Godnatt

Jag och Lisa stannade på Max och käkade lite, för att sedan åka hem och se skräck. Den var riktigt bra faktiskt. Efter filmen så drack vi oboy, och nu har vi lagt oss i sängen för att ladda om inför imorgon.


Sånt här inspirerar mig


Movienight

Har skippat longboarden ett tag pga min rygg. Men nu tog jag ut den igen! Så himla härligt. Åkte och hyrde en skräckis, och sitter nu på cykeln mot stan för att möta upp Lisa som håller mig sällis ikväll!


Chillar


Söndag

Med bra musik på hög volym, solen i ryggen och en hejdåpuss från världens bästa kille så är det inte så farligt att cykla en bit till jobbet. Ha en bra dag!


Trapped

Middagen var god och efter en film ska vi nu slockna. Så. Skönt.

Här är min nyaste teckning..


Glad nu

Puh! Gideon kom till mitt jobb, och jag övningskörde hem, vilket gick bra! Nu är det massa folk här för att äta middag.
Jag har inte träffat min Gideon på länge.. Så nu var det sjukt härligt att få göra det!


Helgjobb

Godmorgon. Känns lite surt att gå upp och se det fina vädret med tanke på att jag ska stå inomhus hela dagen. Men, det betyder att det kommer mycket folk idag. Det är positivt!


Sängen för mig själv

Dags att sova. Själv också denna natt. Efter att ha haft någon att sova med i snart en vecka så är det lite ensamt. Men imorgon är det en ny dag. Nya tag.


Vart tog inspirationen vägen?

Duschen var det skönaste på länge. Försöker mig på att börja rita lite igen men det går verkligen inte bra. Skit.


Fredag

Cyklade hem idag efter stängning. Det var skönt med lite motion efter många dagars jobb. Och nu när jag kom hem så har jag slängt mig i sängen, men ska upp och duscha snart, samt rita lite tänkte jag. En kväll med avkoppling.


Upp och hoppa

Godmorgon! Vilken härlig dag, kroppen gör ont och det är stressigt här på morgonen. Åh så underbart! Idag jobbar jag heldag, woho! Och jag är så himla glad för allas skull som såg Macklemore igår, vad kul!
Suck. Det är i alla fall fredag...


En torsdag på sommarlovet

Puh, vilken dag. Istället för att sluta jobbet 4 idag så fick jag lov att stänga, vilket betyder att jag inte kom därifrån förrän 6. Efter det åkte vi ner på stan, och drog med Fanny och Lisa med ögonbindlar på Borlängebussen till kupolen, och där fick de göra massor av pinsamma saker offentligt, för att sedan göra sig förtjänta av en varsin present. Efter det vart det donken, sen knalla runt på stan och SEN hem. Mina ben värker nu och vill bara sova. Längtar redan tills imorgon kväll då jag inte har några planer alls. Men innan det.. Jobb. Klockan står på 07:33.


Bra dAg

Godmorgon! Lisa har åkt till jobbet, och snart är det min tur. Jag börjar tolv idag, och efter jobbet ska vi fira Lisa och Fanny som fyllde år i vintras, lol.. Men kul ska det bli!


Att börja inse saker

En roadtrip till Stockholm börjas planeras, Mama var en bra skräckfilm och jag kommer att slita på jobbet i sommar, men jag kommer att tjäna fett med bra. Godnatt.


Med min bästa vän

Mys till skräck. Hihi.


Onsdag kväll

Körlektionen gick bra! Och jag är peppad nu tills nästa. Jag och Lisa ska snart äta hemma hos mig, och sedan står myskväll på schemat!


Home

Sitter och dricker mjölk hemma framför ett avsnitt VD. Snart ska jag åka till stan för en körlektion. Spännande..


Lovely

Godmorgon. Igår somnade jag i Gideons knä fort, av trötthet. Han väckte mig sen för att gå in till andra huset och borsta tänderna. Var så sjukt trött så jag knappt kunde stå på benen, och det var skönt, för så trött har jag inte varit på länge. Men jag kommer ändå ihåg hans blinkning med ena ögat när vi borstade tänderna som fick mina mungipor att le stort bland all skum i munnen, hur han bar mig tillbaka in till andra huset igen eller hur hans händer låg runt min mina höfter för att jag lättare skulle hålla balansen när vi gick upp för trappan. Alla småsaker. Jag är kär, och det har jag varit i tre år, tre månader och fem dagar.


Color your day

Sådär. Väskan är packad och jag är på väg till min älskling i Rättvik. Åh som jag längtat!


Beautiful day

Efter sol blev det dusch. Så skönt.


Jun. 25, 2013

Godmorgon! På min (nästan) enda lediga dag från jobbet, så är jag uppe klockan 8. Suck.
Men! Då passade jag på att carpa lite. Gick ut och la mig i solen och fixade min mobilladdare. Nu ska jag ta med ett stort glas isvatten ut och lägga mig igen.


Godnatt

Okej vi sov inte där vi skulle. Så nu ligger vi nerbäddade med ett varsitt täcke och ska sätta på en film.. Kommer nog somna när som helst..
Avslutar inlägget med några snabba mobilbilder från jobbet.


Kväll

Det blev en sen dag! Nu ska vi hem, äta, sen mysa till skräckis! Vi ska även sova på ett annorlunda ställe ikväll..


Fin dag

Det är ganska lugnt på jobbet.. Står och skopar glass mest. Snart får jag träffa mina saknade vänner!


Måndag

Godmorgon! Nu är det jobb som gäller. Synd att det är fint väder..


What to wear

Efter endast en varsin dusch och ett vd avsnitt så gick vi och la oss. Imorgon är det jobb på schemat från 12-16.


Söndag

Det har varit en mysig dag med min älskling, och bra filmer har vi sett!! Nu ska vi hem och mysa för hela slanten.


Maaat

Kinamat till lunch. Lyx..
Nu börjar block 4, och här sitter vi i biosalongen och dricker cola.


Glad tack vare dig

Så. Varför stod klockan på sju imorse? Jo, för idag är det Dalarnas filmfestival i Borlänge, och min film är med! Och jag blir så glad när Gideon går upp ännu tidigare för att ta en dryg buss till Borlänge, bara för att ställa upp för mig! "Jag SKA se din film."
Så nu sitter vi på en varsin buss, från olika håll och ska träffas snart! Hihi, pirr i magen.


Du får två månader på dig att bevisa att du är mer än vad du visar

Det är kvällar som dessa, som jag funderar. Varför ligger jag och ska sova i mammas säng istället för min egen, som jag inte sovit i på flera nätter? Känns det tryggare då? Jag saknar mina vänner, min pojkvän, min familj och min hund. Jag har skurit mig på glas, har mensvärk och ont i kroppen från jobbet. Egentligen är jag nog hungrig också men det har jag inte tid att känna av. Jag blev stelfrusen i väntan på bussen i 50 minuter i stan, så snoret rann och inga hörlurar hade jag heller. När jag kom hem krånglade datorn och då, då blir man irriterad. Inatt ska jag sova ensam också, och ingen sovmorgon imorgon. Men ändå mår jag bra. Det är ingen big deal. Livet är nog så mycket mer än det här. Jag hoppas att livet är mer än vardagssysslor, planering, plugga till körkort och följa serier. Jag hoppas jag inte behöver vänta för länge heller. Och förresten. Om exakt två månader börjar vi skolan. Om exakt två månader är mitt sista sommarlov slut. Om exakt två månader fyller jag, arton år. Ja du livet, ska du inte ge mig det roliga snart?


För mig själv

Nu blir det mys!


Blondie

Sådär, hemma. Nu ska jag tvätta bort sminket, ta av mig jeansen, på med mjukiskläder, ta något att äta och sedan kolla på VD. Bra slappkväll, vilket min kropp behöver.


En dag på gjuthuset

Tjena! Idag har jag jobbat mellan 10 - 17, dvs 7 timmar i sträck. Och när man jobbar på ett café/lunchställe så är det mycket att göra när det är mycket folk. Kassan ska skötas, disk överallt, mackor ska göras, pannkakor, skopa glass ska man göra och städa. Hela tiden. Hann inte äta lunch förrän vid 4. Nu har jag lagom ont i fötterna, benen och ryggen. Och för att inte glömma min hand. Är glad över att jag inte ska jobba imorgon.


Sepia

Campingdagarna är nu över, men vi har haft så mycket kul! Vi har åkt gummibåt, fiskat, spelat spel, sett på skräckfilm, gått på dass, grillat osv osv. Och det bästa med allt är att vi kommit varandra mycket närmare. Ville inte åka därifrån.
Nu sitter jag i bilen på väg till nästa stuga, för lite midsommarfirande med familjen. Mina nya Nike Air Max har jag i knät och navelpiercingen har jag också tagit ut.


En kväll i vildmarken

Gårdagen bestod av solning, fiskning, vi lagade tacos och spelade spel, pratade, skrattade och fiskade lite mer. Tillslut somnade vi till Madagaskar 3, och nu ligger alla fortfarande och sover förutom jag.


En milkshake i värmen

Handling: check. Nu sitter Sander i förarsätet och kör oss tjejer till stugan. Där ska vi packa upp och så, medan Sander kör tillbaka och hämtar upp killarna.


Mor stugan

Med en varsin stor röd väska, ska vi nu hoppa på bussen mot stan vi möta Mats och Alex. Sedan bär det av till Borlänge för handling på Ica Maxi. Där möter vi även upp Corre och Sander, för att sedan åka till Sanders stuga och bo där tills fredag! Så. Himla. Mys.


en sjuttonåring med mera

Godmorgon! Idag väntas roliga planer.
Men först tänkte jag ladda upp lite bilder från Moas firande! Så fina vänner jag har alltså.
 
 

Soffhäng

Lite VD, packning för imorgon.. Chill kväll. Idag tänkte vi lägga oss tidigt, i en nybäddad säng dessutom, och sova ut ordentligt! Så himla skönt med sommarlov.


Mysis

Min älskling är här!! Vi ligger i soffan och halvkollar på en film.. Snart ska vi åka in till stan och jag tänkte gå in på Gina lite.


Glad nu

Godmorgon. Gideon väckte mig med en puss. Det finns inget bättre sätt att bli väckt på. Nu står han i duschen, och idag ska vi packa! För imorgon åker vi och "campar" med Corre, Sander, Mathilda och Alex!


Skönt att slappna av

Efter en lyckad kväll ska jag nu sova. Gideon kommer med 08:20 bussen till Falun imorgon, så är förmodligen nyvaken (om ens det) när han kommer imorgon. Så nu ska jag slockna hade jag tänkt, ungefär i takt med att klockan slår ett. Ont i kroppen har jag av trötthet.
Moas present var en varsin representant från vårt lilla gäng. Smurfar har alltid varit ett litet skämt inom vår kompiskret, så vi tyckte att denna present var lite rolig.


Party

Nu planterar vi för kalas! Woho.


Hello

Om någon timme ska jag möta upp Draggen på affären för att fixa lite saker. Men så länge slappar jag lite i soffan!


Moooonday

Godmorgon! Har tid på sjukis klockan tio, så nu ska jag äta frukost sen dra dit. Resten av dagen består av städning, tvättning, dusch, bädda rent.. Sen ikväll blir det kalas här hemma för Moa! Så lite fix inför det blir det också på eftermiddagen.


Söndag utan ångest

Fett retro bild men whatevah.
Har suttit med familjen i soffan ett tag, men har nu krupit ner i sängen med lite god dricka och ett avsnitt av VD. Sen blir det godnatt för min del på grund av tidig morgon imorgon. Kramen.


Suck

Sitter och kikar på VD nu då. Så himla bra. Men, har massa bekymmer.. Ska försöka att koppla bort allt, bara för en kväll.


Söndag

Nu har Gideon åkt hem och det känns tomt.. Mamma bjöd till och köpte alla tre smakerna av Yollibox, så det har vi suttit och käkat nu med lite jordgubbar. Nu ska jag städa mitt rum, för att sedan känna att jag faktiskt får ligga i soffan och se på VD och fixa naglarna.. Hehe.


Yoggi

Godmorgon! Det är förvirrande med dagarna nu, men jag antar att det är söndag. Idag fyller pappa år, så vi åkte till farfar för fika. Så snabbdusch och snabbfrukost för oss innan vi firar!


Min mysis

Nyduschad och allt är så mysigt! Gideon är här, farfar är på besök och här sitter vi, utomhus i shorts och äter chips och grillar. Snart ska vi äta och efter det kolla på film!!


Don't let them get to you

På stan köpte jag ett par mörkgråa jeans för att ha på jobbet (kändes ganska onödigt men jaja) och sedan ett par underbart sköna mjukisshorts. Rosa. Hihi.
Sedan mötte jag upp Draggen och Fanny och kirrade present.
Bra dag hittills. Nu ska jag hem och sola mesans solen är framme, sedan duscha innan Gideon kommer.


Jag har så fina vänner

Godmorgon! Jag har sagt hejdå åt Julia idag, som åker bort i fem veckor nu.. Kommer sakna henne så otroligt mycket.
Nu är jag i alla fall på väg till stan med Corre!


jag klarade det

Ja. Sommarlov.
Jag har nu gått ut tvåan och har bara ett år kvar tills jag tar studenten. Men jag är så nöjd över mig själv, faktiskt. Jag har kämpat till bra betyg, som jag själv är nöjd med. Vissa tider i skolan trodde jag inte att jag skulle klara ibland, med all press och stress på samma gång. Jag har även under tvåan skaffat nya kompisar, kommit närmare många, speciellt min käre vän Cornelia och även Gideon. Jag har skaffat mig ett riktigt sommarjobb, och även jobbat hårt med mitt gymnastiklag som jag nu är så stolt över för allt de har lärt sig. Jag har samlat mod till att sluta på min absoluta favoritsport, gymnastik, och det var bland det jobbigaste jag har gjort, tro mig. Jag har blivit betydligt bättre på att köra bil, med tanke på att jag började i vintras/våras på riktigt. Jag har utvecklats otroligt bra inom rörlig bild (film) samt andra skolämnen. Jag har tagit farväl av otroligt bra lärare, som hjälpt mig med mycket. Jag har även påbörjat, gjort, och avslutat ett stort konstprojekt utanför skolan tillsammans med härliga människor, som snart ska börja turnera runt i Sverige i fem år. Under andra året på gymnasiet har jag också insett att träning är så galet roligt, och att det är något jag kommer att fortsätta med. Så fort min rygg har blivit bättre. Jag har utvecklats mycket också inom min egen konst och mina teckningar, samt som person. Så ja, jag kan säga att jag är nöjd över mig själv.
Så nu säger jag hejdå åt det här året, och välkomnar en förhoppningsvis lärorik, rolig och fri sommar, innan mitt sista, och förmodligen bästa år välkomnar mig.
 
 
 

Tjo tjena

Mina två fina tjejer kom över! Mats och Corre! Vi planerar en liten campingtrip, WHO! Packningslista håller på att skrivas för fullt.


nike air max 90

Som en liten "sommarpresent" av mina föräldrar så fick jag idag beställa mina drömskor! Jag har kollat på såna här länge, men jag har sparat så mycket pengar hela tiden så det har aldrig blivit av att köpa ett par..
Jag är även i behov av nya skor, eftersom mina andra är helt utslitna. Sen så kan jag behöva ett par sköna skor i sommar när jag ska sommarjobba, eftersom jag kommer att stå upp mycket.
BABES, kom till mig snabbt! Nike Air Max 90 ♥
 
 

Nästa

Nu har jag sagt hejdå till min älskling, och ska vidare till Erikas studentfirande! Idag vart det mycket.


Oh happy day

Sitter nu i bilen med mamma, pappa, lillasyster och pojkvän, och är på väg mot Max som tagit studenten!
Denna dag känns så glad. Alla är så glada.


Fredag

Godmorgon! Är nu på väg till Falun igen för att fika och fira att vi syskon har gått ur skolan. Hampus har ju gått ut nian, jag har gått ut "stora" tvåan och Wilma har gått ut lilla tvåan. Efter det ska jag på två studentmottagningar.

Igår föddes ju som sagt lilla Kasper. Söt kusin!


I Rättvik

Jag har inte riktigt fattar det här med sommarlov.. Och jobba, det börjar jag inte med förrän om en vecka! Roliga planer väntar. Men nu ska jag mysa här i Rättvik med världens bästa pojkvän.


En regnig dag

Hej! Sommarlovet har nu börjat, och idag har jag både tagit farväl av min bästa lärare, Glen, som jag hade i media, samt fått en liten kusin! Välkommen Kasper till världen!
Nu ska jag ha jobbmöte, men vi väntar på fler folk och dricker lite te så länge!


Godnatt

Mår egentligen ganska dåligt. I kroppen alltså. Min rygg gör ont som vanligt, har halvt nackspärr och min hals säger mig att jag kommer bli sjuk. Eller det borde jag bli, eftersom jag knappt kan svälja..
Kvällen var mysig på Roxnäs med mina gymnaster. Idag var det avslutning med brännboll och grillning.
Aja. Skolan börjar närma sig mot sitt slut för alla va?
Imorgon är det avslutning för mig. Så nu är det godnatt!


En utmanande film och tanken bakom det hela

Här är då musikvideon. DET ÄR SÅ KUL att göra sånna! Även fast de kanske inte alltid blir lika bra som man tänkt sig, eller om ljudet krånglar, eller om filmningen blir konstig så är det ändå så. himla. kul.
 
Idén var först att bara göra en musikvideo. Mathilda föreslog Skinny Love med Birdy, men det nekade jag direkt eftersom jag tycker att den texten inte framkallar några filmidéer.. Men sen åkte vi ju till Säters gamla mentalsjukhus, vilket passade väldigt bra eftersom då fick jag helt plötsligt idéer till låten. Några meningar är dock ändrade i låttexten.
Tanken var då den att Mathildas två olika sidor, den "goda" och den "onda", skulle sjunga till varandra. Den mörka sidan av henne vill att den ljusa ska stanna, men hon har tröttnat på den mörkas beteende och tvekar på att stanna kvar. Lyssna på texten så förstår ni!
 
TACK till Corre som hjälpte till med filmningen och lite redigering, samt till Anna som spelade in pianot, och sen såklart till Mathilda! STJÄRNAN. Hehe.
 
Glöm inte HD.

Smakprov

Filmen är klar! Här är några bilder från filmen, som jag lägger ut här på bloggen ikväll. Visst ser det bra ut?


Fun projekt

Filmen är klar om några minuter!! Woho!! Ett tredagars arbete, vilket kanske syns.. Men det var kul!


Trött

På min lediga dag sitter jag här i skolan, och ska redigera musikvideon! Jag hoppas verkligen att allt går som planerat..


Helt kär

Åh. Är helt slut. Har varit uppe i varv hela dagen. Filmat, åkt massa bil, spelat in Mathildas sång och fotograferat till en glassmeny. Men nu är det chillmode: ON!
Jag och min älskling ska träffa Jullan och Jonte!


Säters gamla mentalsjukhus

Tjenix! Nu är vi klara med filmningen!! Det var det coolaste, läskigaste och snyggaste miljön jag har sett!! Sjuuuukt! Tusen tack till Corre och Mats som hjälpte mig med detta! Lite svårt var det att ta sig in bara.. Över en stor stenmur in, och sen genom ett kryphål ut igen. Haha!


Mot Säter

Godmorgon! Idag ska vi dra till Säters gamla mentalsjukhus och filma! Spännande.. Gulliga Mathilda ställer upp!


Chill

Hemma hos Jullan! Sminket är borta, pyjamasen är på och vi har värmt upp oss lite från kvällen. Vi ska mysa ner oss med Criminal Minds, och har gjort i ordning massa gott! Jordgubbar och grädde, chips och dricka! Perfekt!


Kväll

Det blev en lite misslyckad grillkväll, eftersom halva klassen inte var med. Så vi är på väg till Hosjö nu för annat mys.

Söta!


Planer

Pianot är inspelat. Allt annat som måste göras är gjort, och nu sitter jag hemma hos Jullan och ska packa ihop lite och fixa klart allt inför grillning ikväll i Bojsen! Mysmys!

Här är en bild från årets första dopp.


Sysselsatt måndag

Godmorgon. Klockan är tio och jag har hunnit hämtat en H4a på skolan, övningskört, ätit färsk ananas till frukost och tjänat 100 kr av pappa.
Bra start! Men nu ska jag duscha, och göra lite småsaker innan jag ska åka iväg och spela in ett piano. Gissa vad som är på G?


Godnatt

Seg kväll. Det jag suttit och gjort i några timmar är bara småsaker. Kom nyss på att jag ville bädda rent, så det gjorde jag. Så nu får jag hoppa ner i en nybäddad säng, med extra många kuddar och ett avsnitt av Vampire Diaries.

Egentligen känner jag för att vara lite galen. Men idag är jag ju inte det. Kanske imorgon.


7/6 - 9/6

Ja, vad hände i helgen?
Den årliga resan till Born gav massor. Jag har tagit årets första dopp i sjön. Jag har gått säkert mer än en mil, till ett gammalt, ruskigt läskigt hus. Kompisarna som jag nästan aldrig träffar fick jag spendera ett dygn med, och vi kom närmare. Som varje år. Jag har insett att jag är grym på "tecknet", i alla fall tillsammans med Vici. Men tillsammans är vi nog egentligen de dummaste man kan tänka sig.
Vi var uppe tills solen gick upp, och somnade sedan i en hög.
På lördagen tog jag min första springtur på evigheter, vilket ryggen fick betala för. Sedan åkte jag till Rättvik, och har stannat tills nu.

En sak har jag lärt mig i helgen, är att allt balanserar och jämnas ut. Jag kan vara på toppen av världen, och allt känns overkligt perfekt. Men då när allt har varit så bra, så ska det såklart vara tvärtom sekunderna senare. Det är som en våg. När den glada sidan blir tung, och skålen är fylld med massor av kärlek, kramar, skratt och hopp, så måste den ledsna sidan fylla på så det blir jämn vikt. Den andra skålen måste då fyllas med tårar, besvikelse, självhat och ilska. Men vet ni? En dag. Då ska jag lyckas fylla båda skålarna med allt positivt ni någonsin kan tänka er, och mitt liv ska inte längre balanseras mellan kärlek och hat. Det ska balanseras mellan kärlek och förlåtelse.


Så. Himla. Grymt.

På väg! Mot Born. Jag och hälften av tjejerna sitter i ena bilen som rullar mot mysigaste sommarstugan, med resten i bilen bakom. Ikväll ska Lines 17års dag firas och som vanligt (6e året i år tror jag) så sover vi inte en minut. Bad, tårta och middag står på schemat!


Glad idag ja

Godmorgon! Sitter nu med Line efter en jobbig shoppingtur på stan... Köpte presenter, byxor och lite annat smått..


Torsdag

Det är sjukt hur de ljusa kvällarna kan lura ut en så länge. Fast jag klagar inte. Planerna idag har verkligen ändrats varannan minut känns det som, men det slutade med en liten snabb tripp till Slussen för glass och skitsnack med mina som vanligt spontana vänner. Longboard både dit och hem. God I love my little love.
Men nu har jag nästan gjort allt på "att göra-listan". Men huvudet är för trött för att jobba mer. Så. Ett avsnitt av VD och jag somnar direkt.


Pizza. Pommes. Cola. Sol.

Nyss:


Svettigt

Jag fick lov och gå ut och sola, för att koppla av lite och för att ta vara på vädret. Nu ska jag åka och handla lite behövligt med mamma och syster!


I need extra laugh

Känner att denna dag kan behöva en hel del extra uppmuntran.. Håller nu på att städa för fullt, och har inte ens hunnit äta frukost. Tänkte göra det i solen senare, samtidigt som jag fixar med mer presenter.


Hälsinggårdens bal del 2: svartvitt


Godnatt

Oj. Tiden rinner iväg, och nu är jag sådär känslomässigt trött. Jag skulle kunna skriva en roman, om bara tiden stod stilla. Ett sista avsnitt av Vampire Diaries kan jag kanske hinna med, innan jag somnar.
Oh så snygg. Den där Damon.


Butterfly

Träningen gick bra. Nu på kvällen har jag fixat lite med en present, kollat på VD och ätit fruktsallad. Jag har himlans mycket saker att göra nu, så jag ska ta tag i allt imorgon tänkte jag.


Med utsikt över Siljan

Så. Hemma. Det var lite extra jobbigt att säga hejdå idag vi busshållsplatsen. Nu får jag inte träffa Gideon förrän lördag.
Men jag har andra planer, vilket jag ser fram emot. Nu ska jag strax ta bussen hem till Marika innan träningen!


Pompeii

Godmorgon. Fick vakna bredvid min kärlek idag, vilket är det bästa som finns. Sov också väldigt länge, och gott.
Har bestämt mig att jag ska börja använda kameran mer. Även fast kvalitén på bilderna är dålig, så blir det ändå mer bloggkänsla.
Musiktips:


Hälsinggårdens bal del 1: färger


Skolmässigt: sommarlov

Har nyss ätit chips och dip, vilket var sjukt länge sen!! Mmmm.
Idag åkte jag buss till Rättvik, utan batteri i mobilen!!!!! Värsta.
Men, nu sitter jag i vardagsrummet och ser på film, och njuter av ledigheten imorgon och alla dagar framöver!! Sommarlov!!


Tisdag

Hem och duscha. Sen ner på stan och leta present. Lite "helg" godis köpte jag också som jag ska ta med mig på bussen till Rättvik ikväll. Men först: vårt sista möte med framtidsland.


en ljus och en mörk

Här är två olika bilder, som är tagna samtidigt runt klockan tio på kvällen för någon månad sen. Det har inte blivit av att redigera dem... Testade mest Gideons kamera haha.
Men motivet är då Gideons bäck på gården, som också är gränsen mellan Rättvik och Leksand! Mycket fin.
 

Godmorgon

Det krävs inte mycket för att man ska kunna vara lycklig.


Mys

Godkväll! När vi kom med bussen till Rättvik köpte vi riktig rättviksglass! Mmm. Nu sitter vi och kollar på Hur många lingon finns det i världen med hela familjen. FORTFARANDE VÄRLDENS BÄSTA FILM!


Fjärilar i magen

Det blev att lite spontant åka till Rättvik nu på eftermiddagen! Så stannar jag tills imorgon. Äntligen får jag träffa min kära efter för många dagar utan honom.


Last

Nu har jag haft min sista skoldag på Haraldsbogymnasiet, samt min sista idrottslektion någonsin. Det känns sorgligt, faktiskt.
Annars känner jag mig lite borta.. Höll på att bli överkörd med longboarden imorse också. Det var verkligen nära.


Måndag

Godmorgon! Idag sov jag till halv nio, men är fortfarande trött.. Nu är det dags för frukost innan jag drar ner till skolan för fika med klassen.


Helgen

Och då var det dags för godnatt.
Helgen har både varit smärtsam och sjukt rolig. Jag har gjort av med pengar, och tjänat pengar. Jag har stressat, och vilat. Jag antar att det jämnar ut sig, alltihop. Förutom en sak. Helgen har bara bestått utav vänner, och ingen Gideon. Det var skönt att få träffa mina kompisar länge för en gång skull! Men, nu saknar jag honom ordentligt.

Imorgon har jag en riktig lektion, och det är min sista idrottslektion någonsin. Någonsin... Då skiter jag i ryggen, för den ska jag vara med på!!


Min stackars aska

Nu är jag hemma och har 600 kr mer i plånkan. Dock så kommer man hem till en ledsen och skadad hund.. Stackaren.
Nu ska jag duscha, sätta på mig myskläder och göra mig något gott att dricka. Sedan sätta på ett avsnitt eller två av VD. Skönt med en lugn kväll, efter denna slitsamma dag.


Jag hoppades att du skulle komma tillbaka

Godmorgon. Idag blev det en tidig söndag, eftersom jag ska jobba på falukalaset med Mats. Ta dit era småsyskon för en ansiktsmålning vet jag!

Ibland kan man undra vart gränsen för lycklig går.
Ibland kan man också undra vart gränsen för besvikelse och raseri går.


Mysig dag

Härlig dag! Sitter nu hemma hos Mia med massa folk, och om någon timme ska jag och Lisa ta bussen hem mot mig för filmmys. Vi har också bakat egen daim/cola som vi ska äta. Efterlängtat.

Lisa är en fin vän, och idag har vi haft en bra dag med vår andra fina vän Fanny. Älskar mina tjejer högt.


Fattiga

Frukost i solen! Så mysigt. Nu har Moa åkt, så vi ska hitta på något annat.. Att vara utomhus är ett måste! Hehe. Men vi vill mest åka karusell.. Funderar på om vi ska stå på stan och sjunga så vi får in pengar. Haha lol.


Sommar med bästa vänner

Godmorgon! Inatt somnade vi runt 2, och Fanny vaknade tidigt som vanligt så nu är vi alla vakna. Dock så sov vi inne, och nu ligger vi och kollar på Hur Många Lingon Finns Det i Världen. De är så himla söta!

Här är en härlig bild Fanny tog igår!


Bra kväll

Godkväll! Haft en bra kväll? Det har jag! Falukalaset för hela slanten (bokstavligt), med världens bästa vänner. Karuseller hit, Maxmat dit. Longboard i kvällsvärmen och nu sitter vi och dricker något varmt innan vi ska gå ut igen. Inatt sover vi på studsmattan!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!