monkeytricks

Jag fick en kommentar om att berätta lite mer om personerna i vårat så kallade gäng, Monkeytricks, och självklart kan jag det.

Vi alla går på gymnastik i samma lag, och har sakta men säkert insett att vi vill vara mer med varandra.. Så nu under det senaste året har vi blivit närmsta kompisar, och vi umgås verkligen konstant. Sover hos varandra, hittar på bus osv. Så detta crazy crew fick namnet Monkeytricks. Jag kanske inte direkt kan peka ut medlemmarna men detta är vi som har varit med hittills.

Varje bild representerar deras härliga personlighet.Julia Dragsten. Hon vill alltid smaka något ätbart av folk, och hon är allmänt galen i godsaker.Fanny Törngren. Hon är världens spralligaste tjej, som älskar att sjunga högt (t.ex när hon sitter på en offentlig toalett). Men, när hon är sur så är det omöjligt att få henne glad igen.Lisa Björk. Hon kan vara aggresiv mot människor och hon har inga problem med att kaxa emot. Hon kommer alltid med de bästa skämten och hon kan imitera Bu från Monsters Inc perfekt.Emma Hansson. Hon är en väldigt liten tjej, men med en stor vilja. Hennes favoritfärger är gul och lila och hon har inga problem med att göra bort sig.Moa Winninge. Hon är så trög. Hon förstår oftast ingenting, och hänger aldrig med i svängarna. Annars är hon en toppentjej med en väldigt omtänksam personlighet.Emma Albinsson. Hennes favoritord är assoooo och osv och hon spretar alltid med fingrarna och viftar samtidigt med händerna. Hon är alltid glad och får en alltid på bättre humör.


Kommentarer

Emma Toresson

Hahaha så himla sköna!

21:43:02 / 2012-06-06Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!