Natti

Det blir tidigt idag igen.
Jag har så mycket att se fram emot nu på våren. Påsklovet kommer bli awesome, vi har planer med MT, några Stockholmsdagar med Line och flera väntas och Bieber konsert.. Sen blir det vår och longboard!!! Wiii!!
Godnatt! IMORGON ÄR DET FREEEDAG. Men vart tog detta lov vägen?


Black and white

Nu har vi vart och hälsat på i Jossans nya lägenhet! Hur grymt? Jag vill också flytta hemifrån.
Nu ska vi hem till Jennie med familj!
Två till från idag:


Yäää

Dags att åka ner på stan. Hampus ska klippa sig och vi ska kolla på lite smått.


Fyra bilder från denna förmiddag

En bild direkt från liften, två på boarden och Hampus nya brillz.


Mot backen

Godmorgon! Här har ni en nyvaken Julia som är tagg på att åka bräda! Det är första gången i år, så jag ska ta det lite lugnt.


Light dreams

Det blir en tidig kväll idag. Imorgon väntas det snowboardåkning ganska tidigt och på kvällen får jag träffa kompisarna mina!! Som jag saknat dem.
Godnatt!


Välsigna de hjärtan som kan böjas, de krossas aldrig

Alexandra bad mig rita en tatuering för ett tag sedan.. And here it is! På hennes arm.


And when we got here..

Vi kom fram för några timmar sedan och hittills har vi bara ätit, packat ur bilen och jag har spelat piano. Det är något jag alltid gör hos Morfar, spela piano.


En kall Ramlösa hjälper

Nu har vi nått Sundsvall, så det är inte så långt kvar. Dock är det ganska tråkigt att slösa bort en sån här fin dag på att åka bil. Varmt är det också..


Donken here we come

Och vi åker på. Snart ska vi stanna på McDonalds, och jag funderar på om jag ska va tjock eller ta en sallad, som faktiskt är rätt god.. För att förtydliga: jag menar inte nu att jag räknar kalorier osv, utan bara att jag känner att det går bättre och är mer värt med träningen om jag äter bra mat... Men det är ju lov, och nuggets är gott.....


Music is like love, love is like music

Godmorgon! Jag sov gott bredvid min älskling inatt. Vi myste ett tag på morgonen tills jag kom på att jag inte hade packat och vi skulle åka runt halv tio. Så jag klev upp och packade och fixade frukost som vi åt i sängen.
Nu sitter jag i bilen som rullar upp mot Sollefteå som vi ska stanna i tills lördag. Jag köpte dessa igår för att klara av resan.


Min Gideon

Äntligen är min Gideon hemma! Nu ska vi krypa ner i sängen och gosa framför någon film, eller Smallville, med lite godis. Han ska även sova här, för att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans.. Jag åker ju trots allt bort imorgon bitti resten av lovet.


Ben och kondition

Åh vad nöjd jag är över mig själv nu! Det är så skönt efteråt i kroppen. Nu ska jag möta både Julia och Mathilda i stan, och även köpa en grej. Sedan hem och äta.


Tisdag

Sådär. Rummet är städat och tvätten är hängd.
Jag hade tur också när jag satt och åt frukost och slog på TVn, så var det Smallville. Jag har inte sett på det på hela lovet, men ikväll kommer Gideon hem så då ska vi ha myskväll med några avsnitt! Men innan slappkvällen: träning! Jag har dock ont i huvudet, vilket jag aldrig brukar ha.. Men jag ska försöka köra på som vanligt!


Plans

Godmorgon! Inatt har jag äntligen fått sovit ut. Klockan är snart halv ett. Så snart ska jag kliva upp, städa ihop på mitt rum, äta en god frukost och hänga tvätt. Sedan ska jag nog ta trebussen och åka och träna.
Jag är trött och har trött humor nu på morgonen..


Ja, jag är glad

Jag väljer kanske inte de bästa bloggtiderna på dygnet, men det får duga nu på lovet.
Jag kom precis hem från Jonte, efter att ha varit där och sett skräckis och bara chillat med musik och snack. Jag insåg sedan att klockan snabbt blivit halv tre, och gick hem. Hem till en nybäddad säng. I tre nätter i rad har jag sovit med någon också, så det känns lite tomt. Men skönt.
Imorgon ska jag ta mig till gymmet efter en helgs uppehåll.


Jag tror att det kan finnas denna speciella kompisförälskelsen

På bussen hem.
Jag sitter och funderar. Jag har haft världens bästa kväll, natt, morgon, dag och kväll igen med några av mina tjejer. Det är så sjukt kul att vi kan hitta på så mycket roligt tillsammans. Sedan jag slutade på gymnastik så har jag tänkt varje dag, ska jag börja igen? Bara för att få träffa dem, och för att inte tappa allt jag lärt mig. Och jag funderar fortfarande. Men när jag kan träffa dessa underbara tjejer på kvällar och helger så känns allt komplett när jag är med dem. Jag kan verkligen vara mig själv, till 200%. De får mig att känna mig som denna modiga, starka, roliga, speciella och spralliga Julia. Jag kan inte beskriva hur glad jag är. Det bara bubblar! Och jag längtar tills resten av "familjen" kommer hem, så jag får träffa dem också!


The sun is shining

Denna dag tog vi verkligen vara på! Vi har varit ute ett tag och gjorde ett tappert försök till att åka madrass. Sedan voltade vi runt på isen och tog lite bilder och bara hade det bra. Jag blir så glad av mina vänner och detta härliga väder. Jag vill inte att solen ska gå ner!


Perfekt ledig måndag

Godmorgon peeps. Nu har vi ätit frukost och ligger och kollar klart på filmen sen igår. Emma åkte bort en timme nu, så vi väntar på henne hemma hos henne och sedan när hon kommer så ska vi ut i det fina vädret!


Kvällsis

Jag och Hjalmar är sura för vi vill inte kolla på Super Zebran som visas på TVn nu tack vare Lisa. Vi funderade på att åka ut och åka skidor men ack så jobbigt. (Dvs ironisk tanke.)


Happy

Ok nu är jag tröttare än någonsin. Jag klarade kursen i alla fall och har nu ett licenskort för Trampett steg 1. Nöjd, men som sagt, trött. Men inte hindrar det mig för att göra något kul av kvällen. Nu bär det av mot lilltorpet!


Kommer jag ihåg allt nu?

Dags för prov. Jag hoppas jag klarar det, annars har jag slösat bort hela helgen.. Haha.


Jag saknar dagar som dessa

Bruna. Glada. Lediga.


Sunday

Godmorgon. Då var det dags idag igen. Men först tänker jag göra en god frukost. En riktigt god!!


Godis är gott.

Det blir nog en tidig kväll idag.. Jag somnade ju trots allt två inatt, och gick upp halv åtta..
Imorgon är det sista dagen på trampettkursen, som kommer innehålla skruvar och både ett teori- och praktikprov. Way lov....
Godnatt!


Lördag

Myskväll! Jag är helt slut efter en hel dag i hallen. Westring är här nu och vi myser framför melodifestivalen med chips och godis, och nyduschad är jag. Det har aldrig känts så skönt att duscha som nu. (Äcklig? Mm.)


Oj nu blev det natt

Vi gick till Donken och köpte en varsin glass igår. Det var vi värda efter en hel kvälls jobb. Eller ja, halva natten också. Nu har jag trampettkurs hela dagen, så ett litet uppehåll till kvällen blir det.


Lov? Nä

Nu är det dags för trampettkurs. Tre timmar teori ikväll, jag som trodde att jag hade lov.
Men efter det knallar jag bort till Marika och äter chips och pysslar med en affärsidé. Tell u more l8er. Hörs!


Lov!

Det muntliga seminariet på historian gick bra! Nu tar jag lov.


Happy day

Har ni en bra fredag hittills? Jag längtar bort från skolan jag. Men jag är glad idag ändå. Det är bara historia kvar, sedan.. Freedom.


Två från skolan med en väldigt fin vän

Här är två random bilder från Corres blogg.


Vad ska man göra

Godmorgon. Sovit gott?
Idag är det ju äntligen fredag!!! Dock så vaknade jag av ganska mycket halsont, så jag försöker börja dagen bra med att mixa massa bär med lite juice för att få i mig massa vitaminer... Kallt och skönt åt halsen också. Till det: te med honung och macka.


Min bästa vän och pojkvän

Hela kvällen var jag med Gideon. Vi gjorde smoothie och såg på Smallville, myste, skrattade yada yada.
Idag har vi även varit tillsammans i 2 år och 11 månader. Tiden går verkligen fort tillsammans med den killen, för jag har det ju så bra. Imorgon åker han till Lima, och jag kommer att sakna honom så galet mycket.. Kanske inte bara för att vi är ifrån varandra, utan också för att han är så långt bort..


Exited

Myskläderna är på och håret är skönt uppsatt. Jag hade tänkt att rita lite men jag fasande vid att kolla vilka tatuerare som kommer till Stockholm Ink Bash...


Efter träningen

Hemma.
En omelett med ost och skinka passar fint efter träning, mycket proteiner. Och lite vitaminer på det i en smoothie. Nu ska jag duscha, och sätta på ett avsnitt av Smallville. Jag orkar inte vänta på Gideon, han är för seg.


Keep working

Dags för gym. Jag slutade för en timme sedan så jag passar på n när jag har tid. Jag ska trötta ut musklerna så jag sedan kan åka hem, och med gott samvete lägga mig i sängen med några avsnitt av Smallville.


Morgon

Frukost frukost. Nu ska jag och Marika till stan och fixa en grej.


För du är alltid där

Godkväll. (?)
Direkt efter träningen gick jag till Marika och drack lite te och snackade. Jag sover här inatt också. Det är skönt att träffa sin bästa vän, som man saknat.
Jag bjuder på en gammal fjortisbild.


con los terroristas

HARLEM SHAKE by ES11EST.
 
 

2,5 timmars träning

Dags för jobb. Jag hoppas att gymnasterna är glada idag.


Chill

Att sluta strax innan två var skönt, så ca en timmes skola idag, och samma imorgon. Media is the shit!
Jag hann även till körskolan och hämta böcker idag, och nu närmar det sig hörni! Ett halvår, sen... Körkort!


Street

Lite spontant imorse gjorde jag mig en jeansväst, så.. Såhär ser jag ut idag.
Nu börjar min första lektion för dagen, och vi ska planera vår tidning.


Haha

Bara för att förtydliga:
Smoothien var inte gjord av nudlar.


Brunch

Vet ni vad. Jag vaknade med världens träningsvärk!! Det känns så himla bra. Eller ja, jättebra känns det ju inte när det kommer en trappa, men nu vet jag att jag blir tränad.
Eftersom det blev en sen frukost på grund av sovmorgon så fick det bli lunch också. En smoothie med mango och hallon och nudlar.


Well... Good morning

Godmorgon.
Här bjuds det på en favoritskådis.


Tired alreAdy

Jag tänkte försöka somna tidigt ikväll, plus att jag ska vara på skolan ca halv tolv. Så en frukost-lunch ser jag fram emot imorgon förmiddag, och lite städning på rummet.
Godnatt!


Because this makes me happy

25 minuter på löpbandet och 40 minuter styrka samt maskiner. Idag sprang jag snabbare än tidigare och tog ut mig helt med benen och rumpan. Det känns bra nu att bara få duscha, äta och ha en lugn kväll.


Lärorik tisdag

I skolan.
Idag har vi planerat en film vi ska göra imorgon, samt lärt oss lite om animering! Superkul.


2 c00l 4 sch00l


Tisdag

Godmorgon. Idag blir en lång dag med skola, möte och träning. Det laddar jag upp med bra musik och en god frukost.


Everything is just so cozy

Vilken mysig kväll. Fruktsallad och myskläder med bra sällskap. Dock vart det ingen film, utan vi fastnade framför Smallville istället. Jag har kommit på en sorglig sak. Smallville är typ mitt liv. Sad but true liksom.
Nu tar jag på mig pyjamas och går och lägger mig i hopp om att inte vakna med världens fluffigaste hår.
Godnatt!


5 m

Jahapp. Här ligger jag och chillar.
Vi ska snart äta och sedan kolla på den omtalade "The Impossible". Mysig Måndag Med Min Man.


Jaja, move on

Det gick trögt att gymma idag. Jag får satsa på imorgon istället.
Nu har jag i alla fall duschat, ätit och ska ta en promenad (2 minuter) till Gideon.


Work work work hard

Nu är skolan slut för dagen. Skönt? Svar JA. Och då var det dags för gym. Peppande musik är ett måste, och en banan och proteinmjölk ligger i väskan.


Monday morning

Godmorgon!! Halsen är inte värre idag så efter lunch taggar jag för gym. Mage och rygg.
Men först skola.


Kvällsgott

Mats jobbar i köket på en iskall smoothie gjord på hallon, mango, jordgubbar, äppeljuice och vatten.
Vi kände att vi behövde något kallt efter allt dansande! Idag har vi lärt oss något nytt.


Det blev mycket mys idag

Falun är ganska mysigt. Jag är glad över att jag bor här.
Nu ska jag bussa mig till Mats för lite skitsnack och kvällsmat. Jag har fortfarande ont i halsen, och jag är rädd att det är någon förkylning... Skit..
Min lilla fjortis.


Eftermiddag

Nu bär det av mot det enda jobbet jag har, gymnastikträningen. Efter det ska jag på något sätt ta mig ner till stan, för att hinna med en buss till Mathilda.


Söndag morgon

Jag bjöd över Gideon på en spontan frukostdate. Mys!


Mysig söndag istället

Godmorgon. Hade jag varit pigg nog nu hade jag vart klädd i träningskläder och varit pepp för gym. Men efter nattens inte så värst lyckade sömn så känner jag mig lite hängig. Jag har även lite ont i halsen, och jag VÄGRAR bli sjuk. Så idag blir jag hemma och vilar från träning, och hoppas på att jag kan köra dubbelt så hårt imorgon.


Jag är 17 år

Min kropp värker och huvudet står stilla. Såhär trött har jag inte varit sedan jag var liten. Wilma sover i bilen på väg hem från middagen. Ibland önskar jag att jag var liten igen. Så pappa kunde bära mig till sängen, där man somnar lätt och vaknar utan bekymmer dagen efter.
Godnatt folks. Idag somnar jag som ett barn.


My bigest dream

Jag längtar till detta. För ja (!!!!), jag ska dit. Australien. Surfa. Chilla. Jobba. Träffa nya människor. Grillkvällar. Havet.


Myskläder

Det har varit en lång dag. Nu ska jag mysa ner mig i sängen till ett avsnitt Smallville innan en dusch. Efter det så ska jag och min familj på middag hos några vänner!


Mina busungar

Åh jag är så stolt! Mina gymnaster kanske inte fick någon bra placering, men ojojoj så duktiga de är!!!


Brum

Bilen är min idag. Jag kör dit jag ska liksom. Haha. Det är ganska skönt att kunna skylla på övningskörning för att få skjuts överallt.
Nu är det dags för tävling!


Sleep well

Nu när jag ska sova känner jag verkligen hur benen har jobbat och jag är så sjukt nöjd. Nöjd över att jag har håller i och fortsätter.
Denna kväll var helt perfekt. Jag vet inte vad jag ska säga mer.. Förutom att jag är galet förälskad.

Imorgon blir det uppstigning 07:30. Godnatt!


I just wanna run

OH MY GODNESS vilken lyckad träning. Nu blev jag glad. Kroppen gör ont och jag är snart hemma och får äta god mat med min familj.
(Bild från några timmar tillbaka)


Gör dig trött nu

Skolan är slut och efter en onödig gång bort till körskolan, som visade sig vara stängd, så är jag nu på gymmet för att springa av mig alla tankar och göra benmusklerna trötta av maskinerna och styrkeövningar.
Jag träffade även på några av mina gymnaster på stan, och de är så söta. De hade fixat lite hårgrejer, för imorgon är det tävling!!


Nötter och smoothie

Nu sitter jag och Mats på bussen på väg hem från stan. Eller hem och hem, vi ska tillbaka till skolan för att ha historiaredovisning.
Med mig har jag halva min lunch kvar.


Två av mina senaste


Friday

Hade ni en bra alla hjärtans dag igår?
Det hade jag! Jag och Gideon åt tacos hemma hos mig, sedan åkte vi ner på bio och så filmen EGO. Det var en jättefin film men under mina förväntningar. Efter det åkte vi hem till mig.
Fredag. Äntligen, eller hur? Denna dag s.k.a bli bra, med gym och allt.


Now i know that you're amazing

Godnatt!


det är dig jag alltid kommer att älska

Oslagbara. Det är du och jag Gideon.
Oavsett vad, så har vi klarat oss hit tillsammans. Du påminner mig alltid om att svåra tider kommer att komma, men att vi ska ta oss igenom dem, bara vi är tillsammans. Och det är vi ju, du och jag. Du vet ju redan att min kärlek till dig är enorm, men jag vill bara påminna dig en extra gång, eller två, att jag älskar dig. Med hela mitt sinne. Med hela min kropp. Med hela mitt hjärta. Du är verkligen den pusselbiten i mitt liv som är avgörande. Du är den biten som måste finnas där, annars går inte allt ihop.
Du är otrolig. ♥
 

100 kramar till dig mamma

Mamma är så söt. När jag gick upp imorse hade hon lagt detta på köksbänken. Wih gulligull.


Smile because you can

Idag är det engelskaredovisning, stenhårt plugg på historian och genomgång på religionen. Men vet ni vad? Jag är glad ändå. Jag orkar inte dra ner mig själv nu på grund av skolan. Ha en riktigt bra dag fina ni.


musik och en mysig morgon

Godmorgon!
Idag gick jag upp tidigt, trots att jag har sovmorgon. Duschen är avklarad och nyrakade och insmorda ben har jag också.
Nu ska jag fixa lite till och lyssna på musik.
 

Alla hjärtans dag

Godmorgon.
Bara för att det är alla hjärtans, behöver man inte deppa över att man inte har någon pojkvän, och man behöver heller inte fira den för att man har en.
Men jag tycker att denna dag är riktigt kul! Man får chansen att visa någon på ett kanske lite annorlunda sätt att man älskar den personen, och påminna honom/henne om vad man har tillsammans. Man får en dag att fira, fira det fina här i världen: kärleken.


Varför tränar jag?

Efter att ha varit borta hela dagen från övningskörningen tills nu, så känns det riktigt skönt att komma hem. Hem till mat, myskläder och min säng. Nu ska jag bara förbereda historian tills imorgon lite snabbt och sedan sova.

Sedan jag har börjat träna ordentligt så har jag även börjat tänka på vad jag äter. Och nej, jag räknar INTE kallorier eller mår dåligt om jag äter en chokladboll. Jag.. Mår bara riktigt bra av att äta BRA mat, regelbundet och träna mycket. Jag har varit mycket gladare på sista tiden och jag tror att det är på grund av en förbättrad hälsa. :)

Godnatt peeps.


Come on

Nu blir det gym. Sent, jag vet. Men det var den enda tiden jag hade till träning idag.
Hörs!


Mediamix

Nu är det dags för sändning igen! Snart kommer hela estetprogrammet hit till lugnetgymnasiet också för att få en rundvandring på skolan... Ibland känns det som man blir behandlad som en grundskoleelev.
Jaja! Lyssna på 88,8 klockan 15:00!


Glad

Övningskörningen gick så sjukt bra!! Nu börjar jag äntligen kunna bilen utan att tänka så värst mycket.
Men nu: skola!


Messy

Nej förlåt. Tillbaka till det seriösa. Godmorgon!
Jag sitter i min säng med god frukost, ett Smallville avsnitt och med mitt rufsiga hår. När ska jag lära mig att borsta det?
Snart ska jag ut och övningsköra!


Godmorgon


Light enough?

Godnatt.
Jag försöker se fram emot en onsdag med övningskörning, stressredigering, en medialektion och en träning med gymnasterna.


Dagens skola

Idag sände vi radio i skolan. Det var skitkul, och jag satt vid kontrollbordet. Vi sände mellan 13.00 och 15.00, på kanal 88,8.


not a single raindrop

Jag ska berätta lite mer om skoldagen, men det får bli lite senare.
Nu sitter jag vid datorn och gör i stor sett ingenting.
Om någon timme drar jag, Corre och Linnea ner på stan för ett möte med Framtidsland.
 

Face

Ibland blir det bara.. Ledsamt.
Jag ska dock fortsätta på den, men.. Kvällens resultat:


Big no no

Alla har nog en så kallad "fuldag". Yep. Today it is.
Apelsin, macka och varm oboy till frukost. Jag försöker dämpa ilskan på att det snöar med glada tankar om dagen.


Look forward

Jag kan inte sluta rita. Men en sömnlös natt gör väl inget?
Jag längtar i alla fall till morgondagen. Det är media hela dagen, och vi ska sända radio. Och sedan får jag äntligen äntligen äntligen träffa min Gideon! Att man kan sakna en person så mycket är sjukt.
Godnatt så länge.


In kommer ting - kapten röd

Med myskläder på och bra musik i lurarna ska jag nu traska ner till skolan för att kika på teatertvåornas teater! Spännande.


Mysig dag

Annars då?
Jo idag åkte vi madrass på idrotten, vilket kan förklaras som flummigt. Jag har redan träningsvärk i benen och resten av eftermiddagen har jag ritat, vilket jag ska fortsätta med tills strax innan åtta.


en fin tavla från en fin kille

Detta är en annan present från min underbart söta pojkvän.
Den ska dock hänga ovanför min säng framöver.
 

White headphones

Okej. Nu är mina ben helt slutkörda. Idag körde jag 10 minuters uppvärmning på crosstrainern, och sedan 20 minuter på springbandet i medelfart, och på det några maskiner.
Det enda jag vill ha nu är mat.


Monday Morning

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag och därför är jag glad idag.
Min religionskunskap är snart slut, och då ska ytterkläderna på och vi ska ut och åka madrass på idrotten.


Skrattar in måndagen

Mathilda har varit här hela kvällen och vi har pluggat, lyssnat på musik, druckit cider och skrattat. Det är så en söndagskväll ska vara.
Men nu ska vi snart lägga oss. Jag tror vi börjar bli lite trötta.


En svartvit söndag

Hemma. Dagens träning gick bra!
Snart kommer Mats hit för lite plugg och mys.


Klockan är snart fyra

Svart om fingrarna. Jag hann precis rita klart dagens teckning.
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och träna mina gymnaster.


working hard

Mage, rygg och armar.
Hemkommen. Nu: dusch, mat och rita.
Perfekt söndag.


Med Emma och Lisa

Godmorgon! Nu sitter vi på bussen till stan med frukost i magen och träningskläderna är på. Söndagen började bra.


This day were Awesome

Ååh vad kroppen är trött. Nu taggar vi för söndag med träning, kanske övningskörning, jobb och plugg.
Godnatt.


Fluff

Lördagsgotta: fluff.
Idag ska vi ändå sova i hyfsad tid. Jag och Em drar till gymmet imorgon bitti, och det känns skönt att då hunnit sova ordentligt.


Lördag

Nu har vi snackat skit och gjort våra egna semlor, gått till Ica maxi och till stan, och här sitter vi och myser till en skräckfilm. Hörs om jag överlever! Nä', bara skoja. Love this movies.


jag drömmer

Kommer ni ihåg att jag la upp en bild på en väska förut?
Det var en present från Gideon. I väskan låg det ett helt tatueringskit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En maskin, 4 pistoler, 40 färger, träningsskinn, nålar och massa tillbehör som behövs!!
Det är helt galet.
 

myskläder på

Nu är Em och Julia här. Resten av alla kommer väl såsmåningom och en hel dag/kväll med dem ska spenderas!
LET'S HAVE SOME FUN!

Att få vakna upp här.

Godmorgon! Här ska de snabbstädas och göra en god frukost med min babe. Sedan kommer mina monkeytrickare!! Yaaaayyyy!!


My. Boy

Nu ska vi se på en film: Unknown.
Det är skönt att få ha en fredagskväll hemma i Gideons famn. Speciellt när man är helt slut. Vi åt nyss en jättegod middag med toda la familia.
Och som svar för dig som undrar hur gammal man måste vara för att gymma:
På mitt gym är det 15 år, och jag kan tänka mig att det är det på de flesta gym.


Det fick bli en smygbild

Nu är mina ben HELT SLUTKÖRDA. Det känns så bra.
Jag sitter på bussen och skulle ta en "bloggbild" nyss på mig som skulle säga något i stil med, "åh allt är så bra, sitter på bussen hem och jag är så glad!", men sedan insåg jag att jag är alldeles för äcklig för en fin bild, och alla kollade lite konstigt.
Men i alla fall. Hem till familjen Johansson kommer en hungrig Julia och nya kläder, en alla hjärtans dag present och lite fredagsgodis.


Känns skönt

Dags för gym. Kondition och ben! Lets go.


Time to be isbitar

Nu ska vi ut på sjön och filma till historian. "Det är så kul att jobba med esteter, de har så mycket idéer!" Det sa min historialärare. Och ja, nu lägger vi ner vår själ på detta arbete, så... It bettah B a A!


Yummy

Det här är världens bästa frukost/mellis. Smoothie med hallon, blåbär, youghurt och banan.


Sovit gott?

Morsning korsning!
FREDAG. Yes, äntligen. Skoldagen ska nog kunna gå snabbt. Sedan drar jag ner på stan med Mats, för att köpa lite saker jag behöver. Efter det: träning.
Älskade älskade fredag.


What doesn"t kill you makes you, stronger

Jag är skoltrött och vill inget annat än att träna och bara göra det jag vill.
Nu välkomnar jag fredag. Ett riktigt galet varmt välkomnande.


Torsdagsmys

Min babe!!!! Gideon är verkligen perfekt för mig.
Vi sprang precis ner på Volvo och köpte lite gott. Yoghurt och choklad till mig och chips till min tjocka pojkvän.
Snart ska vi kolla på film och mysa hela kvällen.
Jag hör verkligen hemma här, vid sidan av min prins.


Oh my gah so hipstah

Konstigt är bra. Frihet. Leva.


Cocoppa

Jag blir helt tjejig och fnittrig när jag ser min mobil.


Hallon persika

Torsdagar är så långa. Endast religion och engelska är kvar på dagen och jag slutar halv fem. Men, vilodag idag så ska få spendera hela kvällen med min Gideon.
Min bästa vän idag:


Sovmorgon

Godmorgon.
Frukosten är klar och jag har tid att kika på Smallville. Att ha sovmorgon är otroligt skönt.
Jag tog till och med tid att platta håret, och såklart snöar det. Aja. Får känna mig snygg en annan dag.. Förhoppningsvis.


Cheezy

Moa var så söt. Hon kom förbi med en påse chips och sa "krya på dig." Jag längtar verkligen till helgen när jag får träffa alla monkeytrickare!!
Nu ska jag och Gideon se på Smallville, och sedan ska jag få somna innan han går hem. Jag måste bara få honom att sluta spela ett fotbollsspel.
Godnatt så länge.


Stress?

Redan imorse hade jag rätt ont i magen.. Men jag tänkte att det skulle gå över under dagen. Det blev inte bättre, och inte heller sämre.. Förrän nu. Jag kan inte träna tjejerna ikväll, så här blir jag sittandes. Ska skicka lite mail, rita och bara ta det lugnt.. Det har i alla fall varit en bra dag med en lyckad övningskörning, träning och jag är nöjd över provet.
Kanske är det stress som orsakar denna magont? Nu vilar jag i alla fall upp mig tills imorgon. Lets draw.


I don't know what i'm going through but i just keep on going through changes.

 
 

Biffen

Provet gick bra och en halvtimmes skola var ganska skönt. Nu: träna!


Black and white

Världens skönaste kläder är på: träningskläder. Nu ska jag ta bilen med pappan och köra runt lite, sedan till skolan. Direkt efter det: träning.


i'm trying to see everything from the bright side

Godmorgon onsdag. Det är skönt med sovmorgon mitt i veckan. Idag börjar jag runt halv ett. Dock har vi prov. Men jag får se det från den ljusa sidan. Innan skolan ska jag övningsköra, men först: frukost. 
 
 

Godnatt peeps

Åh. Plugget blev väldigt mycket mysigare när Gideon var med. Jag fick ligga i hans famn och läsa på, medan han kollade på Maria Montazamis program (!?).
Men nu är han hemma och jag tänkte slå på en film. Jag har ju trots allt en rejäl sovmorgon imorgon.


Bilden togs innan träningen, tro mig

Mötet gick bra. Jobbsökandet gick mindre bra, men det hade jag räknat med.
Idag har jag tränat hela benen, rumpan och även cyklat lite. Jag fick verkligen kämpa mig till bussen. Men jag är så nöjd över mig själv. Jag har alltid varit den som ätit så lite också, och därför inte haft den energin jag behöver. Men nu börjar det bli bättre. Jag åt två bananer direkt efter träningen och är redan hungrig igen. Men om 10 minuter är jag hemma. Då blir det dusch, mat, plugg och pojkvänshäng.


mot city

Och BAAM slut på skola för idag. Nu ska jag ner på stan (NERVÖS) och checka om de tar emot jobb, och sedan dra på möte för Framtidsland.
Update: Framtidsland är ett konstprojekt jag och några i klassen är med i (på fritiden då), så vi ska göra en egen utställning med temat Hållbar utveckling i framtiden. Utställningen kommer att turnera runt i hela Sverie i 5 år, så den kommer till Falun så småningom! 
Hörs hej. 
 

Arrrrrrhhhh

Är lite deppig. Anledningen till att jag inte gillar median idag är att vi håller på med att sända radio. Jag har mensvärk på det och är nervös för att söka jobb i eftermiddag. Jag får ta ut allt på träningen sen.


See the little things, too

Godmorgon! Tuff tisdag. Men man får göra det bästa av dagen. Man får försöka se de små sakerna också.
När jag ätit upp frukosten ska jag ta bussen med Gideon till skolan. För en gångs skull ser jag inte fram emot en mediadag.


Godnatt från mig

OKEEEEJ stopp ett tag nu är jag verkligen trött. Jag kom precis på att jag har prov på onsdag vilket jag är helt oförberedd på med tanke på att jag inte ens har pluggmaterial.
Men det är bäst jag sover nu. Morgondagen är så proppad med saker som ska göras så jag måste ladda om.
Godnatt fina! Jag hoppas ni haft en bra måndag.


Yo man, kan jag jobba här?

Jag lagade nyss en god wook till min familj. Vuxenpoäng! 17 år och allt. Nej, men, jag vill ju helst bli 18 typ.. Nu. Så jag får körkort, har lättare att få jobb osv. På tal om jobb! Imorgon ska jag möta min rädsla och söka direkt, face to face! Dock tror jag inte att de tar emot jobb... Men jag kan ju försöka. Jag säger inte vart än, det är ju trots allt kanske 99 % säkert att jag inte får jobbet.
Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela eftermiddagen. Rita och leka wannabe tatuerare. Ha, löjlig jag är!


Lite gott

Handlingen: check.
Jag köpte lite nötter med mig hem. Jag kände att jag behövde något gott om jag bara ska sitta och rita hela kvällen. Köpte även min favorit, blåbärsmjölk, tills efter träningen imorgon. Nu ska jag hämta syrran på dagis. X.


Hej bambi

Sådär. Hemma. Känns bra. Jag är dock lite frusen efter dagens idrott. Så nu ligger jag under täcket.
Utan träning blir jag lite rastlös.. Jag ska nu vänta på pappa så vi kan åka och handla, och sedan får jag se vad jag hittar på. Jag har en del tatueringar att rita..


Hello monday

Yes!! Jag vaknade med träningsvärk i mage och rygg, samt benen och rumpan sen förra träningen. Så det känns skönt att ha vilodag idag.
Nu har jag gjortmig lite frukost, och sett på Smallville innan skolan. Täckbyxorna är med idag för det står skridskor på idrottsschemat, sen slutar jag vid lunch.


Det gör lite ont, här och var

Nu har jag krupit ner i sängen med filt, fluffiga kuddar och mitt älskade duntäcke. Det har varit en bra helg, full med födelsedagar, firande, bussåkande, träning, mat, vänner, familj, pojkvän, målning, övningskörning och kurs. Nu smälter jag helgen med sömn och hoppas på att det jag känner i kroppen bara har något med att jag tränat att göra, INTE att jag håller på att bli sjuk.
Godnatt världen. Snart är du välkommen, måndag.


Surflife

Idag fick jag min lön! Äntligen. Nu har jag lite i min sparkassa. Och jag vet precis vad jag ska spara till.


En nöjd Wilma

Det blir sparsamt och lätt att kunna ge presenter som dessa.


Don't think too much

Skönt träningspass.
Nu: övningskörning. Lika nervös varje gång. Ush.


Hard work

Godmorgon! Gideon gick precis hem. Men vi gick upp klockan nio för att inte slänga bort dagen. Nu är han på väg till backen, så jag kände inte för att stanna hemma.. Så.. Nu tar jag bussen till gymmet. Sedan hem. Äta. Övningsköra. Gymnastikkurs. En fullspäckad söndag, men jag klagar inte.


Do what you like


Du och jag

Nu är middagen över och det är endast familjen hemma. I det ingår ju också Gideon och Hanna (brorsans brud).
Nu ska vi mysa med lite gott till kanske en film eller Smallville.
Jag älskar kvällar som dessa. Kroppen är slut efter träning, och jag får vara med personen jag älskar mest.


Wilma

Puh. Det är jobbigt att måla. Om en timme kommer det folk på middag också, så nu får jag skynda på!


Don't worry

Sådär! Ett gympass avklarat med fokus på ben och rumpa. Över en timme med olika övningar för benen samt cykling gör dem helt skakiga. Det kanske var därför jag missade bussen, för att jag är så trött i benen.
Nu är det bara att vänta på nästa.


Morning workout

Godmorgon! Nu har jag låtit frukosten smälta lite, och ska dra iväg och gymma. Idag ska jag nog bara köra lite av det jag känner för, men kondition ska vara med! Hörs sen.


Godnatt

Jag har verkligen haft en riktigt bra kväll med mina brudar. Men som vanligt tar det slut för fort. Jag är i alla fall hemma nu och ska försöka somna snart, eftersom lillsyrran fyller år imorgon, vilket betyder uppstigning kl 8. Snacka om carpe diem. Men det blir bra, jag har ändå mycket att göra.


Take me to the candy shop

Efter en jobbig vecka känns det otroligt skönt med en myskväll, med världens finaste kompisar. Nu är vi på väg hem till Lisa som fyller 17 idag och ska käka pizza och hänga och bara ha det bäst. Dessa kvällar är saknade. <3


Make me laugh

Jag sitter på en två timmars urtråkig historialektion. Jag känner att det behövs lite skratt för att peppa till ikväll.


Gaaaaah

Ok. Anledningen till att jag är så cplycklig finns i denna:


A cup of tea

Idag gick jag upp extra tidigt. Jag vet inte varför, kanske bara för att inte stressa. Så nu hinner jag kika på Smallville innan skolan och äta frukost till det. Banan, vindruvor macka och te.
Äntligen fredag, och jag är lycklig.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!