10

1. Berätta om dig själv / 2. Staden där du bor / 3. Dina kompisar / 4. En person du ser upp till / 5. En bild på dig för 1 år sedan / 6. Bloggarna du läser / 7. Vem är den roligaste du vet? / 8. I din väska finns...? / 9. En tv-serie du älskar / 10. Hur ser din framtid ut? / 11. En bild på någon du saknar / 12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu / 13. Ett kort någon annan tagit på dig / 14. Din högst dröm / 15. En person/kändis du önskar att du träffat / 16. Detta gör jag på helgerna / 17. Hit vill jag åka innan jag dör / 18. Här handlar jag helst / 19. En vän som bor långt ifrån / 20. Bild på det du köpte senast / 21. Favorit ställe / 22. Bild på din garderob / 23. Ditt favorit nagelack / 24. Ett kort på din data / 25. Detta är jag beroende av / 26. Något du vill ha just nu / 27. Ditt framtida bröllop / 28. Bild på sminket du brukar använda / 29. Detta åt jag till frukost / 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

OK. Jag vet inte hur min framtid kommer att se ut, så jag kan väl berätta hur jag vill att den ska se ut.

Efter gymnasiet hittar jag på något roligt, kanske åker utomlands med vänner eller liknande. Jag utbildar mig senare till tatuerare, och jobbar med det tillsammans med några sköna/roliga människor i en egen studio. På sidan av jobbar jag som fotograf och är mycket skicklig inom det.
Jag gifter mig med Gideon och skaffar så småningom barn och ett fint hus. Jag har kvar alla underbara vänner jag har nu, och självklart har jag träffat nya också. Jag umgås mycket med min familj och vänner.
Jag åker även på volontärarbeten då och då, och hjälper många människor i mitt liv.
Jag lever ett lyckligt liv tillsammans med människorna i min omgivling och tillsammans med Gud som tar mig igenom allt.

Kommentarer

Malin

En perfekt framtid! Får hoppas den kommer bli sann för dig :)

18:28:41 / 2012-04-26 - http://jennymalin.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!