friskis och svettis

Dags för gym. Life. 
 
 

Skön dag

Heeej och hallå. Haft dagens lektion, och sitter nu och småfixar med lite saker på datorn. Ska vila upp mig lite innan gymmet kl 3. Då ska jag kötta kondition och mage. Har redan träningsvärk i ben, rumpa, armar och rygg hehe.. Kroppen ser nog fram emot helgens träningsvila. 




Bra avslut

VILKET BRA GYMPASS! Helt sjukt. Imorgon kommer jag ju att gå skapligt vackligt i alla fall, min rumpa är ganska död. 

Inga sovmorgonar här inte, sånt har vi inte tid med. Nej, men imorgon har jag en lektion på en timme, mellan nio och tio. Efter det ska jag hem och plugga faktiskt innan det roliga på dagen börjar.





Från sängen till gymmet

Har jobbat UF och annat ritarjobb hela eftermiddagen och nu är jag på väg till gymmet med en trött hjärna. Men kroppen är rastlös så här ska det springas intervaller och köra styrkepass för ben/rumpa. Heja!




Trust the progress

Gick upp imorse igen för att städa källaren. Jag måste göra såhär för att hinna med allt på samma dag. Så nu är det skola (en lektion) och sedan åker jag nog hem och äter lunch och tar en långpromenad med Aska, innan jag ska fotografera hörlurar och redigera, jobba för ett UF företag och även hinna till gymmet ett tag. Det blir nog en bra dag trots allt. 




Sliten i kropp och sinne

Har aldrig kännt mig såhär trött känns det som. Det ska bli så SJUKT skönt att få sova. Sedan är det bara att vakna och ta tag i alla morgondagens måsten. 

Godnatt!




Mycket att stå i

Tjena! Idag är en sån dag som jag knappt har tid att andas. Skola, träffa Måns, direkt till gymmet, sedan möte om RM, upp till träningen och sedan plugg med Marika. Allt på samma dag. Vilken tur att jag har bil. 




Vilodag

Skolan går ganska segt. Vill mest hem och vila. Vill hem till mitt nystädade rum och kolla på Prison Break. En vilodag är vilodag. Inge mer med det.




Tisdag

Godmorgon. Jag känner att min vintriga mysperiod är här. Gick ju som sagt upp och städade imorse, och hade sedan tid över till att göra frukost och krypa ner i sängen igen till ett avsnitt innan jag fixade mig för skola. Nu: ut i snöstormen.




Back at the gym

UF gick bra, men var lagom slut efter 5 timmar i sträck. Men då var det bara att pallra sig till gymmet. Körde stenhårt på ben/rumpa, och jag känner redan att jag har träningsvärk. Dags att sova och vila kroppen, för imorgon ska jag upp och städa rummet innan skolan. Jepp, det blir inte mycket roligare än så. Godnatt! 




Måndag

Godmorgon. Sitter med en kopp varm nyponsoppa i handen och kollar på ett avsnitt av Prison Break i hopp om att kunna koppla av lite. Idag är en stor dag för vårt UF, för vi ska bl bedömda i säljsamtal. Kom gärna förbi Bergströms galleria idag på eftermiddagen, för där står vi och säljer! 




Kroppen orkar ibland inte

Jahapp. Kroppen kände inte för att samarbeta med mig idag. Pallrade mig iaf till skolan med illamående och huvudvärk, men såklart var lektionen inställd. Träffade Måns ett tag, och knallade lite på stan med Westring. Är nu hemma och ska vila upp mig för utekvällen, så inget gym blev det. Kanske imorhon. Kanske söndag. Vila behövs också.




Best of the week

Ey peepz, It's friday.




Anger

En kopp te innan sängdags hjälper mig att somna. Jag blir lugn och varm i kroppen, och ett avsnitt av Prison Break skadar inte heller. Efter detta ska jag sova. 
Imorgon är det fredag och det står mycket kul på schemat. Ljudlektion, träning för fulla muggar, jobba tatueringar och försöka ta det lugnt inför kvällen då partybrallorna åker på. 

Ibland har jag så mycket ilska inom mig som jag bara vill ta ut. Löpbandet är då min bästa vän. 

Godnatt! 




Smått och gott

Efter lite shopping på kupolen (keps, linne med huva och en svart långärmad baströja) så åkte jag buss med 6728 till träningen med gymnasterna. Nu ska jag försöka sova ordentligt för imorgon är det gym och skola som gäller. XX.




Onsdag

Knät gör ont. Jag är trött. Men det är nudlar och kyckling i skolan så det går bra ändå. Idag hittade jag pengar i jackfickan så nu kan jag shoppa på kupolen med gott samvete.




Stressa i säng

Ojoj! Det blev en sen kväll. På gymmet körde vi på hårt som vanligt, vilket var skönt. Nästan 4,5 km på bandet och sedan ben/rumpa. Dock skadade jag knät och jag hoppas verkligen verkligen att det är en skada som går över blixtsnabbt.. Men just nu kan jag knappt gå normalt. Jaja, nya tag imorgon med skola och sedan lite kupolen innan jobb. 




En stund att faktiskt koppla av

Att komma hem från skolan och lägga sig i sängen med en kopp te till ett avsnitt, är ganska så jätteskönt. Nu laddar jag om inför UF kväll kl 5 och efter det gym med bästa Westring.




Foley

Denna förmiddag har vi jobbat med foley: 





Dålig start på dagen

Godmorgon! Jag blir inte lätt irriterad men denna morgon har jag kort stubin. Bussen åkte förbi mig och nu har jag stått ute i 30 min och kommer dessutom sent. 
Men. Positivitet behövs så jag ska försöka. 




Rutiner

Gymmet idag gick kanon som vanligt och sedan lagade jag god mat, städade rummet och jobbade lite gymnasiearbete. Ska nu lägga mig i tid igen för att orka med en fullspäckad dag med skola, UF och träning. 

Två bilder från i helgen!





Tänk att du kan

Sådär, måndag och mot gymmet. Här ska det brännas. 
Jag sov 10 timmar inatt vilket jag inte gjort på mycket länge. Nu är jag fit 4 fight och redo för att ta måndagen med storm! 




godnatt

Glöm det jag skrev om måndagens sovmorgon. Här ska det gymmas. Ska både springa och köra överkropp, vilket kommer bli en bra start på veckan. Förutom plugg, jobb och skola så händer det faktiskt lite kul i veckan också. 
 
Men då är det nog dags för mig att sova. Det ska bli skönare än någonsin känns det som. Jag ska försöka att vila upp kroppen med denna natts sömn, och med tankarna på hur bra jag kämpat på denna helg så kan jag somna med gott samvete. I alla fall nästan.
 
 

Work it

Sådär, klar för idag. Skoja. Vidare till nästa jobb. Det är tur att jag tycker om barn. Samma visa idag igen, jag har lärt mig massor och haft väldigt kul faktiskt. 
Men nu ska jag snabbplanera träningen i bilen på väg till lugnet. Ciao.




Trött

Är nu på väg hem (på tok för tidigt) efter en superkul kväll hemma hos Malin med hur trevliga tjejer som helst. Dock kommer jag att tacka mig själv för att jag åkte hem denna tid imorgon bitti när jag ska iväg till jobbet.
Ska nu krypa i säng och somna så gott jag kan för att ladda om. Jag längtar redan nu efter måndagens sovmorgon. 




Slut

Puh. Efter 9 timmars jobb så är jag lagom slut. Har även skön träningsvärk i benen sen igår. 
Mitt jobb är kul. Jag får frisk luft, jag lär mig massor, jag får åka skoter, prata med massor med roliga människor och hjälpa små söta barn med liften. Så jag trivs! 
Imorgon jobbar jag också, och då dubbla jobb! Cash. 

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen åka på 18års friande till vår fina Malin!! 




Laddar för en helg fylld med jobb

Jag tillät mig själv att ha en bra dag idag. Jag hade ett GRYMT gympass, då jag sprang bättre än någonsin på bandet samt körde slut på mina ben som aldrig förr. Jag har redan träningsvärk. Men nu ska jag krypa ner i sängen under mina mysiga täcken och försöka sova så många timmar som möjligt. Den kan denna helg behöva. Imorgon är det jobb som gäller hela dagen. 




en upplevelse jag aldrig kommer att glömma

Jag tror att denna lycka inte bara är tillfällig. Nu har jag ännu en sak att längta till, och det är en utomlandsresa med Lisa och Draggen!!!!!!! En vecka på detta hotell i Turkiet:
 

 

 

 
 

 


purple oh yes

Sitter i skolan och jobbar med tatueringskonst. Ganska chill. Ska snart dra och äta med Draggen. 
 
 

healthy life

Jag avslutar en bra dag fylld med en långpromenad, skola, vänner, en god räksallad och bio med lite bra musik. 
Imorgon är det fredag och stora planer ska planeras med världens härligaste gäng. Men först ljudlektion med den nya snygga läraren, lite tatueringsplugg och gym. Jag gillar fredagar. 
 
 

so much drama

Jag glömmer att jag har en blogg. Det är för mycket att tänka på nu. 
 
Men att man kan finna lite ljus mitt i det mörka blacksvarta molnet som förföljer en som en magnet, ger mig en liten lättnad över bröstet. Att jag fick några dagar till på mig att förbereda mitt argumenterande tal, mötet med rektorn och att träningsmotivationen är på topp får mig faktiskt lite lycklig. Och för att inte tala om mina underbart, fina vänner. Men det är också stunder som dessa, då det är som tuffast i livet, som man inser vilka vänner som faktiskt älskar en för den man är. De är förlåtande, inte dömande och liknar änglar. 
 
Just nu litar jag på tiden, förlåtelse och konstigt nog mig själv. Jag måste lita på mig själv nu. Jag klarar detta.
 
 

gah

Ok Corre har fått mig att bli kär i en (två) kändis(ar) som inte är Justin B.
 
Lillebror och storebror. I'm in love.
 
 

Ett godnatt med ånger

Att få saker ogjorda är omöjligt. Det har redan hänt. Jag är dålig. Jag vet. Nej förresten, värre. Betydligt. 

På gymmet försvann allt ett tag, vilket var skönt. Tillbaka imorgon. 




Det kanske tar emot, men vi hör ihop




Mycket på g

Hello. Hade glömt att jag hade en blogg. Idag fyllde/fyller Marika 19 år!  Så igår firade vi henne. Vi gick ut på etage och sedan vidare och kom hem halv sju på morgonen. Det var en händelserik kväll/natt men överlag så var det riktigt kul och jag är så glad över att jag har så bra vänner. Nu är jag som sagt heeeelt död av sömnbrist och lite stress för imorgon. Imorgon ska vi filma på morgonen, sedan ska jag gymma, har en lektion och sedan ska jag och Marika slita med UF. 
Men jag ska försöka få bort all oro för nu ska jag sova redan nu, och verkligen försöka sova så gott som möjligt. Behöver detta nu mer än någonsin.




Adidas

Godmorgon! Det är en bra dag idag. Det är fredag, gymkäderna är på och idag är jag lite lycklig. 




Work Work Work

Oj nu vart det sent! Dags att sova. För imorgonbitti innan skolan ska jag dra med Corre till (tror ni kan gissa lol) gymmet! Cmon.




Bra kväll

Lärde mig mycket idag på UF-kvällen! Nu har jag och Cornelia ätit pannkakor och snackat om allt och inget. Men kroppen är trött, det märks. 





Torsdag

Hellu. Jag känner hur trött jag är efter massa träning, så därför är det skönt att vila kroppen nu hela dagen efter gympasset imorse. Ska ta tag i lite plugg innan UF-kvällen börjar. 




Work out

VI ÄGER. Så känner jag efter träning. Jag och Em sprang 5,5 km efter träningen, vilket kroppen var lite ovan med. Men nu ska detta bli en vana! Så himla härligt och springa. 
Nu ska vi sova och vila kroppen inför imorgon. Börjar dagen med gym! 

Lite motivation:




Trupp 3

Efter skolan satte jag mig och planerade träningen för ikväll, och packade väskan. Nu är jag på bussen till Emma för att lämna alla grejer innan vi åker upp till träningen. Idag ska vi köra hårt med våra små tjejer! Men de är inte de enda som ska slita och svettas. Jag och Emma ska nämligen ut och springa efter träningen, och sedan springer vi hem. Skönt! 

Och nu inleds gymnastikterminen med höga mål och mycket slit! Våra fina tjejer <3




För motivation gör mig bra

Jag har bestämt mig för att få ordning i mitt liv. Jag är nu igång med träningen och har börjat ätit ordentligt, och bra, vilket känns otroligt skönt och motiverande! Jag har även fått lite mer jobbtider, så nu ska jag hålla i ekonomin också. Jag har saker jag verkligen vill göra, och därför behövs det sparas pengar. Så genom att påminna mig själv om vad jag vill, så ska motivationen till att hålla i en bra ekonomi komma. Då är det bara skolan kvar. Jag ska försöka göra allt skolarbete så tidigt som möjligt, så jag faktiskt har tid över till att kunna slappna av. Och hur jobbigt än gymnasiearbetet nu kommer bli, eftersom jag ligger så sjukt efter, så ska jag kämpa! För nu är det sista som gäller. Sista spurten innan studenten. Och där är motivationen till det. Bra. 

Jag har så mycket roligt att längta efter också, vilket ger mig ännu mer motivation. För jag kan. Jag vill. Och jag ska.




At school

Jag trodde aldrig att jag skulle vara SÅHÄR trött. Ska mest sitta och redigera film till efter lunch då jag slutar. Efter det åker jag hem, pluggar, sen vidare för träning med gymnasterna. Onsdag. 




Lite gott i bilen.




Hur bra tjejer är inte dessa.

Igår sov jag, Emma, Mats och Marika hos Corre! Vi hade myskväll med statoilgodis och massa prat! Efter några timmars sömn så gick vi upp, och åt frukost innan vi hoppade in i bilen mot Ludvika! Nu har vi två piercade tjejer i bilen och är på väg hem. 




Lets go

Körde stenhårt idag på gymmet när jag kom hem från Rättvik. Ett pass med mage, rygg och armar. Nu ska jag somna gott och låta kroppen vila. Imorgon går jag upp 8 för en heldag i hallen med gymnastik!! 




Babbel

Nu har vi ätit tacos och det var hur gott som helst! Vi har det supermys här i Rättvik. Snart ska vi åka in till affären och köpa "lördagsgodis", men får se vad jag hittar på jag som nu ska hålla i kosten ordentligt. Jag låter som en riktig fitnessnörd haha, men det är sån jag ska bli! 

Dock så ska lördagar vara den dagen jag faktiskt får unna mig något.. Ointressant blablabla, ha en bra lördag peepz!




Fasting

Under höstterminen så kämpade jag, Corre och Maria med en musikvideo som vi verkligen gick in för att göra bra! Här är resultatet. Glöm inte HD och storskärm. 
 
 

lite nytt

Har äntligen lärt mig att betala med kort själv på internet (man kan ju tro att jag har levt under en sten) och detta är farligt.. Haha. 
Beställde detta igår. En ordentlig sport-bh med bra kvalité och ett par träningstights som jag kollat på länge. Båda på rean och gratis frakt, så det var inte så farligt. Sen är detta något jag behöver också, inte baaara något jag vill ha. 
 
 

2014, a fresh start

En sak har jag i alla fall klar för mig. Jag mår bra av att träna. För ungefär ett år sedan så slutade jag med gymnastik och började gymma. Jag hittade motivation, och jag kände verkligen förändring. Sedan fick jag problem med ryggen, och tränade inte på 6 veckor. Detta gjorde mig lat. Och inte förrän nu har jag börjat träna ordentligt igen, och nu är jag motiverad igen! Nu tänker jag också, antingen går jag in för det helt, eller så skiter jag i det helt. Så, hur klyshigt det än låter så ska 2014 bli det året jag blir hälsosammare, och jag ska uppnå det målet jag vill ha. Jag vill trivas i min kropp, känna hur jag blir starkare och starkare och må bättre helt enkelt. 
 
 

Godnatt




Fredag

Idag har varit en mysdag rakt igenom. Jag gjorde en supergod frukost åt mig och Gideon med bland annat smoothie och ägg, och nu sitter jag på bussen mot gymmet. Idag ska jag köra överkropp, eftersom jag knappt kan gå på grund av träningsvärk efter igår. Så benen får vila lite. 




Bra start på ett givande år

Och 2013 blev 2014. Inte sån stor skillnad tycker jag, En ny siffra helt enkelt. Men under detta nya år så ska jag jobba, åka till Thailand, ta studenten, ha sommaren i mitt liv och fylla 19. 
Jennie har åkt hem och jsg har tagit mig ut i skogen för en löprunda + uteträning för ben. Det var så oroligt skönt!!! Nu har jag och Gideon ätit, slappat i soffan och ska spendera hela kvällen tillsammans. 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!