Motiverad till att vara bra

Det är mycket nu. Mycket på schemat. Mest vill jag bara ha kul och chilla runt, men samtidigt är det skönt att hålla igång allt jobb. 

För en gångs skull känns det skönt att få lägga sig och sova. Ingen ångest. Inga irriterade tankar. Bara motiverade tankar om skolan, alla jobb och allt ansvar. Stor flicka är jag nu. Jisses.




still into you

 
Har länge lyssnat på Paramore, and I love them. Alltså åh!! Denna låt påminner så sjukt mycket om mig och Gideon också... Men, kolla på videon (som för övrigt är en av de bästa och härligaste musikvideos jag sett), och texten beskriver både mitt och säkert många andras förhållande. Som sagt, in love.

Can't count the years on one hand
That we've been together
I need the other one to hold you.
Make you feel, make you feel better.
It's not a walk in the park
To love each other.
But when our fingers interlock,
Can't deny, can't deny, you're worth it

Cause after all this time.
I'm still into you

I should be over all the butterflies
But i'm into you (I'm in to you)
And baby even on our worst nights
I'm into you (I'm into you)
Let them wonder how we got this far
Cause I don't really need to wonder at all
Yeah after all this time
I'm still into you

Recount the night that I first
I Met your mother
And on the drive back to my house
I told you that, I told you that I loved ya.
You felt the weight of the world
Fall off your shoulder
And to your favorite song
We sang along to the start of forever

And after all this time.
I'm still into you

I should be over all the butterflies
But i'm into you (I'm in to you)
And baby even on our worst nights
I'm into you (I'm into you)
Let them wonder how we got this far
Cause I don't really need to wonder at all
Yeah after all this time
I'm still into you

Some things just,
Some things just make sense
And one of those is you and I
Some things just,
Some things just make sense
And even after all this time
I'm into You
Baby not a day goes by that
I'm not into you

I should be over all the butterflies
But i'm into you (I'm in to you)
And baby even on our worst nights
I'm into you (I'm into you)
Let them wonder how we got this far
Cause I don't really need to wonder at all
Yeah after all this time
I'm still into you
I'm still into you
I'm still into you


Hopp om framtiden

Åkte till skolan för att bli informerad om högskolor osv, vilket var nyttigt och behövligt! Framtiden känns spännande. Men nu ska jag på möte med ett UF-företag. 



Lite trött på vardagen: godnatt!




Jag är

Att äntligen veta vad lycka är gör mig varm. Att veta att jag har så otroligt bra vänner, en helt underbar pojkvän och världens finaste familj gör mig så trygg och lättsam. Jag är lycklig nu. Jag är lycklig över vart jag är, vad jag gör och allt runt om mig. Allt är så bra. Och jag är stolt över allt ansvar jag tar, och vad jag gör med allt jag kommer i kontakt med. Men bäst av allt: jag är lycklig över att jag inte är ensam.




SÅÅÅÅ KUL

Hej hopp! Gårkvällen var helt sjukt rolig! Har inte haft så kul på länge. Vi drack drinkar och dansade tills vi inte orkade mer! Vi träffade roligt folk och allt var bra. Nej, mer än bra! Dock så köade vi in till Etage i 1,5 timmar... Vilket var lite segt men värt det! 




Plans

Dopet och minglet var mysigt. Nu är Corri här, och vi ska mysa, äta chips, äta middag och fixa oss innan vi drar till Mathilda innan Etage. Taggad till tusen!! 





Fredag när den är som bäst

Godmorgon! Hade en otroligt bra dag igår. Paintballen var helt sjukt kul! Killarna mot tjejerna, och hör och häpna det vart oavgjort! Killarna började till och med be om att få göra om lagen. Haha! Efter det åt vi jättegod mat hos Corre, och på det utgång på Liljan. Det var riktigt kul, och ikväll blir Etage. Men först: dop för Kasper! 

Paintball gjorde ganska ont. Haha. 8 blåmärken. 




Det luktar helg

FREDAG! Veckorna går så sjukt fort. Om exakt tre veckor så har jag skrivit teoriprovet och har förhoppningsvis klarat det. När jag bokade tiden så kändes det långt långt bort. Men snart... 
Idag har jag en lektion, och ska sedan äta lunch med Corre och Draggen på stan. Sedan ska jag följa med Corre hem innan vi och massa andra ska köra paintball. Killarna mot tjejerna!!! Efter det blir det middag hos Corre. Hon har ju trots allt fyllt 18 år, och det ska firas! 
Det blir en bra fredag helt enkelt. 



Torsdag

Oj vad inaktiv. Men, har tagit dagen till vara i alla fall. Jag vad ledig från skolan idag, så jag tog en lugn morgon med Emma, gjorde ärenden på stan, gick ut med Aska, träffade Marika och åkte sedan hem med Gideon hem till mig. Har tillbringat dagen med honom vilket var så otroligt skönt. Har saknat honom. 
Nothing else 2 say.



In och kika

Igår fotade Draggen mig till hennes bloppis. Det var mycket fina kläder så gå in och kika! 

http://dragstensbloppis.blogg.se/






Jaaaaa men det går bättre

Godkväll! Efter en bra träning tog vi (jag och Emma) en liten biltur med Daniel hem till mig, och hämtade lite "sova-över-grejer", och sedan till Ica Maxi och köpte middag och lite gott. Onsdagsmys hemma hos Emma väntas nu med grillad kyckling, ostbågar och kanske film! 
BRA avslut på en dålig dag, 



Love to friends

Tur att man har bra vänner. Hade inte klarat mig annars. 




Onsdag mina vänner

Väldigt sent blev det. Men. Idag är en ny dag och jag har mycket att göra. Har film hela dagen, och efter skolan så ska jag vara modell åt Julia. Efter det är det möte med en förälder innan träningen som slutar 8. Slaggar hos Emma ikväll också pga ledig imorgon. Estet <3



P

När man har en så bra kväll som denna, så gör det inget att det blev sent. Love my friends.



Bäst i hela världen

Har världens bästa vänner. Seriöst. Emma kom hit och åt mat, och vi pratade lite buisness. 
Sedan satte vi oss framför TV:n och efter ett tag kom LISA igenom dörren!! Som jag saknat henne!! Var ledsen för att vi inte skulle träffas på länge.. MEN. Nu ska båda sova här och de hade med sig tre stora chokladkakor och sen chokladpudding. De är världsbäst helt enkelt. 



Det är mycket nu

Okej. Nu gäller det för mig att framöver, verkligen ta tag i saker och vara aktiv. Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt, men samtidigt kunna vila. Skolan är inte så mycket jobb för tillfället. Men sedan har vi gymnasiearbetet, vårt snart startade UF företag, min ganska stora roll som gymnastikledare, ett jobb där jag ska designa en logga för ett företag, ska designa ett tryck för tröjor för ett annat, tatueringsbeställningar och för att inte tala om alla vänner och min pojkvän som jag vill ha tid med. Men, jag ska försöka. Och det kommer att bli bra, för jag ska göra mitt bästa. 



Tisdag

Sitter oh lyssnar på redovisningar, och hade min egen nyss. Helt plötsligt är det inte jobbigt att prata inför folk? 
Sista lektionen. 
Sen ska jag hem till min vovve. <3



Mycket planer, men lite tid

Godmorgon. Hotellfrukost satt fint, och efter det har jag bara haft världelösa lektioner. Känner att jag snart inte behöver gå till skolan, haha. 
Sitter nu i cafeterian med klassen och pratar om helgens planer. 

Det är så mycket man vill på så lite tid. Suck.



Planes

När saldot på kortet visar 27 kr, och planerna för denna vecka kräver att jag använder mina sparpengar känns sådär. Men, kul ska vi ha. 
Imorgon fyller en bästa vän 18, och då står hotellfrukost först på schemat. Efter det väntas en lång skoldag. Alltså: dags att sova. 
Godnattkram till DIG!



Min diamant

Har inte varit ledsen över att du ska åka från mig på länge. Men idag blev jag det. Idag är jag det. Kanske är det för att jag trodde att du skulle sova här, stanna hela kvällen, natten. Jag hade kanske för stora förhoppningar. Eller så är det för att denna dag bara varit allmänt kass. Helt världelös nästan. Men, har i alla fall fått ett ritarjobb, samt redigerat lite film. 

Du la denna lapp på min kudde i smyg innan du gick. För du visste att det var dit jag skulle gå när jag var ledsen. Ledsen över att du skulle åka. 




En liten random bild

 

Måndag som vanligt

Seg dag. Asseg. 



Ny vecka

Kroppen är trött, och ögonen vill inte vara öppna mer för idag. Då ska jag sova. Gu så skönt. Jag laddar om för en ny vecka med nya tag. Imorgon offrar jag min sovmorgon till att redigera film, och ska sedan efter min enda lektion få tillbringa min dag och kväll med min älskling. All tid är dyrbar. 



Tänk efter




Perfect friendship

Har nu ätit lunch med hela monkeytricks på Tzatziki för att fira Draggen! Vi åt god mat och hon fick sin present. Efter det knallade några av oss runt lite på stan och nu ska jag och Em upp till lugnet för att träna våra gymnaster. Det börjar närma sig tävling....

Är så glad över att jag har dessa tjejer så nära. Man behöver inte tänka när vi umgås, utan allt är bara perfekt. Perfekt vänskap. 



Du låter mig vinna på pingis

Du har varit min i tre och ett halvt år. TRE år och SEX månader. Ärligt så låter det mycket, men det känns som ännu mer. Det känns som hela livet. Du gick i sjuan när vi blev tillsammans, och jag i åttan. Jag menar, vi var BARN. Nu när jag är inne på mitt studentår så förstår jag hur länge sedan det är. Tror jag. 
Många förhållanden slutar i stil med att känslorna svalnar, eller att kärleken tar slut helt. Att folk slutar älska. Har många gånger tänkt på oss, och undrat om det skulle kunna hända oss. 
Men när vi är med varandra så får jag ett enkelt svar. 
Du väcker mig mitt i natten med en kyss och säger att du älskar mig. Du sätter på mig olika hjälmar för att du tycker att jag ser så gullig ut i dem, och genom crosshjälmen försöker du kyssa mig på munnen. Du skjutsar mig på din cross till bussen, och trots att jag är livrädd för den där låtande stora saken så känner jag mig trygg när jag sitter och kramar dig hårt medan du skrattar och gasar på. Du låter mig vinna på pingis och dina kyssar får mig att vilja finnas i din famn för all tid. Hur ska jag kunna sluta älska, en person som dig? 



Passar som handen i handsken

Juste! Forgot. Igår färgade jag Corris hår! Ooooch, nu har hon rosa ombre. Wops, så blir det när man är med mig. 




Fina Människor

Hello. Har haft en underbar dag! God frukost, och lite pyssel i solen med fina Corri. 
Åkte sedan buss till Falun för att möta upp mamma och pappa. Vi köpte nu mobil åt mamma, och gjorde andra ärenden innan vi gick och fikade. Satte mig sedan i bilen med pappa och övningskörningen till Rättvik. And here I am. I underbara Rättvik. 

Det var kul att träffa pappa. Han har varit borta i Stockholm hela veckan med jobbet, och ska vara borta några veckor till. Dock kommer han hem på helgerna, där jag har som mest planer.. Men, som sagt, det var hur skönt som helst att få träffa honom idag, och han verkar sååå glad över nya jobbet och allt som hör till. 




mot en vit vägg

 

Tankar

Har haft en underbar kväll med en väldigt fin vän. Ligger nu och kan knappt hålla ögonen öppna, på en madrass på golvet med rena, nybäddade lakan. 
Tänker på hur mycket jag längtar till min älsklings famn. Jag tänker på hur bra allt kommer att bli imorgon när jag får spendera hela kvällen med honom, och bara få uppskatta varandras närvaro. Jag längtar till hur otroligt kul vi kommer att ha tillsammans, som vi alltid har, och till hur trygg han får mig att känna mig. Det är det här med distans som kanske får oss att träffas bara två gånger i veckan, förutom pussarna jag får i skolan, som får min längtan att bli starkare. Jag uppskattar vårt förhållande så otroligt mycket mer, och det gör inget att det är jobbigt som as ibland. Så länge det finns längtan och passion, så finns det löve.









Gratulationer

Idag är det den 20 september och vår älskade Julia Dragsten, även kallad Draggen/Lukas, fyller 16 år! SÅ ETT STORT GRATTIS TILL DIG BÄSTA VÄN! Ser fram emot söndag! Ta vara på allt på din dag, och njut till fullo! 



Morning

Godmorgon! Önskar er en fantastisk fredag.



Var kommer denna trötthet ifrån?

Var idag på stan efter min enda lektion för idag och fixade en present, och åkte sedan hem till mig med Gideon. Somnade i hans famn av trötthet framför New Girl vilket var otroligt skönt. Fick sedan god mat av brorsan och efter det åkte Gideon hem till Rättvik. Pluggat körkort och kollat på Idol är vad jag har gjort sedan dess. Älskar när han lämnar sina tröjor här och jag hittar dem lite här och var. Direkt sätter jag på mig en av dem och de luktar trygghet. 

Brukar aldrig somna till under dagtid, och brukar för övrigt kunna sova länge på morgnarna om jag har tid till det. Men under de senaste dagarna har jag somnat sent, drömt MASSOR och vaknat långt innan klockan ringer. Suck. Dessa sömnproblem alltså. Men ska nog gå och lägga mig nu, medan jag känner hur trött jag är,. Vill inte hinna bli pigg. Imorgon är det fredag, och då SKA jag vara utvilad! Punkt. 



tre svartvita på mathilda

 

cross

Ibland vill man bara säga nej. Nej till allt. Nej till att hitta på saker, nej till att gå till skolan. Nej till regn, nej till plugg. Nej till orken. Men det är då man kanske ska bestämma sig att säga ja istället. Då kanske allt blir lättare. 
 
 

tre svartvita på marika

 

Godmorgon!!




En kväll som denna

Ska nu duscha ganska sent. Efter Idol alltså. Sedan tänker jag mysa ner mig i sängen, smaska på min påse godis (OBS ett kilo kostar 29 kr på Citygross) och kolla på New Girl. Japp, ny serie. 



Två sluta, men duktiga, tjejer

Denna förmiddag tog på krafterna. Att försöka arbeta med springande, skrattande och ledsna barn var inte det lättaste. 
Jag och Cornelia fick nämligen ett litet jobb.. Vi har idag filmat och fixat lite ljud till en reklamfilm för Landstinget Dalarna. Nu är det bara hälften av jobbet kvar: redigeringen. Men det får bli en annan dag.




Helt perfekt kväll

Emma kom hit och kollade på idol med mig. Vi åt hemmagjorda subwaykakor och drack mjölk. Nu fortsätter TVtittandet med Svenska Hollywoodfruar. 

Tisdag

Puh. Det är skönt att ha en kväll till ingenting. Ska ta tag i mitt rum i alla fall, och städa lite. Sen ska jag väl bara ladda upp inför imorgon med idol, lite bakning och körkortsplugg. Kommer somna gott inatt. 

Jag är så glad över småsaker. Jag är glad över människorna i min klass, att redovisningarna idag gick lättare än förväntat, att jag har roliga planer för helgerna framöver samt att körkortsteorin flyter på. Som sagt. It's the little things. 



Vill inte

Seg dag.

Lite kvällskärlek

Med en varsin tjuga ska jag och min älskling gå till Willys och handla något gott. Synd att det inte var vinter, så vi kunde ta sparken. Hade känt mig som någon från en Astrid Lindgren film. Epic.



Tips på serier?

Blev förvånad imorse när jag skulle sätta på ett avsnitt av 90210 och det inte fanns några mer avsnitt?? Hade tydligen sett klart det. Boring. Tips på andra serier som man kan slösa tid på? 

Är i alla fall på väg till skolan för att ha två lektioner. Idag mår jag bra, utan anledning. Men det är ingen som har rätt att säga att man måste ha en heller.


 

Follow

Godmorgon! 
Apropå nada, så får ni gärna följa mitt nya instagram konto: yuulya_art
XX



en bra helg helt enkelt

Jag har haft en otroligt bra helg, och nu avslutar jag den med ett tidigt godnatt. Tror jag. Är så grymt sugen på att rita, vilket jag inte har gjort mycket alls den senaste månaden... Så, antingen så sover jag nu eller så ritar jag hela halva natten, haha. 
Imorgon och resten av veckan gäller det att vara kreativ, vilket jag tänker försöka med så gott som möjligt. 
 
Här är ett fåtal bilder från i fredags eftermiddag! 
 
 
 

Eminem




Lite skolarbete

Dagens syssla:





Osynlig Tacksamhet

Jag läste en text och blev inspirerad. Inspirerad till att vara tacksam. 
Tacksam över i princip allt, vilket man borde vara om man har det så bra som vi har, som DU har som ens kan läsa detta. 
Jag är tacksam över att jag vaknar av väckarklockan varje morgon, för det betyder att jag lever, ännu en dag. 
Jag är tacksam över de jobbiga lektionerna jag har om dagarna, för det betyder att jag har en skola att gå till.
Jag är tacksam över att jag måste hänga tvätt, för det betyder att jag har tillgång till rena kläder. 
Jag är tacksam över regnet som öser ner när jag ska springa hem från bussen, för det betyder att det jag springer mot är faktiskt ett hem, med värme och tak över huvudet. 
Sen är jag till och med tacksam över diskhögen som ligger och väntar i köket, för det betyder att jag har rinnande, rent vatten. 
Tacksamheten är så osynlig för många. Även för mig, det erkänner jag. Men alla borde tänka till lite oftare, på hur bra de har det. 

Löve

Ser fram emot en hel kväll med bara gott, filmer och världens mysigaste pojkvän. 
Att ha en famn som alltid finns öppen är helt över min begäran, och ändå får jag det. Jag fattar inte att jag fortfarande kan vara så galet kär, men det är ju knappast att jag klagar. Jag är fylld med kärlek från den killen och det är helt galet underbart. 




Värt att läsa

Här ger jag er världens bästa godnattsaga. 




Vänner kan göra sån skillnad

Nu har bästa Moa varit här under kvällen, och hon hade med sig hårfärg! Så, vi har hjälpt varandra att bli lite färggladare helt enkelt. Moa fick sig en dipdye av Frisör Julia, som sedan fick lite slingor på sig av Frisör Moa. En spännande färgning fick jag mig i luggen också. SÅNT HÄR ÄR SÅ KUL! Och imorgon är det fredag. Ja, jag är fortfarande stressad men jag kan vara lycklig för det.



Sweet or not

Att mitt i all stress känna sig dålig på det man gör är ingen höjdare. Snälla ge mig fredag. 


Torsdag

Tjohej. Har degat i sängen hela morgonen och kollar nu på ett avsnitt av 90210.. Ska fotografera resten av dagen, och sedan bara ha en lugn kväll för mig själv. Behöver vila, och ladda upp inför helgen. 



Tacksamhet

Efter träningen med gymnasterna så gick jag, Marika och våra mammor ut och åt finmiddag eftersom jag fyllt år. Fick fina presenter och en mätt mage. Det vart ett väldigt bra avslut på en annars tråkig onsdag. 




2 cool 4 School

Det är drygt när ens favoritämne blir veckans plåga på grund av lärare. Besviken.
Jag har i alla fall fått turen att få vara i en riktigt bra klass. 



Kämpar på

Godmorgon. Ännu en natt med mindre sömn. Jag hade väldigt svårt att somna. Men här sitter jag, vid frukostbordet och kämpar! Till skolan ska jag, trots magont och trötthet. Efter lunch ska jag bara hem och vila. 
Ni som inte testat att ha persikbitar i youghurt har missat något. 



You can't go to bed, without a cup of Tea

Med en kopp riktigt varmt te så försöker jag ta det lugnt till Idol. Mycket snurrar fortfarande i huvudet och jag känner verkligen hur utmattad jag är efter denna heldag med skola, matlagning och plugg. Jag hoppas jag låter mig själv sova inatt.



Kärlek på morgonen

Efter en sömnlös natt av oro och stressiga tankar snurrandes i huvudet så tog jag mig ändå upp för en lång skoldag. Men innan jag åkte så gav jag min älskling ett kuvert med ett kort där jag önskade honom en bra dag, med de vackraste orden jag kunde skriva. 

Mondayyy

Är nu hemma efter en mysig dag. Gideon kom hem till mig nu också, och trots att det blev lite sent så gör det mig absolut ingenting. All tid är värdefull med en person man älskar allra mest.



Wei

Vi tar hand om Em på hennes dag med monopol, skitsnack, fika och snart thaimat! 


Vår Emma

Idag är det den nionde september. En vanlig tidig höstdag för många. Men inte för mig! Och defenitivt inte för min bästa vän Emma. Hon har funnits i mitt liv ända sen hon föddes, för exakt 16 år sedan, idag. Vi har varit med om såååå mycket tillsammans, så.. 
Emma. Du är så otroligt älskad. Inte bara megamycket av mig, utan av så många andra! Och jag hoppas att din dag blir något extra. Vi ses senare idag, och då ska du firas! I love u more than u know. 





Nytt

Wow! Man kan nu göra massa nytt med bloggappen! Tidsinställda inlägg, fet text, lättare statistikmätning osv. Det gillar jag. 
Vaknade nu runt nio, och är ganska utvilad. Ska nu gå upp, äta frukost framför serie, plugga lite och sen dra till skolan runt halv ett. Älskar starten på veckorna! 



Men det är det som är det fina i det hela

Åh vad jag saknar min fina här bredvid mig i sängen. Tre dagar, kommer bli fyra eller fler, utan varandras närvaro blir mycket längre än vad man tror, när saknaden tar över. Men att sakna är så vackert. Det är ju så fint att längta efter någon. Och det är ännu finare när det är jobbigt. För då längtar man, lite extra.


Vilokväll

Allting bara släppte när jag kom hem. Duschade i lugn och ro, och ska nu äta äppelpaj framför 90210 och fortsätta kolla på det hela kvällen tills jag somnar. Imorgon börjar jag halv ett, vilket är otroligt behövligt för mig. Behöver sova. Behöver vila. Gud vad mycket man behöver hela tiden.


Det blir inte alltid som man tänkt sig


8/9

En söndag som denna möter upp mig med reflektioner och minnen från gårdagen och en hög med plugg. Det är nu jag inser att jag är ganska gammal. 18 bast, och hädelser som Granny Goes Street är inte längre en rolig grej. Men kvällen blev inte dålig för det, nej. Jag träffade mycket roligt folk och höll ihop med världens bästa vänner, och att få lite festivalkänsla av Norlie&KKVs uppträdande var ett litet plus i kanten. Sedan gjorde det inget heller att en av dem var uppe på 11 i snyggskalan på 1-10.
Men söndag. Veckans ångestdag. Jag ska försöka att få så mycket plugg gjort som möjligt idag, innan jag drar till hallen för att rensa huvudet med en träning med gymnasterna. Och för att göra detta eländiga plugg så lättsamt som möjligt, bäddar jag ner mig i sängen med något gott att dricka och med datorn i knät.


Easy life

Idag har jag köpt ett avfränt linne, ett par blåa byxor och en tjockare tröja för 130 kr. Oplanerad shopping när den är som bäst.
Sitter nu på bussen med bästis mot Falun, i hopp om en bra kväll!
Och kolla vad vi fångade upp på väg till bussen. Nästan det godaste godis jag ätit.
Livet är bra när det är enkelt.


Kunde inte säga det bättre själv


Dreamer

Har känt mig rejält mycket vuxen idag av många anledningar.
Är nu hemma hos bästis och planerar roligheter, och längtar till så mycket. Det är underbart att längta, och nya saker kommer upp hela tiden. Längtan. Ja, det vill jag känna hela tiden.


Fredag och jag tänker göra vad jag vill

Och vad gör man på sin lediga dag? Jo, mycket som står på "att göra" listan. Har redan nu på morgonen fixat en av grejerna, pluggat körkort, och ska strax ta bussen till stan för att möta upp Mats och åka vidare till Borlänge. Där fortsätter listan.
Ordet "måste" står inte med på listans rubrik utan den heter istället "Gör det, om du vill." Varför den gör det är för att jag tycker det är viktigt att inte göra saker bara för att man måste. Viljan ska ju driva allt, eller hur?


Morgonprat

Kärleken övervinner allt. Det har ni hört förut va? Och vet ni vad. Det är så sant som det möjligtvis kan bli.
Jag är så fylld med kärlek, värme, tack vare honom.
Det handlar inte om att inte bråka, utan lösa allt på rätt sätt. Det handlar inte om att kräva mycket från den andra personen, utan att vara tacksam för det lilla. Det handlar inte heller om att ge hela sig själv, sin tid och sina känslor till förhållandet bara för att det ska fungera, utan det handlar om att ge så mycket som det behövs. Och allt detta fungerar, med hjälp av riktig kärlek.


Worrying

Är helt slut... Orkar knappt gå. Behöver sömn och vila.
Idag har jag oroat mig över mycket, vilket egentligen är helt onödigt. Så, imorgon blir en bra dag. Eller hur alla? Det är fredag och ha kul, utan oro.


Trött

Brist på sömn gör skolan dubbelt så jobbig. Men. Om 20 minuter slutar jag, får spendera min eftermiddag, kväll och natt med min saknade och sen är jag ledig imorgon. Soft. Blandade känslor.


Juice

Har nyss varit på möte på lasarettet angående ett jobb som jag och Corre fått!! Riktigt taggad.
Apelsinjuice har jag också köpt och har med till skolan. Jag förstår inte? Är ALLTID sugen på det, hela dagarna.. Konstigt.


Dagarna går

Efter träningen åkte jag moppe med Emma ner för Svärdsjögatan och sjöng, skrattade och var fri. Fick sedan lite kvällsfika i hennes nya lägenhet samt glass och film på det. Bra men sen kväll. Imorgon tar vi nya tag.


Som om någon skjuter

Stressen gör hål i mig. Stora hål som läks av vila. Nu ska jag stressa vidare upp till lugnet för gymnastikträning.


People

Har så mycket inspiration till min musikvideo som jag vill göra som gymnasiearbete (projektarbete), och jag vill börja NU!!


Fight for what you want

Helloi.
Onsdagen jag gruvat mig för länge. Tidig uppstigning, skola, körlektion, möte med banken, storstädning av källaren sen träning med gymnasterna i 2,5 timmar. Ingen paus. Ingen vila. Remember to breathe.

Men vet ni vad. Jag ska kämpa för det jag vill ha. Jag ska inte vara slö bara för att jag kan. Nej. Jag vet vad jag vill ha. Ett körkort, ett jobb och en massa kreativitet. Let's go!


Food and friends, my life is compleate

Har haft en bra dag idag! Kort summering: Skola, en eftermiddag på stan, fick träffa min pojke en del både i skolan och på stan, köpte Ben&Jerry's med Julia och Corre, sen drog vi hem till mig och lagade Wook, kollade på idol och snart ska vi lägga oss. En helt perfekt kompisdag.


Mohaha

Planerar något roligt.


Jag saknar dig


en leende till vardagen

Jag känner att allt börjar klarna upp nu ännu mer. Har fått ett jobberbjudande som verkar riktigt roligt, trots att det är en utmaning, träningarna med tjejerna börjar komma igång och jag känner mig mer och mer beredd på att ta mer och mer ansvar, skolan börjar bli bättre med tanke på att Glen kommer vara min lärare i ett ämne, och jag kommer förhoppningsvis få läsa de kurser jag vill istället för de som jag har nu som jag inte vill läsa. Jag har saker att längta till och jag lever på som jag borde.
 
 

new

Invigde både nya skor och byxor idag. Sånt är kul.
 
 

Easy

En lugn kväll som denna ska jag dricka te och kolla på serie, plugga körkort och planera veckan.

När inget känns påtvingat, då är det lugnt. När man gör allt med egen vilja, då är det lugnt. Jag gillar att ta det lugnt helt enkelt.


Godmorgon


Söndag

Idag finns det mycket att göra. Skolarbete, körkortsplugg, bädda rent, träning med tjejerna... Men ändå är det en mysig dag.


My man

Godmorgon. Har fått in en rutin tror jag att vakna tidigt. Vilket iof är bra. Gideon ligger så sött, halvsovande och kramas. Morgonmys!
Ny månad, nya möjligheter, nytt internet!! Välkommen september.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!