Estet som man är

Japp klockan är halv sex och nu åker jag från skolan. Hinner dock inte hem innan jag ska till Moa, men skitsamma. Nu ska jag möta Lisa och Fanny i stan sen drar vi till Moa för en kul kväll. Vardagslyx att ha en MT-kväll på en tisdag. Tjoho!'


En helt vanlig tisdag

Taggade för Valborg? Själv har jag bestämt att inte göra denna kväll till en Valborgskväll... Dels pga dåliga minnen och sen så tycker jag att Valborg bara är ett annat namn på en dag för alla som ska supa. Typ en ursäkt. Jaja.


Hello

Update.
Godmorgon. Jag har träningsvärk i hela magen/ryggen och det känns bra. Riktigt bra. Det har varit en jobbig dag idag hittills.. Men nu ligger jag i sängen med Mats godispåse och ska snart börja filma till musikvideon.


En stor suck

Förlåt. Det är inte lätt att vara bloggmotiverad när livslusten inte är på topp. Inga kläder passar. Jag har allt för mycket att göra på för lite tid. Prov hit och inlämningsuppgifter dit. Mycket som tynger ner liksom.


Hej måndag....

Vilken jobbig morgon. Anyway. Nu är jag på Mathildas sånglektion för att spela in lite och öva till musikvideon som jag ska göra som tvåans lilla slutprojekt.
Känns som jag behöver Eminem hela dagen idag.


Hemma

Direkt när jag kom hem hoppade jag i pyjamasen och fixade i ordning mig för sängdags. Jag känner mig himla sliten efter en hel vecka med lite sömn, stress, mycket koncentration och andra anledningar. Men det var en bra helg, ett bra avslut. Och Norrköping är ju hur vackert som helst.
Nu taggar jag upp för en ny vecka med massvis med träning, ett nationellt prov, Valborg, inspelning till musikvideo och tävling i Bålstad.

(Corres bild)


On our way

Sitter bredvid bästis på väg till Sala för att byta tåg till Falun. Äntligen hem!!


Vill vill

OKEJ träningsinspo. Vill till gymmet.
Imorgon..


Fina vän

Vi bara chillar in da Norrköping. Vill egentligen hem.


Thank u

Godmorgon. Nu är det tillbaka till arbetet och jag och Cornelia sitter redan nu i filmredigeringsrummet och ska redigera lite bilder samt en film. Lets work.

Ni vet att Eminem är grym va?? Hans musik och texten är galet bra. Hjälper mot allt.


Ja men duu.. Godnatt..


En dag i Norrköping

Framme. Presentationen klar. Filmning klar. Lite redigering. Aaand the day is over. Sitter just nu på restaurang och känner mig lite oförskämd som bloggar. Men jaja. Mys är det.


börjar på B

Då var det nyaste porträttet klart. Ser ni vem det är?
 

Peace och godmorgon

Nu sitter jag på tåget efter en uppstigning klockan 6. Tur att de bästa är med mig. Nu ska vi planera vår presentation om projektet som vi ska hålla för alla stora personer när vi kommer fram till Norrköping. Är en aning nervös.
Men lite matsäck på det här. *thumb up*


Words

Godnatt. Imorgon är klockan ställd på 05:50. Herre.


"i am so, so sorry"

En kompis mamma berättade en sak för mig i veckan, om en sak hon hade varit med om. Jag tänkte berätta vidare den i hopp om att den ska beröra lite, precis som den berörde mig. Det handlar om en morsa (jag kommer kalla henne för morsa, för det är ett lite fräckare ord tycker jag, och det var precis vad hon var, fräck, hemsk) och hennes lilla dotter.
Min kompis mamma var i London med sin dotter och hennes kompis för att kolla på One Direction, och hade sittplats uppe på läktaren och inne i byggnaden fanns en bar. Men i alla fall.. Bredvid dem hade de en morsa och hennes lilla flicka till dotter. Här började konserten, och redan i början, så gick denna morsa då iväg till baren, under konserten, och drog med sig sin dotter. Flera gånger hände det. Med regelbundna mellanrum gick de två iväg för att morsan skulle få i sig något att dricka, och hon blev bara fullare och fullare för varje gång de kom tillbaka. Jag tror att man såg i den lilla flickans ögon hur hennes starka vilja att få se sina största idoler bara krossades för att hon var tvungen att följa med sin morsa. Efter ett tag var morsan så berusad så hon ramlade över min kompis mamma ett antal gånger. Och så höll det på, fram och tillbaka gick de, morsan blev bara mer odräglig och förstörde mer och mer för dem runt om, och framförallt för den lilla, fina flickan. Innan One Direction ens hade slutat spela så var de två tvungna att lämna konserten på grund av mammans tillstånd. Innan de gick vände sig flickan mot min kompis mamma och kollade henne i ögonen, och sa med mening och sorgsenhet i rösten: "I am SO, so, sorry.." Sen lämnade flickan hennes dröm och tog morsan med sig, och ville bara väl.
 
Jag vet inte vart jag vill komma med det här, men det är i alla fall en tanke på vad alkohol kan göra med människor.

puss

Jag har fortfarande ont i benen av dagens träning.. Antar att det gick bra. Nu har både jag och Gideon duschat, och fräschat upp oss. Han hjälpte mig även att bädda rent täcken, så inatt kommer vi att sova gott. Dock så tog det nästan en timme på grund av lek och bus, haha. Det är underbart det här, det här med att vara kär.
Snart ska vi äta, och sedan kika film. Jag ska även packa inför Norrköping i helgen med Framtidsland.
 

en smoothie


mot gymmet

En lektion hade jag idag på en timme. Skönt? OJA. Men nu ska jag sticka iväg till gymmet och köra på!
 

mysmorgon

Gideon skulle upp tidigt, så då gick jag också upp fast jag börjar halv elva. Jag tog alltså en lugn morgon, med frukost i soffan och lite ritning av nya porträttet.
 

Tired

Efter springningen (som för övrigt gick bra men trögt) så kom Gideon hit och vi tog en promenad till Willys. Där handlade vi massa goda frukter bland annat jordgubbar, och gjorde en fruktsallad som vi åt till filmen vi ser på nu. Det är skönt att ha en trygg famn att krypa in i, där man får koppla av helt.


Blir ju så glad

Alltså det är ju verkligen varmt ute idag? Blir nästan förvånad. Skoldagen är nu slut, och jag är på väg hem för att byta om för att sedan gå ut och springa. Jag tar den vanliga rundan och ska slå rekord igen tänkte jag. Härligt avslut på dagen.


Torsdag

Som sagt. Lång skoldag. Tur att Mats är här. Nu sitter vi och lyssnar på massa religionsundervisningar som vi redan är klara med, vilket känns skönt. En lektion efter detta, sen hem och göra något vettigt!!


Mys och musik

Myskläderna är såklart på idag. Nu ska jag ut på en 20 minuters promenad med bra musik i öronen i det fina vädret. Kramar!!!


Hur ska jag hinna allt?

Godmorgon! Denna vecka är stressig. Jag försöker att ta det lugnt men stressen kryper på ändå. Jag hinner i alla fall ta en kopp te till frukosten nu på morgonen. Men snart är det full fart igen. Skola till halv fem också. Skit.


Barnfotografering

Haft en bra onsdag? Min har varit bra. Sitter nu i bilen på väg till en fotografering som vi ska göra med framtidsland. Gideon är med också! Vilket är kul, eftersom jag inte haft så mycket tid med honom. Men ha en fin kväll!


bildbomb

Här är lite bilder som endast är tagna innanför hotellet.
 

Onsdag

Sitter nu i skolan. Vi har börjat men läraren är inte här, klassen är inte här och jag funderar på vart denna dag ska gå. Jag övningskörde i alla fall hit, och det gick bra. Riktigt bra!


Är jag hemma?

Godmorgon. Jag är typ förvirrad. Vilken dag är det? Är det bråttom eller kan jag ta det lugnt? Vad ska jag göra idag? Ska jag ta buss?

Detta var i alla fall kul.


Mitt huvud har för många tankar

Det blev en sen kväll. Men jaja.
Jag tänkte träna imorgon innan skolan, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte att orka för att jag inte har ätit något idag på grund av illamående.. Så vi får se. Sömn och vila är nog det jag behöver som mest nu, så jag är glad över att jag börjar runt halv ett. Godnatt på er. Vi har det rätt bra, eller hur?


boring life

Åh vad skönt att vara hemma, men ändå så tråkigt. Det var ju så bra där.
Nu sitter jag i alla fall och kollar runt lite när Eminem sjunger och vart, och det mina vänner är en av mina drömmar.
Nu ska jag i alla fall snart göra mig i ordning för sömn och sedan somna själv i min tomma säng... Ush så tråkigt.
 

5

Här är lite bilder från konserten och utanför hotellet.


Hejdå Justin

Nu sitter jag och Mallan på tåget hem, medan Line är kvar i Stockholm och ska träffa Bieber om 5 min.......
Men vi är glada ändå. Det har varit världens bästa långhelg, och vi har fått vara med om något helt ofattbart kul. Att vi stött på flera personer av Justins crew är också sjukt, och att tänka att han var under samma tak hela natten känns coolt. Han och hans stora crew har hyrt sviten på 300 kv.m. och dessutom resten av hela översta våningen.
Men nu är denna resa över och vi ska tillbaka till verkligheten. Jag kan inget annat än att tacka för allt jag fick vara med om. Geez.


Hej famous


En sista dag i Stockholm

Nyduschad och klar. Väskorna är packade och snart ska vi ner på stan innan tåget går.
Jag vill inte hem, fast ändå vill jag det. Jag vill hem för att kunna koppla av och komma tillbaka till verkligheten, men samtidigt vill jag bara se JB igen. Det var verkligen sjukt.


Godmorgon tisdag

Det skulle självklart stå MEET i förra inlägget och inte MEAT.... Men ja.
Godmorgon! Hotellfrukost: check. Nu ska vi duscha och sedan knalla lite på stan. Och jag är SÅ trött.


Vilket fabulous liv

Detta var den mest magiska kvällen i mitt liv. Vid låten Be Alright forsade tårarna ner, och hela showen var som en historia om hans liv. Han snackade med publiken om att ha något att tro på, han tog av sig kläder på scenen och han kom flygandes in i startnumret. Att ha sett honom så nära känns helt overkligt. Det sjukaste är att Line vann MEAT AND GREET med Justin imorgon!!!!!!!!! Och ja, en träff med honom hade väl suttit bra, men jag och Malin ska hem istället... Surt. MEN. Detta var en helt fantastisk kväll och nu sover vi under samma tak som pojken från Canada. Justins livvakt Kenny har vi stått bredvid och även träffat hans egna tatuerare. Snacka om att jag tappade andan.


Plans

Nu fixar vi oss för fullt. Kläder, hår och smink. Senare ska vi äta middag på hotellet igen innan vi åker iväg till Globen. Ikväll står vi i Golden Cirkle och skriker oss hesa, dansar loss till världens sötaste killes musik. Nu kör vi tjejer!


...


På Grand

Efter en hotellfrukost med frukt som jordgubbar, olika slags meloner, ananas och passionsfrukt, doppat i nutella, mackor med alla sorters pålägg ni kan tänka er, smoothie och juice.. Så är vi skapligt mätta. Det är GALET mycket tjejer utanför hotellet som skriker på Bieber. Så fort man går ut så känner man sig som en kändis, haha. Men nu ska vi ut på en promenad i Estocolmo. XX.


Chilling good night

Skönt med chill. Vi ska väl antagligen lägga oss snart. Imorgon blir en lång dag. Imorgon blir en bra dag.


Ikväll


Middagsdags

Nu är klackskorna på och sminket också, och vi är redo för en finmiddag på Grand hotell. Mina pärlor är så fina!


On da bus

Justin here we come.


Mot Stockholm

Nu är vi på väg. Tåget startade inte så det blev ersatt med buss. Inte precis vad vi önskade men, jaja. Om ett tag är vi framme på hotellet, och då blir det fix inför finmiddag.


svartvit kärlek

Jag sprang på samma tid som förra gången utomhus, men en halv kilometer mer! Score.
Nu har jag myst lite med Gideon på förmiddagen, eftersom jag åker strax. Jag kommer sakna honom, min fina kille.
 

Tumme upp

Idag åker jag till Stockholm klockan halv två med Line med flera! Och som ni kanske inte missat, så ska vi på JB imorgon. Vi ska dessutom bo på finhotell idag till tisdag.
Så. No time for the gym idag inte. Men jag tänkte ut och springa nu efter jag packat.. Sen kan jag väcka Gideon. Ha en bra söndag!


För det var ju hela mitt liv

Och då var man hemma. Jag är jättestolt över tjejernas insats och tredjeplats, de var verkligen sjukt duktiga.

Men det är ju lite sorgligt, och konstigt. Jag saknar själv att packa väskan fylld med matsäck, gymnastikdräkter, maskotar och skydden. Jag saknar att vara så nervös så aptiten försvinner och så att man måste springa och kissa var tionde minut fast man egentligen inte behöver. Jag saknar stressen mellan ombytena, känslan efter ett moment och all pepp man får från laget. Jag saknar familjkänslan man får från ens egen tränare och alla lagkamrater, alla systrar. Jag saknar att komma hem med översprayat hår och helt slut i kroppen, med en ny peppande känsla för hur otroligt roligt gymnastik egentligen är. Ja det är konstigt det där. För jag väljer ju att avstå. Men snart är det för sent att komma tillbaka. Jag tror det nästan redan nu är för sent.


Lördagens aktivitet

Japp. Då bär det av mot Avesta för tävling. Jag kommer att hålla tummarna för gymnasterna hela dagen. Nu ska det gå bra!

Ledarklädsel..


Ett piggt godmorgon


Bra fredag helt enkelt

Hemma. Och fy bubblan vad bra det var!!!! Cirkörsnubbarna är verkligen sjukt grymma. Det är nu man ångrar att man inte sökte dit..
Jaja. Bra var det i alla fall. Nu är vi hemma och ska käka chips till någon film innan vi somnar. Imorgon bär det av mot Avesta klockan 8 för gymnastiktävling!!


Kanelbulle med Mjölk

Fikamys efter skolan. Som sagt, ikväll ska vi iväg, och det ska bli jättekul! Det är skönt att ha Honom hemma.


älskling, vart håller du hus?

Idag får jag äntligen träffa min rättvikspokje!! Efter skolan ska vi hem till mig, och då kommer mamma med hämtmat från donken innan vi åker på Cirkus Cirkörs föreställning här i Falun! Det ska bli sjukt roligt, för jag vet hur bra de är. Dels på grund av deras andra shower jag sett och för att jag praoat på deras egna gymnasium i Stockholm.
 
Det blir inte så mycket tid med Gideon nu när han har flyttat.. Det är lite sorgligt. Jag saknar honom. Men jag försöker intala mig själv att saknad är bra. Det är det väl?
 

Tuff morgon

Jag fick skjuts av Linneas pojkvän till regementet för att hämta en H4a. Därifrån skulle jag sedan gå i regn och blåst till stan för att ta bussen tillbaka.. Ush säger jag bara. Men nu är det lugnt i skolan. Skönt.


Morning

Godmorgon! Inatt testade jag en sömnapp.. Det läskiga är att det stämde! Både vid klockan 2 och runt 4-5 vaknade jag och kände att sömnen var lätt..

Anyway. Fredag idag. Äntligen. Det är en lång dag med jobbiga lektioner. Det är tur att klasskompisarna får en på bra humör. Kvällen ser jag fram emot också. Men nu måste jag ta mig upp ur sängen, trots denna träningsvärk!


nu somnar kroppen gott

Passet jag och mamma gick på var verkligen sjukt kul! Det ska jag gå på fler gånger. Det var både kondition och styrka. Och det är väl upp till var och en hur jobbigt det kan vara, men jag tog verkligen ut mig. Efter passet körde jag min favoritmaskin för mage också. Jag fastnade i tecknandet när jag kom hem och vips så blev klockan nästan halv elva. Imorgon blir en tidig morgon och en lång skoldag. Men vad gör det? Det är ju fredag.
Godnatt på er. Ni är verkligen helt underbara.
 

torsdag

Och idag har ni tagit er igenom skoldagen galant eller? Som sagt, jag hade det lite svårt att koncentrera mig. Men religionsredovisningen gick waaay bättre än förväntningarna, eftersom jag på en oförberedd redovisning fick ett A. Det gjorde mig lite gladare kan jag säga.
Nu är jag äntligen hemma och ska äta något innan jag och mamma ska åka på ett sånt här gympapass (vet inte vilken sorts än, det är mamma som drar med mig), men det ska bli skönt att få röra på sig och svettas ordentligt.
 

pink present

För ett tag sedan fyllde min kompis från Sollefteå 17 år! Och detta var min present till henne. Jag designade ett par hörlurar och köpte ett sött armband till.
 

jag tänker bara på dig älskling

Jag sitter i skolan och har håltimme. Det passar mig ganska bra idag eftersom jag på nästa lektion har religionsredovisning.
Jag har lite svårt att koncentrera mig.. Jag vet inte varför. Under hela första lektionen kunde jag verkligen inte lyssna. Jag antar att det är en sån dag. Dessutom saknar jag Gideon som in i bomben. Och de två kommande veckorna kommer vi knappt träffas alls. Det är verkligen jobbigt.
 

Cozy

Godmorgon! Vilken regnig dag.. Då är det väl bara att ta på regnjackan då.. Men det är ju positivt att det regnar, då är sommaren på väg. Det är även mysigt inifrån, eller hur?
Nio timmars sömn inatt. Nu: frukost innan skolan. Te, frukt, macka och smoothie. Jag laddar för en lång dag!


Scary thought

Jag tyckte denna bild satte igång tänkandet rejält. Godnatt.


Old

Vet ni vad jag tänker göra nu? Jo, jag tänkte mysa ner mig med lite kvällsfika i sängen till ett avsnitt Smallville. Jag känner mig värd det efter en dag med mycket hemmaarbete, min spontana träningsinsats och en intensiv träning med barnen... Så, nu ska jag bara försöka att ta det lugnt. Det kan vara skönt det med.


Jag tror att det är vädret som gör mig såhär

Okej, jag kunde inte hålla mig. Detta väder är ju helt underbart! När jag kom hem pluggade jag snabbare än någonsin, gjorde det jag behövde och sedan satte jag på mig löparskorna och träningskläderna och tog en springtur på 4 km. Det var riktigt skönt. Nu har den röda färgen i ansiktet försvunnit och jag är på väg till gymnastikträningen.

Musik gör mig också glad. Här sitter jag på bussen, med skön musik som bara får mig att le. En trevlig busschaufför var det också. Åh. Livet kan ha sina bra stunder, av ingen speciell orsak egentligen. Det bara är.


On my way home

Nu sitter jag i bilen på väg hem med Corres pappa och småpratar lite. Jag har haft det jättemysigt hemma hos Cornelia. Men nu ska det bli skönt att komma hem. Hemma ska jag väl plugga lite mer innan barnträningen ikväll.

Som sagt, vårt frukostrepotage blev nog lyckat! Eller i alla fall bilderna. Denna bild är från Corres blogg!


Morgonsysslor

Hela morgonen bestod som sagt av att göra frukost. Nu har vi fotograferat allt också, samt ätit oss proppmätta. Nu är det dags att skriva klart, och sedan får jag skjuts till Falun klockan två!


Godmorgon


Keep your head up

Mycket plugg blev gjort ikväll i alla fall. Och det känns bra att vi är lediga imorgon när vi ska göra god frukost och plugga det sista.
Med ett låttips säger jag godnatt!


Det är mysigare att plugga tillsammans

Jag och Corre ska nämligen skriva tre artiklar tills imorgon. Min egna ska handla om träning, hennes ska handla om fototips och sedan ska vi göra en som handlar om frukost. Så nu har vi handlat frukost tills imorgon då det blir lyxfrukost. Nu är myskläderna på samt musik spelas på Corres rum, och det är dags för att skriva lite.


Underbart väder

Jag sitter på möte i stan nu. Vi chillar ganska rejält, och idag hade vi premiär för året med köpa-glass-och-äta-ute. Det bästa med att det inte ens var kallt ute! Det var riktigt skönt.
Efter mötet följer jag med Corre hem till Borlänge för att plugga, mysa och umgås!


Glada idag

Med lite tidspress funkar nog allt. Idag har jag gjort klart min stop motion, och bra blev den då inte. Men jag la ner mycket jobb på den.
Nu ska vi redovisa filmerna och sedan slutar vi nog..


Peace

Inatt sov jag riktigt bra, vilket var länge sen. Det var även extra svårt att kliva upp, speciellt när man har en pojkvän bredvid som tigger kramar. Då måste man väl få ligga kvar och gosa lite extra?
Nu har vi i alla fall tagit oss till skolan och jag ser fram emot en dag på media. Eller hur Niklas?


En kommentar

Det är sånt här som är pricken över i:et på mina dagar. Tack Ellen för kommentaren!


mysi

Jag bakade daim med vit choklad på, medan Gideon hackade grönsaker och kirrade dipp. Så nu blir det mys till Smallville! Det är vi värda efter pluggandet. Det är så enkelt att leva med honom den killen. Ja, allt blir så mycket lättare. Jag ser fram emot en trygg natts sömn och bussresa med honom imorgon.
 

Nu har en kväll tillsammans

Plugg: check!
Nu har vi hela kvällen på oss och mysa till Smallville. Jag funderar på att baka något, det var så länge sen..


Pluggplaner

På de vanliga måndagarna brukar jag ju alltid gymma efter skolan, vilket skulle vara nu. Så det är ganska skönt att bara komma hem nu, duschad och klar eftersom jag gjorde allt det på gymmet.
Nu har jag i alla fall ätit lunch och ska invänta Gideon som kommer strax. Nu är det plugg på schemat. Eller ja, mitt plugg är att fotografera (kanske inte kan kalla det för plugg?) och hans är svenska som jag ska hjälpa honom med.


Buss

Shit vilket jobbigt pass. Jag höll på att spy, så mycket tog jag ut mig. Nu sitter jag på bussen mot skolan med kompisarna och äter banan + smoothie.


Morgonträning

Godmorgon! Nu är det bara att hoppa i träningskläderna och äta frukost, för att sedan ta bussen till gymmet. Jag tänkte springa och köra ben idag.


Life

Ett avsnitt av Smallville fick räcka. Åh vad trött jag är!! Men med mycket sömn ska jag nog klara av morgondagens enda lektion: idrott. Och då som grädde på moset ska jag gymma innan skolan, för att få eftermiddagen fri till plugg med Gideon. Det blir mysigt.

Ibland frågar jag mig själv hur jag mår. Mår jag verkligen bra? Innerst inne tror jag att alla gör det, för det är ju så det ska vara. Jag tror bara att alla måste hitta det, och veta när det är dags att påminna sig själv om att man mår bra, påminna sig själv om den känslan, så man inte sitter där helt tom. För Du måste kunna ta fram den känslan när det är jobbigt, så allt vänder om. Och ja, jag mår bra. Innerst inne gör jag det, varje dag. Jag har ju hittat det som framkallar denna känsla, och för varje dag som går, så är det lättare att påminna mig själv. Att påminna mig själv om att jag mår bra.


Kväll

Tjeniz.
Jag tvivlar på om jag orkar plugga ikväll. Jag är verkligen skittrött. Jag funderar på att krypa ner i den nybäddade sängen till en film eller Smallville, för att sedan somna tidigt (vilket är behövligt). Men först: DUSCH!


Lemonade

I helgen köpte jag två Snapple till mig och Gideon, och jag fick denna smak. Den var riktigt god!
 

snart jobb

Mathilda har åkt och Julia ska väl snart bege sig också. Gideon kommer förbi en sväng snart också, och sedan åker vi tillsammans till min gymnastikträning om någon timme.
Jag känner mig ganska äcklig, men vad gör det när man är i hallen.. Jag får duscha när jag kommer hem helt enkelt.
 

Idag är det söndag

Godmorgon solstrålar! Mår ni bra idag? Det gör jag! För kvällen igår var roligaste på länge. Jag och tjejerna drog till en fest hos en gammal kompis, som först var lite seg, men efter ett tag blev det roligare då det kom massa kul folk. Gideon och hans friends kom dit också, så det var kul att få träffa han lite.

Nu ska jag, Mats och Julia snart gå upp och göra frukost.


från åhléns

Igår köpte jag en ny necessär eftersom jag tyckte att min gamla Hello Kitty necessär inte riktigt passar längre.. Hehe. Dessutom var den stor som en hel väska, vilket inte är så smidigt när jag pendlar mellan Rättivik och Falun. Så här är den nya!
 

time to have some fun

Nu har jag sminkat mig, plattat håret och ska vänta på Julia som snart kommer hit. Då får hon hjälpa mig att välja kläder. Ikväll ska vi hänga på några kompisar ut och ha lite kul. Men först: middag här hemma. Trerätters står på menyn.
 
 

how animals eat their food

Ni som inte sett denna missar något roligt! Den är kort, sjukt kul och riktigt bra gjord. Haha!
 
Jag antar att det är min humor för jag kan seriöst inte sluta skratta när jag ser den!
 
 

seg lördag än så länge

Godmorgon! Det vart en seg lördagsmorgon, men det är så det får vara nu när det är helg. Men Gideon och jag har i alla fall klätt på oss lite myskläder och ätit frukost, och ska kika lite Smallville innan dagens sysslor och roligheter kryper sig på.
 
By the way. Bloggappen har pajat så därifrån blir det ingen bloggning, vilket resulterar mindre uppdatering.
 

night

Hemma hos farfar åt vi pizza (åt dock en sallad...) och nu är vi hemma för filmmys. Godis och snapple har vi också.
Ibland förstår jag inte hur jag orkar med Honom, men han är ju så speciell. Speciell för mig.
 
 
 

friday friday work work

När det känns som man inte kan bli äckligare så är det självklart att man ska till gymmet, eller hur? Så nu ska jag nå toppen av äcklighet. Dock är det inte så fräscht att vi ska direkt till farfar och äta middag...
Hoppas ni haft en bra fredag hittills. Själv har man lyckas spruckit mobilen också. Skit.
 

Men det är ju fredag

Godmorgon! Idag är en sån där dålig-hårdag-inga-kläder-är-snygga-behöver-duscha-dag. Vi tog den tidiga bussen till Falun idag också från Rättvik, så är skapligt trött.


Hjärtat mitt

Innan vi åkte så gick vi till Volvo och köpte lite gott. Nu när jag fått min Ramlösa och choklad så är jag nöjd. Dags att se på favoritfilmen Peter Pan och sedan sova. Natti.


en liten update

Eftermiddagen/kvällen blev i alla fall lite bättre än resten av dagen. Gideon och Joel mötte mig på min skola och sen gick vi hemåt tillsammans, sa hejdå åt Joel och när vi kom hem till mig åt vi hamburgare. Sen dess vet jag inte riktigt vad vi gjort, men tiden har flugit iväg och snart blir vi upphämtade för att åka till Rättvik och sova där.
 

Torsdag.....

Suck. Det var inte min dag idag. Provet gick väl helt okej, men här sitter jag under mitt tre timmars hål och krånglar med internet och batterier i ett tappert försök att plugga. Blöt är jag också för att jag spillde vatten över hela mig, och träningsvärken är inte att leka med. Hungrig är jag också på grund av äcklig skollunch. Åh jag vill bara hem. Synd att jag har ett muntligt nationellt prov i engelska klockan tre.


Idag


Lång morgon

Godmorgon! Igår somnade jag snabbt efter två avsnitt Smallville, och vaknade efter nio timmars sömn.
Nu har jag gjort i ordning mig och sitter och käkar frukost och snabbpluggar lite. Jag har ju trots allt två muntliga prov idag, varav ett är direkt nu på morgonen om en timme.


88

Det är inte lätt att koncentrera sig på plugg när man är helt slut i huvudet efter mötet, eller när brorsan och hans brud sitter och kollar på världens bästa film i rummet bredvid... Och för att inte tala om hur otroligt tråkigt det är? Men om jag pluggar en timme nu, så kan jag kolla Smallville sen. Ja. Så gör vi. En glass på detta och allt blir bra, right?


en onsdag som denna

Det blev inte så mycket pluggande idag.. Men Mats kom hit och vi fotade lite snabbt till en mediauppgift, och nu ska vi strax ta bussen till mötet med projektledaren för Framtidsland samt en konstnär som är med och driver projektet.
 
 

Röd i ansiktet och allt

Idag gick allt bra! Att springa, köra styrka och maskinerna. När jag väl kom hem så gjorde jag en proteinrik lunch och satte på ett avsnitt av Smallville. Nu ska jag duscha och plugga innan mötet i eftermiddag.


Bussbloggning

Dags för gym! Idag planerar jag en halvtimme på bandet i ganska snabb hastighet, och sen ett ben/rumpa pass. Nu ska musklerna jobba!!!!


Idag kan jag le

Godmorgon! Idag skiner solen starkare, och jag hör till och med fåglarna kvittra utanför! Jag tänkte slänga i mig en bra frukost och sedan ta en lång-promenad med Aska innan jag tar bussen till gymmet.


Mike Tompkins

Efter pluggandet gjorde jag mig lite te och satte på ett Smallville avsnitt i min ensamhet.. Jag saknar mina vänner och Gideon. Och för att inte tala om sommaren, ledighet, ritningsinspiration eller longboardåkande.
På grund av denna tidiga morgon och kass sömn, ska jag reda nu sova. Imorgon är jag ledig igen (hemmajobb) så lite sovmorgon ska jag unna mig.
 
Innan ni somnar tycker jag att ni ska lyssna på denna. Han gör alla ljud med munnen och hans röst, och det bildar en helt fantastiskt bra låt! Om ni tycker att den är lång så spola till slutet, där är det bäst.
 
Godnatt! X.
 
 

"Look beyond yourself.."

Mötet gick fint och på vägen till bussen (hör och häpna) fick jag lite sommarkänslor! Där gick jag med mina två fina vänner, i kvällssolen, utan att frysa och vi började prata om longboard och shit. Längs med ån fanns också väldigt fina citat utsatta, vilket gjorde mig glad. Ja, sånt gör mig glad. Och det är även något sånt jag skulle kunna göra själv. Att uppmuntra folk genom något så litet känns helt underbart.

Men nu: tillbaka till plugget.


Mot stan

Oj vad tiden går fort när man är ledig.. Vad som skulle göras idag är i alla fall halvvägs klart. Nu ska jag se klart ett Smallville avsnitt innan jag hoppar på bussen till ett möte. Det blir ingen träning idag eftersom jag måste plugga senare ikväll.. Så tråkigt, men jag får i alla fall trösta mig själv med att jag har träningsvärk idag i både mage, rygg, armar och ben! Score!


en dag hemma

Hela förmiddagen har jag legat i sängen och försökt att sätta ihop en presentation.. Det har väl gått ganska bra hittills, men nu måste jag ta en paus om jag ska kunna fortsätta med plugg. Jag undrar vad man ska hitta på till lunch..
 
 

Tidig

Klockan tjugo över sex blev vi väckta av Gideons brorsa idag, och nu är vi i Falun och jag sitter på sista bussen hem. Idag är jag ledig (hemmaarbete), så jag ska passa på att göra massa nödvändiga saker idag, bl.a. plugg, en presentation ska göras och så kanske jag hinner träna.


Bruno

Med två musiktips från kingen Bruno Mars säger jag godnatt!


Måndagsmys

Nu är jag trött.. Riktigt trött. Och imorgon ska vi med den tidiga bussen, så snart ska vi gå och lägga oss. ÅÅÅÅH vad skönt att sova. Tänk er att bara få krypa ner i sängen, utan smink och med nyborstade tänder samt pyjamas, med världens bästa kille bredvid.
Idag satte jag även upp lite foton ovanför hans säng. Mysigt va?


My hand is perfect in yours

Sådär. Nu är vi snart hemma i Rättvik. Jag tog inte ens med plugg. En dag utan går väl bra? Speciellt när jag pluggade på LOVET. Japp. Film och mys ikväll!


Now I'm tired

Efter 4 dagars träningsuppehåll (det låter lite men det känns som en evighet) var jag tillbaka på gymmet idag. Idrotten innan var rena konditionspasset så jag la ner tiden på gymmet på maskinerna istället för bandet. Jag känner hur trötta mina muskler är och det är så skönt.. Nu ska jag ta bussen hem från stan med Gideon och duscha samt äta, innan vi åker hem till honom i Rättvik.


Kort skoldag

Jag hoppas ni inte har en allt för jobbig skoldag. Själv är jag på väg till skolan nu för att ha idrott. Efter det bär det av till gymmet. Denna morgon har jag både hunnit pussa hejdå på Gideon och även pluggat.
Att det är fint väder gör en glad. För visst är man glad, om man i träningskläder traskar till skolan med ett leende på läpparna, med bra musik och mycket att längta efter.


ännu en ny vecka

Godmorgon måndag. Utvilade? Jag känner mig nästan tvärtom.
 
 
 

Perfect

Gideon kom hit efter träningen och jag pluggade körkort, och efter det myste vi bara med prat och musik. Nu har vi fixat kvällsmat och jag har övertalat honom att kolla på den typiska tjejfilmen: Pitch Perfect.
Godnatt!


backpack from england

Brorsan var i England och hälsade på en kompis nu på lovet, och med sig hem hade han köpt världens godaste choklad (ja, jag älskar choklad) och denna fining!! Som jag letat efter en ryggsäck, men ingenting har funkat så jag gav upp. Och nu är den min, bara min!!
 

mindre ångest: check

Nu känner jag mig duktig. Faktiskt. Jag har ett städat rum, en tredjedel av allt plugg är gjort och jag är klar för att åka på träningen. Tidigare fick jag ett rejält sötsug så då åt jag lite bär/frukt och mjölk till pluggandet. Då blev hjärnan piggare och det gick lättare att plugga. Tipstips.
 

Jag antar att det kallas för söndagsångest

Allt ska man göra istället för att plugga.. Jag har ganska mycket att ta tag i, och det jobbiga är att det är. så. tråkigt. Klockan halv fem är det gymnastikträning för mina gymnaster också, men nu ska jag snart åka och handla...


En tidig morgon

Godmorgon! Jag vaknade inatt och tänkte, shit vad bra jag sovit. Jag somnade om och vips blev man väckt klockan åtta av två jobbiga. Nu ska vi snart kliva upp, äta frukost och plocka ihop.


Godnatt

En bra kväll har gått förbi och nu ligger vi dötrötta i varsin säng (? lol fem pers i mitt lilla rum), och ska sova. Imorgon ska alla iväg tidigt.. Det kanske är bra egentligen, så kan jag ta tag i viktiga saker. Men, det är ju så tråkigt. Det här med att vara ensam,


Carousel

Musiktips:


Kvällsmys

Hela dagen har jag chillat med Lisa. Men nu är Fanny och Em här också, å vi har laddat upp med lite gott, filmplaner och överraskning! Mysiiii.


Lördag

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men ååh vad skönt att vara sminkad! Haha. Att äntligen få känna mig lite finare än de senaste dagarna, det känns bra, hehe! Nya tröjan, tightsen och trosorna är även på, mysigt!
Nu sitter jag på mitt rum med bra musik och ska plugga lite innan Oskar kommer! Wohoooo!


Tomt

Och imorse gick Gideon runt sju.. Det är jobbigt att vakna upp utan honom, när jag vet att han var här nyss..
Men nu ska jag upp, duscha och fixa till mig lite! Jag mår mycket bättre idag, och då ska man självklart ta vara på det. Ikväll träffar jag mina tjejer!


Du får mig att må Bra

Och det blev precis som jag trodde: inget gjort alla idag. Jag blev sängliggandes tills Gideon kom, och efter ett tag blev det bättre. Efter en god middag och en halvbra film ska vi nu lägga oss.. Och klockan 7 imorgon bitti lämnar Gideon mig.. Suck. :(


en glaskula

Detta var då teckningen som tog så sjukt lång tid att göra... Och ja, jag är inte så nöjd. Men det var en utmaning!
 

all along, who were we kidding?

 

en halv

Blev det något gym? Nej. Istället kröp jag ner i sängen på grund av magvärk.. Ush. Jag ska rita klart denna teckning nu, och sedan försöka plugga. Men det känns som jag kommer skjuta upp det ännu mer. Jag har nämligen ett stort historiaprov på torsdag, och all tid som borde gå åt till plugg i veckan som kommer måste jag lägga på annat. Åh, det känns verkligen j.o.b.b.i.g.t.
 

Fredag!

Godmorgon! Jag kan inte låta bli att ligga kvar i sängen.. Denna dag var den första dagen på lovet jag sovit ut på morgonen, och det var riktigt skönt. Nu tänkte jag snart gå upp, fixa en bra frukost och sedan hoppa i träningskläderna. Idag blir ett lugnt pass på gymmet, utan stress, och inte fullt ut.


Godnatt

Nu är både mitt huvud och min kropp helt slut. Så, nerbäddad ligger jag och ska få sova en natt med bra sömn, förhoppningsvis. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet, samt plugga lite. Men det tar vi imorgon. Godnatt, ni är så fina.


in progress

Oj vad tiden flyger iväg när man ritar... Jag försökte mig på grafitti, och ja, det var ett skämt. Jag vet inte ens om jag vill visa det... Men nu håller jag i alla fall på med en väldigt utmanande teckning.. Den är pillig och svår, och jag måste verkligen koncentrera mig. I tre timmar har jag suttit nu och koncentrerat mig konstant... Sockerdrickan som står här bredvid mig var ett bra alternativ, haha.
Här är i alla fall en teckning jag inte visat er:
 
 

En liten biltur

Tjenixen. Nu har jag övningskört till Sågmyra med mamma, där vi stannade och fikade samt shoppade på Lager 157. Två stickade tröjor, tre par trosor, ett par svarta leggings och en present fick följa med hem därifrån. Nu sitter jag i bilen och längtar tills vi är hemma.. Då tar jag fram pennan och papperet.


blått blått

Jag köpte också en mysig tröja igår, med världens härligaste blå färg! Och som svar på en fråga, så köpte jag byxorna (även linnet och denna) på Stadium. Rea!
 

torsdag

Godmorgon. Idag blir en vilodag för mig. Min kropp gör ont och jag känner mig väldigt trött. Men jag ska i alla fall börja dagen med lite frukost, och sedan lite städning...
 

Piss

Och så vart det inte som jag hade tänkt. Gympasset gick rent ut sagt skit. Jaja. Bättre lycka en annan gång.
Efter mat och dusch kröp jag ner i sängen. Det är mysigt, men ensamt. Jag tycker verkligen inte om att vara själv.
Babbelbabbel.. Onödig fakta. Med andra ord: godnatt.


go for iiiiiiiit

Dags för gym! Jag vet, det blev sent idag. Men det känns bra. Eller det kommer att kännas bra efter kilometrarna jag ska springa och när benen är trötta av maskiner och andra övningar.
 

new yellow

Idag handlade jag lite behövligt. Bland annat ett nytt träningslinne och ett par nya sköna mjukisbyxor. För jag kom på att jag bara har ett par orangea (?!) och ja.. Det säger sig självt.
 

pack your bag

Det var något nytt! Körlektionen menar jag alltså. Det var riktigt roligt, och lärorikt. Nu är jag hemma, och ska bara äta och packa väskan för att sedan ta bussen upp till lugnet för en gymnastikträning med gymnasterna!
Jag har en sån gullig vän som lånar ut sin görsnygga väska till mig, som inte har någon. Tack Lisa!
 

On da bass

Mysig kväll. Mysig natt. Mysig morgon. Precis som det ska vara.
Lisa och jag sitter på bussen nu mot Falun. Där ska jag kika lite på träningskläder och sedan gå mot körskolan för min första körlektion. Åh vad jag är nervös. Och det är inte, bra. Då gör jag bara fel. Jaja. Vilken tur att jag gör det för att utvecklas och bli bättre.


Godmorgon


Friendz

På Ica vart det mörk choklad, frysta bär och vatten. Vad händer med världen? Eller ja, vad händer med mig? Äh. Jag antar att det bara är bra.
I tre timmar har vi nu planerat att se film, men inte har det blivit av. Men nu ska vi välja film, och sedan sova.


Denna måndag

Jag kom på en sak idag. Detta: om tjugo dagar får jag se Justin B live. Eller ska jag säga love? FATTA SHOWEN! Grymt.


Friends are love

Här sitter vi och chillar med skitsnack och cola. Jag skäms dock över mina strumpor. Ush. Snart ska vi käka pizza och köpa extra stora ostbågar på Ica.


Mot Fanny

Vi missade nästan bussen. Men när det gäller mig och bussar så missar jag de aldrig, trots att jag jämt chillar.
Nu ska Gideon hem och jag ska möta Lisa i stan för att sedan åka till Svärdsjö för roligheter!


Älskar lov

Tjenixen!
Dags att ta sig ut eller? Idag har vi endast varit inne.. Men det var mysigt det också. Frukost, Smallville, bus, skratt, kärlek.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi tar bussen till stan.


Godnatt

Och nu säger vi godnatt. Step up revolution var riktigt bra, precis som de andra Step up filmerna. De är typiska Julia-filmer.

Imorgon åker Gideon tillbaka till Rättvik.. Sen vet jag inte när jag kommer att träffa honom igen. Om två dagar? Tre? Fem? Vilken tur att saknad är bra.


Lycka

Vi åkte till farmor och farfar för middag. Så nu sitter vi här och ska äta efterrätt. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde idag på länge, och det är tack vare Gideon. Åh vad vi har flummat. Och jag är så kär. Så kär..


Ååh härligt

Ååh vad skönt med träning!!! Obeskrivligt.
Gideon mötte mig på stan efteråt, och nu efter duschen gjorde vi en varsin omelett. Sedan kom pappa med glass så nu sitter vi ute i solen och myser.


Detta får mig att må bra

Godmorgon! Jag vaknade för en halvtimme sedan och är redan på väg till gymmet. Byta om och äta frukost, det hann jag i alla fall. Det ska bli så himla skönt att få springa av mig och köra lite styrka.


Hem ljuva hem

Jag känner mig helt uppblåst efter denna helg.. Så jag gjorde en smoothie. Ovanligt?
Nej, men det var gott och äta något nyttigt. Och det ska också bli skönt att träna imorgon bitti!
Här vid min lilla ritarhörna har jag suttit hela kvällen och ritat lite, det var jag sugen på. Bra musik spelades också i de nya högtalarna! Men nu får jag äntligen somna i min egna, nybäddade säng. Godnatt folks!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!