Tisdag i ett utåtriktat land

Tisdag och det är kväll. Idag har vi badat massor vid havet, läst böcker i skuggan, flutit runt på vår nyköpta, illgröna badmadrass, druckit drinkar, lekt i poolen och kollat på solnedgången en bit bort på stranden. 

När jag mötte en från personalen på hotellet idag, så satt han på en stol utanför ett hotellrum med en resväska och väntade på någon (troligen någon som nyss kommit dit och skulle få sin väska lämnad). När han såg mig reste han sig snabbt och satt ihop handflatorna och bugade lätt och sa, "sawadee ka" (hej), och min första reaktion var att le lätt och kolla bort. Kom genast på hur otrevligt det var och svarade honom med ett hello och ett större leende. Det förvånar mig egentligen inte hur vi svenskar är så ytliga och rädda för andra människor, men det uppenbaras verkligen i såna här situationer. Thailands atmosfär är betydligt mer personlig och utåtriktad, och här trivs vi! 
Gårdagens hälsoaktivitet var intervaller, idag vart det lätt jogging och thaimassage för familjen Johansson.KommentarerName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!