga långa bussresa.


friday

NEGATIVA TANKAR? Inte tillåtet. Idag är det fredag. ENJOY.
 

Ironi

Nu är jag på bussen tillsammans med alla estet 2or som inte skolkar. Idag ska vi till Sunne för att kolla på en fransk teater i en lada. Weeei...


u learn

Efter regn kommer solsken mina vänner. GODNATT!
 

Hejdå livet

OK nu vill jag avgå från planeten. Jag hatar skolan. Jag berättar imorgon vad detta handlar om för om jag gör det nu kommer jag bli FÖR arg. Hejdå livet jag dör av sömnbrist nu.


F1

Älskade hall, älskade tränare, älskade kompisar. Min kära familj. Ni gör mig hel!


sunsets, hang loose


 

Hejdå pengarna

På subway med girlsen. Och jag har gjort av med allt detta nästan: (OBS inte på Subway.)


2day2say

SLAPPT och bekvämt.
 



Nervis

Jag ligger nu hemma på soffan och har precis kollat klart ett Förhäxad avsnitt. Det pirrar i min mage av nervositet och ni vet inte varför! Wih. Snart ska jag ta bussen. Pirrpirr!


Inte fisk

En lektion kvar. Sedan slutar jag strax efter 11. Och kolla vilken söt bror jag har som smsar mig och erbjuder mat.


Godmorgon


Kvällsis

Nu ligger jag nerkrupen i sängen. Jag bryr mig inte om jag somnar sent idag, jag har bara två medialektioner imorgon. Efter det ska jag fixa en sak som jag inte tänker berätta än. Nu ska jag i alla fall slå på det nya avsnittet av PLL. Det har varit en ganska seg kväll och som tur är uppmuntrar Math mig med att skicka bilder på hur hon reagerar när hon ser mat:


Just swag

It sux huh?


Mot hallen

Nu är jag ombytt och klar för att ta cykeln till hallen. Men, jag ska inte träna själv. Denna gång är det ombytta roller och jag har tränarrollen. Wih. Let's get this semester started!


Arg

Okej jag vet inte hur länge det har varit såhär eller om det ens är så på datorn eller era mobiler, men sen NÄR har min blogg förvandlats till en matblogg av egen vilja?!


Hjälp mig

Jag sitter nu och kollar på en fransk film. Den är så otroligt dålig och hjärnan bubblar ju när jag tänker på att det är en och en halv timme kvar. Gymnasiet sometimes sucks. Men, jag hänger lite inne på weheartit istället och söker på lite förbjudet..


Damp

Alltsåååååå damp. Skolan har ingen täckning därav ingen bloggning. Snart mina vänner.. Snart. Trött eftermiddagshumor:


Stora jeans jaaa

Bekväma kläder ska det vara. Nu ska jag ta mig igenom spanskan och sedan en tuff eftermiddag. Till kvällen ska jag upp till hallen och träna min tjejgrupp. SEDAN kan jag äntligen koppla av. Ha en bra dag vänner!


Jag har världens magont så nu tänker jag sova. Tanken på att det väntas en tre timmars lång spanskalektion på morgonen gör inte saken bättre. Jag saknar också mina estetkompisar på spanskan och min nya lärare snackar inte ett ord svenska på lektionerna.. Yay! Jag har i alla fall haft en bra kväll med Gideon idag. Godnatt!


Kärlek kärlek kärlek

Wih! Gissa vem som snart kommer hem för dagen! My boy. Jag lääängtar!


Da bus

Jag sitter nu på bussen med Danne. Idag har jag på mig detta:


It's not always rainbows and butterflies


Stan

Nu är vi i stan och har fått en fotouppgift.


I'm gonna paint this day

Godmorgon. Jag ligger i sängen under ett varmt täcke. Jag blir inte direkt peppad på att dra till skolan när jag ser på twitter att det är nollgradigt ute. Men, idag är vi på Lugnet hela dagen, vilket betyder MEDIA!!!!! Wiho!!


Mys

Förhäxad och gott. Det får avsluta kvällen. Vi ligger i soffan med mysigt täcke och mjuka stora kuddar. Här ska vi sleepa också. Godnatt!


Trött

En dusch behövdes. Nu är jag helt utmattad med träningsvärk i hela kroppen. Till och med under fötterna, bakom öronen och i jumskarna. Så nu tar vi en trip till Ica Maxi och köper B&J.


I hallen

Nu sitter jag i hallen med mitt crew. Men strax ska jag ta longboarden till Marika.


Träningsmat

Nu peppar jag för träning med en tacotallrik och mysiga kläder. Det ska bli kul att träffa gänget igen.


Monday

Lektioner när man ändå bara sitter och snackar med kompisarnas rätt onödiga. Halv 5 går jag hem idag och en timme senare är jag på lugnet redo för träning.


Salt

Nu väntar vi på idrottsläraren som ska komma hit och ha teori eller något med oss. Peppar.


Svart å vit

Nu tar jag longboarden till skolan. Dagen känns för övrigt ganska svart och vit med tanke på att jag slutar halv 5 efter tre timmars spanska. Men vem vet, det kanske blir kul?


Måndag är bra också

Godmorgon! Många av er tänker nog något liknande: NEEEJ INTE MÅNDAG. Men vet ni va, idag kan bli en riktigt bra dag. Träffa härliga människor, ät en glass och gör det du tycker är roligt. Kanske klä upp dig, träna, se film osv. Hitta något i vardagen som gör dig glad!


Positiv

Nu har Gideon varit här hela kvällen sedan jag kom hem från träningen. Han får mig verkligen att bli positiv, att se saker på ett enkelt sätt. Godnatt!


F.r.i.e.n.d.s

Ni förgyller verkligen min vardag. Nej inte bara det. Mina helger också. Allt är så enkelt med er! Och jag vet att vårt crew kommer hålla ihop tills vi är gamlisar och har sticka-strumpor träffar. Ily!!!


Mot hallen

Nu ska jag på träning. Jag har ingen lust alls men jag kan inte ligga inne och ruttna. Idag fick jag lite födelsedagspresenter: cash och presentkort. BEHÖVLIGT SÅ TUSEN TACK.


Taco

Snart kommer släkt hit och äter tacos, vilket blir min frukost. Jag känner mig som en nyvaken mupp, ungefär såhär..


Morgon

Godmorgon. Här har ni lite ögongodis:


Du är

Godnatt på er. Sov underbart gott inatt.


Home sweet home

Nu är vi hemma från stan. Ååh vad scary norslunds kyrkogård är. Ush. Snabba cash 2 var blodig och bra tycker jag.


Mitt i

Mittbena idag jao.


Dreamroom

Jag vill bo såhär. Sängar täckta över hela rummet.


Da city

Nu drar vi in till stan! Jag älskar detta crew. Ni är BÄST!


Morning

Godmorgon på er finisar. Idag ska vi kanske filma, och dra ner på stan. Jag ska kanske köpa mina drömskor om jag kan tigga lite pengar av mamma.


En födelsedagspresent

Fanny är avundsjuk på mig som får sova med Justin Bieber inatt. Sussa sött!


We made it

Yeah vi klarade det!


Ut

Nu ska vi ut. Wih!


be happy

Nu är mina bästa homies här för att ha urkul. Men innan vi börjar det roliga ska vi äta pizza. Jag ser verkligen fram emot ikväll. Jag tänker ha så sjukt roligt!!!!!!!!
 
 
 

Mirror on the wall, here we are again

Peppar inför ikväll!


Kul

Vi leker med helium. Pipröst yeah.


I skolan

Jag har mysiga kläder på mig idag för att jag längtar tills kvällen.


Godmorgon

Godmorgon. Nu ska jag äta frukost och sedan ta en sväng med Aska. Sedan innan jag drar ner till skolan ett tag ska jag träffa min älskling. Sounds gr8. HEJ FREDAG I LOVE U.


Tidigt godnatt

Trots att jag har sovmorgon till 11 imorgon tänker jag lägga mig nu. Min kropp är helt slut och det känns bra att krypa ner under ett fluffigt täcke och bara vila ut. Jag tvivlar dock på att jag kommer kunna gå imorgon. Ni som är ledsna eller deprimerade eller annat skit: TÄNK PÅ ATT IMORGON ÄR DET FREDAG OCH ATT DU HAR EN MAMMA, PAPPA, KOMPIS WHATEVER SOM ÄLSKAR DIG. Dig!


Hemma

Nu är jag hemma efter en hård träning med fristående och styrka... Jag är förvånad att jag fortfarande kommer ner i spagat och kan gå en länga på händer efter tre månaders uppehåll. Dock var inte träningen så rolig. Men det känns bra nu efteråt och det var sjukt roligt att träffa alla kompisar i hallen.


Mot träningen

Jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte.. Men jag gör det ändå.


Tattooboyfriend

Åh vad Gideon skulle passa i tatuering på bröstet. Mmmm. Jag tackar ju inte nej till att han gör det, och som tur är så vill han det!!


Skolan

Nu leker vi lekar med 96orna för att få dem att känna sig välkomna. Vi gjorde egenpåhittade charader som gynekolog och doggystyle som de blev tvingade att göra för sin nya klass. Hämd!


Fina vän

Du är så fin för mig! Konstigt nog.


Mot skolan

Så. Nu ska jag sätta mig på den pissblöta cykeln i regnet. Kul.


Godnatt

Jag har ju sovmorgon imorgon, och idag är det min födelsedag. Då är det väl ok om jag ser ett avsnitt Förhäxad? Jag ska bara sätta på mig pyjamas, fixa sängen hur mysig som helst och sedan borsta tänderna och krypa ner. Idag har varit en fantastisk dag.


Jag vet


I'll find strength in pain


lite nytt, lite lånat, lite snyggt


Lunch

Lunchar just nu med pappa och Mathilda. Tumme upp.


S.w.a.g


Idag är det min dag

GRATULATIONER TILL MIG. 17 år och fortfarande inte mogen.


Glad

Jag tänker inte på att det är skola imorgon. Jag tänker bara på att det är min födelsedag!! 17 freaking år har då gått av mitt liv. Så jag somnar med sovfrisyren på huvudet och ett leende på läpparna.


Kvällsbak

DETTA är det godaste på morotskakan. Den goda vita kletiga sockergeggan.


Skull

Åh. Jag hittade mitt gamla linne som jag gjort själv. Det tog evigheter att skära ut skelettet... Nej nu ska jag äta världens bästa mat: Macaroni in cheese. Och nu kom Marika genom dörren. Nystädat rum har jag också. Good feeling.


Jobb? Nej, för jag är så liten.

Nu är jag irriterad på att jag är liten. Visst, jag fyller 15, 16.. 17 hela år imorgon. Men jag längtar så in i bomben tills jag bli arton. Då blir det tatuering, fallskärmshoppning, utomlandsresa och FRAMFÖRALLT körkort. Jag hade till exempel fått jobb på Canon nu, (hur bra är inte det!!!???), OM jag hade körkort. Why?!


Serier

Jag har tänkt på en sak. Serier är SÅ MYCKET BÄTTRE än filmer. De är evighetslånga och när de väl tar slut så finns det alltid en ny serie att kolla på. Jag har bl.a sett på Gossip Girl, O.C, One Tree Hill, Pretty Little Liars och Förhäxad. Alla är så freaking bra.


Fresh? Impossible

Idag är en sådan dag jag känner mig allmänt äcklig. Att ta egopics finns inte på kartan och duschen känns för långt bort. Det är en sådan dag då jag går runt i äckliga kläder och det är bara tillåtet att träffa de allra närmaste som faktiskt kan se mig såhär. Vilken tur att Marika kommer hit om en timme. Hon kanske kan bära mig till duschen. Det var länge sedan jag såg ut såhär, FÖR längesen:


Charmigt

Godmorgon. Såhär känner jag mig just nu:


Godnatt

Åh det finns så många vackra människor, i alla storlekar, i alla längder, i alla hudfärger. Så tänk på dig själv som vacker, otroligt vacker. Om du inte ser dig själv fin, så är det dags för dig att ändra synen på dig själv. Hur du gör får du klura ut själv men det går. Bara du vill.


Jag saknar

Jag saknar gymnastiken. Eller tja, jag vill inte tillbaka. Men jag saknar mitt lag, att chillträna och att åka runt och ta hem guld på småtävlingar i landet.


Zupzup


Snygg vän

Nu kör vi klassiskt willyshäng innan vi drar vidare.


Babe

Jag har aldrig varit ett fan av väskor. Ärligt så är jag inte så modeintresserad i huvudtaget. Nej. Jag klär mig bekvämt och chilligt. Men denna väska fastnade jag för på stan. Den tänker jag köpa på min födelsedag.


orange

När man är brun så är detta nagellack snyggt. Och japp, jag håller min hand på en pajform. Yä.
 

Take care

Godmorgon folks! Gideon kom till mig åtta imorse. Nu ligger vi fortfarande i sängen och ska upp och äta frukost. Senare ska jag träffa David en sväng. Ta det försiktigt idag, ta hand om er!!


you are gorgeous in black and white

Min pojke är så söt som ställer upp som tatueringsmodell åt mig. Men nu har han gått hem.
Nej nu börjar jag bli för trött. Medan jag sitter i skype med Gideon börjar jag kalla honom för lillebror, glömmer bort mitt skypenamn och sitter och klappar händerna åt smileysarna som finns där (som jag redan sett ett antal gånger tidigare).
Så, GODNATT.
 

Tweet


shorts

Jag köpte världens härligaste träningbyxor för ett tag sedan. Jag har alltid velat ha såna här långa träningsbyxor som är lite tjockare, men det skulle vara för klumpigt att träna gymnastik i dem. Så hittade jag såna fast i shorts! PERFEKT. + att de är jättemjuka. Där bak sitter även en ficka som har plats för mobil om man är ute och springer. OM man är ute och springer.....
 
 

sjuker

Hmm.. Så länge jag inte har feber så är min halsont inte farlig. Men OM jag får det kan det vara körtelfeber. Men som det ser ut nu kanske det är halsfluss. Strepsils och te hjälper inte, som jag trodde att det skulle göra. Snart skola. Snart... MIN FÖDELSEDAG! Dock är det på samma dag, men här ska det firas.
 

Tandborstar

Vi är två stycken som använder badrummet nere i källaren. Det brukar väl resultera två tandborstar eller? Vems är då dessa?


Home

Nu är jag på väg hem från stan. Tidigare spelade jag och Math minigolf vid Slussen. Jag längtar hem efter min säng och film med te.


Jag har bestämt mig

Jag SKA lära mig att surfa. Jag ska åka iväg en sommar, jobba utomlands och träna surfing på eftermiddagarna. Lära känna nya hangloose människor och ha roliga kvällar.


Godmorgon

Godmorgon! Planerna för dagen är att träffa Mathilda. Men efter en veckas konstig halsont så kanske jag måste åka till sjukis.. Lets hope not. Jag ska ta mig upp ur sängen nu.


Mysig kväll

Det har varit en mysig kväll framför en film med familjen och Gideon. Nu ligger vi i sängen och ska dricka cider. Btw, glöm inte instagram: yuulya


you are perfect for me

Efter några dagar sedan började jag lyssna mycket på Ron Popes nya album. Jag fastnade för många låtar men det är just en låt, som påminner mig galet mycket om pojkvännen min. Jag lyssnar ofta på låttexter och relaterar dem till olika delar av mitt liv, men det har aldrig varit en hel låt som passat in på Gideon. Låten heter Perfect For Me, och det är precis vad Gideon är för mig. Jag tolkar låten som att om man lär känna en person så pass väl, så kan man se att personen inte är perfekt. Men den kan fortfarande vara perfekt för en annan människa. Låten är verkligen riktigt fin, och jag tycker att ni ska söka på den på Spotify eller lyssna på den nedanför.
 
Gideon, du är hela världen för mig.
 
 
 
 
 
 
You sit in the bathroom and you paint your toes
I sit on the bed right now  and I sing you a song
It's not always easy, but somehow our love stays  strong
If I can make you happy, then this is where I belong
 
And I'd just like to say
I thank God that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my  sweet love, you're perfect for me

I know all your secrets, and you know  all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind
I  wish that I was stronger so that I had more to give
I'll share everything I  have and we'll find a way to live

Even after all this time,  nothing else I ever find
In this whole wide world can shake me like you do
Its true that something so sublime that there aren't words yet to  describe
The beauty of this life I've made with you

And I'd just like to say
I thank God that you're here with me
And I know you too well to say  you're perfect
But you'll see oh my sweet love you're perfect for me
And I  know you too well to say you're perfect
But you'll see of my sweet love  you're perfect
Oh my love I swear you're perfect
Yes I promise, you're  perfect for me
 
 
 

Hello

Em sov här inatt. Jag är dock INTE bättre i halsen.. Idag har jag rensat min garderob, dammsugit rummet och varit barnvakt åt syrran. Lite senare kommer Gideon hit. Jag sitter fortfarande i pyjamas och längtar efter en dusch.


Miss this

Jag saknar att rita..


Lördag morgon

Idag tycker jag att ni ska vara positiva. Gör något roligt! Och om ni inte har några roliga planer, make them funny. Se på saker på ett annat sätt, se på saker positivt. För det ni en gång sett som tråkigt eller fullkomligt värdelöst, kan ni nu se som något roligt eller nödvändigt. Just make up your mind.


Hahahah

Jag hatar när man ska ta kort på någonting, öppnar kameran i mobilen och får istället fram något liknande detta:


Vad säger ni

Tror ni att vi kan planka där?


Tjena

Tjenna snygging. Nu ska vi ragga vänner!


Looking good

Det ser inte bättre ut va?


titta vem som ville hälsa på

FAVORITDJUR. Absolut.
 

Changed plans

Ändrade planer. Jag följer med Em ner på stan. Sedan följer hon med hit, vi rensar min garderob och har det mysigt. Men innan d ska jag gå ut med Aska, äta frukost och plocka ur diskmaskinen. P&k.


Godmorgon

I 5 dagar nu har jag haft ont i halsen. Jag börjar dessutom tappa rösten.. Idag tänker jag ligga nerbäddad med min nya tjocktröja, dricka mitt nyköpta te och se på film hela dagen. Jag hoppas att vädret blir sämre så jag slipper ångesten..


Godnatt


Kvälls

Ligger i soffan med Gideon. Det är skönt att äntligen ha honom här.


one gain of sand

You were searching for one grain of sand
along an endless beach.
As I was building you castle ,
you just refused to see.
What do I say, what do I do,
to show you all the ways.
My heart is slowly shattering for you.
I don't want hold you if you want to go,
I'm not going to make you feel love if you don't.
I would rather learn what it feels like to burn
than feel nothing at all.
 
 

Dagens feeling

Nu känner jag mig ungefär såhär..


barfota, sommarblond och hangloosemode on


Mums

Det slutar aldrig att blöda.


Its amazing how far u r willing to go when someone believes in u


Godmorgon

Godmorgon peolpe. Nu ska jag äta frulle och sedan dra ut och övningsköra. Efter det har jag fotojobb att göra. Men självklart ska jag ta vara på solen idag och göra något roligt. Kanske åka lite longboard?


Want

Just nu vill jag vara fri. Jag vill vara ute på longboarden i en perfekt backe med sommarvärme.


I Give u this

Jag är så trött på att se andra må dåligt. Jag vill kunna hjälpa var och en. Jag vill kunna säga till alla som känner sig nere att allt kommer bli bra. För det blir det. Alltid, jag lovar. Men det kan jag inte. Jag önskar att alla kunde se detta. Alla som behöver. Ni som har Hjärtan som är vilsna, jobbigt med någon nära eller bara tappat livslusten. Screw that. Ta er upp. Ni kan om ni vill. Vill ni må bra, då mår ni bra. Om ni stänger in er i rummet med negativa tankar och inte har viljan att ta er ut, tja, då kommer ni inte där ifrån. Believe.


Idag

Skönt att man kunde sätta på sig shortsen idag då. Woho sommarlov!! 4 1 week. ZzZZ.


Kvällsis

Caesarsallad och PLL sitter finfint nu. Men jag har så sjukt ont i halsen och har haft det ett tag. Och nej jag vill inte klaga här på bloggen i brist på någon som tycker synd om mig för det är ingen som bryr sig. Jag vet. Men snart tappar jag rösten. Reev.


Darken hoodie

Ett av mina köp idag från kupolen. JAG SKA BO I DEN.


David

Åh vad jag saknat denna kille! Men idag fick jag träffa honom en liten stund iaf. Men vi får ta det mer en annan gång då vi båda har mer tid.


3

Tre plankningar vi gjorde!


Godmorgon

Morning folket! Julia Jonte och Älsklingen sov här inatt och nu ska vi äta frukost. Sen ska jag åka ner på stan, träffa David och sedan Line. Sen drar vi till Borlänge! Look how cute:


Bio

Nu ska vi se bio! Skräckis. Wih!


Rhodos 2012 - beachlife


Julia

Wih! Nu är Julia på väg hit. Jag sitter i sängen, Nyduschad med mjukisshorts och ser på PLL. Ikväll blir det andra planer!


Ute

Nu är vi ute på bus. Som vanligt. Vi levererar mer ultimata plankningar sen!


skate inspo


Godmorgon

Oj. Nu ser det ut som jag ska träna. Men icke. Jag är sjuk.


I am always

 
And...
But...
 

Kvällens syssla

Plankning.


the difference between who you are and who you want to be.... is what you do.


Godkväll

Nu ska jag mot mina monkeytricks. Donken-->Ica maxi-->Lukas. Yay!!


couple inspo


Rhodos 2012 - svartvit

Jag har tre skitfina svartvita bilder från Rhodos här. Jag kan inget annat än sakna det...
Dagens planer var egentligen att göra ingenting... Men sedan Rhodosresan har det varit svårt att vara själv. Så imorse kom Gideon hit och började med att bara hålla om mig. Det kändes bra, så bra. Jag skulle så gärna vilja kunna förklara känslan jag får när han kommer hit, lägger sig bredvid mig, håller om mig samtidigt som han pussar mig på huvudet och säger att han älskar mig, när jag känner mig borta, ledsen, arg eller bara tom. Jag fylls av en speciell känsla då ska jag säga er. Som om allt inom mig är borta, och sedan kommer någon och fyller upp det igen så allt hamnar på sin plats. Varenda pusselbit hamnar rätt. Jag är så kär! Det bubblar inom mig varje gång jag hör hans namn, får ett meddelande av honom eller när han håller min hand. Det rycker till och med till i hjärtat om jag ser hans kompis eller familjemedlem bara för att de påminner så mycket om honom. Nu när han inte är här längre, känns det lite tomt. Men imorgon drar jag, Gideon, Jonte och Julia ner på stan, äter pizza och går på bio. Nu bubblas det i magen. Imorgon får jag träffa min drömkille. Igen.
 
 

Dagens humör


Vad är finast?

Ljus eller mörk Ombre? Hjälp mig!


I'm not actually mad at you; I just want you 2 care.


Sov gott

Jag har det så himlans bra tillsammans med min pojkvän. Han får mig verkligen att känna att jag är tillräcklig. Att jag duger. Eller ja, mycket mer än så. Men det är allt jag behöver veta. Det behöver ni också!!


Coolt

Kissie har sett våran video av henne. Haha.


Tränar

Jag och Em fick ångest. Rejäl ångest. Nu är vi ute och tränar. Svetten rinner jao. Music is on.


Min syn just nu


Godmorgon

Jag saknar min pojkvän. Faktiskt riktigt mycket. Jag saknar också hela gänget av monkeytricks men NU är Fanny i Sverige och det kommer att bli galet bra. Inatt sov jag och Em på soffan. Näjs.


Godnatt


Tired

Vilken trött kväll. Efter tre nätters sömnbrist somnar vi nog tidigt idag. Eller ja, Em har redan somnat och klockan är halv tio. Jag ska nog borsta tänderna så sover vi på soffan inatt med massor av täcken. Myyyys.


Lyckas alltid

Såklart. Jag och Em bestämde oss för att ta oss utanför dörren och in till stan. Men allt var stängt. Nu ska vi köpa drickor i olika smaker och Kina mat och åka hem och tröstäta till film.


Seg

Japp här ligger vi i soffan fortfarande. Det är så gudomligt skönt ska vi veta. Men snart ska vi ta tag i våra liv och åka ner på stan och senare köpa hem thaimat. Då ska jag kika på
Mobilskal. Men jag tänker åka så som jag ser ut nu. Fallfärdig i mina orangea mjukisar.


Jag satte på mig shortsen bara för att minnas -swag


Pretty little awesome liars

Gissa vad vi gör? Jo vi ligger nerbäddade i soffan i pyjamas med täcke och kollar på PLL. (undra hur många gånger jag skrivit PLL här..) Men jises det är SÅ GALET bra. Ni som inte sett det än, download. Vi har sovit i 4 timmar också. #tired


Having a great night

Nattbloggning. Vad cool jag är. Jag har det riktigt bra.. Trots saknaden av utlandet... Min blogg börjar bli en deppblogg. INTE OK.


My boy

Jag är så kär. Jag saknar så mycket efter två ynka dagar. Jag längtar så mycket tills jag får träffa dig, vara i din famn och få höra att du älskar mig. Jag tröttnar aldrig. Det känns som att jag känt dig hela livet, och du får mig verkligen att känna att jag flyger. På moln älskling, på moln.


Night out

Såhär ser våra "girls night out" ut. Party va? Nu har vi varit på Willys i våra snygga skor och kläder. Typical monkeytricks. Perfekt mensvärks godis åh.


Mätta och belåtna

Nu har vi ätit och väntar på Fredrik. Sen drar vi uuut!


2 big

Detta mina vänner är mina favoritbyxor. Absolut, utan tvekan. De sitter perfekt men är ändå stora i midjan. Men de åker aldrig ner eller något. Magiska byxor. Snart hittar jag väl pengar i dem också!


Rhodos 2012 - views


Have a nice day

Bra start! Frukost är bäst. PLL är också bäst.


Fredag

Godmorgon. Jag kan inte sova mer. Så nu ska jag göra något åt denna äckliga mensvärk. Sedan tänkte jag krypa ner i sängen igen, nyduschad med frukost och ett avsnitt av PLL tills Julia är klar. Då ska jag möta henne på Roxnäs och vara med henne när hon ska vara modell! Perfekt tillfälle att chilla dit med longboard också. The musicmode is on.


Godnatt

Ouf.. NU är jag riktigt trött. Somnade till och med till PLL och då är det illa. Jag hoppas på en god natts sömn. Kom ihåg, VÄLJ själv att vara positiv. Se fram emot saker, längta, enjoy.


Rhodos 2012 - poolpics


svammel

Puh. Det är faktiskt drygt att redigera bilder. Och nu märker jag att jag bloggar konstant. Typ som att jag tror att bloggen är twitter. Suck... Nej, nu tar jag en paus och sätter på ett avsnitt av PLL. Senare ikväll kommer första delen av Rhodosbilderna. Wait and C!
 
 
 

redigering

Ja här sitter jag och sliter. Nejdå. Jag sitter och chillredigerar lite bilder från Rhodos som kommer att komma upp i olika delar.
 

blond

OJ jahaadu, jag har blivit blondin nu. Det behövdes inte färgas hos frisören (ÄN) för mer än 1000 kronas. GRATIS ÄR GÖTT.
 

Åhåjaja

Oh så skönt. Nu är sängen helt nybäddad med två fluffiga täcken till och med. Inatt kommer jag sova gott. Nej nu ska jag slå på ett avsnitt av PLL innan jag och Mami åker och handlar. Jag ska nämligen bestämma mat inför i helgen, efter som det är FF hela helgen (wow gangster). Sedan ska jag lägga upp lite utomlandsbilder.


"hur träffades ni"?

Jag fick en jättefin kommentar av Sofia, som dels gav komplimang för min blogg men också över mig och Gideon. Hon undrade även hur vi träffades.. Det beror på vad man ska räkna som träffas. Första gången vi träffades var under mellanstadiet när min dåvarande bästa vän var smått kär i Gideon. Men hur vi träffades på riktigt var genom min kompis Anders. I början av åttan drog han med mig på House. ( En liten grupp ungdomar som träffas, umgås, fikar, lär sig om kristendomen osv.) Den gången var house på Wayne's, och då var även Gideon där. Efter det letade jag igenom kontaktlistan efter hans nummer, och poff där var det. Vi började smsa lite, men sen hände det lite andra grejer mellan mig och en annan kille. När det tog slut så började vi smsa igen. Ja jag vet, det låter svinigt mot Gideon och det var det också. Men underbar som han är så ville han börja träffa mig på riktigt och så ändå. Då bowlade vi med några vänner, åkte snowboard, pulka och träffades väldigt mycket ute tills vi blev tillsammans. Ni vet, när det är sådär pinsamt att träffa varandras familjer så man träffas aldrig hemma hos någon. Nu när jag tänker tillbaka kommer jag ihåg ALLT. Jag har så starka minnen med den killen så det är galet. Och det är faktiskt obeskrivligt hur mycket jag älskar honom. Jag kan inte förklara. Han är en sån kille som får mig att njuta av stunden som är, men samtidigt får mig att längta efter frieri, att flytta ihop och hela köret.


Vill

Neej nu ångrar jag mig helt. Jag vill tillbaka nu. Jag vill ligga på en solstol tills det blir för varmt, springa till havet och svalka sig och sedan ha de regelbundna måltiderna med mysigt folk. Skit...


Family

Nu är jag hemma i mitt egna hus. Det känns skönt. Efter att ha dygnat ska jag bara vara hemma med familjen idag. Vi ska kanske hyra film och mysa med gott. Det känns faktiskt otroligt bra att vara hemma. Jag är sugen på att ha en FET fettiskväll.


Arlanda

Ok nu är det bestämt. Tågbiljetter är bokade kl 8. Bara lite mer än tre timmar. Alla ligger på golvet och sover men jag kan inte...


Sverige

Trött. Efter en jobbig flygtur är vi i Sverige. Jag grät till och med. När jag kände mig som värst frågar jag Gideon: ser jag trött ut nu? (efter ingen sömn och tårar) och han svarar: ser jag förälskad ut? Och storler. Geez i love u. Nu ska vi komma på ett sätt att ta oss hem. Tåg eller hyra en bil. Hmm. Jag har i alla fall haft en UNDERBAR vecka. Det går faktiskt inte att beskriva.


what a cute way

Åh. Jag är fast.
 

Can't believe it

Jag kan inte fatta att det är sista dagen nu... Klockan tolv checkar vi ut ur rummen. Sen klockan 20 i nio går bussen till flygplatsen. Men mellan där ska vi äta lunch, bada sola bada sola bada sola och äta middag. Nu ska jag verkligen NJUTA av de sista timmarna.


sometimes it happens

Ibland kan jag skita i allt. Jag kan släppa allt och bara ge upp för att det går dåligt EN enda gång. And that's BAD. Det händer bl.a inom gymnastiken, mitt tecknande eller bara för vardagliga utmaningar. Ibland säger jag att det inte går innan jag ens har försökt. DON'T EVER DO THAT! Jag ska verkligen försöka att fortsätta, att aldrig ge upp. Oavsett hur litet problemet än är.
 

Sista

Jag kan inte fatta att vi åker hem till regniga Sverige imorgon kväll.. Om jag fick välja så skulle jag stanna en vecka till. Men jag märker att jag har hemlängtan när jag börjar tänka på att jag vill städa mitt rum.


u have 2 believe


adventures

Adventures my friends, that's what I'm going 2 seek 4.
 

Underbart

ALLT är underbart. Nu ska vi äta kinesisk buffé och idag har vi badat hela dagen. Jag har ångest över att vi snart ska hem.. Men, imorgon ska vi till vattenlandet jag visat lite av förut. Googla på faliraki waterpark annars, and u r gonna get jealous.


Frulle

Frukost!!


I wish I could save you

No matter what I do, I can't make you feel better. If only I could find the answer, to help me understand. I wish that I can tell you something. To take it all away. I always wish I could save you. And there is so many things that I want you to know. I won't give up until it's over. If it takes you forever, I want you to know. If you fall, stumble down, i'll pick you up from the ground. Tell me you won't give up.


think about it

TÄNK. Idag kan bli en bra dag. En riktigt bra dag. Eller till och med den bästa.
 

Stan

Nu kom vi precis hem från stan. Det var hur mysigt som helst! Det fanns en stor gammal mur runt den gamla staden som är kvar sen medeltiden, gamla fallna byggnader som en gång i tiden varit något som en kyrka eller liknande. Snart ska vi lägga oss och klockan ställer vi på åtta.


Feels good

Det känns bra att vakna på morgonen, gå ut i pyjamas på balkongen och mötas av en otroligt härlig värme. Det känns också ganska bra att ligga på en solstol med poolen till vänster och havet till höger, 10 meter ifrån. Men det är klart att jag saknar att ha min familj här. Mamma och pappa som håller ordning på allt, Wilma som alltid bränner sig ordentligt under ögonen och Hampus med cyklopet. Men jag älskar detta, och jag vill inte att denna korta vecka ska ta slut.


Yes!!!!

De säljer GIGANTISKA munkar här!!!!!


it's something u have 2 do


Jag tänkte

Godmorgon! Jag tänkte att om det blir tråkigt utan bilder för er så kan ni följa mig på instagram. Där har ni bilder, och här har ni text. Sounds good? Instagram : yuulya.


Varmt

Kvällsmys. Nu ligger vi i en varsin solstol och NJUTER av värmen. Jag vet att det blir sinnes tråkiga inlägg utan bilder men läs eller icke. XO


Solnedgång

Nu ska vi kolla på solnedgången vid havet! Cozy.


Halva dagen

Det har bara gått halva dagen och alla vi har fått färg. Men, jag har dock märkt att min kropp behöver mer solskyddsfaktor än 15. Men, jag skyller på den svenska sommaren som inte gett mig någon grund.


todays to-do list

OK people. Detta vill jag att ni gör idag:
 
 

Godmorgon!

Nu ska vi äta frukost och sedan lägga oss vid poolen. Det var fullbokat igår så jag och Gideon fick ett stort familjerum för inatt. Chill. Det går inte att ladda upp bilder, för tillfället.. Hehe.


Framme

Nu är vi framme och välbehållna. Hotellet är verkligen ett av de finaste jag varit på. Jag älskar det! Godnatt!


Flyger om 8 minuter

Nu är vi på planet! Det är galet hur kul vi ska ha det. Imorgon ska vi upp tidigt för att lägga oss vid poolen. Yeah!!


Waiting

Väntan. Evig väntan. (Dramatiskt.) Nu sitter vi i alla fall och väntar på att få gå på planet. Om två timmar lyfter vi! Kaffe och sånt är i handlat och alla är så spända! Eooooh.


Reseblogg

Eftersom jag inte kommer att ha mitt internet utomlands och bara hotellets wifi, så bloggar jag i Resebloggen. Samma blogg men annan kategori. Det innehåller bilder, vad vi gör och hur vi mår.


Min kärlek

Så freaking snygg.


Glad

Jag blev irriterad av väckarklockan och ville sova mer. Men sen insåg jag att jag åker till Rhodos om en timme. Eller ja, vi åker till Arlanda då. Wiiiih! Kan inte sluta le.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!